|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
25.3.2009 11:19:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no morem neki napisat, če ne bomo čist v poden padleuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne vem kaj se je zdej to vse ustavl... nobena nič več ne piše... evo za posladek

user posted image

ta nas že čaka... kera bo prej prletela do njegovega stola user posted image  user posted image

sam glava jeuser posted image user posted image user posted image

kera pa... zgornja al spodnja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja zgorna glava sej vidiš da spod nč ni sam gateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.3.2009 11:24:03   
Anonimen
Danes mi kar ni do pisanja diplome... sem mentorju poslala, da bi kar zaključila, da mi je vseeno če ne dobim visoke ocene, samo da oddam in dobim potrdilo, da sem diplomirala... imam dovolj tega!!

Ja, zunaj pa sije sonček... pa verjetno vetrček piha.

Ali je katera že šla računat spol po tisti kitajski zadevi? Meni je pri prvemu prav napisalo, pri drugem pa bi morala imeti punčko. user posted image

Joj, joj, punce, vas kar občudujem, ko imate toliko volje za gledanje moških teles... sem prav aseksualna postala, ko imam tako brcajoči trebuh... upam, da ne bom povsem izgubila volje za slončkanje...user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.3.2009 11:24:42   
petrazg
Oj... sem prišla včeraj domov user posted image user posted image user posted image , zdaj pa na veliko lenarim... Ko bi vedele, kako je fajn doma spat pa se k svojmu stisnat, zjutraj pa še Anžetka čisto prelubčkat...user posted image user posted image user posted image

Grem vas zdaj nazaj brat... al pa sam slikce gledat... user posted image očitno je pri nekaterih že ornk pomanjkanje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.3.2009 11:26:36   
Anonimen
petrazg, user posted image  res je, doma je najlepše!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.3.2009 11:29:49   
lananai
Jst mam pa mojga doma za pogledat in ne rabim dodatnih slik. user posted image

petrazg, user posted image  user posted image  za prihod domov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.3.2009 11:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Oj... sem prišla včeraj domov user posted image user posted image user posted image , zdaj pa na veliko lenarim... Ko bi vedele, kako je fajn doma spat pa se k svojmu stisnat, zjutraj pa še Anžetka čisto prelubčkat...user posted image user posted image user posted image

Grem vas zdaj nazaj brat... al pa sam slikce gledat... user posted image očitno je pri nekaterih že ornk pomanjkanje...user posted image user posted image user posted image

super sam, da si domauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa se vredu počutiš? z user posted image je vse vredu?

ti samo uživaj! pusti se razvajatuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.3.2009 11:31:09   
Anonimen
sej jz mam tud svojga doma, ampak še vedno paše pogledat kšnega druzgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.3.2009 11:47:59   
lananai
Ja, ma če bi vsaj dale kdaj kakega simpatičnega dolgolasca gor... user posted image  user posted image  In ne takega z radiatorji. A ni lepš na povštru zaspat kot na radiatorju? user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 25.3.2009 11:50:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.3.2009 11:51:48   
Anonimen
Ja, tudi meni so mišice manj udobne in je bolje položiti glavo na mehek trebuh... bolj sproščujoče! Kot da bi bila na vodni blazini... user posted image  Ampak za učke so pa lepše mišice. user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.3.2009 11:59:00   
lananai
user posted image

Ta bi bil zame... user posted image  Michael Hutchence

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.3.2009 12:14:41   
Anonimen
eh zame je čist vse vredu, sam da je mehkouser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.3.2009 13:12:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Danes bo fižolova mineštra in bomo tudi mi prdeli user posted image , sem pa brala, da se v nosečnosti ponavadi več prdi, tako da blueeyes ti je oproščeno če ga spustiš user posted image . mal heca.

dons bom spet nadaljevala... sem spet jedla solato s fižolom user posted image  user posted image  če se mi pa tok lušta

cveka ja ne vem kero glavo si mislila... sem mislila da si mogoče kej s prsti šatila po ta spodnji, da si vidla kakšna je.. če je sploh za kej user posted image  user posted image

k.tja jz sem si že od štarta računala, pa je vedno prišlo da bo fant... tok o tem da nosim Gajo user posted image  50:50 možnosti je da zadane

petrazg lepo da si zdej končno doma user posted image  user posted image

lananai jz mam tud mojga doma, tko da ne rabim slikc... samo vseen je kdaj dobro kakšnega pogledat - sploh če domač ni tko lepo grajen user posted image
drgač pa tud jz nisem ljubiteljica radiatorčkov... sem bolj za povštre... samo ne predebele povštre, k pol me boli vrat user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.3.2009 13:21:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja, ma če bi vsaj dale kdaj kakega simpatičnega dolgolasca gor... user posted image  user posted image  In ne takega z radiatorji. A ni lepš na povštru zaspat kot na radiatorju? user posted image

a pol bi blo kej tazga zate?????

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.3.2009 13:22:47   
Leela
jak

blueeyes ti kar jej fižol, je zdrav. Saj pravjo prvo zdravje in pol kultura user posted image

k.tja meni je kitajski napovednik pokazal čisto enako kot tebi, dobili bomo pa fanta.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.3.2009 13:23:49   
Leela
jak un ta zgornji, tile spodnji so user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.3.2009 13:25:54   
Leela

user posted image

< Sporočilo je popravil Leela -- 25.3.2009 13:26:19 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.3.2009 13:28:45   
Dudica1
ojojoj...pri nas majčicah se res čuti nekakšno pomankanje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.3.2009 13:29:19   
Blueeyes
jz sem dolg časa na njega "padala".. DAVID DUCHOVNY z Dosjejov X

user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
25.3.2009 13:30:12   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ojojoj...pri nas majčicah se res čuti nekakšno pomankanje...user posted image user posted image user posted image

no, ampak nekatere to potem zvečer nadoknadijo med rjuhami, ene pa žal ne morejo oz ne smejo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
25.3.2009 13:31:33   
Dudica1

no, ampak nekatere to potem zvečer nadoknadijo med rjuhami, ene pa žal ne morejo oz ne smejo

no sej ja...tko je ...maš prav...pri nas temu hvalabogu ni tako...in nimam pomankanja...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
25.3.2009 13:36:53   
Blueeyes

no sej ja...tko je ...maš prav...pri nas temu hvalabogu ni tako...in nimam pomankanja...user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
25.3.2009 13:44:24   
bella106
Pozdravljene majčiče !

uf kako ste pridne pri čvekanju. user posted image   Naj se vam še jaz malo javim, ker se kar nekaj časa nisem, vendar sem še v službi in nekako ni časa, ampak na srečo delam samo še do petka potem smo pa doma, juhu user posted image .

Vidim,da ste že vse pridno oddale papirje za porodniško, očetovski dopust in podobno; jst še dobila nisem potrdila o PDP-ju od G, dobila ga bom šele 7.4. ko imam naslednji pregled - da bom mogla vse v naglici urediti in takoj, namesto da bi lepo počasi, ampak kaj čmo oni očitno že vedo.

KatMat in petrazg-pa pazita nase in na svoje user posted image , me pa veseli da je z vsemi ok in da ste sedaj že doma!

pridne bodite še naprej pa se vam še kaj javim, ko bom utegnila (pa upam da bo preden rodim)user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.3.2009 13:50:03   
lananai
Ja, pri unem prvem bi res vrat malo bolel... user posted image
Uni drugi so pa (razen emo frizure na 2. sliki) vsi njamsi. Si me kar zadela, haha. Brad Pitt, Antonio s kodrčki user posted image , Richard Gere (šarmanten, tud če nima dolgih las... al pa v filmu Prvi vitez) in pa Johnny Depp... Bi mogla že fajn pomislit, če si koga pomembnega izpustila. user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.3.2009 13:57:47   
lananai
Leela, imava podoben okus. A nisi ti dala gor une sexy slikce z Jon Bon Jovijem? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.3.2009 14:02:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bella106

Pozdravljene majčiče !

uf kako ste pridne pri čvekanju. user posted image   Naj se vam še jaz malo javim, ker se kar nekaj časa nisem, vendar sem še v službi in nekako ni časa, ampak na srečo delam samo še do petka potem smo pa doma, juhu user posted image .

Vidim,da ste že vse pridno oddale papirje za porodniško, očetovski dopust in podobno; jst še dobila nisem potrdila o PDP-ju od G, dobila ga bom šele 7.4. ko imam naslednji pregled - da bom mogla vse v naglici urediti in takoj, namesto da bi lepo počasi, ampak kaj čmo oni očitno že vedo.

pridne bodite še naprej pa se vam še kaj javim, ko bom utegnila (pa upam da bo preden rodim)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  lepo da si se še malo spomnila na nas... zdej pa le glej da se nam z drugim tednom ko ne delaš več začneš bolj pogosto javljat... kako si drgač kej.. utrujena?? vidim da v albumu nimaš nobene svoje slikce... daj objavi kakšno da si te malo ogledamo, pa tvojga user posted image  tud

lananai me veseli da sem zadovoljila tudi malo tvojega okusa

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Prvi otrok
Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!