|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
28.3.2009 8:38:26   
Anonimen
jutro!
kepica kako je bilo?
madonca ste vse neki suhcaneuser posted image
no moj buši je bil pred 2 tednim takle
user posted image
jaz sm dans čist fertik brez energije pa še tak dan je ,moj bo pa še eno steno podiral mislim za znortuser posted image

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.3.2009 8:46:53   
Bety11
Vse o nuhalni svetlini in drugih nepravilnostih, ki se lahko odkrijejo z UZ.

http://www.studiolift.com/fetal/site/FMF-English.pdf

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/nuchal/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-the-nasal-bone/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-the-facial-angle/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-ductus-venosus-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-tricuspid-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-uterine-artery-pi/

Pa srečno s branjem.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.3.2009 8:48:27   
altaja
Nevarno se približujemo julijkam...user posted image

Prave čveke čvekaste smo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.3.2009 9:05:32   
Anonimen
betty kje se skrivaš?sm glih prej nate mislna da se že dolg nisi nič oglasilauser posted image brat se mi pa dans še manj da kot včeriuser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.3.2009 9:24:23   
barika
Jutro

kar se imen tiče, jaz definitivno ne bi dala imena otroku, ki gai ma moj bivši ali njegova bivša, ali pa kakšen človek na katerega imam slabe spomine. Midva sma se nekak zmenila kaj bo, ampak jaz imam ideje, pa mojmu niso všeč, takd a za  fantka je že 95% dogovorjeno, da bo Matej. user posted image

Včeraj je bilo super, danes me pa grlo boliuser posted image  (od čvekanjauser posted image ), pa za en k*** vreme imamo, sem mislala, da je ura ene sedem, je pa pa že pol deset, taka tema jeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.3.2009 9:26:48   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Kaj ste vse drobčkane, da mate male bušije? user posted image
Jaz nisem bila suhica...sem pa imela idelano težo za svojo velikost.

Niti najmanj nisem drobčkanauser posted image  Imam kar 185/80user posted image  

Škorpijončica ti si pa res suhcana... upam, da so se strasti umirileuser posted image

No barika le pokaži svojega bušija, da ga bomo še me občudovaleuser posted image

Sončica ti ga pa tudi le po slikajuser posted image  in lubenička tudi meni link ne delauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

in sva se že pri prvem zmenila, da za punčke izbira ime možek, za fantiče pa jaz....obema pa mora biti sprejemljivo user posted image ....
No in sedaj sem jaz polna idej imen za punčkouser posted image user posted image

Tudi midva sva se enako zmenilauser posted image  Samo zdej pa moj dragi pravi kaj če bi dala za fantka kakšno drugo imeuser posted image  Pa ga vprašam katerega ima v mislih pa pravi da nima nobenegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

bušiji: hmm kaj pa vem, moj je srednje velik, ampak ga še uspešno skrijem, ker imam tudi kakšno kg preveč še od prejuser posted image ...tako da za nosečnost vedo samo tisti, katerim sem jaz povedala,....vaške gospe pri nas še niso prišle na svoj računuser posted image user posted image user posted image

Vaške opravljivke pa pri nam že vse vedouser posted image  Po moje so vedle še prej kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image  Probavajo pa tipajo pri tašči... in ena je bila pametna in je rekla:"... naš je rekel, da je vaša tamlada noseča..." moja tašča pa itak vsa vzhičena in reče da je res in da smo že NS dali skoz... pa so vsi zvedeliuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ženske, ste kaj pretirano čustvene? Mene bo pobralo, za vsak drek imam solže v očeh, mi je kar nerodno. Včeraj se peljem domov in so šli čez prehod za pešce skupina vrtičkarjev, jaz pa takoj solzne oči user posted image  obup

Lep dan

u jaaaauser posted image  Se že cel ta teden jokam, ker bom naslednjega čisto sama domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si grem že kar malo na živce..user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.3.2009 9:27:40   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

betty kje se skrivaš?sm glih prej nate mislna da se že dolg nisi nič oglasilauser posted image brat se mi pa dans še manj da kot včeriuser posted image

Ja naša bety se pa kar skriva zadnje čase...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.3.2009 9:44:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

No barika le pokaži svojega bušija, da ga bomo še me občudovaleuser posted image

Vaške opravljivke pa pri nam že vse vedouser posted image  Po moje so vedle še prej kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image  Probavajo pa tipajo pri tašči... in ena je bila pametna in je rekla:"... naš je rekel, da je vaša tamlada noseča..." moja tašča pa itak vsa vzhičena in reče da je res in da smo že NS dali skoz... pa so vsi zvedeliuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ženske, ste kaj pretirano čustvene? Mene bo pobralo, za vsak drek imam solže v očeh, mi je kar nerodno. Včeraj se peljem domov in so šli čez prehod za pešce skupina vrtičkarjev, jaz pa takoj solzne oči user posted image  obup

u jaaaauser posted image  Se že cel ta teden jokam, ker bom naslednjega čisto sama domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si grem že kar malo na živce..user posted image

1. ne vem, če si upam  user posted image

2. mene  je soseda v dvigalu zaslišala (no sej skrivat glih ne morem večuser posted image ), potem se je pa pohvalila, da bodo tudi oni imeli v oktobru, ampak če ena iz dvogala ve, vejo vsi penzionisti user posted image

3. nisem neki fuuuuul čustvena, po novem, sem pa od poroda naprej fuuuul, vsaka stvar me iz tira vrže, še posebej čestitke ob rojstvu (vsake toliko jih na plano privlečem in se zjooooočem, isto je, ko berem čestitke tu gor na RR user posted image )

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.3.2009 9:53:27   
kepica
Dobro jutrouser posted image user posted image

Joj, koliko ste spet načvekaleuser posted image
Evo, pravkar sem zlezla iz postelje. Punce, včeraj je bilo fenomenalnouser posted image   Koncert super organiziran, nor oder, odlični glasovi, da o fantih ne govorimuser posted image Slikala potem nisem, ker sem raje uživala, pa še tako blizu nisem bila, da bi bile slike lepe. Lahko si pa nekaj ogledate tukaj: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/foto-magicni-vecer-z-il-divo.html
Ženski del občinsstva je bil čisto v transu, sem bila pa fovš vip prostoru, kjer so imeli vse na dosegu rokeuser posted image Ampak svaka jim čast, da so dali za karte po 500€user posted image user posted image V glavnem...nepozabnouser posted image

škorpijončica čisto razumem, kako je pri vama tole zgledalo. Midva se pri prvem nisva mogla odločit za fantka. Kregala se sicer nisva, ampak sva imela cel projekt, kako izbrati ime, da bo obema všeč. Jaz sem navijala za Luka on za Tima. POtem sva se dogovorila, da vsak napiše na listek po 5 imen in sva šla na izločanje, pa je bilo še težko. Nič, potem sem jaz an koncu popustila, ker mi je bila njegova izbira kolikortoliko všeč. In danes, ko imava Nejca, si sploh ne predstavljam, da bi imel drugo imeuser posted image   Sta pa včeraj očitno imela pač slab dan. Tudi luna je verjetno še imela prste vmes. Ohladita se, malo počakajta in se počasi odločita, saj imata še čas.

Trebuščki po objavljenih slikah vidim, da že pošteno vodimuser posted image Če bo kaj časa, se poslikam in vam ga pokažem. Mene marsikdo kar pisano pogleda, ko povem, kdaj imam rokuser posted image Ampak, jaz sem prav ponosna na svoj trebušček, je prav lepo zaobljen in uživam z njim, ker sem nora na nosečniške trebuščke. Zato se tudi oblačim v oprijete tunike in puloverčkeuser posted image Sem se pa prejle tehtala in ugotovila, da so mi šle kg doluser posted image Mislim, meni je super. Ser mi nič en mudi s kg. Imam pa pri 169 cm trenutno 57,5kg.

altaja ja, koncert je bil prestavljen zaradi tega, ker so jih hrvatje zadrževali nam mejiuser posted image user posted image In zato je bil koncert iz 8.30 prestavljen na 22. Začeli so točno, se opravičili (itak niso bili nič krivi) in naredili maratonski koncert, ki je trajal 2 uri in poluser posted image

Čustva se mi ne zdi, da bi bila bolj, kot pred nosečnostjo. V prvi nosečnosti sem pa jokala že, če mi je kdo kriv prst pokazaluser posted image To nosečnost se pa kr dobro držim. Edino včeraj na koncertu so se mi malo solze nabirale. Ne vem, meni ta glasba tako sede, pa še, če jo pojejo taki fejst fantje. To mi pa gre do srcauser posted image

Danes je idealen dan za poležavanje. Meni bo kar prav priošlo, ker sem v razsulu. Še vedno me glava boli, nos imam poln, najraje bi si kar tampone noter zatlačilauser posted image Grem na en čajček pa se potem še kaj oglasim.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.3.2009 9:55:46   
*kinnie*
hjuuu pri nas je tudi dosti, da ena izza vogala izve kaj pomembnega,....še do nedavnega jih je zaposlovala naša selitev...zdaj pa moram počakat, da si opomorejo, da ne bo preveč info naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.3.2009 11:27:31   
kepica
Evo, še mojega bauhijauser posted image
user posted image

Mimogrede še vprašam, kako naložite sliko, da jo prikaže tako, kot recimo larilu...v normalni velikosti in brez teh številk...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.3.2009 11:59:51   
Pupček
Škorpijončica, pri izbiri imena morata sodelovati oba in ime naj bi bilo izvirno, samo za otroka. Razumela bi, da daš otroku ime po kakšnem sorodniku (babici ali dedku), sam meni osebno tudi to ni všeč. To, da pa daš ime po bivšem partnerju... halo?! Odpade!user posted image

Pri nama sem jaz izbrala ime tako za punčko kot za fantka. Za punčko imam ime izbrano že od 14-tega leta, za fantka pa sem predlagala 2 varianti, moj si je pa eno izbral. Sicer je pa dobrodošel vsak njegov predlog. Zaenkrat sta mu oba imena zelo všeč user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.3.2009 12:20:51   
škorpijončica
Živjo

Spet jst in moji problemi. Punce, hvala za vse "te čist razumem poste".. Saj jst bi se strinjala s tem, da lahko on predlaga, ker jst še nimam izbranega imena, ampak problem je, da noče sploh predlagat kaj drugega kot Majo. Saj ne bom trdila, da ji hoče tako dat ime ravno zaradi svoje bivše, mogoče mu je bilo to ime že prej všeč, sam problem je, da se jst potem spomnim na njegovo bivšo.
Ja, pri nas je zdaj mirno, ampak ne zato ker bi se pobotala ampak bolj zato ker se kujam.. je bla dolga noč... Šel je na plezanje in ponavadi je ob devetih že nazaj, včeraj pa ga kar ni blo... Klicala sem ga do treh zjutraj, pa se ni hotu niti oglasit, da bi povedal kje je in s kom, mene je pa skrbelo, da se mu ni na plezanju kaj zgodilo. No in verjetno lahko uganete, da se je domov priklatu sred noči (pijan), jst pa jezna kokr sm bla, sm ga zbrcala iz pojstle, tko da je spal na naslonjaču. Kok mu privoščim, da ima mačka pa še hrbet ga verjetno boli. Joj, smuser posted image .

Zdaj me je klical moj brat in mi pove, da NAMA je kupil dve vstopnici za koncert v Zagrebu od U2, ki bo 10 avgusta. In on misli, da bom jst lahko šla z njim... Saj si ful želim pa to, sam en mesec pred rokom pa ne...

Nč, lep vikend vam želim

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.3.2009 12:37:20   
kdusic
Evo to je bil moj buši v 14 tednu

user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.3.2009 12:45:29   
jullie
škorpijončica nič ga sploh ne bi smela klicat (pa čeprav je to včasih težko), mogla bi se delat, da ti je vseeno...slabe novice se pa itak takoj izvejo (če bi se mu kaj slučajno naredilo).. pa si mu ti razložila zakaj ti Maja ni všeč?..ker meni je to zelo tehten razlog.. bi mi blo čudno, da bi moj rekel kakšno ime od katere njegove bivše..grrr..no way...

..kar se pa imen tiče, so pa meni ta starejša imena zelo všeč... moj sin je ime dobil po mojem atiju (žal že tri leta pokojnem)..in s fantom sva se oba takoj strinjala..ima pa res fajno ime (a ne Barika user posted image )..priznam, da če bi bil kakšen Franc al pa Jože ne bi šlo glih skoz user posted image  ..
..drugače so pa nama s fantom ta novodobna imena tipa Val, Nal, Gaj, Tai čisto mimo..hvalabogu imava podoben okus user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.3.2009 13:02:10   
klaja
Škorpijončica pa res imaš čisto malega bušija, se pa že pozna, to pa ja! Na tej sliki izgleda, kot da je mucek na steno zalepljenuser posted image

Pika_nogavička jaz sem še tudi imela samo en UZ.

Jasmina in tadej hvala za tortico!user posted image

Majra a Jožeka bosta imela, pa saj ni tako slabo imeuser posted image Drugače pa sem tudi jaz ful čustvena, samo jokam pa ne tako pogosto. Mi pa gre vsaka napačna beseda, ki jo kdo izreče na živce (predvsem moji domači).

Moji prvi hčerkici imata imena tudi po najinih prababicah, samo da so nekoliko skrajšana: prababica je bila Julijana, mi pa imamo Julijo, druga pa je bila Ivana oz. Hanika, pa imamo Hano. Sedaj v tretje pa bomo čisto drugo ime imeli.

Pa lepe bušije imate!!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.3.2009 13:21:03   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..kar se pa imen tiče, so pa meni ta starejša imena zelo všeč... moj sin je ime dobil po mojem atiju (žal že tri leta pokojnem)..in s fantom sva se oba takoj strinjala..ima pa res fajno ime (a ne Barika user posted image )..

user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.3.2009 13:35:02   
Bety11
uf....Pozdravljene! user posted image

Imela sem prevelike probleme zadnjih dneh, da nisem bila sposobna več časa in umirjeno vas brati....(Razbili so mi avto, jaz sem mogla biti navzoča pri policijskem ogledu, potem še cenilec in komisija, pa zavarovalnica in prijava škode....) In to vse 30 km od mojega bivališča....Ne maram te birokracije in nepotrebne papirologije za prazen nič....In še brez avta sem in bom verjetno še cel mesec......

Mogoče zberem več moči in jutri kaj napišem....

Uživajte in hvala Bogu, na naši temi ni več slabih novic...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.3.2009 14:24:29   
*kinnie*
Danes je pa kar mal zatišja tu gor, se pozna da je vikend.....
Mene pa mal dolgčas preganja, no bolj lenobauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
28.3.2009 14:27:05   
*kinnie*
kdusic, tole je pa res en lep bušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.3.2009 15:10:55   
simonae
Punce res imate lepe trebuščke. Moj je po mojem eden vodilnih, čeprav sem proti koncu meseca. Ga pa ne znam slikati, tako, da mi boste morale verjeti kar na besedo. Sem se pa tudi zredila za najmanj 3kg in pol, sem pa v 14. mesecu! Upam, da se bo kaj umirilo.

Glede izbire imen je pri nas tako, da imava za punčko že od prve nosečnosti izbrano ime, sicer pa se za punčko najin okus za imena zelo ujema. Težava je v tem, da za fantke pa ni tako. Tisto, kar je meni všeč njemu ni in obratno. A ja, če še ne veste, imamo doma 2 fanta in najverjetneje še enega pričakujemo.

Kako sva do sedaj izbirala imena ob tako različnih okusih? Kregala se nisva. Sem pa jaz rekla (tudi sedaj), da lahko vsak razmišlja o imenih, ki so mu všeč in delava neke vrste seznam (skupen) in pri tem ni nihče kritičen do predlogov drugega. V zadnjem mesecu pa bova začela izbirati, katera imena bi šla v ožji izbor. Obakrat sva kar nekaj tednov pred porodom imela izbrano ime, ki je obema ustrezalo. Brez pregovarjanj... Prvič sva celo imela dve imeni pripravljeni za fantka, ko sva šla v porodnišnico in ko se je rodil, sva soglasno izbrala ime, ki mu bolj paše.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
28.3.2009 15:17:56   
Lenck
Živjo, bejbe user posted image

Toliko ste načvekale, da niti ne grem vsega brat, sem samo tole zadnjo stran preletela.

Kolikor jaz vem (ampak svojim staršem ne zaupam 100 %, me skoz neki hecajo), je tudi moj oče meni izbral ime, ki ga je imela tudi njegova ex... ampak je vseskozi govoril, da bo imel punco s tem imenom in tako je. Pa nimamo nobenih težav zaradi mojega imena user posted image Jaz bolj takole gledam: če je vse normalno razčiščeno o tem, da so to pač bivši partnerji, tudi ime samo zame nima nobenega predzvoka. Če ga ima, to samo pomeni, da nekaj ni ok, bodisi en bodisi drug ni povsem razdelal bivše zveze. Po drugi strani pa je res, da toliko upoštevam, da se pač lahko razlikujemo, da tudi jaz nisem predlagala imena, ki ga ima meni zelo ljuba oseba, ker ne želim, da fant to dvoje povezuje...

Ja, jaz pa sem doma, včeraj so me spustili. In spet nimam pojma, kaj je narobe. Itak mi to vedno rečejo, da jim pač ni jasno, kaj je z mano. Zelo zakrvavim, potem čisto neha, pa spet zelo, ko me pogledajo, pa samo še kapljica... pa niti ne vedo, od kod... smotano je le zato, ker tudi jaz potem nimam pojma, ali je pač samo "še ena" krvavitev (in naj grem torej spat in se ne sekiram) ali pa je kak alarm in naj letim zdravniku. Zdaj sem dobila še tablete proti krčem, ker sem jih imela hude, ampak se bom kar držala brez, kolikor se bo dalo. Upam, da se bo beba kmalu spomnila kaj bolj brcat (samo ne direkt v jajčnik), da bom lahko vsaj ziher, da je ona ok, ker zdaj pač ne morem vedet, ali je živahna ali ne user posted image Pa včasih morda malo zmanjka energije in živcev - štiri mesece sem se ok držala ob vsaki krvavitvi, nikoli panike, zadnjič pa priznam, da sploh nisem mogla drugega kot samo jokat. Kar zmanjkalo mi je vsega poguma... V bistvu je tole bolj psihično kot fizično naporno, fizično moram pač samo počivat in ležat, psihično pa občasno kar posrka vso energijo iz mene.

Jutri pa prideta tast in tašča. Bomo imeli spoznavno srečanje z mojimi starši... huh. Fant se veseli, jaz pa držim pesti, da bo vse ok user posted image

A še katero prav grabi, da bi uredila kako gnezdece za bebo? Jaz sem jezna kot hudič, ker ne morem nič, meče me pa prav hudo user posted image Nakupovat itak ne morem, ker ni denarja, pa ni prostora, pa še kar bi lahko, ne smem, ker ne smem nič delat, in je že prav tečno user posted image Potem pa mati še prijavi, kaj norim, da to bom menda že avgusta vse uštimala user posted image user posted image user posted image Neeeeee, nočem tok čakat! user posted image Tako da upam, da bom kaj prej vsaj dobila paket od starih staršev, kjer imamo shranjenih ogromno oblačil za bebo, da bom malo pregledala, potem pa da preverim, kaj imam kaj tam (mislim, da bi se našla celo neka posteljica za bebo - košara, za kasneje pa posteljica) in kaj nam še manjka.

Tuki so pa naše slikice od UZ (od 5. do 17. tedna): http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=125823 user posted image

Ko sem ravno pri UZ: meni jih je delala na prvih pregledih zaradi krvavitev, ker je vsakič znova preverjala, če kaj je, in pa, če pridem urgentno. Na drugem rednem pregledu mi ga ni naredila, naslednjič pa imam tako morfologijo. Saj po eni strani je zelo lepo, če vidim pikico in mi da slikico, po drugi strani pa mi je tudi ok, da ga naredi le, ko gre kaj narobe, da preveri, ker sem že večkrat brala, da UZ sploh ni tako prekontroliran glede varnosti za bebo... in da nekateri pravijo, da bebam niti ni udobno ob UZ, ker izgleda, kot da bi mimo njih drvel TGV (ultra-hitri vlak).
Je pa drugače res, da se pač razlikuje od zdravnika do zdravnika. Moja sicer izvaja tudi NS, pa me sploh ni skušala prepričat, naj grem na NS, samo vprašala me je, če sem se odločila, pa sem rekla, da ne bi šla, in je rekla, ok. Prav tako UZ dela vedno, ko se ji zdi potrebno, za brezzveze pa ne... in zadnjič je recimo pohitela, toliko, da je preverila posteljico, če kaj odstopa in je natrgana ali krvavi, pa hitro konec, ko pa smo imeli prvi uradni pregled (v bistvu že tretji) in je bil fant zraven, pa se je bolj zadržala in še njemu pokazala. In meni je tak način ok. Vem pa, da eni delajo vsakič UZ, eni pa niti slučajno več kot 2x... pač odvisno.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.3.2009 15:22:02   
Lenck
a se vam tudi to dogaja, da če imate vklopljen prikaz podatkov (tickerje pa ikonice pa to), se ta pas, kjer je napisano ime uporabnika, pa lokacija, pa ticker... razširi čez cel zaslon, besedilo pa se razpotegne na tankem, visokem stolpcu? pri meni postane neberljivo, tako da moram imeti to kar izklopljeno, ne vidim nobenih avatarjev in tickerjev.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
28.3.2009 15:43:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

a se vam tudi to dogaja, da če imate vklopljen prikaz podatkov (tickerje pa ikonice pa to), se ta pas, kjer je napisano ime uporabnika, pa lokacija, pa ticker... razširi čez cel zaslon, besedilo pa se razpotegne na tankem, visokem stolpcu? pri meni postane neberljivo, tako da moram imeti to kar izklopljeno, ne vidim nobenih avatarjev in tickerjev.

ne, ga pa rr team zadnje čase kr neki sračka in deva gor brez vezne zadeve.

Lenck, držim pesti, da tvoja pikica zdrži do 30+ tednauser posted image . ti pa verjamem kakšna živčna vojna je to

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
28.3.2009 16:16:22   
škorpijončica
Morm napisat, da sm nekaj zanimivega ugotovila; ko sm ležala me je mala ful brcala k sm spila eno kavo. In sem za hec poslušala srček z angelsoundom in vsakič ko sm začutila brco, sm v slušalkah slišala kako je počlo. Končno dokaz, da res čutim, da me brca in da si ne domišljam kar tko.

Se tipkamo kasneje, lepo se imejte

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?