|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
25.3.2009 14:41:42   
Bumo
mismis,
čestitke še od mene za dober današnji rezultatuser posted image user posted image user posted image
držimo pesti, da ti uspe!!!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.3.2009 14:41:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
in potem celo na drug forum, namreč na forum Dojenček user posted image user posted image user posted image
a danes spet popoldansko tolčeš

To, to!! Tako se govoriuser posted image

Danes sem kar cel dan. Je sodelavka zbolela tista ki bi mogla bit danes dežurna tako da sem že zjutraj prišla, pa bom šla okrog 15.30 za kako urco, urco pa pol malo vn na kufe.

V večini midve danes RR gor drživauser posted image user posted image  , ker se delava da delavauser posted image

samo ne tega mojemu šefu povedati user posted image user posted image user posted image
se mi pa smiliš, danes cel dan, joj joj ti ubogi revček, jaz komaj čakam, da bo ura 16.00, da šibam domov k mojemu user posted image , danes sem tako dobre volje, da bo dobil zvrhan koš poljubčkov na njegovo belo črto  user posted image user posted image user posted image  moj pa, ko pride zvečer domov, pa še kaj drugega poleg poljubčkovuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.3.2009 14:47:17   
MBT1979

in potem celo na drug forum, namreč na forum Dojenček user posted image user posted image user posted image
a danes spet popoldansko tolčeš

To, to!! Tako se govoriuser posted image

Danes sem kar cel dan. Je sodelavka zbolela tista ki bi mogla bit danes dežurna tako da sem že zjutraj prišla, pa bom šla okrog 15.30 za kako urco, urco pa pol malo vn na kufe.

V večini midve danes RR gor drživauser posted image user posted image  , ker se delava da delavauser posted image

samo ne tega mojemu šefu povedati user posted image user posted image user posted image
se mi pa smiliš, danes cel dan, joj joj ti ubogi revček, jaz komaj čakam, da bo ura 16.00, da šibam domov k mojemu user posted image , danes sem tako dobre volje, da bo dobil zvrhan koš poljubčkov na njegovo belo črto  user posted image user posted image user posted image  moj pa, ko pride zvečer domov, pa še kaj drugega poleg poljubčkovuser posted image

Verjamem, da si dobre voljeuser posted image . Si imela na UZ super rezultatuser posted image user posted image . Tvoja dva fanta boš pa full u dobro voljo spravilauser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.3.2009 14:48:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

mismis,
čestitke še od mene za dober današnji rezultatuser posted image user posted image user posted image
držimo pesti, da ti uspe!!!!

Bumo, hvala ti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
25.3.2009 14:48:24   
MBT1979
se mi pa smiliš, danes cel dan, joj joj ti ubogi revček, jaz komaj čakam, da bo

Ah ni tako hudo. Upam, da mi boš ti malo družbico delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
25.3.2009 14:50:44   
mismis

Ah ni tako hudo. Upam, da mi boš ti malo družbico delalauser posted image user posted image user posted image

do 15.30 zihr, torej dokler ne greš na kavo, okoli 16. ure pa tudi jaz šibam domov, pa s kužijem na sprehod, potem moram pa še za mojega kosilo skuhati, potem ti pa pridem spet družbo delati, jaz in moj piruser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
25.3.2009 14:52:08   
MBT1979

do 15.30 zihr, torej dokler ne greš na kavo, okoli 16. ure pa tudi jaz šibam domov, pa s kužijem na sprehod, potem moram pa še za mojega kosilo skuhati, potem ti pa pridem spet družbo delati, jaz in moj piruser posted image

Ok, sprejmem. Ti samo pazi, da zvečer ne bodo vsi folikli popokali ko boš lupčkala tvojgauser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
25.3.2009 14:53:21   
mismis

Ok, sprejmem. Ti samo pazi, da zvečer ne bodo vsi folikli popokaliuser posted image user posted image

ne, ne bodo, kje pa upajo, saj veš da čakajo dr. D-ja in njegovo punkcijo (seveda, če bo le uspelo, da bo dečko prisoten tudi v soboto)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
25.3.2009 15:01:31   
MBT1979

Ok, sprejmem. Ti samo pazi, da zvečer ne bodo vsi folikli popokaliuser posted image user posted image

ne, ne bodo, kje pa upajo, saj veš da čakajo dr. D-ja in njegovo punkcijo (seveda, če bo le uspelo, da bo dečko prisoten tudi v soboto)

A še ne veš če dela dr. D v soboto?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
25.3.2009 15:11:01   
mismis

A še ne veš če dela dr. D v soboto?

Vem, da v soboto 100% ne dela, ker je ta teden dežurna dr. Bokalova. Sem pa prosila sestro, da ga praša, če bo slučajno v soboto na GK LJ in če bo, da bi mi naredil punkcijo. Če ga bom pa jutri slučajno srečala na GK LJ, kar ne dvomim, da ga bom, ga bom še sama prosila.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
25.3.2009 15:13:39   
MBT1979

Vem, da v soboto 100% ne dela, ker je ta teden dežurna dr. Bokalova. Sem pa prosila sestro, da ga praša, če bo slučajno v soboto na GK LJ in če bo, da bi mi naredil punkcijo. Če ga bom pa jutri slučajno srečala na GK LJ, kar ne dvomim, da ga bom, ga bom še sama prosila.

Ja, ti ga kar prosi. Kot pravijo Kdor jezika špara kruha strada. Probat ni greh.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.3.2009 15:16:00   
mismis

Ja, ti ga kar prosi. Kot pravijo Kdor jezika špara kruha strada. Probat ni greh.

saj bom, po moje ga bom jutri ujela, ker je itak njegov dan za punkcije in ET, pa mojega moram doma pustiti in nabaciti kakšno jebozovno majčko user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.3.2009 15:19:20   
MBT1979

saj bom, po moje ga bom jutri ujela, ker je itak njegov dan za punkcije in ET, pa mojega moram doma pustiti in nabaciti kakšno jebozovno majčko user posted image

user posted image user posted image user posted image  potem pa bodi brez skrbi. sigurno bo za

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.3.2009 15:20:29   
mismis
Bomo videli, kaj bo in kako bo...
Kako si mi ti drugače?
Se še kaj aerobiciraš?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.3.2009 15:25:22   
MBT1979
Drugače sem super, hvala. Aerobika laufa 2x na teden če le lahko, 1x na teden pa sigurno.

Evo, zdej grem pa počasi malo na zrak potem se pa še kaj tipkamo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.3.2009 15:26:47   
mismis

Drugače sem super, hvala. Aerobika laufa 2x na teden če le lahko, 1x na teden pa sigurno.

ok, fajn se imej...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.3.2009 15:27:54   
MBT1979

ok, fajn se imej...

hvala enako.. Uživaj na potepu in še v mojem imenu malo polubčkaj kužončkauser posted image

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 25.3.2009 15:28:00 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.3.2009 15:28:38   
spelka12
mišmišu user posted image user posted image user posted image  sigurn bo jutr punkcija, k si bla tolk pridna s stimulacijo. So te punce res obmetavale s slikam. A dr. D pa ne bi na tvojo lepo prošnjo prišel narest svoje? SI res njegova najboljša reklama user posted image .

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.3.2009 15:39:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

mišmišu user posted image user posted image user posted image  sigurn bo jutr punkcija, k si bla tolk pridna s stimulacijo. So te punce res obmetavale s slikam. A dr. D pa ne bi na tvojo lepo prošnjo prišel narest svoje? SI res njegova najboljša reklama user posted image .

Špelček moj, vidim da te poleg nosečniške pozabljivosti daje še nosečniška nepismenost user posted image user posted image user posted image
Jutri imam UZ, če bo vse posreči pade stopka, tako da bo punkcija v soboto.
Če bi bila jutri ali v petek punkcija ne bi bilo problemov, bi dr. D naredil to z veseljem, vendar pa v soboto ni dežuren, tako da ne vem, če bo prisoten na GK LJ, zato ga moram jutri ujeti in vprašati, ali bo slučajno v soboto na GK LJ in če bi mi on to naredil.

Sem pa prebrala, da Špelko/Špelka lepo napredujeta, lepo lepo se prav veselim zate, za vaju, za vas tri user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.3.2009 15:56:44   
bbpikica
Dan.

Gospodarica čestita za težko pričakovani + user posted image user posted image user posted image

mismis ja kako lepo , takle krasen vmesni rezultat, zdaj naj gre pa tako naprej vse do trenutka ko bomo dihaleeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Stella bravo za 6 celic zdaj pa naj se lepo oplodijo in saj naprej pa že veš.......user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.3.2009 16:30:31   
spelka12
mišmiš ja no sej to sem mislila, sam napišem zmerej narobe, k mam tolk v glavi user posted image . Morm čistko enkrat narest. Ti kr povabi dr. D-ja na zasebno seanso v soboto pa povej mu, da ga pol pelješ še na torto.user posted image . Mogoče pa bo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.3.2009 17:13:58   
diana79
moram vama povedat veselo novička!pred enim urami je moja najljubša kravica je telila!ampak je imela dvojčke!dva bikca!čist so enaki,samo da en je manjša!seveda jaz sem bila sama doma,na enkrat so v štali začeli mukat tako da pri sosedih že začele zavese premikat(firbec jih mantra)!no jaz grem seveda pogledat kaj se dogaja,in vidim da že mehur je šel!ves panična kličem dragega pa firbčnega soseda da morajo hiter priti!in so prišla,jaz sem mogla kravje nožnico raztegovati,onadva sta pa vlekla teleta!po parih minutah je bil tele od zunaj!in vsi lepo gledemo teletka kako je lep,velik,in hopa obrnemo pa še en je ven padel!malo manjši ampak je zdrav!tako da imam dvakrat več dela z napajanjem!to je moja današnje pustolovčina!pa naj mi kdo reče da na kmetiji dolgočas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.3.2009 17:26:47   
DaisyE

potem ti pa pridem spet družbo delati, jaz in moj piruser posted image

A je kdo reku pir? user posted image  A je reku?user posted image A je?user posted image A?user posted image A?user posted image A?user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.3.2009 17:29:29   
obayifo
lej jo dejziko, kako je hitr zvohala user posted image user posted image

diana, čestitke za bikca!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.3.2009 17:32:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: diana79
pa naj mi kdo reče da na kmetiji dolgočas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tega pa v životu nkol ne bi rekla! Bravo za uspešen podvig!

Kako ste moje pupke trupke?

Dons je materinski dan. Kakšni so vaši občutki? Jaz sem tako jezna, ker mi je to tako nedosegljivo. Tako jezna, ker ne morem bit mami, tako jezna, da sem kar pozabila, da sem na pavzi in me je spet malo zvilo. Pfuj j  e  b  e  m  t  i. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.user posted image user posted image user posted image

Kje je zdaj miš in kje je pir, da utopim svojo žalost!

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?