mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis se mi pa smiliš, danes cel dan, joj joj ti ubogi revček, jaz komaj čakam, da bo Ah ni tako hudo. Upam, da mi boš ti malo družbico delala do 15.30 zihr, torej dokler ne greš na kavo, okoli 16. ure pa tudi jaz šibam domov, pa s kužijem na sprehod, potem moram pa še za mojega kosilo skuhati, potem ti pa pridem spet družbo delati, jaz in moj pir Ok, sprejmem. Ti samo pazi, da zvečer ne bodo vsi folikli popokali ne, ne bodo, kje pa upajo, saj veš da čakajo dr. D-ja in njegovo punkcijo (seveda, če bo le uspelo, da bo dečko prisoten tudi v soboto) A še ne veš če dela dr. D v soboto? Vem, da v soboto 100% ne dela, ker je ta teden dežurna dr. Bokalova. Sem pa prosila sestro, da ga praša, če bo slučajno v soboto na GK LJ in če bo, da bi mi naredil punkcijo. Če ga bom pa jutri slučajno srečala na GK LJ, kar ne dvomim, da ga bom, ga bom še sama prosila.