Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 8:41:41
|
|
|
|
ada2
|
meni je pa plina zmanjkalo in ga dobim komaj popoldan, tako, da moram za kosilo nekaj v pečici pripravit... hmm, verjetno bom kar pizzo spekla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 8:44:31
|
|
|
|
TinaV*
|
lepi nohti so tatly prinas pa sosedov pes vsako jutro od 8-11 laja tak da mi je pupo zbudo...pa to vec ni res...odkar se je oni kmet priselo pes laja...aja pa nocejo ukrepat ker smo baje mi krivi stanovalci
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:22:07
|
|
|
|
katjakokol
|
tina zakaj pa vi stanovalci
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:24:04
|
|
|
|
katjakokol
|
ada vceraj se masla cevlje za krst zadnje apak lepe tebi pa vseeno hvala pa pocasi bom en dan prisukala k tebi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:25:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol ada vceraj se masla cevlje za krst zadnje apak lepe tebi pa vseeno hvala pa pocasi bom en dan prisukala k tebi jaaa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:26:05
|
|
|
|
TinaV*
|
ker baje ne znamo biti normalni in psa poslusat kako laja... ma baba zmesana
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:31:29
|
|
|
|
ada2
|
za vse kratkohlačnike, ki radi gledajo dobre risanke tv.bomi.si
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:35:46
|
|
|
|
TinaV*
|
hvala ada....super so te risanke...ceprav mogoce hempasto za slisat ampak jaz strasno rada pogledam dobro risanko in te so definitivno taboljse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:45:03
|
|
|
|
katjakokol
|
glejte nasega smejkota
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:47:49
|
|
|
|
suncicica
|
pozdravljene no pa smo koncno iz bolnice. malo se nam je z zlatenico zapletalo . prisle smo vceraj popoldne in smo zelo vesele da smo doma.prva noc za nami je bila kar uspesna,bila bi se bolj ce nebi zbudila pie in jo silila jesti,ker mi je skoraj razneslo prsa. pol pa kar ni mogla zaspati nekaj casa. stelle pa je spala od 23.30 do 7h zjutraj . danes ju nebom nic budila.........
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:51:52
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica te nisi sla zadnjic domov ko si mi napisala sms pa super da ste zaj doma in je vse ok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 9:53:32
|
|
|
|
katjakokol
|
kdaj bos dala slikice v album da malo vidim pupiki sikani
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:07:14
|
|
|
|
ada2
|
http://tv.bomi.si/ evo še direkten link, prej mi ni uspelo, potem se je pa Miha spomnil, da je lačen suncicica super, da ste doma Mai pa je pravi smejko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:15:50
|
|
|
|
ada2
|
tina meni so tudi te risanke zakon... zato smo jih tudi veliko posneli za Adama, ker te nove ala cartoon network so mi totalno zanič , samo neko nasilje, pa čudne figure... sem zdaj malo pobrskala med temi, ki so na bomiju, pa so se mi prav dlake naježile... maxi pes fik, pa super medo... mi je bilo prav kul, ko je reko; to je zgodba o navadni igrači, plišastem medvedku, ko so ga naredili so ugotovili, da je z njim nekaj narobe.... prav privrejo tisti spomini na otroštvo ... pa pojoča travica, pa palček smuk, pa ali gator
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:19:01
|
|
|
|
katjakokol
|
ada mai in miha imata zdaj nevestici suncicica ima 2 pupi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:26:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol ada mai in miha imata zdaj nevestici suncicica ima 2 pupi ja sem že zadnjič kolegici, ki je tudi kolegica od suncicice rekla, da ima zdaj Miha 2 nevesti za izbirat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:30:27
|
|
|
|
ada2
|
tak, mi2 pa se greva zdaj zrihtat pa malo ven, je itak neko smotano vreme, pa ne vem kako dolgo bo sploh zdržalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:34:56
|
|
|
|
katjakokol
|
midva pa malo v postlo cartat in upam da mAlo spat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:38:46
|
|
|
|
suncicica
|
w zaenkrat so to edine slike na katerih sta skupaj......stella in pia
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 10:52:01
|
|
|
|
suncicica
|
saj bi cvekala z vami pa ravno dojim pio,pol pa se stello
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 11:08:50
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica pozdravljene no pa smo koncno iz bolnice. malo se nam je z zlatenico zapletalo . prisle smo vceraj popoldne in smo zelo vesele da smo doma.prva noc za nami je bila kar uspesna,bila bi se bolj ce nebi zbudila pie in jo silila jesti,ker mi je skoraj razneslo prsa. pol pa kar ni mogla zaspati nekaj casa. stelle pa je spala od 23.30 do 7h zjutraj . danes ju nebom nic budila......... Izgleda, da imaš zelo pridni dojenčici in čestitke. Mogoče si drugi mleko izčrpaj in zamrzni, ti zna priti še kako prav, če se kdaj kaj zatakne, pa ne boš rabla zbujat nobene. Na slikici sta krasni, sem ti prav fauš! Midva z mojim korenjakom pa pečema jabolčno pito!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 11:12:33
|
|
|
|
*monchy*
|
tam mi smo od zobozdravnika mali mulc je celo odprl usta da mu je lahko zobke pregledala ne morem verjet celo pot je govoro da bo teti tam naredo aaaaaaaa, in je res ampak ko sva šla iz stola ko sem jaz še tam mogla odgovarjat neke, pa je bil malo joč, ker je on kar takoj ko je blo konec pregleda reko adijo, pa sva s tam še mmogla dol vsest ampak preživeli smo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 12:32:29
|
|
|
|
tatly
|
sun-joj kak sta lepi stella tak gleda risanke je cist na miru zraven
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 12:34:42
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica w zaenkrat so to edine slike na katerih sta skupaj......stella in pia joj lepoticki mali tukaj na sliki se mi zdi al je res stella celi erik pia pa je ful tebi podobna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 27.3.2009 12:43:00
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica saj bi cvekala z vami pa ravno dojim pio,pol pa se stello kaj jih imas samo na prsih al jima dajes dodatek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?