|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
28.3.2009 9:57:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

a še eno vprašanjice imam, smotanu mismisu je šlo včeraj vse drugo po glavi, kot zapomniti si pomembno stvar in to je KDAJ VZETI ODVAJALO???? A Kkatera VE. HELP HELP HELP

Mišmišu, jst sem že podabu, pa čeprav ni dolgo tega. Se mi pa zdi, da sem vzela tam enkrat ob 11h-12h. Ampak nisem sigurn.
Kaj pa če bi ti lepo prijazno poklicu na SIII, da boš ziher.

ma sploh ne mislim delati panike, danes sem k sreči že šla na stran, potem bom pa vzela odvajalo po kosilu. Pa še kakšen Donat in pirček bom spila in ni vrag, da me ne bo pognalo. Moram pa potem jutri zjutraj tako zgodaj vstati, da dam vse to iz sebe, da ne bo štala tam na mizi. Thanks srce.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.3.2009 10:01:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu, zdej se pa jst res odklapljam od compa do jutri popoldan. Saj veš, jutri zrihti tak, da bomo ponosne nate.

Veš de, kje se pa upam tebe razočarati user posted image user posted image user posted image
pridna bodi in uživaj ta vikend

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.3.2009 10:41:35   
Kruce Fiks
Za Facebookarceuser posted image

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=56672325059&ref=nf

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.3.2009 10:41:58   
Rakica_80
Kruce Fiks, nismo prišli skozi, žal je bilo vse zabarikadiranouser posted image
Drugače HSG sem delala v Izoli bolnici, delal mi je D.Lovšin, sej je vredu, ampak mi je uni dan rekel na mizi taaakšno, da sem ostala šokirana, rekel je: Zdrži malo, kako boš pa rodila, če tega ne zdržiš?????HALOOOOO?????
Sedaj pa me je strah rodituser posted image
Mismis, hvala ti za podporo, upam da je res lažje, sej v bistvu, sem vedela po HSG, da nemore biti nič slabšega od tegauser posted image
Lep dan vsem skupaj, se beremo kaj kasneje, grem pucat stanovanjeuser posted image
pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.3.2009 10:45:52   
listek
Živjo!

Sem se že vrnila s PO in veselo sporočam, da grejem eno user posted image . Eno jajčece se je oplodilo in po Rešovih besedaj je zelo lepo.

Test imam 11.4.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.3.2009 10:51:32   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a še eno vprašanjice imam, smotanu mismisu je šlo včeraj vse drugo po glavi, kot zapomniti si pomembno stvar in to je KDAJ VZETI ODVAJALO???? A Kkatera VE. HELP HELP HELP

Najprej dobro jutro vsemuser posted image

mismis, če sem si prav zapomnila so meni rekle po zajtrku, da se že čez dan sprazniš in se vsaj čez noč naspiš. Zvečer pa vzameš tisto za pomiritev. Spomnim se pa zato, ker 1-vič nisem mogla it na dopust pred punkcijo in sem bila v službi dežurna na WC-juuser posted image
Čez dan pa vse normalno ješ, kot ponavadi. Ni se ti treba nič šparat.

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 28.3.2009 10:54:56 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.3.2009 10:54:33   
bozza
Dobro jutro. Danes sem imela UZ. Na levem jajčniku je veliko foliklov, ki jih tudi že čutim, niso pa še prav hudo veliki, okoli 11-12 mm. Na desnem pa je en večji, okrog 10 mm, pa več manjših, ki verjetno ne bodo dosti zrasli.

Naslednji UZ imam v torek.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.3.2009 11:11:22   
biba007

Dobro jutro vsem skupaj...vikend je....

user posted image

user posted image

Evo, da se še moja malenkost angažira za našega mišmiša. Sem šla preverit atejeva navodila, in piše takole: " Dan pred punkcijo svetujemo uživati bolj lahko hrano, ki Vas ne napenja (pozor, ste opazile tole omiko, vikanje z Veliko Začetnico!). Če ste bolj zaprti (tule so pa pozabili eno vejico, bi rekla) svetujemo pitje odvajalnega čaja."

Če prevedem, pasulj odpade, se ti pa ni treba posebej obremenjevat, če le nimaš težav s stolico. Jaz sem, zgolj iz previdnosti, vzela dan pred punkcijo Biokor, ker v mojem primeru deluje izvrstno in predvidljivo, predvsem pa znatno bolj zanesljivo kot odvajalni čajčki in donat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.3.2009 11:16:14   
biba007
A, pa še KDAJ sem vzela Biokor. No, vzela sem ga dan pred punkcijo nekje okrog 15.00, ker mi, če nisem na tešče, kikne čez 6 ur, ko urcauser posted image Za dobro mero popapcala 3 čajne žličke. Je pa bolj bljak, to pa drži, ja

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.3.2009 11:18:09   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: listek

Živjo!

Sem se že vrnila s PO in veselo sporočam, da grejem eno user posted image . Eno jajčece se je oplodilo in po Rešovih besedaj je zelo lepo.

Test imam 11.4.

Listek, čudovitouser posted image user posted image user posted image ! A so padli tud kalamari?

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.3.2009 11:20:12   
listek
Kalamari še niso padli, bodo pa za kosilo user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.3.2009 11:20:30   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Dobro jutro. Danes sem imela UZ. Na levem jajčniku je veliko foliklov, ki jih tudi že čutim, niso pa še prav hudo veliki, okoli 11-12 mm. Na desnem pa je en večji, okrog 10 mm, pa več manjših, ki verjetno ne bodo dosti zrasli.

Naslednji UZ imam v torek.

Lep dan vam želim.

Bozza, finouser posted image , samo da te folikelčki ne žulijo preveč. Na kakšni terapiji pa si? Držim pesti za torek.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.3.2009 11:45:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Za Facebookarceuser posted image

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=56672325059&ref=nf

Hhahahahaha tuki pa še nisem fenica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.3.2009 11:55:18   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jaz sem že trepetalka. Bom sporočila, kako se bo odvilo. Vmesni rezulatati so pa dobri. 

Kaka super novičkauser posted image , zdaj naj bo pa vse v najlepšem redu devet mesecevuser posted image

Listek čestitam za pikico zdaj jo pa samo lepo grej

Bozza naj kar naprej še tako lepo rastejo da bodo lepi in debeliuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.3.2009 12:29:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: n74

bomo kaj navijale za jutri...
user posted image  user posted image

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ
listek - ET

Bozza, uspešen UZ jutri
Listek, user posted image user posted image user posted image  da so se celice lepo oplodile in da jih dobiš jutri nazaj

user posted image  user posted image

Tud jaz navijam za jutri!

mišmiš - bravo za stopko, mogoče bodo pa tvoji živahni folikelčki kar sami ven skočili na punkciji, da se ne bo treba nič matratuser posted image

mateja, šopka - super za dve pikici, naj se lepo vgnezdita in osrečita bodoče mamice

bambi75 -  tebi želim, da bi ti dr.D in dr.T scumprala uspešno kombinacijo

se kar podpišem pod vse tole....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.3.2009 12:30:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: listek

Živjo!

Test imam 11.4.

Listek, čudovitouser posted image user posted image user posted image ! A so padli tud kalamari?

a si šla na pico???

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.3.2009 12:30:57   
miklarom
reby - upam da mi bodo res lepo rasli folikelčki, bom pa spila vsak dan eno pivičko da bopjo še večji in močnejši.

matejka - bravouser posted image user posted image user posted image , zdaj pa lepo grej in čuvaj svoji dveuser posted image user posted image in da bo test user posted image

dajamaja
- tudi tebi čestitke za lepe novičke

listek - user posted image user posted image user posted image tudi ti čuvaj svojo user posted image in naj ti bo test +

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.3.2009 12:42:29   
Rakica_80
Listekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!
Lepo grejuser posted image  user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.3.2009 12:45:12   
pikovit
Dajamaja navijam fuuuuuuullllllllll.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.3.2009 12:50:24   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajamaja navijam fuuuuuuullllllllll.user posted image user posted image user posted image user posted image

še jest, dejmo stara borka, pokaže ta novim, da tud tastarim rata user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.3.2009 13:57:27   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jaz sem že trepetalka. Bom sporočila, kako se bo odvilo. Vmesni rezulatati so pa dobri. 

Odlično!!!user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.3.2009 13:59:08   
sonček33
dajamaja -vmesi rezultat je dober, končni bo odličen!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.3.2009 13:59:10   
lana70
mismis,...naša draga enciklopedija...prosim, da malo pobrskaš po svojih predalčkih in mi poveš, zakaj se meni vsak drugi dan ulije user posted image  in kr neki packa, potem pa zgine???? Tečko sm že mela, mam pa suprefact...sej veš.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.3.2009 14:01:15   
lana70

Dobro jutro vsem skupaj...vikend je....

user posted image

user posted image

naj bi učinkovalo v roku 10-12 ur....odvisno od tebe....še najboljše, da vzameš popoldne, da boš ziher šla zjutraj...pa kr dve - govorim iz izkušenj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.3.2009 14:04:59   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Če po resnici povem, me je strah, ker imam slabe izkušnje s HSG, mene je tako to močno bolelo, sem mislila, da nebom ostala živa na tej mizi, ki sem ležala!!!
Imela sem 100% zamašene jajcevode in una tekočina ni šla nikamor in se je tam zadrževala in me napihovala, sem mislila da me bo razneslo, sej je zelo težko opisat bolečino, lahko samo povem z eno besedo , da je NEVZDRŽNO bilouser posted image
Verjamem, da punkcija je mala malica proti unemu, ampak spet je tu prisoten strahuser posted image
No, bom znala pšovedat, ko bo punkcija mimouser posted image
Hvala Mismisuser posted image

vidiš, kako smo ženske različne...mene ni niti NAJMANJ bolelo, bil je samo nek čuden občutek, kot tik pred M...ker ti tisto ztekočino šiba noter...verjetno te je bolelo zaradi tega, ker imaš zamašene jajcevode???? kot pišeš....me je pa vseeno strah punkcije user posted image , ma grem na HSG vsak dan cel teden, če bi lahko preskočila punkcijo (seveda nisem bila še na punkciji)...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?