|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
28.3.2009 9:22:13   
arabela*
jaka...cukeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 101
28.3.2009 9:45:21   
Lara Croft
.mene tud zanima kak bo naš spal jutri...... je tud zaspal nekje ob 19.30..

Lara se je zbudila ob 6.45... ker pa se nam je to zdelo prezgodaj, nisva vstala... pol pa je kr zaspala nazaj do 7.45... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 102
28.3.2009 10:05:34   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.mene tud zanima kak bo naš spal jutri...... je tud zaspal nekje ob 19.30..

Lara se je zbudila ob 6.45... ker pa se nam je to zdelo prezgodaj, nisva vstala... pol pa je kr zaspala nazaj do 7.45... user posted image

joj, kok mata pridnega otroka............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 103
28.3.2009 10:09:06   
ključek
punce, kako pozabiš, se ne sekiraš, ne obremenjuješ...........ko ugotoviš, da po dobrih 7 let prijateljstva, ki v resnici sploh ni bilo pravo prijateljstvo????? prej smo bili veliko skupaj (še en par), se družili, hodili v kino, na večerje, izlete........ko sva začela delati hišo, so padale razne pripombe, vendar sva midva to jemala kot šalo.sedaj pa naju niti pogledata ne več, če pozdravim, se obrneta stran..........brez ene same obrazložitve, kaj je narobe??? nismo se ne skregali, ne ničesar........kar z danes na jutri.......konec........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 104
28.3.2009 10:13:17   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, kako pozabiš, se ne sekiraš, ne obremenjuješ...........ko ugotoviš, da po dobrih 7 let prijateljstva, ki v resnici sploh ni bilo pravo prijateljstvo????? prej smo bili veliko skupaj (še en par), se družili, hodili v kino, na večerje, izlete........ko sva začela delati hišo, so padale razne pripombe, vendar sva midva to jemala kot šalo.sedaj pa naju niti pogledata ne več, če pozdravim, se obrneta stran..........brez ene same obrazložitve, kaj je narobe??? nismo se ne skregali, ne ničesar........kar z danes na jutri.......konec........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY, v takšnem primeru to niso in nikoli niso bili prijatelji, zato se ne sekiraj. Pravi prijatelj ti bo vedno povedal kaj je narobe in kaj se njemu ne zdi prav. In pravi prijatelj bo ostal tvoj prijatelj, četudi narediš nekaj kar mogoče njemu ni všeč. Za takšne ljudi pa se jaz ne bi obremenjevala.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 105
28.3.2009 10:44:00   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Se strinjam s tem, kar je Petra rekla! Drugače pa včasih pride do nekakšnih bizarnih zamer, za katere niti sam ne veš. Poznam en par, ki se je prav tako pogosto družil še z enim parom, ful cajta so skupaj preživeli, potem pa kar naenkrat onadva nista bila več za nič...najprej izgovori, da nimata časa, potem tudi to ne več...enostavno so pretrgali stike. In to je potem trajalo ene 2 leti, dokler moja kolegica, ko je enkrat srečala to ta drugo punco ni kar na cesti soočila s vprašanjem: "Kaj za boga se je zgodilo" in je una rekla, da ji je šlo ful na živce kako je njen mož imel čuden odnos do nje: kot da ni dovolj dovolj dobra za v njegovo družbo.

I meam WTF user posted image user posted image user posted image user posted image NO in potem so to nekako razčistili in se sedaj spet družijo...sicer ni več tako kot je bilo, ampak vsaj na jasnem so si.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 106
28.3.2009 11:36:30   
*bubi*
Uh, MTY, ta je pa težka user posted image  

Enostavno moraš prit do spoznanja, da se ni vredno sekirat zaradi teh "prijateljev". Težko je, ampak sčasoma gre.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 107
28.3.2009 11:39:16   
*bubi*
Lara, sem pogledala za tiste vreče. Cena je 9,90 user posted image

Imajo svetlo roza in zelo svetlo bež št. 70 in 90, pa eno modro št. 90.

user posted image

user posted image

Mogoče imajo v trgovini v mestu kaj več zaloge.

Jaz sem kar eno 90 vzela, ker vem, da mi bo še ful prav prišla. 70 pa imam še eno od bubija, pa še kaka toplejša bi se kje našla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
28.3.2009 12:00:32   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Imajo svetlo roza in zelo svetlo bež št. 70 in 90, pa eno modro št. 90.

user posted image

user posted image

Mogoče imajo v trgovini v mestu kaj več zaloge.

Jaz sem kar eno 90 vzela, ker vem, da mi bo še ful prav prišla. 70 pa imam še eno od bubija, pa še kaka toplejša bi se kje našla user posted image

ti.........bi še meni nabavila???user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
28.3.2009 12:01:48   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Uh, MTY, ta je pa težka user posted image  

Enostavno moraš prit do spoznanja, da se ni vredno sekirat zaradi teh "prijateljev". Težko je, ampak sčasoma gre.

ja, res je težko........ker sem resnično mislila, da smo prijatelji......sedaj pa tkole........in se že nekaj časa ful sekiram, in mi je res hudo. samo bo treba počasi obrniti nov list, ni druge.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
28.3.2009 12:40:53   
Lara Croft
, kako pozabiš, se ne sekiraš, ne obremenjuješ...

Jst se kar odločim, da bom tako počela.... manjka se drugih ljudi po svetu, s katerimi mi je lepo... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 111
28.3.2009 12:45:39   
Lara Croft
joj, kok mata pridnega otroka........

Ja.... samo naša madam dela tak kažin za zaspat čez dan.... je vajena spat v vozičku in bašta.... ma sem si rekla, da pa ne bom hodila ven samo zato, da bo ona lahko spala, jaz pa bila potem utrujena in doma nič naredila, ne prej ne potem...  je več ali manj cmerla od 10h.... zaspana za krepat, spat pa ne... no ob 12h je bla pa že tko gotova, da ji ni drugega preostalo... ampak na rokah, med plesom in petjem... hahaha
Tku da sem zdej lahko že kosilo pripravila in še imam cajt tle malo klofat... user posted image

Tatko pa je seveda mislil, da je lačna in ji flaško napravil... sej je super tolažba to in fajn želodček razširi... no, še dobro, da ni naredila več, kot dva požirka, pol pa cmizakala naprej...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 112
28.3.2009 12:49:04   
Lara Croft

O ma to je pa super cena.... sem že hotela it blago kupovat in dat delat.... ma dej, kaj mi zrihtaš eno... kr pošlji kot navadno pošiljko, pa mi na zs pusti trr, ti takoj nakažem.... dej plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... rozasto bi, št. 90... za čez poletje bo čisto dovolj....

Je naraven material? To mi je najbolj pomembno...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
28.3.2009 13:04:11   
Lara Croft
bi nam malo pokazala?

Ma kako??? Aja, kr file (tokrat ne ribji ampak piščančji, če bo Kahlo zanimalo... hahaha)  na email v priponko? Ma nisem pa nič kaj dosti pisala zraven, samo tu pa tam... ne vem, mi ne sede...

Nisem v DM dala delat, ampak v digifot... sem se pa zafrknila in jih nisem skupaj dala v košarico, zdej pa ne vem, kako to naredit... ne bi rada 3x potnih stroškov plačevala.... Sej sem jim pisala, bom videla, kaj bojo odgovorili...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 114
28.3.2009 13:10:09   
Lara Croft
Ma kako??? Aja, kr file

Ma ne gre, sem si poslala pa pride album brez slik...

Neposredna povezava do sporočila: 115
28.3.2009 13:18:04   
Virtualna

:)

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 28.3.2009 13:19:47 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 116
28.3.2009 13:23:36   
arabela*

Jst se kar odločim, da bom tako počela.... manjka se drugih ljudi po svetu, s katerimi mi je lepo... user posted image

jaz se sigurno nebi sekirala,ker sem tak človek...vzamem tako kot je in tako,da je meni vredu....pustila..se ne obremenjevala....so še drugi ljudje....kot pravijo...bolje sam,kot v slabi družbi..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 117
28.3.2009 13:25:53   
arabela*
o botrca,,,vidim teuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
28.3.2009 14:09:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz se sigurno nebi sekirala,ker sem tak človek...vzamem tako kot je in tako,da je meni vredu....pustila..se ne obremenjevala....so še drugi ljudje....kot pravijo...bolje sam,kot v slabi družbi..

user posted image user posted image user posted image ............to si pa super napisala......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.3.2009 16:09:06   
arabela*
jaz pa sem danes tak lena....sva z mojim sama....deca so malo naokoli...pa lenariva.....zdaj sva si MC privoščila....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 120
28.3.2009 18:21:19   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem danes tak lena....sva z mojim sama....deca so malo naokoli...pa lenariva.....zdaj sva si MC privoščila....user posted image

Njamsiiiiiiiiiiiii user posted image

Jst pa štrudel pečem.... da se skuta ne pokvari, ker Lara tko hitro ne morej jest....

Ima pa naša pupa ful rada jogurt... sadni, navadni... tagostega, tatekočega.... meska pa spet ni hotla... hahaha... jst ne vem, kako ve, kje sem ji ga podturala....

Kdo ve, če ji dam lahko tofu? Kaj pa sojine kosmiče?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
28.3.2009 18:29:08   
*bubi*

bi nam malo pokazala?

Ma kako??? Aja, kr file (tokrat ne ribji ampak piščančji, če bo Kahlo zanimalo... hahaha)  na email v priponko?

ne, ne moreš kot priponko poslat, ker bi morala tudi celo mapo s slikami zraven user posted image
Lahko s PrtScr narediš fotke celih strani naenkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
28.3.2009 18:35:41   
*bubi*

dej plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... rozasto bi, št. 90... za čez poletje bo čisto dovolj....

Je naraven material? To mi je najbolj pomembno...

Hm.... 65% bombaž, 35% poliester. user posted image  Ampak za bubija se je taka mešanica obnesla, ni švical not.

Glede številke pa:
70 cm pomeni, da je žakelj toliko dolg. Zmeri Laro od ramen dol, pa boš videla, da je to za letos več kot dovolj.
Dolgoročno pa 90 cm, bubija še zdaj zbašem not, pa je preko 100 že velik.

Če želiš, ti nabavim. MTY tebi tudi. V ponedeljek pa se na kavi v LJ dobimo in vama predam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
28.3.2009 18:35:53   
Lara Croft
Lahko s PrtScr narediš fotke celih strani naenkrat user posted image

In ti jih na email pošljem, al kak? Nisem še nikol s tem delala, bom pol probala...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
28.3.2009 18:36:40   
*bubi*

meska pa spet ni hotla... hahaha... jst ne vem, kako ve, kje sem ji ga podturala....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?