Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:11:35
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Joj sonček85 kok lepo,.... veš ima čist prav,.... saj veš mogoče je to "zadnji 2v1" dopust,... le izkoristita ga,.... Sej veš kako je z razvajanjem, nikoli ga ni preveč ja res je in zato bo tolk lepše, potem bomo pa že trije naslednjič in se bomo še bolj cartal in spoznavali z novim članom katerega komaj čakamo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:12:09
|
|
|
|
malapikica
|
Se mal na hitro oglasim. Še zmeraj 2v1. Sem imela danes kar busy dan. Dopoldne sem stanovanje spucala pa dva stroja oprala. Potem sem šla k mami, sem ji nesla rožce (je bila ful presenečena). Nato pa sem že mogla šibat v šolo po sončka. So v šoli ful lepe slikce na les izdelali za mamice (če uspem pofotkat vam pokažem). Zdaj sem pa skoraj dve uri likala, se je kar cunj nabralo. Jutri moram v lab. na kontrolo zaradi bakterij v vodi. Upam, da je zdaj že boljše ko že cel teden antibiotike jem. Vas pa uspevam vmes kaj prebirati in bom verjetno tudi jaz šla jutri iskat čaj iz malinovih listov. Se splača probat. V soboto dopolnim 37 tednov in sem mejemu že napovedala, da naj v nedeljo pričakuje kakšen "napad". Vam potem kaj poročam, če bo čaj in kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:15:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 copka:uu a tako lepo rito ima eh se bom kar s temi pomočniki zadovoljila al pa z mojim drug teden k ma dopust,kkomaj čaam,pa še stopimo v 37t majke mi...si mu pa ful zagrozila, da si je kar dopust vzel...ok, zdaj vsaj vemo, zakaj te naslednji teden ne bo kaj dosti na rr sam ne, da bi mu slončka zlomila ja sam je reku,jaz sem bila pa vesela ,saj bova lahko izkoristila še zadnji teden čisto sama ,kajti naslednjič k bo doma bo že malček z nama in bo že koristil oč.dopust pa potem poleti,.... Ja bom pazila da mu ga ne bom,bomo pa videli koliko bomo delali v tej smeri bom bolj malinov čaj pila.Čeprav ga je danes šla že kolegica iskat tam kjer ga je brina Ba kupla in jim ga jezmanjkalo tko da drug teden enkrat mora it pogledat ,če so ga že dobili.Pa zakaj vedno k bi jaz kaj hotela zmanjka. Sem šla v petek tudi iskat previjalno podlogo in je niso imeli tko da dobijo ta teden 1x robo in me pokličejo jaz bi tudi imela vsaj kak dan za naju z lubim...pa kaj ko vsak drugi dan dela cel dan..pol pride petek sobota nedelja pa skoz neki majo pa mora delat cele dneve...pol je fraj pa so spet neki opravki, pregledi....pa spet odide pol dneva pa da skuhava pa se najeva...pol sva oba hin pa mal zadremava pa je večer... se urediš pa je konc dneva.... mogoče pa bom v petek fajn opravila pregled pa ga bom povabila na kosilce in en sprehodek pa bo super...ali?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:17:11
|
|
|
|
sonček85
|
kpmk:ja bolje met več s sabo pa potem itak vidiš kako je vreme in temu primerno oblečeš otročka malapikkica:lepo da si se javila si že bila med pogrešanimi da nisi več 2v1 u pa še tko pridna si bila ja slikco pa le daj gor če boš lahko ti pa le poročaj kaj bo pomagalo ččaj ali slončkanje A ga greš tja iskat k je rekla brina ?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:18:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85 - če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno oko Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim mislim da škodijo že ne ti dam čist prav...saj nobeni ni treba brat naših postov, gledat slik itd...zakaj pa bi se sam o porodu, problemih pogovarjale...zakaj se ne bi mal sprostile...saj tile pomočniki, citati itd...motijo sam tiste, katere so 1x na 2 meseca na netu mene včasih 2 h ni pa je tolk postov, da glava boli pač, če se mi da berem če ne pa ne...pa pač pišem dalje...in ko imam čas in voljo berem za nazaj...pa je stvar rešena..
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:18:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz bi tudi imela vsaj kak dan za naju z lubim...pa kaj ko vsak drugi dan dela cel dan..pol pride petek sobota nedelja pa skoz neki majo pa mora delat cele dneve...pol je fraj pa so spet neki opravki, pregledi....pa spet odide pol dneva pa da skuhava pa se najeva...pol sva oba hin pa mal zadremava pa je večer... se urediš pa je konc dneva.... mogoče pa bom v petek fajn opravila pregled pa ga bom povabila na kosilce in en sprehodek pa bo super...ali? ojoj zdaj se pa slabo počutim k sem se pohvalila in si ti žalostna upam ,da bo petek res lep in za pregled ne skrbi vse bo ok
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:19:04
|
|
|
|
matcar
|
Punce,iz izkušenj mnogih mojih kolegic,pomaga slončkanje za sprožitev popadkov,katera bi rada že šla.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:19:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85 - če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno oko Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim mislim da škodijo že ne ti dam čist prav...saj nobeni ni treba brat naših postov, gledat slik itd...zakaj pa bi se sam o porodu, problemih pogovarjale...zakaj se ne bi mal sprostile...saj tile pomočniki, citati itd...motijo sam tiste, katere so 1x na 2 meseca na netu mene včasih 2 h ni pa je tolk postov, da glava boli pač, če se mi da berem če ne pa ne...pa pač pišem dalje...in ko imam čas in voljo berem za nazaj...pa je stvar rešena.. ja kaj češ 100 ljudi 100 čudi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:21:15
|
|
|
|
sonček85
|
matcar:jaz bi šla čez 1 teden ,ali pa pred PDP-ne bom preveč zbirčna ,samo toliko si že želim videt to malo štručko da komaj čakam ,čez PDP pa res nebi rada šla
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:22:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Se mal na hitro oglasim. Še zmeraj 2v1. Sem imela danes kar busy dan. Dopoldne sem stanovanje spucala pa dva stroja oprala. Potem sem šla k mami, sem ji nesla rožce (je bila ful presenečena). Nato pa sem že mogla šibat v šolo po sončka. So v šoli ful lepe slikce na les izdelali za mamice (če uspem pofotkat vam pokažem). Zdaj sem pa skoraj dve uri likala, se je kar cunj nabralo. Jutri moram v lab. na kontrolo zaradi bakterij v vodi. Upam, da je zdaj že boljše ko že cel teden antibiotike jem. Vas pa uspevam vmes kaj prebirati in bom verjetno tudi jaz šla jutri iskat čaj iz malinovih listov. Se splača probat. V soboto dopolnim 37 tednov in sem mejemu že napovedala, da naj v nedeljo pričakuje kakšen "napad". Vam potem kaj poročam, če bo čaj in kaj pomagalo. si pa bila pridna...jaz pa sem cel dan segrevala sedežno...mi gre že tako na živce, da mi skoz teče iz nosu,...pa ne morem dihat...pa nos peče...pa saj veste kako je ko si prehlajen...pa če bi vsaj coldrex lahko vzela ta mi skoz pomaga...ampak bomo že nekako...sem pa pila limonin sok, čaj,.... če je tvoj dragi kot moj pol boš ostala kar na malinovem čaju
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:24:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:ja bolje met več s sabo pa potem itak vidiš kako je vreme in temu primerno oblečeš otročka malapikkica:lepo da si se javila si že bila med pogrešanimi da nisi več 2v1 u pa še tko pridna si bila ja slikco pa le daj gor če boš lahko ti pa le poročaj kaj bo pomagalo ččaj ali slončkanje A ga greš tja iskat k je rekla brina ? sonček izostanek malepikice na forumu je opravičljiv...včeraj sve bili z malopikico na kavici in klepetu...in sve se kar fajn zaklepetali...pol pa je šla k mami itd....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:26:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz bi tudi imela vsaj kak dan za naju z lubim...pa kaj ko vsak drugi dan dela cel dan..pol pride petek sobota nedelja pa skoz neki majo pa mora delat cele dneve...pol je fraj pa so spet neki opravki, pregledi....pa spet odide pol dneva pa da skuhava pa se najeva...pol sva oba hin pa mal zadremava pa je večer... se urediš pa je konc dneva.... mogoče pa bom v petek fajn opravila pregled pa ga bom povabila na kosilce in en sprehodek pa bo super...ali? ojoj zdaj se pa slabo počutim k sem se pohvalila in si ti žalostna upam ,da bo petek res lep in za pregled ne skrbi vse bo ok nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:27:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:ja bolje met več s sabo pa potem itak vidiš kako je vreme in temu primerno oblečeš otročka malapikkica:lepo da si se javila si že bila med pogrešanimi da nisi več 2v1 u pa še tko pridna si bila ja slikco pa le daj gor če boš lahko ti pa le poročaj kaj bo pomagalo ččaj ali slončkanje A ga greš tja iskat k je rekla brina ? sonček izostanek malepikice na forumu je opravičljiv...včeraj sve bili z malopikico na kavici in klepetu...in sve se kar fajn zaklepetali...pol pa je šla k mami itd.... Ja saj zdaj še moramo izkoristit kar lahko potem bojo naši otročki na 1.mestu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:27:31
|
|
|
|
malcekvita
|
srečka82 tvoj dragi naj se začne učit opravljanja gospodinjskih opravil še preden greš v porodnišnico. lepo, da je ponudil, da bo sam poskrbel za vse. nikar pa ne bodi v tisti bajti hišna pomočnica njegovemu očetu! kar sam naj si lika svoje perilo hudiča! oprosti, ker sem se malo razjezila, ampak spomnila sem se na svojega bivšega, ko sem živela pri njemu in je imel fotr glih tako obe levi roki, poleg tega pa ni znal spoštovati mojega dela, sej je hodil obut po bajti ne glede na to, ali je sveže pomito po tleh ali ne, pa še noge v čevljih je za povrh dal na mizo . HB je to vse za mano in imam zdej čudovitega partnerja v pravem pomenu besede. res ni tako natančen kot sem sama, ampak počasi se bo že navadil, ker mi resnično želi pomagat. lepo ga zrihtaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:28:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85 - če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno oko Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim mislim da škodijo že ne ti dam čist prav...saj nobeni ni treba brat naših postov, gledat slik itd...zakaj pa bi se sam o porodu, problemih pogovarjale...zakaj se ne bi mal sprostile...saj tile pomočniki, citati itd...motijo sam tiste, katere so 1x na 2 meseca na netu mene včasih 2 h ni pa je tolk postov, da glava boli pač, če se mi da berem če ne pa ne...pa pač pišem dalje...in ko imam čas in voljo berem za nazaj...pa je stvar rešena.. ja kaj češ 100 ljudi 100 čudi ja, saj čist prav, da pove kaj jo moti...sam mi je pa smešno, da smo skoz ene in iste gor...pol pa pride pa namesto, da napiše kako je kaj se dogaja...se sam pritožuje...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:28:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti... držim pesti ,da bo temu res tko četudi je en dan je dost ,samo da je pa naj bo tist dan poln
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:30:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 matcar:jaz bi šla čez 1 teden ,ali pa pred PDP-ne bom preveč zbirčna ,samo toliko si že želim videt to malo štručko da komaj čakam ,čez PDP pa res nebi rada šla Kdaj imaš PDP? Še dolgo moraš "čakat"?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:31:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti... držim pesti ,da bo temu res tko četudi je en dan je dost ,samo da je pa naj bo tist dan poln no, to glih ne vem če bo.... edino, če ga napadem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:31:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, saj čist prav, da pove kaj jo moti...sam mi je pa smešno, da smo skoz ene in iste gor...pol pa pride pa namesto, da napiše kako je kaj se dogaja...se sam pritožuje... jaz jih rada pogledam sam ni jih pa čez zajtrke se mi kr sline cedijo k jih gledam za sladivo pa še mal pomočnikov
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:33:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 matcar:jaz bi šla čez 1 teden ,ali pa pred PDP-ne bom preveč zbirčna ,samo toliko si že želim videt to malo štručko da komaj čakam ,čez PDP pa res nebi rada šla Kdaj imaš PDP? Še dolgo moraš "čakat"? jaaaaaaaa še kr dolgo PDP je 24.4
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:34:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti... držim pesti ,da bo temu res tko četudi je en dan je dost ,samo da je pa naj bo tist dan poln no, to glih ne vem če bo.... edino, če ga napadem ja kr daj čene pa naj nepotešenost trpi še pol
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:36:46
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85 - če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno oko Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim mislim da škodijo že ne ti dam čist prav...saj nobeni ni treba brat naših postov, gledat slik itd...zakaj pa bi se sam o porodu, problemih pogovarjale...zakaj se ne bi mal sprostile...saj tile pomočniki, citati itd...motijo sam tiste, katere so 1x na 2 meseca na netu mene včasih 2 h ni pa je tolk postov, da glava boli pač, če se mi da berem če ne pa ne...pa pač pišem dalje...in ko imam čas in voljo berem za nazaj...pa je stvar rešena.. Detelja se strinjam....brez heca še otrok ni..... ....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:37:43
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti... držim pesti ,da bo temu res tko četudi je en dan je dost ,samo da je pa naj bo tist dan poln no, to glih ne vem če bo.... edino, če ga napadem ja kr daj čene pa naj nepotešenost trpi še pol ja, sam pol pa bo "car" ker bo meni on lahko težil, da bi pa jaz ne bom mogla...sam pa je razlika jaz ne bom mogla on pa zdaj lahko pa noče ...sam pol bo pa dobil po gobčku...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:39:20
|
|
|
|
malcekvita
|
[/quote] nisem žalostna...sem že navajena, da je pri nama tako...ampak imam ful željo, da bi bil še vsaj en dan preden grem v rim samo najin...bom pa bebiju rekla, da naj počaka pa nama mogoče rata naslednji torek, da bova cel dan skup brez obveznosti... [/quote] detelja tud jst mojga pogrešam, ker ful prostega časa preživi v stanovanju, ki ga adaptira, jst pa tuki v tem stanovanju sama. cela nosečnost mi je bla super, edina pomanjkljivost je bila v tem, da sva ful premalo časa preživela skupaj. še posebej bi mi to pasalo zdaj, ko sva še brez otrok, ampak kaj čmo, sej zato pa so pomočniki, ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 25.3.2009 19:39:33
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85 - če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno oko Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim mislim da škodijo že ne ti dam čist prav...saj nobeni ni treba brat naših postov, gledat slik itd...zakaj pa bi se sam o porodu, problemih pogovarjale...zakaj se ne bi mal sprostile...saj tile pomočniki, citati itd...motijo sam tiste, katere so 1x na 2 meseca na netu mene včasih 2 h ni pa je tolk postov, da glava boli pač, če se mi da berem če ne pa ne...pa pač pišem dalje...in ko imam čas in voljo berem za nazaj...pa je stvar rešena.. Detelja se strinjam....brez heca še otrok ni..... .... a ne da...saj veš kako je je tiha voda bregove dere...me se vsaj hecamo itd...glede seksa pomočnikov itd...druge pa so mogoče še na bolj suhem pa vpr. kaj jim roji po glavi...še hujše kot nam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?