|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.3.2009 12:06:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

???? važno, da imajo noska čistega, jst mu dam pred previjanjem fiziološko not, po previjanju mu pa s pumpico ven sčistim.... pa nič ne jokauser posted image user posted image user posted image

S katero pumpico pa?

čist navadno, ko se je navadiš gre super....
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.3.2009 12:15:28 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.3.2009 12:08:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša..........super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj me nauči kako daš slikico za avart?jaz je ne znam.....moram verjetno pomanjšati?

ja pomanjšat moreš jst to nardim s ACDSee programom...

aja pa hvala za pohvale.... sej sem si šla zamenjat k sem vidla, da si si ti zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image aja.......folšijauser posted image user posted image

emm men se zdi da si ti k bi rada svojo pupo gor dala pa ne znašuser posted image user posted image user posted image user posted image dej, če ne moreš pomanjšat slike mi boš na mail sliko poslala pa ti jo bom jst pomanjšala pa pošlem nazaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.3.2009 12:09:42   
MIHAILO
Katjusa saj jaz bi tudi bila s 3 zadovoljna...dobr bi blo dvojckeuser posted image ...v cem pa maste fiziolosko?jaz imam tisto v prsilu...bom jaz tudi probala danes z fiziolosko...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.3.2009 12:09:51   
Katjusa

midva bova upam da tudi imela 3-samo bo treba malo počakati da jaz šolo do konca spackam in si kakšno boljšo službo umislim

ja jst tud upam na kako službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma do zdej nimam nič delovne dobe pa bom čez 2 leti 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da mi mamo varjanto najprej otroc pol pa vse sotalo, k nebi rada prestara mela otrokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.3.2009 12:11:28   
Katjusa
kolumbooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej veš zdravja, veselja, sreče in neizmerne ljubezni
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.3.2009 12:13:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa saj jaz bi tudi bila s 3 zadovoljna...dobr bi blo dvojckeuser posted image ...v cem pa maste fiziolosko?jaz imam tisto v prsilu...bom jaz tudi probala danes z fiziolosko...

v taki mali flaški in kapljce not kapljamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.3.2009 12:14:12   
MIHAILO
majchy tudi jaz nimam nic delovne dobe se,sem avgusta ravno solo koncala potem bojo otroci in potem sluzba...seveda je to najbolj pomembno da smo srecna in zdrava druzinica ,denar bo ze...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.3.2009 12:16:52   
Katjusa
pol pa nej katere reče, da nimamo pridnih otrok, če lahko takle veselo čvekamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.3.2009 12:18:32   
Čebel@

katjuša..........super slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj me nauči kako daš slikico za avart?jaz je ne znam.....moram verjetno pomanjšati?

ja pomanjšat moreš jst to nardim s ACDSee programom...

aja pa hvala za pohvale.... sej sem si šla zamenjat k sem vidla, da si si ti zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image aja.......folšijauser posted image user posted image

emm men se zdi da si ti k bi rada svojo pupo gor dala pa ne znašuser posted image user posted image user posted image user posted image dej, če ne moreš pomanjšat slike mi boš na mail sliko poslala pa ti jo bom jst pomanjšala pa pošlem nazaj

kako si uganlauser posted image user posted image user posted image user posted image bom probala in če mi ne bo ratalo,ti jo bom res poslala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.3.2009 12:19:14   
birdy

Mihailo, jst sem zdej že skor diplomirala iz pumpic in tega sranjauser posted image
Če ma mal zamašen nos je ta vakumska pumpica (k jo ma tud Katjuša) ok. Če pa ma fejst zamašenga pa jst priporočam električnega al pa unga k se na sesalec prklop. Midva sva en dan pucala z to navadno (kot jo ima Katjuša) pa je šlo neki sicer ven, glih velik pa ne. Pol sva pa kupla elektrino pumpico je šlo pa tok ven da verjet ne moreš. So nama tud na Vrazovem svetoval mal bolj konkretno pumpico (ala električno, na sesalec,...). Seveda pa so nama to svetoval zato ker smo mel res fejst, fejst zapacanga nosa, pa grlo,...
Fiziološko lohk pa daš tud kr v brizgo pa zbrizgaš, pr nama tko še najmanj protestira.
Pr Neli sploh nikol nisem rabila pumpice (smo mel tako k Katjuša), zdej pa taka svinarija že na začetkuuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.3.2009 12:19:50   
Čebel@

kolumbooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.3.2009 12:21:49   
Čebel@

majchy tudi jaz nimam nic delovne dobe se,sem avgusta ravno solo koncala potem bojo otroci in potem sluzba...seveda je to najbolj pomembno da smo srecna in zdrava druzinica ,denar bo ze...user posted image
jaz imam že delovno dobo-7 let.......moram pa najprej dokončati šolo za 5 stopnjo in potem še faks

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.3.2009 12:23:10   
birdy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas!!!!
Velik zdravja, sreče, užitkov z družinico in eno zakon službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.3.2009 12:23:19   
Čebel@
šibam punce.....nekdo se pritožuje da je lačen(ni možekuser posted image )......se še kasneje oglasim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.3.2009 12:25:13   
birdy

jaz imam že delovno dobo-7 let.......moram pa najprej dokončati šolo za 5 stopnjo in potem še faks

Jst tud nimam še nč delovne dobeuser posted image
Aja, ne, mam, eno leto ko sem bla z Neli na porodniški, zdej bom za Kristi še eno leto dublauser posted image user posted image
Ne vem za brezposelne, ampak za študentke mamice vem da dajo eno leto delovne dobe za vsazga otročkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.3.2009 12:25:16   
MIHAILO
KOLUMBO VSE NABOLJSEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.3.2009 12:26:10   
Onasiss

Zdej, no u bistvu že par let, velja zakon, da narediš samo maturo, tako da ne rabiš dokončat cele srednje šole, če želiš. Pa še razpise imajo na ministrstvu, kjer ti financirajo šolo.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.3.2009 12:26:49   
birdy
Joj, butara jst...
Tanci, super da ste doma!!!!!! Zdej pa še ta dva tedna pregurat not, pol se bo pa glih vreme tko zrihtu da bote šli venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.3.2009 12:29:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst tud nimam še nč delovne dobeuser posted image
Aja, ne, mam, eno leto ko sem bla z Neli na porodniški, zdej bom za Kristi še eno leto dublauser posted image user posted image
Ne vem za brezposelne, ampak za študentke mamice vem da dajo eno leto delovne dobe za vsazga otročkauser posted image

ja jst bom tud mela 2 lati eno za florjana eno za benjamina.... ostalo pa upam, da kmal k bi blo fino met 2 plače pr hišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.3.2009 12:31:46   
Katjusa

kak se ti dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in  kaj boš šla študirat? upam, de kej pametnega ne tko k jst k nimam kam it delat k se nič ne išče.... pa tolk živcev je šlo da sem ta flup faks naredlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.3.2009 12:34:58   
Ajvy
KOlumbo.....VSE NAJBOLJŠE.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.3.2009 12:35:30   
Ajvy
Tarja ima vročino....celo 4 dni je bila zdrava...jej.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.3.2009 12:40:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

boščika, pa kaj je zdej to? upam, da ne bo trajala vročina in da ne bo zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.3.2009 12:42:58   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja božca nouser posted image user posted image
Čimhitreje naj se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
28.3.2009 12:49:11   
malaflobe
Ja imam dvojčka za porihtat, pa še 6 letnico in 3 letnika. Pa tko k ti praviš, še moža.
Res mi ni nikoli dolgčas. Mi pa kar paše tuki mal živčke spustit na pašo, da ne rabim skoz user posted image .
Kako dam gor slikco??user posted image Jo imam pa v albumu, si jo lahko tam pogledate.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......