Anonimen
|
oktavija, itak te sprejemo, ker ti si pa res bila ena ornk klomifenka. fargi, tud jaz mam ta teden bolj slab, zato se en dan nisem nič javila, čeprav sem vas brala. Enostavno ni bilo energije. Sem zvedela, da so 2 moje prijateljice . Itak sem bila ful, ful vesela za njiju, vendar hkrati tudi žalostna zame in za ostale, ki se trudimo. Obema je ratalo iz danes na jutri in to še nekako bolj boli. Ker tudi če jim povem, da se nekatere trudimo ful časa, enostavno tega ne bi razumele. In prav je tako! Ampak včasih pride tista slaba volja, žalost in razočaranje. Tudi to bo minilo, do takrat pa si le vzemi pavzo! Vedi, da te podpiramo ne glede na to, kako se boš odločila in da te imamo nore kravce res rade!!! nfka, kje si ti nosečka? Na bolniški, pa se vseeno nič ne javiš?? Te bom našeškala. Drugače si najbrž ok? Predvidevam, glede na to, da se skos potepaš. Voziček že imaš? Pa ostale stvari? Joj, saj si že skoraj v 30 tednu.. Kam gre čas... neela, daj mi prosim točno povej kje naj izvem, kdaj je naslednji konzilij?Ker se še nič ne spoznam na te sestre. Bi res rada vedela, da si malo preračunam stvari in potuhtam kdaj si moram M sprožit in tako naprej.. Ker sem si včeraj računala in je res veliko vprašanje, če bom prišla še pred poletjem v postopek. Če dobim paprije začetek maja in kličem za evidenčno, okoli 10 - 15 dobim M in potem čakam 22 dan ciklusa.. In je to že nekje 10 junija. ČE se prav spomnem mi je dr. D rekel, da moramo do 15. junija v postopek, da smo do 15. julija potem konec. (to je najbrž mislil za dolgi postopek, ne?)
|