Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:44:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj bomo danes kuhale .... Midve bova bio ( ) brokoli in krompirčk z mlekom. Za malico pa banana - pa upam, da bo spregledala eno žličko jabolka notri (ta je namreč na seznamu njej "strupenih").
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:44:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? ma jaz sem jo imela v termovki......pol sem imela tisto kupljeno...., zdaj sem kar iz pipe...... To v termovki sem imela za parkrat, pol sem pa rajši svežo spet pripravila... Tista prekuhana ohlajena mi zgleda tak ...kar nekaj gor plava, kljub filtru..... Bom rajši v termovko spet dala, dokler ne grem kupit plastenke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:44:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? ja jaz jo moram,ker mi začne termovka delat tak nagraužen vonj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:44:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? Ma ne - enkrat na dan (npr. zjutraj) jo skuhaj in jo imej cel dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:46:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Tista prekuhana ohlajena mi zgleda tak ...kar nekaj gor plava, kljub filtru..... Bom rajši v termovko spet dala, dokler ne grem kupit plastenke kaj plava??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:46:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj od mesa naj sploh naši gospodični kupim in s čim naj naredim?? jaz mu kupim kurjo bedrco al pa perutničko, pa jo dam kuhat, dodam malo razne zelenjave, pol pa vse to sesekljam in dobi taki zelenjavno-mesni čmok a črno meso mora bit?? ne.... lahko kupiš tud prsa....samo so ful roda, pa je meni boljše perutnička al pa bedrca..ma tud več železa... pa teletino sem jaz naredila že.... , lahko pa tud zajčje meso, je ful zdravo, pa tud ful dobro......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:48:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Tista prekuhana ohlajena mi zgleda tak ...kar nekaj gor plava, kljub filtru..... Bom rajši v termovko spet dala, dokler ne grem kupit plastenke kaj plava?? ma ne vem....prekuhaj, pa daj nekam, da se ohladi...taki film...se gor nardi...al ne vem kak naj povem.... Ma naj bubi strokovno razloži
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:49:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? Ma ne - enkrat na dan (npr. zjutraj) jo skuhaj in jo imej cel dan. v čem jo pa imaš ...Moja termovka za ma samo 0.5l .... Tiste ta večje majo vonj pa kavi al po čaju, pa jih ne uporabljam za
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
gremo se rihtat,za v trgovino..lep dan..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:52:28
|
|
|
|
gold fish
|
...ne zapravljajte preveč ...., pa fajn se imejte.... Aja, greste po tortico .... ...jaz pa grem na balkon malo ščistit, pikec zdaj spi......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:04:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? Ma ne - enkrat na dan (npr. zjutraj) jo skuhaj in jo imej cel dan. v čem jo pa imaš ...Moja termovka za ma samo 0.5l .... Tiste ta večje majo vonj pa kavi al po čaju, pa jih ne uporabljam za Imam jo v termovki (mislim da je 0,75) - ravno toliko vode kot jo rabim za cel dan. Imama pa za vodo ločeno termovko, nimam npr. tiste, ki jih uporabljam za čaj.... JAz dam vret vodo z brita vrča in se mi nič gor ne naredi (no, gor na površini se ponavadi kamen nabere, moram pa res dost pogosto filter menjat, mi ne zdrži cel mesec...).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:07:49
|
|
|
|
Marsy
|
Gold fish: Pri prekuhavanju se apnenec izloča - vodni kamen . Tko kot v pralnem stroju - lahko daš mal Calgona notri . (saj veš, da je šala) Ja, meni tudi ni fajn, ko je vse tako materialno postalo. Ne bi pa rada izpadla, da ji nič ne želim dat. Za iskanje fotk in izdelavo plakata enostavno nimam časa, razen če se Kaja odloči, da bo celo popoldne spala... Ja, v knjigarnah je treba knjigo verjetno takoj plačat. Prej ste omenjale, naj jo naročim po pošti, pa plačam položnico. Ker dekliščina je jutri, poroka pa naslednji teden, 'plača' pa precej kasneje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:11:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa mango je že katera dajala? Na kak način? Včeraj sem enega kupila, pa ne vem, kaj z njim. Lovro ga je glih včeraj prvič jedel. Olupila sem ga, zrezala dol s koščice in zmiksala. NIč posebnega. Meni sploh dober ni bil, Lovro ga je pa kar pojedel. Pa kar zrel mora bit, tako kot hruška.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 27.3.2009 10:13:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:18:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? Ma ne - enkrat na dan (npr. zjutraj) jo skuhaj in jo imej cel dan. Se strinjam. Jaz jo prekuham tisto iz Brite (vrča s filtrom) in nič ne plava gor, če pa iz pipe, pol pa plava. Fiši, bo treba filter zamenjat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:24:57
|
|
|
|
meta21
|
Marsy, mal pobrskaj po netu. Kakšen svet knjige al pa spletne strani od Mladinske knjige, DZS...ne vem. Jaz sem bolj na pamet rekla, da naroči nekaj kar se z zamikom plača in ker vem, da moj foter skoz neke knjige naroča (oz. mu jih po telefonu poturijo ) in potem plača s položnico, sem se spomnila na to knjigo... Za dekliščino ji pa magari eno lento izdelaj (v cvetličarni kupi 2m širokega traku in kaj gor napiši, npr. Miss dekliščine ali pa SPREDAJ: Naslednjo soboto bom nevesta in ZADAJ: ...zato sem danes še lahko nezvesta ) ali pa greš v sex shop in kako foro kupiš. Odvisno tudi, kakšna je...sramežljiva, žurerka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:31:10
|
|
|
|
Marsy
|
tale mi je pa všeč - z lento!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:33:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy tale mi je pa všeč - z lento! Meni se tud zdi originalna ideja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:33:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
Greva zdaj s tamalo na obisk. Lepo se imejte - se beremo zvečer.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:46:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Wauuuuuuuuuu smo spet na 200 a je nowa tema že odprta pogledat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:48:30
|
|
|
|
anchy82
|
Marsy...Sem prebrala samo tole stran, tak da ne vem, če je katera že napisala ...v cvetličarni se dobi tudi DIPLOMA ZA DEKLIŠČINO! js sem jo dobila, in je bilo prau posrečeno!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:50:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy tale mi je pa všeč - z lento! Meni se tud zdi originalna ideja Ma ni ravno originalna, ker sem idejo pobrala z ene majčke, ki je bla narejena za dekliščino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 10:51:44
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy tale mi je pa všeč - z lento! Meni se tud zdi originalna ideja Ma ni ravno originalna, ker sem idejo pobrala z ene majčke, ki je bla narejena za dekliščino Saj vseeno kje si pobrala, ideja je super, je meni tudi všeč. Si moram to zapomnit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 11:01:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram? Ma ne - enkrat na dan (npr. zjutraj) jo skuhaj in jo imej cel dan. Se strinjam. Jaz jo prekuham tisto iz Brite (vrča s filtrom) in nič ne plava gor, če pa iz pipe, pol pa plava. Fiši, bo treba filter zamenjat ne pa saj to ne plava nekaj ful tak gor, ko si ve predstavljate.... neka tak zgleda, kot če recimo čaj en čas pustiš, pol se pa taki film gor nardi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 11:02:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy tale mi je pa všeč - z lento! ...jaz si bom tud to na ram hranla , če slučajno kdaj rabim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 11:03:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Čestitke Kaji. še jaz
|
|
|
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!