|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
27.3.2009 8:33:25   
malcekvita
lili82 hvala, ker si z nami delila svojo porodno izkušnjo. ko berem take zgodbice, postanem ful sentimentalna user posted image .
me pa še nekaj zanima: torej kljub temu, da si imela epiduralno praviš, da je bolelo v tisti najbolj aktivni fazi poroda? , ali si čutila rezanje in šivanje, ker jst bi samo iz teh razlogov vzela epiduralno... zdej pa kolebam, epiduralna ja ali ne? nimam pa še glih velik časa za razmišljat user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
27.3.2009 8:35:32   
sonček85
malcekvita.a ti pa že tko daleč in kdaj imaš sedaj pregled naslednji

Mislim ,da boš ti naša naslednja mami ,ali nalini,detelja,srečka,kpmkuser posted image

Kako lepo da ti je dragi zmasiral noge ,tko sta vsaj super spala.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
27.3.2009 8:37:41   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štorkljica.hejla, tebe tudi danes čaka čiščenje ,mene tudi samo ne vem ali se bom odločla sedaj dop ali pop-po moje pop saj sem tko lahko s svojim dragim dokelrt je doma pol pa tko gre delat popoldan user posted image

Mogoče oboje nebi bilo slabo, tako ti lahko možek malo pomaga, malo pa še sama kaj postoriš...

U še ena mala navihanka ,to pa bo ,ap saj so punčke in so pridne

Ja mi se bomo ta teden malo potepali user posted image user posted image user posted image mogoče gremo pa rodit nikoli se ne veuser posted image

Ja res se nikoli ne veuser posted image user posted image

Super za user posted image mi bomo pa začeli k dobimo čaj kr vse skupaj  bomo imeli dva dela v enemuser posted image user posted image

Najprej čaj spijeta, nato v posteljo skočita, po vsemu temu pa v porodnišnico...ni slabo...

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
27.3.2009 8:43:13   
Anonimen
štorkljica - Čestitke za user posted image . Očitno so se tudi naši dečki začeli prebujati user posted image . Moj je tudi včeraj zvečer, ko sem se spravljala v posteljo (sedaj v nosečnosti spim namreč popolnoma naga, ker mi je tako vroče user posted image ), rekel: "U, moja ritka! Komaj čakam, da bo 6 tednov po porodu, da bova spet lahko uživala kot včasih." Sem mu odgovorila, da bova malo vadila še prej, da pospešiva porod, pa mi je lepo odgovoril, da to ni isto. Pa moram priznat, da se čist' strinjam z njim. Tako da se tudi jaz veselim, da kmalu pride naša Ela na svet, da se moje telo počasi vrne v normalo in bomo lahko spet "poredni" user posted image .

malcekvita - A ne, kako paše, ko nas naši dragi tako lepo razvajajo? user posted image Mene je kar malo strah, da bom v tej nosečnosti porabila vse kvizke, ko me tako pridno masira, pa boža, pa skrbi za mene ... user posted image user posted image user posted image Vem, da je malo iluzorno pričakovati, da me bo tako razvajal še naprej, saj bi slejkoprej od izčrpanosti omagal user posted image user posted image , zato pa uživajmo, dokler še lahko user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa res grem jest user posted image ... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
27.3.2009 8:45:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

štorkljica.hejla, tebe tudi danes čaka čiščenje ,mene tudi samo ne vem ali se bom odločla sedaj dop ali pop-po moje pop saj sem tko lahko s svojim dragim dokelrt je doma pol pa tko gre delat popoldan user posted image

Mogoče oboje nebi bilo slabo, tako ti lahko možek malo pomaga, malo pa še sama kaj postoriš...

Ja  on mi bo itak sedaj vse posesal  tko k vedno potem pa jaz kopalnico ,prah, po  tleh in ostalo ker to najraje naredim sama,saj on tudi naredi samo  jaz to rada delam .Pa saj niti ni tko veliko stanovanje ,tko da nimam veliko dela.(2,5 sobno)user posted image user posted image

U še ena mala navihanka ,to pa bo ,ap saj so punčke in so pridne

Ja mi se bomo ta teden malo potepali user posted image user posted image user posted image mogoče gremo pa rodit nikoli se ne veuser posted image

Ja res se nikoli ne veuser posted image user posted image

Super za user posted image mi bomo pa začeli k dobimo čaj kr vse skupaj  bomo imeli dva dela v enemuser posted image user posted image

Najprej čaj spijeta, nato v posteljo skočita, po vsemu temu pa v porodnišnico...ni slabo...

user posted image

ja najprej čajček,potem slončkanje,potem spet druga runda čajčka in v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.3.2009 8:45:52   
Anonimen
Sonček85 - Vidim, da imava enake načrte za prihodnost user posted image . Ko se bo bližal rok poroda, uvedemo hkrati malinov čaj in user posted image . Madona, pol pa ni hudič, da ne bi rodila pred rokom ali na rok user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.3.2009 8:46:03   
sonček85

Ja pa danes točno en mesec mam rok poroda (27.4)....ma nevem če sem naj vesela ali se naj jočem kak je še to daleč...user posted image

ja res je to sem si jaz rekla k smo  bili 24 ,pa ti moram povedat da kar hitro mine,user posted image user posted image user posted image
ja tudi mene tko včas križ boli ,pa ne vem kako bi noge dala k me zabolijo pol se pa premikam k kak slonček Benjaminuser posted image user posted image user posted image
ne sekiraj se kaj drugi pravijo ,naj raste trebušček ,tko vsaj otroček lepo in dobro raste,meni pa vsi rečejo  da imam tko malega in da sploh ni videti da bom že rodila.Pa kaj ,jaz vem da Aleks raste in da komaj čaka da  naju z atijem vidi.

Ja ti kr malo pojamraj ,nekomu se mormo user posted image user posted image user posted image

nena:ja res je ,včasih znajo biti pravi srčki ,včasih pa pravi hudički tko k sem včeraj rekla ,da bi ga naj raje po ritiuser posted image ja lahko smo pa tudi ljubosumne ,so pa res zakladki tko k si rekla.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.3.2009 8:46:08   
mišk
Malčekvita: Lahko ti tud jst odgovorim. user posted image  Ob iztisu je tudi mene zaspeklo kot sam user posted image ! Trikrat sem morala potisnit in po moje, da je takrat, ko je najbolj zabolelo, babca prerezala moj presredek. Ampak fora je v tem, da ko so me šivali, me je pa samo minimalno skelelo.user posted image  
Vem, da na koncu zmanjšajo ali prekinejo EA, da lažje sodeluješ.
Pri meni je v porodno sobo ene 5 ,minut pred koncem še enkrat prišla anesteziologinja, da bi mi obnovila dozo, a je babca rekla, da ni treba, da bo kmalu konec. Tak da res ne vem točno kako je s tem finišem.

Moj današnji zajtrk: Pol šarklja in enemon!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.3.2009 8:47:18   
Anonimen
Aja, pa glede na to, da sem zadnje čase tako pridna tle gor, a si prislužim kakšno zvezdico direktorica user posted image ? Pa taka dooolga sporočila pišem ... a ne, da sem fajn? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.3.2009 8:48:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Sonček85 - Vidim, da imava enake načrte za prihodnost user posted image . Ko se bo bližal rok poroda, uvedemo hkrati malinov čaj in user posted image . Madona, pol pa ni hudič, da ne bi rodila pred rokom ali na rok user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je
Moj dragi je glih zadnjič rekel ,da on bo ziher paniko zagnal k bom rekla dragi greva,user posted image user posted image user posted image user posted image ne bo vedel kako in kaj,sem pa rekla ti se sam obuj,obleč jaz pregledam torbo,vzamem polnilec in fotkiča  in greva potem pa naj teče kot mora vse po naravni poti user posted image user posted image user posted image user posted image Je kr malo pomirjenuser posted image

joj ti naši srčki,

A ti že imaš sedaj ta čaj ali ga ne boš pila?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.3.2009 8:51:24   
Anonimen
sonček85 - Jaz imam en malinov čaj s karamelo iz DM, pa upam, da je to ista fora. Samo ga še res ne upam začeti piti, da me kaj prehitro ne odpelje kam user posted image . Sedaj pijem že drugi dan čaj za dojenje, ta mailonov pa sem mislila začeti piti, ko bom dopolnila 38t, torej okrog 9. aprila, na polno luno. Če me ne bo že luna odpeljala ... user posted image .  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
27.3.2009 8:51:58   
štorkljica
Aja pa še to...

Ta teden smo končno dobili paket, ki sem ga naročila preko socialne (lupinico, isofix nastavek za lupinico in še ostale drobnarije) Ful sem bila vesela, edino nekaj me je zmotilo...pravijo, da naj bi bile stvari naročene preko tega cenejše kot v trgovini, ampak jaz sem potem ugotovila, da temu ni tako...
Namreč, povijalne plenice sem jaz tukaj naročila 1 kom po 2,50€, v BC pa stane 1 povijalna plenica 2,05€. Potem krpice za umivanje od TOSAME, tukaj stanejo 2,40€, v Mercatorju pa sem jih včeraj našla za 1,39€.
Tak da se je od vsega tega še najbol splačalo naročiti edino lupinico in isofix, ker sta res občutno cenejša kot v kaerikoli trgovini, vse ostale drobnarije pa ne.

Naj bo v glavnem, da pa zdaj že res vse skoraj imava.

Ja pa v torek sva potem še z mojim zavila v Avstrijo v KIK, ker majo večjo izbiro cunjic za dojenčke kot pri nas, cene so pa iste. Pa sem se tam olajšala za 155€, sem pa res novorojenko založila z cunjicami tak, da omara pokauser posted image  Pa še nekaj sem za ta starejšo kupila za zdaj spomladi in poleti. Definitivno bi pri nas v katerikoli trgovini plačala za isto količino vsaj 1x več.

Neposredna povezava do sporočila: 1487
27.3.2009 8:53:06   
brigita23
dobro jutro punce še iz moje strani

Spala sem....NIČuser posted image ...mali oz mala se je celo noč premetaval po mojem bušiju....imela sem občutek kot kot da me šrafa....čez nekaj časa kot da sem menstruacijo dobla in ne vem kaj še vseuser posted image ...tako da sem danes kot ris in upam da se bom lahko popoldan malo naspala.

detelja-hvala za zajtrk, super je....kar se tiče vitamna K in 2J bom upoštevala tvoj nasvet sam ne vem pa če mi ga bojo kje zunaj dali glede na mojo pozno in visoko nosečnost???user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fajn zrihti na pregleduuser posted image

Srečka-pol mava pa iste simptome, meni se ponoči isto dogaja.... s tem da tvoj rok je prej kot moj, no nikol se ne veuser posted image ...mogoče pa res naš bebi ma poln kufer tega ozkega bušija in bi rad čimprej prišel v svoj novi nadstanderduser posted image

sonček-ja tvoj dragi te je res lepo pohvalail...pa že ko takole pišeš se vidi, da vaju ima z Aleksom zelo raduser posted image user posted image user posted image ...Kak ti velja da že maš uštimano frizuro upam da se grem tudi jst drugi teden spedenatuser posted image
Boš čistila danes....jah pridna punca, sej bom jst tudi, se bom kr zdle po zajtrku malo lotilauser posted image

NenaLena-ni kaj hvalit, jst upam da jo dobiš in da ti bo pomagalauser posted image ....jah po porodu je res križ s hemeroidi, sej so tudi pri meni dedni in moja mami jih je mela ful, pa zelo dolgo so ji ostaliuser posted image ....tak da upam da bo kremica pomagala.
Sam da se ne boš ustrašila, ko se boš 1. namazala bo neki časa full pekll pa hladil....to je normalno, potem pa popustiuser posted image ...jst ko sem si prvič namazala sem že misla it spiratuser posted image , ko me je še bolj bolel...no pa je pol pomagaluser posted image

štorkljica-a ne kako se ti zdi še dolgo 1 mesec, jst mam rok 28.4. pa se mi zdi da me bo razgnalauser posted image user posted image user posted image ....no pol ko ti pa še tkole kir kaj reče te še pa bolj aut nardiuser posted image user posted image user posted image . Tudi jst se ponoči težko obračam, pa premetavam, se včasih komi s postelje vstanem da grem lulatuser posted image user posted image ...eh pa bo že, mal bomo pa še že pregurale a neuser posted image

malapikica-super da je bilo na pregledu vse okuser posted image , zde pa samo še Rim in potem boš že cartalauser posted image user posted image user posted image

pregledi-vsem želim uspešno upravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
27.3.2009 8:55:16   
Anonimen
sonček85 - Ja moj dragi tudi počasi že postaja malo paničen user posted image . Ravno danes mi je rekel, da morava pa danes nujno iti čez porod, da zdaj pa ne smeva več odlašati, da ne bo potem tam stal kot lipov bog. Pa da mora v glavi iti čez cel proces, kako se bova spakirala, peljala, kakšno muziko bova poslušala na poti (midva greva namreč iz Lj na Ptuj, ko bodo popadki eno uro na 10 min) ... sumim, da bom takrat jaz bolj mirna kot on user posted image  user posted image  user posted image . Bom na koncu jaz njega mirila, namesto on mene user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
27.3.2009 8:57:09   
štorkljica

štorkljica - Čestitke za user posted image . Očitno so se tudi naši dečki začeli prebujati user posted image . Moj je tudi včeraj zvečer, ko sem se spravljala v posteljo (sedaj v nosečnosti spim namreč popolnoma naga, ker mi je tako vroče user posted image ), rekel: "U, moja ritka! Komaj čakam, da bo 6 tednov po porodu, da bova spet lahko uživala kot včasih." Sem mu odgovorila, da bova malo vadila še prej, da pospešiva porod, pa mi je lepo odgovoril, da to ni isto. Pa moram priznat, da se čist' strinjam z njim. Tako da se tudi jaz veselim, da kmalu pride naša Ela na svet, da se moje telo počasi vrne v normalo in bomo lahko spet "poredni" user posted image .

Ja midva sva najprej tuhtala v kakšnem položaju bova splohuser posted image  Potem sva se odločila za misionarskegauser posted image user posted image user posted image

Ti pa vseeno priporočam, da se zdaj pred porodom še malo znorita, ker po porodu ti nekaj časa verjetno sploh ne bo. Recimo meni user posted image  ni dišal skoraj 3 mesece po porodu, potem pa je res počasi zalaufalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
27.3.2009 8:59:31   
štorkljica

sonček85 - Ja moj dragi tudi počasi že postaja malo paničen user posted image .

Midva čakava že v drugo, pa je moj spet na momente celi paničenuser posted image  Sam meni je prav smešen, vse je OK, pol pa se kaj pogovarjava, pol pa cel bledi rata, pa kar: Joj kaj najdva čaka, spet bomo meli, mene je že strahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
27.3.2009 9:00:38   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Moj današnji zajtrk: Pol šarklja in enemon!user posted image user posted image

Kaj je to...enemon?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
27.3.2009 9:03:37   
sonček85
neki mi je rač crknu grrrrrrrrrrrr nič mi ni prijelo ,pa sem hotla tam popravit pri neni k sem te vprašala če ga boš pila ali ne ,pa sem videla da si napisala da ga boš v navezi s  slončkanjemuser posted image user posted image user posted image No jaz ga bom pa kr začela k ga dobim ,bom pa tko že v 37,38t user posted image user posted image

mišk:saj po moje pozabiš sploh da te šivajo če te k imaš bebico pri sebi ,kajne?
nena:samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štorkljica:ja po moje se tudi preko recinko bolj splača kaj takega kot je  previjalna ,...... ostalo pa tko dobiš kje tudi ceneje.Super za tko super nakup v KIK-u ,jaz bom pa še potem malo okol hodla k bo mali in se bomo potepali po trg in k bom kaj lepega videla bom kupilauser posted image user posted image
BRIGITA.JA RES ME IMA RAD IN JAZ NJEGA,PA SAJ SE IMATA VIDVA TUDI RADA,BOŠ VIDELA KAKO BO TEBE TUDI TVOJ POHVALIL.zDAJ SE MI ZDI DA SO ŠE BOLJ CARTKANI DO NAS K SMO user posted image (JOJ ta caps lockuser posted image )ja malo pa res moramo čistit da bo lepo,
boš videla kako boš pa ti drug teden lepa,moja frzurca bo pa tedi že 1t stara user posted image user posted image user posted image
štorkljica:ja zakaj pa tko daleč izLJ v PTUJuser posted image joj kaj če se po poti že otroček rodi ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
27.3.2009 9:05:15   
sonček85

sonček85 - Ja moj dragi tudi počasi že postaja malo paničen user posted image .

Midva čakava že v drugo, pa je moj spet na momente celi paničenuser posted image  Sam meni je prav smešen, vse je OK, pol pa se kaj pogovarjava, pol pa cel bledi rata, pa kar: Joj kaj najdva čaka, spet bomo meli, mene je že strahuser posted image user posted image
oh ti naši srčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo so pa posrečeni ,kajne k jih tkole gledamo in kako se pripravljajo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1494
27.3.2009 9:07:21   
štorkljica

štorkljica:ja zakaj pa tko daleč izLJ v PTUJuser posted image joj kaj če se po poti že otroček rodi ,

To vprašanje pa najbrž ni namenjeno meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
27.3.2009 9:16:53   
Anonimen
brigita23 - Uboga nenaspanka user posted image ... Ti predlagam, da danes pozabiš na obveznosti in si privoščiš en tak nesramno dober dnevni spanec user posted image . Veš, kako paše, ti povem iz prve roke user posted image . Pa hvala za opozorilo glede kreme, saj nekaj takšnega sem pričakovala. Kot pri dobrih kremah proti celulitu je tudi prisoten tak občutek hlajenja, ki hkrati greje. Toda tukaj je najbrž še bolj močan efekt, ker gre za rito user posted image user posted image user posted image .

nočno jamranje - Niti me ne spominjat, kakšni manevri so to, ko se je treba prestavit iz enega boka na drug user posted image . Najprej prit čez sredino (lega na hrbtu), ko se mi zdi, da mi bo trebuh naredil luknjo čez posteljo, potem si pa moram fizično prijet buši, da se lahko obrnem na drug bok. Medtem še hitro prijet vzglavnik, ki ga imam med nogami in prestavit na drugo stran, pa si popravit vzglavnik pod glavo, premaknit lase, da me ne vežejo (imam namreč dolge), se pokrit z odejo ... pri vsem tem pa jamram kot en star, že totalno zguran medved. Jao mene user posted image user posted image user posted image !
štorkljica - Mislim, da bova midva sedaj pred porodom  user posted image samo še na boku (kolikor pač še bova user posted image ), ker kaj drugega mi moj buši več ne dovoli user posted image . Imam pa se na sumu, da bom po porodu kar hitro dobila lušte, saj imam nek poseben odnos do dojenja. Se mi zdi nekako seksi. Sem si eno noč celo sanjala, kako sem dojila in je bil tako noro dober občutek, prav seksualno obarvan, tako da sem se zbudila z orgazmom user posted image user posted image user posted image . Tako da ko bom enkrat ok "spodaj", mislim da bova kar hitro spet padla v stare tire user posted image . Je pa najbrž to zelo odvisno od ženske do ženske, od para do para, od poroda ... tisoč dejavnikov, ki vplivajo. V glavnem, pustila se bom presenetiti user posted image . Vsekakor bomo poskrbeli, da ne bo kakšnih pajčevin, bi rekle naše porednice iz rr user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1496
27.3.2009 9:19:05   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Vidim, da že pridno čvekate.

NenaLena, bravo, pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem se pa tako lačna zbudila. Si grem naredit bk kapučino in pirin kruhek zraven.mmm.user posted image user posted image user posted image

Aja, Detelja hvala za zajtrk. user posted image user posted image user posted image In hvala za seznamček z rojstnimi dnevi, sem čisto pozabila nanj.

Srečno vsem danes na pregledih.user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kasneje.

Papa.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 1497
27.3.2009 9:24:59   
Pat74
Lep dan punce,

mi smo že v pospravljalni poziciji, moram izkoristit, ker moža spet ni. Kot berem je tudi druge začela mučit nespečnost - to so priprave na nočno vstajanje in dojenje in morebitne krčeuser posted image .

Čestitke ladybird za Marka L.

Vse že delate načrte za porod - user posted image in malinov čaj, no, jaz bom pa delala vse ravno narobe, da pride čim kasneje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
27.3.2009 9:25:03   
sonček85

To vprašanje pa najbrž ni namenjeno meniuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne neni user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da jem oj prišel  in sem se zmedla user posted image user posted image user posted image

nena:ti pa tko seksualne  sanje user posted image user posted image user posted image user posted image porednica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1499
27.3.2009 9:27:33   
sonček85
pat.a ti tudi tko pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes imamo spet vse tisti dan v tednu k čistimo ,da se potem čez vikend vse sveti in diši user posted image user posted image user posted image user posted image

A vi pa kr tko ,na naravno  mi bomo pa probali ta čajček in če bo pomagal hvala mu,saj si resnično ne želim čez rok,no če bo nuja bomo pa tudi šli preko ,če ne bo šlo drugače.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?