|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 18:49:29   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image user posted image  to, da ima tvoj tudi tako rajši ne piši, ker bodo za par min vse aprilčice pri vas pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  upsss, imas prav

Samo jaz imam avtorske pravice na tej ritki. Jo ze celo desetletje vzdrzujem, pa masiram, da je tako lepauser posted image  No, moj bi rekel, da je to zato ker se sportauser posted image  Ampak kar meni verjemiteuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.3.2009 18:53:56   
kpmk
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Sej hec je ko se že vsi norce delajo,.... user posted image  danes sem bla pa tak dobre volje ko sem šla od dr,... ne morem verjet da je tko blizu,... še malo ša bomo mamice user posted image user posted image user posted image

ej, fajn ko greš tako dobre volje od gin...jaz pa sem zadnjič šla kot kak kip...čist sem bila aut zaradi tega, ker mi je rekla, da sem že 1 cm odprta...nekako nisem bila še na to pripravljena in pol ti reče "vi pa ste že dober cm odprti" sem mislila, da bom iz mize padla...pol pa mi je ves čas tisto donelo po glavi...sploh nisem vedela ali se naj režim ali jočem...pa v bistvu to sploh ni nič takega, ampak tisto nepričakovano...

jaz se še sploh ne zavedam, da lahk vsak čas grem na letalo pa v rim....še samo 2 tedna sta ostala...saj po eni strani pa dobr, da se ne obremenjujem...bo že prišel čas..pa jaz pravi, da če je že 1000000000000000....žensk rodilo pa so preživele pa še v hujših časih in razmerah pol bom jaz tudiuser posted image user posted image

Ja sej jst sem prvič šla dobre volje,.. ker je do sedaj vedno blo nekaj, kar me je s tira spravlo,.... Mene je on samo enkrat pregledu, nekje na sredini nosečnosti,.. pol pa nič,.... mogoče pa sem že jst tud kak cm pa ne vemuser posted image  ,....
Ja to je pr dr ko ti neki pove, pa ne obrazloži,.... men ko je danes reku da naslednjič pridem kr v P. sem full cviknala, hvala bogu sem ga vprašala kako to, glede na to da bi lahko še šla dopoldan k njemu na ctg,... pa je pol lepo obrazložu, da bom imela vse in bomo vidli kako in kaj,... me je pomiril,....
Rim se nam pa res zELO bliža user posted image  bomo naše bebije vidl user posted image ,.... jst sem glede poroda malo pomirjena ker sem na začetku user posted image  samo poslušala kako hudi in bla bla bla,..... zdej pa sem že par zgodbic čula, ki so me kar pomirile,.... tko da vse bomo zmogle,..... En lep stavek mi je pa še prjatlca rekla ki je rodila: Veš sej ne da se ne bi spomnila kako je bolel ampak res sem pozabila ko sem videla user posted image  ,... in to mam skoz v mislih user posted image  mi je full lepo povedala

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.3.2009 18:54:15   
sonček85
copka:uu a tako lepo rito imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh se bom kar s temi pomočniki zadovoljilauser posted image user posted image user posted image al  pa z mojim drug teden  k ma dopust,kkomaj čaam,pa še stopimo v 37t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.3.2009 18:54:18   
cofka
Mene pa zanima, kako imate namen oblečt vaše sončke za odhod iz porodnišnice v začetku aprila, glede na spremenljivo vreme. Pomladansko ali še v zimski kombinezonček?

< Sporočilo je popravil cofka -- 25.3.2009 18:56:03 >

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.3.2009 18:55:28   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

frizurca je krajša,... super,.... tak da zej sem pa res čist prpravljena na let user posted image
Pregled imam 1.4. na rok,.... user posted image user posted image  ha ha , če bom takrat rodila, sej mi nihče ne bo verjel,... je pa fajn ker mam popoldan in je dr tam in bo kr zanimivo,... joj res mam super dr-jauser posted image user posted image
Ja super ja le glej da k boš sporočila da bo resnica ,če ti bo porod sprožil ali pa če bo šlo naravno žeuser posted image user posted image

javim itak, samo še številko rabim kam user posted image user posted image user posted image  mal se moram še pozanimat kako in kaj če ti sprožijo porod,...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.3.2009 18:56:08   
sonček85
a to misliš za iz P
mi bomo imeli body z dol.rokavi,komplete(hlačke,majčka brezrokavnik)zoknčke,copatki,kapica in jaknica,pa pokrila ga bom z flis dekico

potem bom pa videla kako bo vreme k bomo hodli en na sončka  in ga bom temu primerno oblekla ,da mu ne bo ne prevroče ne pretoplo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cofka)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.3.2009 18:57:32   
kpmk
sonček85 -  če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit user posted image  SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
25.3.2009 18:58:29   
sonček85
ja user posted image user posted image user posted image user posted image evo sem ti kr mojo poslala lahko pa javiš tudi kateri drugi ,če je tle na rr in potem nam javi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.3.2009 18:58:36   
matcar
ja,tudi mi bomo podobno oblekli našega sončka,ko boma šla domov. predvidevam,da okoli 8.ali9.4. Upam,da ne bo kakega snega spet. Me je danes na rit vrglo,ko sem pogledala ven zjutraj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.3.2009 18:59:29   
detelja

user posted image

Sej hec je ko se že vsi norce delajo,.... user posted image  danes sem bla pa tak dobre volje ko sem šla od dr,... ne morem verjet da je tko blizu,... še malo ša bomo mamice user posted image user posted image user posted image

ej, fajn ko greš tako dobre volje od gin...jaz pa sem zadnjič šla kot kak kip...čist sem bila aut zaradi tega, ker mi je rekla, da sem že 1 cm odprta...nekako nisem bila še na to pripravljena in pol ti reče "vi pa ste že dober cm odprti" sem mislila, da bom iz mize padla...pol pa mi je ves čas tisto donelo po glavi...sploh nisem vedela ali se naj režim ali jočem...pa v bistvu to sploh ni nič takega, ampak tisto nepričakovano...

jaz se še sploh ne zavedam, da lahk vsak čas grem na letalo pa v rim....še samo 2 tedna sta ostala...saj po eni strani pa dobr, da se ne obremenjujem...bo že prišel čas..pa jaz pravi, da če je že 1000000000000000....žensk rodilo pa so preživele pa še v hujših časih in razmerah pol bom jaz tudiuser posted image user posted image

Ja sej jst sem prvič šla dobre volje,.. ker je do sedaj vedno blo nekaj, kar me je s tira spravlo,.... Mene je on samo enkrat pregledu, nekje na sredini nosečnosti,.. pol pa nič,.... mogoče pa sem že jst tud kak cm pa ne vemuser posted image  ,....
Ja to je pr dr ko ti neki pove, pa ne obrazloži,.... men ko je danes reku da naslednjič pridem kr v P. sem full cviknala, hvala bogu sem ga vprašala kako to, glede na to da bi lahko še šla dopoldan k njemu na ctg,... pa je pol lepo obrazložu, da bom imela vse in bomo vidli kako in kaj,... me je pomiril,....
Rim se nam pa res zELO bliža user posted image  bomo naše bebije vidl user posted image ,.... jst sem glede poroda malo pomirjena ker sem na začetku user posted image  samo poslušala kako hudi in bla bla bla,..... zdej pa sem že par zgodbic čula, ki so me kar pomirile,.... tko da vse bomo zmogle,..... En lep stavek mi je pa še prjatlca rekla ki je rodila: Veš sej ne da se ne bi spomnila kako je bolel ampak res sem pozabila ko sem videla user posted image  ,... in to mam skoz v mislih user posted image  mi je full lepo povedala

jaz pa čeprav sme slišala en kup zgodb...takih in drugačnih ne vem kaj naj pričakujem...tako, da sem pripravljena, da boli..kaj več pa si ne predstavljam...oz niti ne razmišljam...bom sama vidla če je tako hudo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.3.2009 18:59:49   
sonček85

sonček85 -  če ma pa cel teden dopust, ga je pa treba skoristit user posted image  SUPER,.... me bomo pa na rr in gledale pomočnike user posted image
ja si ga je vzel ,je reku da imam rd in bo zato doma ,da sva skupaj pred rjstvom otročka  pa če je potrebno še kaj poštimat pa to .Pa malo razvajanja ne bo škodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam ,da ima dopust se bova samo en drugmu posvetila user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.3.2009 19:00:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: cofka

Mene pa zanima, kako imate namen oblečt vaše sončke za odhod iz porodnišnice v začetku aprila, glede na spremenljivo vreme. Pomladansko ali še v zimski kombinezonček?

jaz bom dala bady, majčko, hlačke v celem, zokne, pa štrikane copatke, kapico, jopico...pa dekico...itak bo prišel moj do vrat po naju pol pa gremo itak domov...če bo hladno pa itak kurimo v avtu...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu cofka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.3.2009 19:00:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

ja,tudi mi bomo podobno oblekli našega sončka,ko boma šla domov. predvidevam,da okoli 8.ali9.4. Upam,da ne bo kakega snega spet. Me je danes na rit vrglo,ko sem pogledala ven zjutraj.
zakaj ,danes je pa ja tko lepo vreme bilo,mi smo imeli več k polovico dneva sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim ,da otroček ne bo premalo oblečen ali preveč.Kaj praviš glede na to da si mamica že 2x

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.3.2009 19:01:57   
detelja

copka:uu a tako lepo rito imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh se bom kar s temi pomočniki zadovoljilauser posted image user posted image user posted image al  pa z mojim drug teden  k ma dopust,kkomaj čaam,pa še stopimo v 37t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majke mi...si mu pa ful zagrozila, da si je kar dopust vzel...ok, zdaj vsaj vemo, zakaj te naslednji teden ne bo kaj dosti na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne, da bi mu slončka zlomilauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.3.2009 19:02:29   
kpmk
Sonček85- hvala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.3.2009 19:03:16   
detelja

sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno okouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.3.2009 19:04:05   
kpmk
detelja - eh po moje bomo aprilčice en dva tri opravle user posted image  jst sam komaj čakam da ga/jo pocartamuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.3.2009 19:04:15   
matcar
Ne vem,saj to je. Eden je decemberski,tavečja pa v začetku marca. Takrat je blo ful lepo vreme,pa sonček. Danes pa vidiš,da je enkrat ful toplo,brez vetra,drugi dan pa minus. Zdaj pa vedi,kak bi se obleko človek,kaj šele dojenčka. Pa mislim,da ne bom komplicirala,ker bo itak samo zrak povohal,ko boma šla domov.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.3.2009 19:05:20   
sonček85

majke mi...si mu pa ful zagrozila, da si je kar dopust vzel...ok, zdaj vsaj vemo, zakaj te naslednji teden ne bo kaj dosti na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne, da bi mu slončka zlomilauser posted image user posted image
ja sam je reku,jaz sem bila pa vesela ,saj bova lahko izkoristila še zadnji teden čisto sama ,kajti naslednjič k bo doma bo že malček z nama  in bo že koristil oč.dopustuser posted image user posted image user posted image pa potem poleti,....

Ja bom pazila da mu ga ne bom,bomo pa videli koliko bomo delali v tej smeriuser posted image user posted image user posted image bom bolj  malinov čaj pila.Čeprav ga je danes šla že kolegica iskat tam kjer ga je brina Ba kupla in jim ga jezmanjkalo tko da drug teden enkrat mora it pogledat ,če so ga že dobili.Pa zakaj vedno k bi jaz kaj hotela zmanjka.user posted image user posted image

Sem šla v petek tudi iskat previjalno podlogo in je niso imeli tko da dobijo ta teden 1x robo in me pokličejouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.3.2009 19:05:48   
kpmk
Joj sonček85 kok lepo,.... veš ima čist prav,.... saj veš mogoče je to "zadnji 2v1" dopust,... le izkoristita ga,.... Sej veš kako je z razvajanjem, nikoli ga ni prevečuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.3.2009 19:07:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ne vem,saj to je. Eden je decemberski,tavečja pa v začetku marca. Takrat je blo ful lepo vreme,pa sonček. Danes pa vidiš,da je enkrat ful toplo,brez vetra,drugi dan pa minus. Zdaj pa vedi,kak bi se obleko človek,kaj šele dojenčka. Pa mislim,da ne bom komplicirala,ker bo itak samo zrak povohal,ko boma šla domov.user posted image
ja prav imaš
no jaz mislim ,da bom kar to dala iak bom pa videla prej kako vreme je zunaj,dragi bo pa tko avto lavfal od doma pa do P tko da avto bo že ogret ,pol pa tko kr domov in v stanovanje.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.3.2009 19:07:17   
sonček85

sam veš, da moramo bit pazljive glede pomočnikov...nekatere niso navdušene in ko se pojavijo na rr se sam pritožujejo čez njih...jaz sam čakam ko dobim batine...in bom imela črno okouser posted image user posted image user posted image
tu pa tam kak ne škodi ,jih je pa res manj k na 3 delu tko da smo pridne user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.3.2009 19:08:24   
sonček85

Joj sonček85 kok lepo,.... veš ima čist prav,.... saj veš mogoče je to "zadnji 2v1" dopust,... le izkoristita ga,.... Sej veš kako je z razvajanjem, nikoli ga ni prevečuser posted image
ja res je in zato bo tolk lepše, potem bomo pa že trije naslednjič  in se bomo še bolj cartal in spoznavali z novim članom katerega komaj čakamouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.3.2009 19:08:57   
kpmk

Ne vem no, če koga moti jih naj preskoči,.... men osebno sploh ko sem sama, se mi kr paše očke spočit user posted image  pa še pol ko ugotovim, da je kak pomočnik bil prej pri kateri in ji je pomagal prah brisat, in  da ne more k meni se še 5* bolj mojega realnega pomočnika razveselim user posted image  mislim da škodijo že ne user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.3.2009 19:10:58   
kpmk
Cotke za domov - jst sem tudi prpravla tko body, kompletek, jopa, zoknčki, kapica,..... pa dekico,..... sej tko je tudi svetovala v MŠ

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?