detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Sej hec je ko se že vsi norce delajo,.... danes sem bla pa tak dobre volje ko sem šla od dr,... ne morem verjet da je tko blizu,... še malo ša bomo mamice ej, fajn ko greš tako dobre volje od gin...jaz pa sem zadnjič šla kot kak kip...čist sem bila aut zaradi tega, ker mi je rekla, da sem že 1 cm odprta...nekako nisem bila še na to pripravljena in pol ti reče "vi pa ste že dober cm odprti" sem mislila, da bom iz mize padla...pol pa mi je ves čas tisto donelo po glavi...sploh nisem vedela ali se naj režim ali jočem...pa v bistvu to sploh ni nič takega, ampak tisto nepričakovano... jaz se še sploh ne zavedam, da lahk vsak čas grem na letalo pa v rim....še samo 2 tedna sta ostala...saj po eni strani pa dobr, da se ne obremenjujem...bo že prišel čas..pa jaz pravi, da če je že 1000000000000000....žensk rodilo pa so preživele pa še v hujših časih in razmerah pol bom jaz tudi Ja sej jst sem prvič šla dobre volje,.. ker je do sedaj vedno blo nekaj, kar me je s tira spravlo,.... Mene je on samo enkrat pregledu, nekje na sredini nosečnosti,.. pol pa nič,.... mogoče pa sem že jst tud kak cm pa ne vem ,.... Ja to je pr dr ko ti neki pove, pa ne obrazloži,.... men ko je danes reku da naslednjič pridem kr v P. sem full cviknala, hvala bogu sem ga vprašala kako to, glede na to da bi lahko še šla dopoldan k njemu na ctg,... pa je pol lepo obrazložu, da bom imela vse in bomo vidli kako in kaj,... me je pomiril,.... Rim se nam pa res zELO bliža bomo naše bebije vidl ,.... jst sem glede poroda malo pomirjena ker sem na začetku samo poslušala kako hudi in bla bla bla,..... zdej pa sem že par zgodbic čula, ki so me kar pomirile,.... tko da vse bomo zmogle,..... En lep stavek mi je pa še prjatlca rekla ki je rodila: Veš sej ne da se ne bi spomnila kako je bolel ampak res sem pozabila ko sem videla ,... in to mam skoz v mislih mi je full lepo povedala jaz pa čeprav sme slišala en kup zgodb...takih in drugačnih ne vem kaj naj pričakujem...tako, da sem pripravljena, da boli..kaj več pa si ne predstavljam...oz niti ne razmišljam...bom sama vidla če je tako hudo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|