Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 7:18:43
|
|
|
|
tinaaja
|
Ufff na Nejca sem pozabila vceraj Nejc - vse naj naj tudi tebi in Aneju tudi - slumpo, javi se kaj No, brina je vceraj zakuhala na 39 dobila calpol, prespala noc in danes je zaenkrat ok Erna - hvala. vceraj sem izklopila zvok, sva bili sami in sem jo takrat glih uspavala. amy, pri nas vsak kaselj traja ene 14 dni. drugace pa moram pohvalit herbion sirup od krke... imajo za izkasljevanje in umiritev. Ga v krki ne morejo tok izdelat kot ga lahko prodajo. drugace pa naravna medicina pri nas vsakic spila: cebula + med, kamilice preprazene na maslu na prsa, vazilnik zraka,....
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 7:51:30
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! malpo dolgem času da vas mal pozdravim! sem vas malo prebrala. ČESTITKE VSEM ZA DVOJKICO tudi mi smo mal praznovali. Naša tjaša je prava navihanka, smo tudi že čisti brez pleničke, brez dude že kr nekaj časa,govori tako zelo da je še mi včasih ne folgamo, drugače velika punca in hvalabogu bolj zdrava to zimo kot prejšno. Jaz hodim v šolo naprej sempridna sam 3 izpite še za to leto. Vozim pa se v Velenje v šolo. ampak sej kr gre. Počasi bo tudi hiška zrasla. konec leta pa načrtujemo še enega tko da se bo nekje poleti rodil. če bo vse po sreči. Na hitro nekaj novega. vam še slikico kakšno prilepim
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 8:41:55
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo nekaj naših slikic! lep dan še naprej!papa
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 9:14:35
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro Tinaaja upam da je Brina boljša, en košek Matia je danes ponoči začel kašljat in nisem imela nobenega sirupa za pomiritev, sej ni bilo tako hudo in upam da se ne poslabša. herbion sirup - bom probala malecka- lepe fotke NEJC in ANEJ vse naj naj!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 9:18:22
|
|
|
|
tinaaja
|
thaiss... kako pa je bilo pri ORL prejsnji teden?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 9:39:41
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja thaiss... kako pa je bilo pri ORL prejsnji teden? nam je rekla da naj se naročimo na operacijo žrelnice (itak se še ne bomo) in kontrola čez tri mesece. v soboto pa smo bili pri naši P in nam je dala napotnico za alergoteste in cepivo smo naročili, tako da se drugi teden cepimo!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 12:23:20
|
|
|
|
draja
|
Uf, spet zamujam s čestitkami: Vse najboljše Brina, Jure, Ela in Nejc . Jasna, malecka_mateja lepe slikice! Tinaaja pol imate res čist isto sranje kot Živa . S tem, da je danes že ok, le blato je še bolj tekoče in smrdeče (ampak kaka sam 1-krat na dan). V bistvu je bila že včeraj ok, tko da na srečo vsaj hitro minejo te viroze. Upam, da se tudi pri Brini danes umiri! Thaiss ma upam, da alergološki testi kaj pokažejo in ne bo treba na operacijo. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 14:02:37
|
|
|
|
Dajadada
|
po dolgem času malo fotkic naših dveh škratkov Čestitke vsem za RD in hvala za čestitke Nejcu. Pocka, za korenjaka...mere so uhuhu...sploh, ker vem, da te ni prav veliko skup.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 14:15:38
|
|
|
|
Dajadada
|
Kati, thx za idejo. Na torti smo imeli plastičen bagerček, ki je kopal čokolado in nejcu je bil itak najbolj všeč...bolj kot darila...tko da je bila torta zakon, čeprav izpod mojih ne preveč slaščičarskih rok.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 24.3.2009 14:40:48
|
|
|
|
Dajadada
|
Ufff na Nejca sem pozabila vceraj user posted image ti, ti, ti sej ti je oproščeno k imate bolezen v bajti...šc, šc stran od brine
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 10:01:42
|
|
|
|
thaiss
|
IZA vse najboljše za dvojkico!!!! dajadada tvoja fanta sta že prava korenjaka!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 10:27:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo jaz sem danes bolj na izi, k ni šefa .Mal mi je dolgčas priznam . draja-ja res škoda da sva zadnjič čist na hitrco mim letele, ampak bušija sem pa vidla .Upam da je Živa danes že boljša.Ko bo spet mal lepše vrame se pa res lahko v Zoo-ju dobimo.A poplodan lahko prideš??? tejčica-hvala za pohvale glede stanovanja.Ja res mamo pisano od živo rdeče do temno zelene.No spalnica je pa bela, samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . dajadada-no končno smo dočakal slikce tvojih škratov .Tim ma pa plave okice, al samo tko zgleda? tinaaja-kako Brina?Upam da se vročina ni vrnila.A ti že vsi najedajo kdaj greš v P?Se te kr ne upam poklicat .Res upam da se Brina pocajta, pol bomo pa začel navijat . Pikapola-lušne slikice tvoje princeske . jasna-daj povej a Jure doseže do pedal na traktorju, ker mi smo tud hotli to kupit, pa smo prestavli na drugo leto, ker mu je čist prevelik. malecka-a vi ste pa že kar brez plenic?Lepa torta Napište kaj pridem nazaj pogledat .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 10:54:54
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:02:25
|
|
|
|
thaiss
|
mamice danes je naš dan!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:18:56
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče Pri nas je vsak dan vroče
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:27:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče Pri nas je vsak dan vroče ooppppsss bom raje tiho
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:41:27
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče Pri nas je vsak dan vroče ooppppsss bom raje tiho Ne, ne ti kar še kaj povej
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:42:18
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče Pri nas je vsak dan vroče ooppppsss bom raje tiho Ne, ne ti kar še kaj povej sem kar brez besed ostala
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:56:43
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A samo še ogledala čakava da jih na strop montirava .....joke . uuufff to bo pa vroče Pri nas je vsak dan vroče ooppppsss bom raje tiho Ne, ne ti kar še kaj povej sem kar brez besed ostala Saj moj bi tud če bi to prebral
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 11:58:05
|
|
|
|
draja
|
Iza vse najboljše za dve svečki!!!!! Pa seveda vse najboljše vsem mamicam danes!!!! pustite se razvajati! Anja ja, seveda lahko pridem popoldne v ZOO. V bistvu sem zdaj svobodna, šef nič ne komplicira glede sedenja v pisarni 8 ur . Sam ta teden odpade, ker na žalost Živa danes spet driska, da je groza. Sam tuširam in preoblačim jo. Pa spet je bila v vrtcu rekordnih 3 dni ! Pa danes, ko nimaš šefa, bi lahk moža mal k sebi povabila, da ne bo sam doma tolk vroče Dajadada sem se stopila ob tvojih fantih! al bo tebi lepo, ko te bodo tvoji moški sam razvajali . Thaiss hvala za torto in rožice .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 12:12:42
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Anja ja, seveda lahko pridem popoldne v ZOO. V bistvu sem zdaj svobodna, šef nič ne komplicira glede sedenja v pisarni 8 ur . Sam ta teden odpade, ker na žalost Živa danes spet driska, da je groza. Sam tuširam in preoblačim jo. Pa spet je bila v vrtcu rekordnih 3 dni ! Pa danes, ko nimaš šefa, bi lahk moža mal k sebi povabila, da ne bo sam doma tolk vroče O boga Živa, tole je pa res sranje.Še dobr da maš dobrga šefa . Drugač pa mam tle sodelavko tko da tole z vročim pa to ne bo šlo.Bo pa zato doma tok bolj .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 13:25:50
|
|
|
|
thaiss
|
Živa Tinaaja kako je Brina???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 15:01:54
|
|
|
|
tinaaja
|
Drugač pa mam tle sodelavko tko da tole z vročim pa to ne bo šlo.Bo pa zato doma tok boljuser posted image . aha zdaj bo pa sodelavka izgovor saj ves, vec kot jih je, bolj je veselo Draja .. jaz sem brez besed ob vsem, kar se vam dogaja.. in ornk socustvujem. Hvala na skrbi pupe moje. Brina je od vceraj zjutraj kot nova Brez vrocine, iz nosa ji nic ne tece (v pon je kazalo, da bo cela kriza), apetita ful, driske in bruhanja pa itak ni. No saj tud srace se ni bilo od ponedeljka, ampak saj se je punca ornk sklistirala Zdaj cakam, da me stisne rodit.. pa nic ne kaze Morda moram kaksno ogledalo na strop zmontirat pa da vidim to akcijo nasledlega kita Thaiss - a to je vse, akr znajo rect, da pejte na operacijo Ajme. ... jaz bi tud prej tko probala kot si se odlocila. Upam, da pomaga Mamike, lepo praznujte Iza - vse najboljse in cuvaj mamico in dojencka, pa atija tud Skacica, a nimas zdaj enkrat NS? Srecno!!!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 16:15:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Drugač pa mam tle sodelavko tko da tole z vročim pa to ne bo šlo.Bo pa zato doma tok boljuser posted image . aha zdaj bo pa sodelavka izgovor saj ves, vec kot jih je, bolj je veselo S tem pa res še nimam izkušenj, a pol praviš da je še boljš če jih je več ? Drugač sem pa res vesela da je B dobra . Evo zdaj pa lohk začnem navijat Go Tina, go Tina, go
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 25.3.2009 20:02:36
|
|
|
|
sezam
|
Vse naj naj z zamudo Nejcu in Eli, ter današnji slavljenki Izi Drugače smo pa pri nas zboleli - Žiga vročina, zaenkrat 2x bruhanje in malo driski. Počutje pa . So me klicali z vrtca, ko se je opoldan po slabi urici zbudil z vročino. Doma nato zaspal še za 1,5 ure na moji postelji (kar sploh ni značilno zanj ), sedaj pa je tudi že v postelji. Vmes pa skoz v naročju
|
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
zeliščni (
22%)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!