|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plusek
9.3.2009 18:16:58   
hmmm
Pozdravljene; včeraj in danes sem naredila  CB teste, ki so pokazali
rahel plusek  in BC mini rahlo črticouser posted image . tega sem neizmerno vesela, a
me skrbi, ker sem včeraj na spodnjicah opazila dve kapljici krvi( dobesedno),
v trebuhu imam tak čuden občutek napetost, imalo mi je slabo,v službi
pa sem danes opazila dop temnejši izcedek.
Kaj pravite? Je to še lahko od vgnezditvene
ali se prehitro veselimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plusek
9.3.2009 18:18:45   
FIA 80
user posted image user posted image user posted image Najprej čestitke zauser posted image user posted image - kolk dolgo ti pa drgač že zamuja!

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 18:20:08   
FIA 80
Upam, da vama je uspelo! Bodi pozitivna! Sporoči spremembe.user posted image

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2009 18:24:17   
hmmm
danes je 2 dan, jaz pa čist živčna, najraje bi objela cel svet,
povedala vsem svojim,...

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 18:25:38   
KatMat
cist je mozno da je to od ugneznitve...za vsak slucaj se ne naprezaj prevec!drugace pa drzim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 19:02:42   
Bojana82
Pri meni je bilo isto......tisti dan, ko naj bi dobilauser posted image  in dan potem sem imela malo krvi pri tem ko sem šla lulat! Ampak to je bilo res samo dvakrat....sedaj pa sem v šestem tednuuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 19:25:31   
ursap
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 23:17:13   
SISI4
user posted image user posted image user posted image  bravo čestitke!

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2009 20:07:25   
karin82
Pozdravljene punce!
Čestitke za plusek!
Tudi meni se je danes po enem letiu začuda pokazal plusek oz. dve črtici. :) :)
Čist sem vesela in presrečna, sam obstaja pa priokus saj sem imela kar dva dni rjav izcedek(prejšn teden v petek in ta teden v torek, vmes nič) in me zdaj skrbi kako je s tem. Izcedek sem imela samo po spolnem odnosu, tko da si zdaj še tega ne upam imet.
A bi mogla kar takoj k zdravniku?

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2009 20:43:43   
tinncyka
če maš tako temno rdeč -rjav izcedek pojdi k G!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2009 20:50:55   
kkkkk
lep večer!

danes je 3 dan izostank user posted image in je še ni od nikoder...vedno imam redno nikoli ni zamujala le enkrat v preteklosti ko sem nehala jemati KT moje vprašanje je sledeče..ker vedno redno spremnlammenstruacijo me je danes rahlo presenetilo ko sem na spodjicah opazila temnorjav flekec...res je bil samo flekec in sploh si ne znam prestavlajti kaj je to...user posted image mi zamuja prsi me bolijo kot nore ne samoprsi ampak tudi bradavice kar me poprej niso nikoli pred pričakovano user posted image . Pri user posted image sicer ne uporabljava zašite ampak greva na metodo paziuser posted image .
Zanima me predvsem to v zvezi z rjavim flekom...včeraj me je skos neki špikalo po maternici kot tisto pred menstruacijo dane pa nić več...ima katera podobne izkušnje?
hvala za  odgovore lep večer

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2009 22:37:24   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: kkkkk

lep večer!

danes je 3 dan izostank user posted image in je še ni od nikoder...vedno imam redno nikoli ni zamujala le enkrat v preteklosti ko sem nehala jemati KT moje vprašanje je sledeče..ker vedno redno spremnlammenstruacijo me je danes rahlo presenetilo ko sem na spodjicah opazila temnorjav flekec...res je bil samo flekec in sploh si ne znam prestavlajti kaj je to...user posted image mi zamuja prsi me bolijo kot nore ne samoprsi ampak tudi bradavice kar me poprej niso nikoli pred pričakovano user posted image . Pri user posted image sicer ne uporabljava zašite ampak greva na metodo paziuser posted image .
Zanima me predvsem to v zvezi z rjavim flekom...včeraj me je skos neki špikalo po maternici kot tisto pred menstruacijo dane pa nić več...ima katera podobne izkušnje?
hvala za  odgovore lep večer

kkkkk to pa zveni meni zelo kot nosečnost....

držim pestke...če je to to kar si želiš

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2009 1:20:33   
kkkkk
dober večer!

ja dejansko sm z mojim govorila in je čisto navdušen nad mislijo da bi to lahko bilo to...
glede testa sploh ne vem kdaj naj ga delam...in ali je razlika ali ga delaš zjutraj ali zvečer...
naj povem to da drugače nimam nobenih drugih znakov npr. slabosti,kovinski občutek v ustih. Edino kar me že dober tedn muči je grozna utrujenost...to sem povezovala z spomladansko utrujenost.
Danes me ves dan niso nič več mučile bolečine v maternici tudi špikanja ni tako da ne vem...morda je morda ni.Najbolje da v ponedeljek kupim test in se dokončno rešim te negotovosti , ker ko enkrat začneš misliti ali je kaj ali nič potem si ves na trnih:Duser posted image bomo videli,me pa res zanima to glede testov ali zjutraj ali zvečer in kateri test in kolikšna je zanesljivost
lp

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2009 9:44:52   
nogavicka80
Jaz sem si pogledala stran od clearblue testa in piše, da ga lahko delaš kadarkoli. Vse imaš podrobno razloženo. Potem pa je dragi šel po test v lekarno, kjer sva seveda prebrala isto. Ker me je danes fino špikalo po jajčnikih, sva se odločila, da počakava do jutri in če jutri ne bo user posted image , bova odprla tole škatlico in bomo videli....sva pa tokrat oba na istem nivoju - čutiva, da sva noseča user posted image  in da bo user posted image . Pa se nama sanja ne zakaj, ampak pač...tak občutek user posted image .

Držim pesti za vse - vas in zame!

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2009 19:57:39   
čebelca2

Clear blue, definitivno najbolš... jst sm ga delala 1x ob 23, enkrat popoldan okol 17... obakrat je prov pokazal user posted image user posted image

drugače pa da te potolažim, zaradi vsakega kravavega izcedka moraš takoj obiskati g, če ne dela pa na urgenco, ker včasih krvaviš zato, ker nimaš dovolj svojih hormonov (da "hraniš"user posted image ) in ti dajo hormonske tablete... taka navodila in obrazložitev sem jst dobila od svojga zdravnika. sem bila tud v bolnici en teden zaradi krvavitve, kjer so mi glede izcedkov povedali takole, da niso tako nevarni rjavkasti izcedki, ampak kritično je če se pojavi sveža kri... tako da nič panike in kar pogumno.

pa srečnouser posted image

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2009 10:30:16   
hmmm
Punce, test ni lagauser posted image l, sem bila pri gin, kjer je potrdil veselo novičko,
sem v sedmem tednu in jeseni pričakujemuser posted image . Kar razganja me
od veseljauser posted image , kar ne morem verjeti, da sem res user posted image . papa

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2009 12:33:11   
Maisha
Čestitkeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2009 12:43:42   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2009 12:46:48   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2009 12:48:56   
Kliki
user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.3.2009 12:51:49   
divans1
Čestitke!!! Lepo in mirno nosečnost ti želim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.3.2009 13:02:09   
Anonimen
hmmm,cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
28.3.2009 13:38:23   
zaljubljena23
Čestitke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.3.2009 16:40:54   
Barbk
Iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.3.2009 10:19:46   
aqua77
Super, čestitke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?