Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:13:34
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mi pa smo danes dopolnili 38 teden Čestitke Zdaj pa že res brojiš sitno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:14:07
|
|
|
|
kpmk
|
detelja - Nekaj me še zanima, a ta krivulja s popadki se je vidla spodaj pod ono krivuljo od otročkovega srčka? Meni vedno dela sede ctg,... ja baje da tudi ni najbolj priporočljivo na hrbtu ležat,... sej nam že nič več ne preostane
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:16:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdle grem dat pa posteljnino prat. Kr neki me preganja pa ne vem, kaj naj še nardim. Zadnje čase kr neki perem. da ne boš ti že 10.4 rodila na polno luno k tolk delaš bom žalostna če ne bomo skp z brigito v P Takrat ne morem, ker potico pečem. Tam enga 14. bi pa že rada. Sej vedve tut, kajne? jaja potem pa se zmenmo 14.4
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:16:09
|
|
|
|
sonček85
|
evo tko ,da se vam malo javim Z dragim sva očistila okna-ja čeprav bo danes dež a jutri mojega ni doma dopoldan ker dela tko da smo to naredili danes,eno delo manj,sedaj pse perejo zavese,potem še dam posteljnino,........in mislim ,da se mi bo dan že počasi iztekel Moram vam pa povedat da sem šla prej po pošto in nam nekaj dvigalo popravljajo tko da sem šla peš dol iz peš gor v 7.nadstropje.Pa pridem gor zadihana k konj samo so se nekaj vozili z dvigalom ,a sem rekla jaz sem noseča in se ne bom ,saj je gorela lučka k so popravljali še,pa naj kir drug ostane not jaz ne bom ,sem že 1x dost v največjem neurju(še nisem bila )no in pol pridem pa reče dragi ja ki si pa bla ,pa rečem pa ka ti mene kdaj poslušaš če sem ti rekla da grem in da pridem čez 5 min,je pa rekel nisem ču k sem pa gledal tv na slo2.Je reku da bi un šel drgač -deci kpmk:ja preko sončka ,sem dala uno slikco gor -najboljši očka na svetu in jo dobila v 4dneh malcekvita.ja potem boš rodila pa 2.4 k imaš pregled.srečno diti .lepo da si se javila in da si e 2v1 in zdrži do 4.4 nalini:sem vam rekla da bo šla še ta teden čestitke mami in družinici detelja:ja zdaj pa gre zares,ti si naslednja ali pa,........ klavdyk;čestitke za 37t ,ja volja se najde k pogledam kako je vse mazano in prašno pa čeprav je ni se spravim in potem me prime še za kaj več in potem je vse lepo narejeno
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:17:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mi pa smo danes dopolnili 38 teden zdaj pa gre res vsem zares
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:17:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk detelja - Nekaj me še zanima, a ta krivulja s popadki se je vidla spodaj pod ono krivuljo od otročkovega srčka? Meni vedno dela sede ctg,... ja baje da tudi ni najbolj priporočljivo na hrbtu ležat,... sej nam že nič več ne preostane meni ko meri CTG ležim na boku
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:18:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Nalini čestitke Detelja tebi tudi za uspešen pregled, le tako naprej in tudi vidva bosta kmalu cartala Je bla fejst gužva? zjutraj, ko sem prišla sta sedeli samo dve v čakalnici...pol pa so me spet poslali v laboratorij v lab. je bila tako zmerna gužva...ko pa sem prišla nazaj na gin.odd. tam pa katastrofa samo sem takoj šla na ctg pol pa takoj na pregled...pa vseno več kot 2 uri sem porabila...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:19:23
|
|
|
|
štorkljica
|
No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:21:17
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Z dragim sva očistila okna-ja čeprav bo danes dež a jutri mojega ni doma dopoldan ker dela tko da smo to naredili danes,eno delo manj,sedaj pse perejo zavese,potem še dam posteljnino,........in mislim ,da se mi bo dan že počasi iztekel A prideta še meni okna očistit? Moram vam pa povedat da sem šla prej po pošto in nam nekaj dvigalo popravljajo tko da sem šla peš dol iz peš gor v 7.nadstropje. Dobr da nisi rodila sproti Pa pridem gor zadihana k konj samo so se nekaj vozili z dvigalom ,a sem rekla jaz sem noseča in se ne bom ,saj je gorela lučka k so popravljali še,pa naj kir drug ostane not jaz ne bom ,sem že 1x dost v največjem neurju(še nisem bila )no in pol pridem pa reče dragi ja ki si pa bla ,pa rečem pa ka ti mene kdaj poslušaš če sem ti rekla da grem in da pridem čez 5 min,je pa rekel nisem ču k sem pa gledal tv na slo2.Je reku da bi un šel drgač -deci Ja itak - deci!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:21:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk detelja - Nekaj me še zanima, a ta krivulja s popadki se je vidla spodaj pod ono krivuljo od otročkovega srčka? Meni vedno dela sede ctg,... ja baje da tudi ni najbolj priporočljivo na hrbtu ležat,... sej nam že nič več ne preostane to pa res ne vem kaj katera krivulja pomeni...tu pa tam je bila krivulja pod črto...tu pa tam rahlo nad črto...pa še čist malo je bilo malo bolj nad črto...sam ko sem ležala na hrbtu je bila črta skoraj ravna no čist malo premika je bilo...na boku pa je bilo kar aktivno...in zato mi je rekla, da otroku ne paše, če ležim na hrbtu...ni pa bilo nekih ekstremnih stolpcev oz odstopanj...tam na displeju pa mi je sestra rekla kje se vidjo utripi in kje popadki...to je vse kar vem...gin. je rekla samo, da je aktivno in da je tako super....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:21:45
|
|
|
|
sonček85
|
štorkljica: a vidiš tašča ti misli bere, da ti še kaj druga ne bo prebrala iz misli dober tek
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:21:46
|
|
|
|
brigita23
|
zdravo punce a že kaj kuhate??? Mi bomo imeli danes špinačino juhico, piščančjo rižoto in motovilec z jajčko ....bolj simple kosilo, me spet danes malo bolj bolijo hemeroidi ko nisem spala ponoči .... Popoldan bom šla pa mal počivat, kljub temu da je tak lep sonček . Kaj boste pa ve kaj počele
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:22:19
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Nalini čestitke Detelja tebi tudi za uspešen pregled, le tako naprej in tudi vidva bosta kmalu cartala Je bla fejst gužva? zjutraj, ko sem prišla sta sedeli samo dve v čakalnici...pol pa so me spet poslali v laboratorij v lab. je bila tako zmerna gužva...ko pa sem prišla nazaj na gin.odd. tam pa katastrofa samo sem takoj šla na ctg pol pa takoj na pregled...pa vseno več kot 2 uri sem porabila... Joj ta laboratorij Kaj vse so ti pa gledali, samo normalno kri pa vodo ali še kako drugo preiskavo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:22:41
|
|
|
|
sonček85
|
brigita.a spet te matra Super kosilo boste imeli KR počivaj,jaz bom pa čistila,malo šl ven na sprehod ,jedla,jedla,jedla
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:24:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo tko ,da se vam malo javim Z dragim sva očistila okna-ja čeprav bo danes dež a jutri mojega ni doma dopoldan ker dela tko da smo to naredili danes,eno delo manj,sedaj pse perejo zavese,potem še dam posteljnino,........in mislim ,da se mi bo dan že počasi iztekel Moram vam pa povedat da sem šla prej po pošto in nam nekaj dvigalo popravljajo tko da sem šla peš dol iz peš gor v 7.nadstropje.Pa pridem gor zadihana k konj samo so se nekaj vozili z dvigalom ,a sem rekla jaz sem noseča in se ne bom ,saj je gorela lučka k so popravljali še,pa naj kir drug ostane not jaz ne bom ,sem že 1x dost v največjem neurju(še nisem bila )no in pol pridem pa reče dragi ja ki si pa bla ,pa rečem pa ka ti mene kdaj poslušaš če sem ti rekla da grem in da pridem čez 5 min,je pa rekel nisem ču k sem pa gledal tv na slo2.Je reku da bi un šel drgač -deci kpmk:ja preko sončka ,sem dala uno slikco gor -najboljši očka na svetu in jo dobila v 4dneh malcekvita.ja potem boš rodila pa 2.4 k imaš pregled.srečno diti .lepo da si se javila in da si e 2v1 in zdrži do 4.4 nalini:sem vam rekla da bo šla še ta teden čestitke mami in družinici detelja:ja zdaj pa gre zares,ti si naslednja ali pa,........ klavdyk;čestitke za 37t ,ja volja se najde k pogledam kako je vse mazano in prašno pa čeprav je ni se spravim in potem me prime še za kaj več in potem je vse lepo narejeno mene mal še pusti na miru no, da vam povem še eno štorijo....pridem iz lab. in vidim na tistem izvidu, da je spet neki povišanega...sem bla že cela paf kaj če me da v P...pol pa me gin. vpr. če sem na tešče...jaz pa "pa saj noben mi ni rekel, da moram bit" pa gin. seveda vam ni saj vam tudi ni treba, da ste...sem rekla, da nisem...pol pa je tko mal čudno pogledala pa nič...sem rekla, da sem pojedla kos kruha in kakav sem spila sem pa mal lačna...pol pa mi reče premalo jeste za ta čas...jaz jo na veliko pogledam pa si mislim kako le premalo jem...če pa se redim ko pujs...pol pa mi reče malo več jesti ...sicer je res, da sem včeraj pol 12 imela kosilo pol pa sem le še 2 jogurta pojedla in to je bilo vse....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:24:18
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Mi bomo imeli danes špinačino juhico, piščančjo rižoto in motovilec z jajčko ....bolj simple kosilo Njami...bi se kar najrajši k vam povabila jest Pa to ni glih simple.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:25:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče moja tudi vedno palačinke naredi...prej jih sploh nisem marala...zdaj pa mjami mjami mi pa bomo gratinirali testenine pa zelena solatka...mjami
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:26:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Nalini čestitke Detelja tebi tudi za uspešen pregled, le tako naprej in tudi vidva bosta kmalu cartala Je bla fejst gužva? zjutraj, ko sem prišla sta sedeli samo dve v čakalnici...pol pa so me spet poslali v laboratorij v lab. je bila tako zmerna gužva...ko pa sem prišla nazaj na gin.odd. tam pa katastrofa samo sem takoj šla na ctg pol pa takoj na pregled...pa vseno več kot 2 uri sem porabila... Joj ta laboratorij Kaj vse so ti pa gledali, samo normalno kri pa vodo ali še kako drugo preiskavo? sam urin sem dala...ej pisalo je U+sed....mislim, da so to splošne urinske preiskave...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:26:43
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče moja tudi vedno palačinke naredi...prej jih sploh nisem marala...zdaj pa mjami mjami mi pa bomo gratinirali testenine pa zelena solatka...mjami Mater kak vsi danes dobro jeste...a se lahko še k vama povabim na kosilo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:28:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče moja tudi vedno palačinke naredi...prej jih sploh nisem marala...zdaj pa mjami mjami mi pa bomo gratinirali testenine pa zelena solatka...mjami Mater kak vsi danes dobro jeste...a se lahko še k vama povabim na kosilo? lahko...sam pod pogojem, da prineseš nekaj sladkega sabo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:28:45
|
|
|
|
sonček85
|
detelja.vidve z G pa imata fore k smo pa v zadnjem mesecu vse take požeruščke
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:30:21
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče moja tudi vedno palačinke naredi...prej jih sploh nisem marala...zdaj pa mjami mjami mi pa bomo gratinirali testenine pa zelena solatka...mjami Mater kak vsi danes dobro jeste...a se lahko še k vama povabim na kosilo? lahko...sam pod pogojem, da prineseš nekaj sladkega sabo Palačinke od tašče!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:31:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Mi bomo imeli danes špinačino juhico, piščančjo rižoto in motovilec z jajčko ....bolj simple kosilo Njami...bi se kar najrajši k vam povabila jest Pa to ni glih simple. ti kr pridi, mam dovolj....je kr hitr fertik kosilo no
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:31:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No hvalabogu ne bom nič kuhala, je že tašča ( ), pa še palačinke je spekla...nevem al mi misli bere, jaz ji nisem nič rekla, da nameravam palačinke pečt in ona kar palačinke speče moja tudi vedno palačinke naredi...prej jih sploh nisem marala...zdaj pa mjami mjami mi pa bomo gratinirali testenine pa zelena solatka...mjami mmmmmm vi boste meli tudi super kosilo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 27.3.2009 12:32:08
|
|
|
|
štorkljica
|
Joj zdaj pa šibam, se je moj vrnil domov. Je šel zjutraj ob 8h od hiše pa sem bla na rač (RR), pa zdaj pride nazaj, jaz pa spet na RR, bo mislil, da sem samo tle gor že cel dan ...no saj ni daleč od resnice OK, se pišemo še kaj kasneje..ČAO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?