|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
25.3.2009 23:28:10   
zoga08
No evo slikca naše bebice.
user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.3.2009 7:47:42   
monty
žoga, lepa slikica! čestitam!!!

tiste revčice, ki ste pa sladkorno fasale, pa imate k sreči le še 3 mesece in bo že nekako! me je pa zmedlo, da so vam težili, da morate biti tešče meni pa so rekli da ni treba. ker sem prišla že s podlago tja, ker sem zjutraj lačna in sem pojedla štručko! pa sem vprašala sestro in laborantko pa sta obe reekli da ni treba da sem tešča. naj se že zmenijo!

banjico sem tudi jaz gledala tisto s sedalom samo zdaj ko berem vaše pripombe se tudi meni ne zdi več prav praktična. mislim, da bom kr navadno vzela. sicer pa ni veliko € in lahko tudi potem še kupim drugo!

voziček, pa jaz še vedno ne vem kateri? BUZZ ali Jane. je moj včeraj spraševal v Pikapolonici na Rudinku pa so ble bolj skeptične glede tega kdaj pridejo nove barve. baje pred koncem aprila maja ne??? user posted image  pa ne vem. ko se bom odločila grem po njega, kar bodo imeli bodo, sicer mi gre že malo na živce. vse ostalo nekako vem, le tale vozek mi živce žre.

a je že katera kaj naročala preko recinkota? jaz mam namen vzet previjalno od lip poljčane in moram probat. pa ne vem ali je plačilo po povzetju ali po netu?

VIDIM DA STE ŽE KR PRIDNE IN OBISKUJETE ŠOLO ZA STARŠE MIDVA PA ŠE NISVA ŠLA. IŠČEM NEKJE POPOLDAN KER DOPOLDAN MORAM  POTEM  TRI DNI DOPUSTA VZET. SE MI ZDI, DA NE RAZMIŠLJAJO RAVNO, DA JO IMAJO DOPOLDAN. VEČINA JIH JE V SLUŽBAH TAKRAT.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.3.2009 8:20:30   
katrinka
dobro jutro punceuser posted image

monty - midva greva po prvomajskih praznikih v MŠ, ker aprila enostavno ne morm, jaz pa sem vse urnike videla in dop in pop, no vsaj tko je v ljuser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.3.2009 8:23:08   
dd77
Ciao vsem user posted image !

žoga08- kako lepa slikica...joj.U kateren tednu pa točno si, da je tako že lep?

Vprašam zato ker recimo predvčerajšnjem ko me je G gledala na normalen UZ se mali vidi še kako bi rekla kot kosturček ( 23 teden skoraj 24t ). Res da na 3d ali 4d, kar že je se vidi realno.
Ampak tako je lep ,poln...a na tistem kot brižnič suhec.
Vprašam v katerem tednu si da si lahko približno predstavljam kak je v resnici.

jasna81- prav me zanima če si probala,tisto z jabolko? ker vse so tekle na wc,ki so probale...pa me prav zanima?

anci-banci- nisem vedla da maš v albumu slikice...res si zelo lepa nosečnica...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.3.2009 8:25:41   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: monty

a je že katera kaj naročala preko recinkota? jaz mam namen vzet previjalno od lip poljčane in moram probat. pa ne vem ali je plačilo po povzetju ali po netu?

Oj.

Jaz sem naročila previjalno, jogi in posteljico. Plačala pa sem takoj preko neta... lahko pa se odločiš tudi za plačilo po povzetju.

Ti piše pod "uporaba e-trgovine": Izbrane izdelke lahko plačate po povzetju ali z nakazilom na TRR podjetja ( NLB, 02320-0017506274). V primeru pošiljanja "z odkupnino" morate k znesku prišteti še 0,96 EUR.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.3.2009 8:36:28   
Lejkica
Jutro!

Zoga, Ana, Dona.. ful mate lepe bebike in slikce!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Tole sem že zadnjič hotela pokomentirat, pa sem pozabila ... ja, nosečnost, pač user posted image  Tudi jaz sem nehala kadit, pa katrinko sem hotla tudi pohvalit, zato je logično in popolnoma normalno, da smo šle mal več gramov gor user posted image  Ja, odvisnost je huda reč, jaz sem mela kar velike probleme ... Drugač pa, Lejkica, same luštne stvari pišeš: da mate pupiko, pa da je vse OK, super! Za slabokrvnost je pa ravno v tem času zelo pogosto, da pride do nje, sem ravno zadnjič pri Pušenjaku v koledarju brala. Kri se razredči, pa ta majčkenim se tudi eritrociti tvorijo, za kar rabimo ful železa. Jaz sem bila že prej precej slabokrvna, in me prav zanima, če bi bojo sedaj spet ugotovili (šele naslednjič dam kri). Se mi kar zdi, da mi ne bo ušlo, ...

Jst priznam, sem 3 mesce pa pol kadila. Sem takoj ornk zmanjšala (ko sem zvedla zauser posted image ), na 5 čikov na dan. Me je moj tok ob živce spravlal, da je dobr, da sem jih sam tok (jokala nonstop... dolga zgodba uglavnm). Kukr sem ga v ku*** poslala in sem samska zdej, sem nehala. Nobenga živciranja ni blo več, nič. user posted image
Jst pa nisem vedla za to slabokrvnost. Ko sem še sedela pri medic. sestri, sem na hitr izvide šla čez. Mene je urin skrbel, sem pila litre brusničnega čaja zadna 2 mesca, in je zdej ok, pol pa kri pogledam pa skor vse odebeljen. user posted image  Nisem vedla, kaj je zdej narobe, tko da sem prou happy, da mi samo železo manjka. V bistvu mi je ginekologinja točno to povedala, kot si ti. user posted image  Upam, da boš mela ti kri vredu, čeprav se mi tista tabletka na dan ne zdi nč hudga. Mal morš sam gledat, da je na tešče, eno uro po njej nič jest, magnezij lahko vzameš 3 ure po njej itd. Sej najbrž to že vse veš. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lia30

kako si izvedela za akcijo v BC, tisto za vozičke mislim. jaz vseskozi spremljam, da bi kje kakšno staknila, ki bi znižala te drage vozičke, pa nič ne najdem. a je bila akcija v vseh BC po SLO?
pa ostale? ste že nabavile vozičke?

Jst sem nekaj na spletu naročila na BC-ju, in sem se prijavila, da mi akcije po mailu pošiljajo. V petek 19.3. sem dobila pa sms (sem tud telefon dala zgleda), da majo akcijo na opremo do 22.3. Valda sem laufala po voziček. Sem tisti petek hotla tud tuki napisat za akcijo, pa je že Zoga08 napisala, tko da nisem ponavljala. Jst sem šla v BTC, če je bla pa povsod, pa ne vem.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.3.2009 8:56:46   
Pupa1005
Pozdravljene punce,...

Pridno čvekate, jst vas sicer redno berem, ampak pišem ne tok dost....

U glavnem pri nas nič novega od morfo zadnjič, čakamo na naslednji pregled - še 2 tedna, odštevamo do dopusta - še 27x v službo,....naš bejbi je priden in živahen, ta teden se ga že navzven čuti, ful smešn filing,....miga pa precej, precej,...

z mojim počasi nakupujeva stvari in še urejava tud malo stanovanje,....

punce prjavte se na tista obvestila od baby centra, pa prečekirajte vsak dan njihove dnevne akcije v spletni trgovini (vsak dan 3 izdelki),...lahk kr pršparate,....se splača res,....midva sva tako že prov ugodno lupinco od maxi cosi dobila, pa kengurujčka, pa še nekaj malenkosti,...nad 20 eur je pa itak zaston dostava, dobiš pa u roku enga dneva,....midva sva u pondelk naročila kenguruja, u tork je bil paket doma,....res kul,....tk da to vam priporočam,....

monty
- midva greva po prvomajskih praznikih v MŠ, ker aprila enostavno ne morm, jaz pa sem vse urnike videla in dop in pop, no vsaj tko je v ljuser posted image

a mi lahk prosim poveš kje se da vidt tele urnike in začetke tečajev, jst na netu nič ne najdem,....hvala

pridne bodte, fajn čvekajte še naprej,...

LP

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.3.2009 9:24:20   
katrinka
pupa1005 - sla sm na internetno stran zdr.domov, sla na tisga k hočm, vedn nekje pise patronaza al pa MŠ, pa na strani od lj.porodnišnice isto
upam da je v pomoč

(odgovor članu Pupa1005)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.3.2009 10:23:28   
lia30
žoga, res lepa slikca! pa tako mirno spančka. jaz mislim, da je punčkauser posted image . lahko, da se motimuser posted image , bomo videli. pa res ima že zelo lepa lička.

lejkica, pupa, zdajle se bom prijavila. hvala za nasvet.

pa še nekaj punce: očitno več kupujete v BC, kot v pikapolonici. tam iajo v klubu tudi neke popuste in dobropise. a se vseeno bolj splača v BC?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.3.2009 10:31:43   
rina22
Pozdravljene, souser posted image

Danes sem pa tako utrujenauser posted image Sem tak slabo spala.. Zdaj je bio tam 2 tedna vredu, danes pa spet isem in nisem mogla spatiuser posted image Zanima me nekaj glede materinske šole.. Ali je vseeno, kje obiskuješ MŠ, ali to pomeni, da če jaz npr. obiskujem MŠ v MB, da bom tudi tu mogla rodit, ali se mi bo (zaradi prisotnosti partnerja ob porodu) to priznalo tudi v drugi porodnišnici? In, ali je MŠ zastonj ali je kaj za plačat?

Se opravičujem, ker so taka vprašanja, ki so vsem že jasna, ampak meni pa še nisouser posted image
LP user posted image

(odgovor članu lia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.3.2009 10:33:45   
rina22
lia30, jaz osebno sem bolj navajena kupovati v Pikapolonici, so se mi enkrat v BC zamerili s takimi opazkami.. No, sem očitno naletela n atako prodajalkouser posted image Ampak me vseeno ne vleče več tja...

zoga08, se pridružujem mnenju ostalih... Zelo lep user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.3.2009 10:38:42   
Hator
Prej nekaj ni delalouser posted image , sem popravila profil, tako da zdaj je pa moj album videnuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.3.2009 10:40:32   
rina22
Hator, lep bušiuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.3.2009 10:42:22   
zaspančka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pozdravljene, souser posted image

Danes sem pa tako utrujenauser posted image Sem tak slabo spala.. Zdaj je bio tam 2 tedna vredu, danes pa spet isem in nisem mogla spatiuser posted image Zanima me nekaj glede materinske šole.. Ali je vseeno, kje obiskuješ MŠ, ali to pomeni, da če jaz npr. obiskujem MŠ v MB, da bom tudi tu mogla rodit, ali se mi bo (zaradi prisotnosti partnerja ob porodu) to priznalo tudi v drugi porodnišnici? In, ali je MŠ zastonj ali je kaj za plačat?

Se opravičujem, ker so taka vprašanja, ki so vsem že jasna, ampak meni pa še nisouser posted image
LP user posted image

MŠ je brezplačna. Kar se pa tiče krajev, pa jaz mislim, da je vseeno, kje obiskuješ MŠ. Po moji logiki, saj jaz bom hodila v MŠ v ZD v Ivančni, rodila bom pa v LJ. 

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.3.2009 10:45:14   
rina22
zaspančka, hvala za odgovoruser posted image Saj sem si mislila, da je tako, samo sem vseeno raje vprašalauser posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.3.2009 10:50:35   
vim
dd77 saj te nobena ne napiz......zakaj pa bi te a zato, ker imaš 3kg. Ah daj daj, morda si pač tista nosečka, ki se ne bo zredila.

Alex01 in supervivum vse čestitke in superca da je ratalo. Sem vesel, da rata po tolikih naporih. Pri meni je šlo gladko takoj, ko sem nehala jemati tabletke, ampak pri moji sestri pa ne gre in ne gre in ko jo vidim, kako je razočaranje vsakiš ko ni in potem spet upanje, da bo jaz resnično občudujem ženske, ki zbeejo moč. Res dokler nimaš teh težav ne veš kako je in zato poudarjam,da ni važno kok se zrediš kok imaš strij, kako izgledaš, važno je da je otrok zdrav in da ti je dano, da ga imaš. Ampak res, kaj ženske prestajajo na inseminaciji in kasneje na IVF ni lahko. Filanje z inekcijo, s tabletami.......vzhajaš kot buhtelj potem pa pazi na kile. Ja kako, če si nafilan z vsemi medikamenti.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.3.2009 10:53:11   
rina22
Glede teh debat okrog kg - tudi jaz sem zaenkrat na 3kg+, ampak vem, da se bo to hitro spremenilo, da bodo zdaj šle kile kar hitro gor. štartala sem pa z 77 kg, visoka sem pa 164. Tak da sem že prej bila bolj okroglauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.3.2009 10:55:54   
SKORPY
rina22 sva že dve jaz začela z 85kg sedaj jih imam 94kg. Pa bo že bomo pol hujšale.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.3.2009 11:04:10   
dd77
vim- ciao, ma ne ker sem se kao zredila za 3 kg, amak za uni moj komentar ki je počil tle ko bomba da se nesmemo nažirat ko pr......
Ah sej mislim da smo se razumele.

Punce meni se zadnji teden dogaja da ponoči se potiim vsako noč med prsi.
Drugače super spim.

Se kiri to tudi dogaja?

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.3.2009 11:11:39   
vim
Aja dd77, ampak saj tisto ni bilo mišljeno, da se nažiramo kot p.....No jaz nisem tako zastopila. Ampak saj vseeno zdaj nam je malo oproščeno, bomo pa potem bolj garale....

In še dd77 jaz zašvicam samo če se z možem stiskavauser posted image , k oddajo neverjetno toploto pol ga pa odrivam stran, ker če ne sva obadva mokra. user posted image user posted image . Pravijo pa, da se po 5 mesecu začneš bolj potiti. Jaz se potim ravno ne, mi je pa definitivno zdaj hitreje bolj vroče, prej me je pa skoz zeblo.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.3.2009 12:08:21   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Lejkica

Mene je urin skrbel, sem pila litre brusničnega čaja zadna 2 mesca, in je zdej ok, pol pa kri pogledam pa skor vse odebeljen. user posted image  Nisem vedla, kaj je zdej narobe, tko da sem prou happy, da mi samo železo manjka. V bistvu mi je ginekologinja točno to povedala, kot si ti. user posted image  Upam, da boš mela ti kri vredu, čeprav se mi tista tabletka na dan ne zdi nč hudga. Mal morš sam gledat, da je na tešče, eno uro po njej nič jest, magnezij lahko vzameš 3 ure po njej itd. Sej najbrž to že vse veš. user posted image

No, me veseli, da lahko kaj pametnega gor napišem user posted image  Če le vem ... No, tistega z jemanjem pa le nisem vedela, tako da hvala, sedaj si pa tudi ti meni pomagala user posted image  Pa veste še to, da kalcija in magnezije ne smete skup jemat user posted image  Morata biti vsaj 2 uri vmes, ker imata iste receptorje v telesu, potem je pa vprašanje katerei se veže gor in koliko. Tole mi je pa zadnjič moja G povedala! Me je presenetilo, ker Pušenjak na forumu ni nikoli tega omenjal, pa velikokrat omenja, da naj v primeru krčev jemljemo kalcij in magnezij.

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Alex01 in supervivum vse čestitke in superca da je ratalo. Sem vesel, da rata po tolikih naporih. Pri meni je šlo gladko takoj, ko sem nehala jemati tabletke, ampak pri moji sestri pa ne gre in ne gre in ko jo vidim, kako je razočaranje vsakiš ko ni in potem spet upanje, da bo jaz resnično občudujem ženske, ki zbeejo moč. Res dokler nimaš teh težav ne veš kako je in zato poudarjam,da ni važno kok se zrediš kok imaš strij, kako izgledaš, važno je da je otrok zdrav in da ti je dano, da ga imaš. Ampak res, kaj ženske prestajajo na inseminaciji in kasneje na IVF ni lahko. Filanje z inekcijo, s tabletami.......vzhajaš kot buhtelj potem pa pazi na kile. Ja kako, če si nafilan z vsemi medikamenti.

Vim, vidim, da dobro poznaš tele zoprne stvari. In veš, ne vem če bi se sploh dalo boljše napisat, kot si napisala. Si zadela u nulo user posted image . Upam, da sestri čimhitreje rata, držim pesti  user posted image  Jaz sem že pred poroko jemala Tifol, takrat moja sestra še sploh ni vedela, čemu te tablete ... Sedaj pa ima že dva fantka, starejši ima 5 let in pol ...

Žogica. bravo za pregled in vse slikice pa filmčke, ki si jih dobila! Tole je pa res vredno denarja, ane? Je res luškan tale vaš otročiček! Tudi meni malo bolj vleče na punčko, če smem pripomniti user posted image  Si pa faca, da vztrajaš pri user posted image  

Vsem ostalim user posted image  pa lep pozdravček! Uživajte nosečnost kljub slabem spanju, kilam, vročini, pozabljivosti, utrujenosti, strijam ... Prav velikokrat ne boste več v takem stanju user posted image

(odgovor članu Lejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.3.2009 12:57:15   
Lejkica
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

kaj pametnega gor napišem user posted image  Če le vem ... No, tistega z jemanjem pa le nisem vedela, tako da hvala, sedaj si pa tudi ti meni pomagala user posted image  Pa veste še to, da kalcija in magnezije ne smete skup jemat user posted image  Morata biti vsaj 2 uri vmes, ker imata iste receptorje v telesu, potem je pa vprašanje katerei se veže gor in koliko. Tole mi je pa zadnjič moja G povedala! Me je presenetilo, ker Pušenjak na forumu ni nikoli tega omenjal, pa velikokrat omenja, da naj v primeru krčev jemljemo kalcij in magnezij.

Ja, v bistvu sem jst tud hotla napisat, da železa in magnezija ne smeš skup jemat, mora bit vsaj tri ure razlike vmes. Železu baje magnezij "ni všeč" in nimaš od njega pol nič. Magnezija zgleda noben ne mara... user posted image  hihi

Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.3.2009 14:05:48   
Sempervivum
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.3.2009 14:13:38   
monty
punce kaj pa Elevit in podobne zvarke boste jemale do konca nosečnosti ali ste prenehale po tretjem mesecu?

moram rečt, da sem kr srečnica še zaenkrat. tudi slabosti so minile (in naj se ne vrnejo hudičevke), potim se ne, spim okej, zatekam ne, nimam sladkorne... sem kr vesela, da tole blaženo stanje zaenkrat dobro prenašam!

na Aventovi strani sem brala priporočen seznam kar se tiče dojenja... kaj rabimo prinest v porodnišnico in je med drugim napisana tudi prsna črpalka. a to že takrat rabimo ali je sam bolj komercialna poteza. pa a jo sploh rabimo ali je namenjena bolj tistim, ko malček noče zizat in ga potem po flaški hraniš?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.3.2009 14:28:41   
Lejkica
IZVIRNO SPOROČILO: monty

punce kaj pa Elevit in podobne zvarke boste jemale do konca nosečnosti ali ste prenehale po tretjem mesecu? Jst ga še zdej jemljem, pa 1-2x na dan magnezij, pa po tanovm morm še železo.

moram rečt, da sem kr srečnica še zaenkrat. tudi slabosti so minile (in naj se ne vrnejo hudičevke), potim se ne, spim okej, zatekam ne, nimam sladkorne... sem kr vesela, da tole blaženo stanje zaenkrat dobro prenašam! Jst tud zaenkrat tko kot ti (trkam na les, da bo trajal)user posted image user posted image user posted image

A katero sramne kosti bolijo kej???? Jst se zjutri komaj oblečem in obujem.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?