Anonimen
|
brigita23 - Uboga nenaspanka ... Ti predlagam, da danes pozabiš na obveznosti in si privoščiš en tak nesramno dober dnevni spanec . Veš, kako paše, ti povem iz prve roke . Pa hvala za opozorilo glede kreme, saj nekaj takšnega sem pričakovala. Kot pri dobrih kremah proti celulitu je tudi prisoten tak občutek hlajenja, ki hkrati greje. Toda tukaj je najbrž še bolj močan efekt, ker gre za rito . nočno jamranje - Niti me ne spominjat, kakšni manevri so to, ko se je treba prestavit iz enega boka na drug . Najprej prit čez sredino (lega na hrbtu), ko se mi zdi, da mi bo trebuh naredil luknjo čez posteljo, potem si pa moram fizično prijet buši, da se lahko obrnem na drug bok. Medtem še hitro prijet vzglavnik, ki ga imam med nogami in prestavit na drugo stran, pa si popravit vzglavnik pod glavo, premaknit lase, da me ne vežejo (imam namreč dolge), se pokrit z odejo ... pri vsem tem pa jamram kot en star, že totalno zguran medved. Jao mene ! štorkljica - Mislim, da bova midva sedaj pred porodom samo še na boku (kolikor pač še bova ), ker kaj drugega mi moj buši več ne dovoli . Imam pa se na sumu, da bom po porodu kar hitro dobila lušte, saj imam nek poseben odnos do dojenja. Se mi zdi nekako seksi. Sem si eno noč celo sanjala, kako sem dojila in je bil tako noro dober občutek, prav seksualno obarvan, tako da sem se zbudila z orgazmom . Tako da ko bom enkrat ok "spodaj", mislim da bova kar hitro spet padla v stare tire . Je pa najbrž to zelo odvisno od ženske do ženske, od para do para, od poroda ... tisoč dejavnikov, ki vplivajo. V glavnem, pustila se bom presenetiti . Vsekakor bomo poskrbeli, da ne bo kakšnih pajčevin, bi rekle naše porednice iz rr .
|