|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
25.3.2009 9:12:38   
obayifo
gre za to, da pri nas mora biti eden od staršev tudi biološki starš in pri posvojenih zarodkih oz. že oplojenih jajčecih temu ni tako. lahko pa seveda daruje ženska svoja jajčeca tudi če je v postopku, če jih ima dovolj zase (čeprav so že marsikateri rekli, naj najprej zase poskrbi). zamrznjenčkov pa ne, lahko jih kvečjemu daruje v raziskovalne namene. pri moških pa itak ni težav glede darovanja, razen, da jih je premalo...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
25.3.2009 9:44:42   
mismis
Dober dan vsem skupaj

evo mene nazaj z UZ-ja. Rezultati so sledeči:

D:  19,15 in še nekaj manjših
L: 16,14,14,13 in še nekaj malega

Endometrij 11 mm user posted image user posted image user posted image  moj najboljši rezultat so sedaj

Jutri ponovno UZ in če bo vse po sreči, jutri pade stopka in v soboto punkcija. 

Evo, da bo mismis znala vnesti na seznam user posted image user posted image user posted image

A ja, Stella ima danes punkcijo, javi se pa ne, ker je na bolniški in doma nima računalnika. Sem se zmenila z njenim, da me pokliče ali pošlje SMS, ko bo fertik

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.3.2009 9:46:11 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
25.3.2009 9:49:45   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj

Endometrij 11 mm user posted image user posted image user posted image  moj najboljši rezultat so sedaj

Evo, da bo mismis znala vnesti na seznam user posted image user posted image user posted image

A ja, Stella ima danes punkcijo, javi se pa ne, ker je na bolniški in doma nima računalnika. Sem se zmenila z njenim, da me pokliče ali pošlje SMS, ko bo fertik

Odlično!!!user posted image user posted image user posted image Bravo mismis!! Odličen rezultat. Endometrij je pa res rekordenuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
25.3.2009 9:50:24   
miska73
Mišmišu pa kam se tebi mudi... tiste tvoje 14-ke morajo zrastit na 20.
Ma ti se po moje preveč samomuliraš... potem ti pa tak hitro rastejo tvoji foliklčki.
Drgač pa čestitke za vmesen rezultat.

Stella drži se pupika.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
25.3.2009 9:50:26   
MBT1979

Zdej pa ma da se prime in ne spusti 9 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
25.3.2009 9:54:18   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Zdej pa ma da se prime in ne spusti 9 mesecevuser posted image user posted image

bravo mismis!!!!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
25.3.2009 9:58:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu pa kam se tebi mudi... tiste tvoje 14-ke morajo zrastit na 20.
Ma ti se po moje preveč samomuliraš... potem ti pa tak hitro rastejo tvoji foliklčki.
Drgač pa čestitke za vmesen rezultat.

Stella drži se pupika.

Pa saj ti najbolje veš, da je samumulacija zelo pomembna user posted image user posted image user posted image , če se jaz prav spomnim sem tebe kar fino fotostimulirala user posted image
Za punkcijo je pa Bokalova rekla, da bo po vsej verjetnosti v soboto, tako da sem že začela lobirali pri sestri Janji, naj dr D-ja, malo pobara, če bi mi prišel v soboto narediti punkcijo.
Glede na to, da sva se veselo spogledovala na hodniku, imam malo možnosti, da se mi želja uresniči user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
25.3.2009 9:58:53   
mismis

se čisto strinjam s tabo, naj se me prime, tako kot pijanost po 10 heinekenih user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
25.3.2009 9:59:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

bravo mismis!!!!!

hvala Obi van Kenobi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
25.3.2009 10:02:26   
MBT1979

se čisto strinjam s tabo, naj se me prime, tako kot pijanost po 10 heinekenih user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
25.3.2009 10:05:28   
mismis
Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
25.3.2009 10:07:33   
biba007

Dober dan vsem skupaj

MisMikiMis tole si pa vrhunsko opravila. A si ti en malček overačiverja, a? Sem si pa glede endometrija urno pribeležila: samomulacija, krvomočnica in malinov čaj. Še kaj? Aha, pa upam, da je moj endometrij vsaj malo kompetitiven, sem mu dala aprilsko kvoto 11,5 mmuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
25.3.2009 10:08:51   
MBT1979

Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti

Bravo Stella!!! Odlično!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
25.3.2009 10:09:15   
MBT1979
Danes se je pa dan dobro začeluser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
25.3.2009 10:09:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dober dan vsem skupaj

MisMikiMis tole si pa vrhunsko opravila. A si ti en malček overačiverja, a? Sem si pa glede endometrija urno pribeležila: samomulacija, krvomočnica in malinov čaj. Še kaj? Aha, pa upam, da je moj endometrij vsaj malo kompetitiven, sem mu dala aprilsko kvoto 11,5 mmuser posted image

Biba, točno tako, krvomočnica, malinov čaj in pivo user posted image user posted image user posted image
S tem, da si krvomočnico in malino skuham zvečer, zjutraj nalijem v prazne flaške in jih nesem s seboj v službo, ter jih tam po požirkih pijem.  Zvečer pa potem pir. Probaj še ti, nimaš kaj zgubiti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
25.3.2009 10:10:25   
mismis
Zdaj pa delat, se tipkamo kasneje, ko tdui obnovim seznamček.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
25.3.2009 10:20:31   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Bibabond jaz sem v dveh postopkih z pingvinčki jemala estrofem. Prvič ni ratalo, drugič je pa bi skor blo boljš da ne bi ratalo. Sem bla tolk happy pol pa taka žalost. Estrofem se jemlje za debelitev sluznice, kar omogoči pikicam, da se lažje vgnezdijo. Pri meni en mesec ni blo ovolacije in smo šli na to. Slabo mi je blo tu pa tam, zredila sem se pri drugem poskusu, moj pravi da sitnost je moja značilnost, čeprav mislim da so tud tablete fajn prispevale, pa jaz sem bla skoz zaspana. Moja odločitev za naslednje pingvinčke je, da grem brez vseh zdravil, tud estrofema ne bom jemala. Malo sem povprašala naokoli in se tako odločila. Ampak to sem jaz.
Drugač pa je veliko punc z esrtofemom zanosilo in rodilo najlepše pamžke male. Držim pesti.

Zarjica, hvala. Jaz imam estrofem že drugi krog, v prvem nisem reagirala, pa smo povečali s 6 na 8mg. Sem pa čisto kaput, samo spala bi. Akhem, še to ne drži povsem, resnici na ljubo mi tudi spanje ne gre najbolje od rok. Morda je to, da sem absolutno zmatrana, boljši opis. Me skupaj drži samo voljauser posted image , no, pa misel, da delam nekaj dobrega za pingotainpongota. Daj povej, zakaj si se pa ti odločila, da greš v naslednje brez podpore estradiola?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
25.3.2009 10:28:21   
Reby
Mismis - bravo, to pa so super rezultati, zgleda, da ti res paše tale dolgi postopek. Madonca bo to enih jajčec in otrok user posted image  user posted image  user posted image Zdej pa čimveč samomulacije in Hajnijev do stopke user posted image .  Kdaj bo zdej fešta?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
25.3.2009 10:29:02   
Rakica_80
Mismis in Stella, bravooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odlični rezultatiuser posted image
Jooooj kako sem jaz občutljiva, nevem ali zaradi špik ali sem ponavadi takauser posted image user posted image
Kako pa Fargi, kako je z njo....nič se ne javi?Ali sem spregledala kaj?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.3.2009 10:30:01   
MBT1979

Biba, točno tako, krvomočnica, malinov čaj in pivo user posted image user posted image user posted image
S tem, da si krvomočnico in malino skuham zvečer, zjutraj nalijem v prazne flaške in jih nesem s seboj v službo, ter jih tam po požirkih pijem.  Zvečer pa potem pir. Probaj še ti, nimaš kaj zgubiti

mismis, a malinov čaj je tudi za endometrij? Dej malo povej kako se to jemlje. Skos, do M, ali do punkcije ali kako?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.3.2009 10:32:58   
diana79
mismis!me zanima kje se kupi tale krvomočnico pa malinov čaj?mogoče bi jaz tut probala,sej škoditi mi ne more!čestitam ti za lepe rezultate!mogoče v sreda se vidimo,jaz imam UZ!rada bi te spoznala!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.3.2009 10:48:06   
kimsy
mismis - user posted image  za odličen rezultat! Držim pesti za jutri in nato še celih 9 mesecev, da ne bo nobenih nosečniških težav!!! user posted image  

Punce jst rabim en nasvet!!! A mi lahko poveste kaj pospešuje M? Jst že dva dni na polno pijem teranov liker in rdeče vino pa nč! Bom prej kronik kot bo ta user posted image  pršu! user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.3.2009 10:55:13   
sonček33
D: 19,15 in še nekaj manjših

Endometrij 11 mm user posted image user posted image user posted image moj najboljši rezultat so sedaj

Mismis - zakon...super rezultat. In sobota bo super dan za kalamare, ti nau treba južne kuhat!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.3.2009 11:01:48   
mismis
MBT in Diana, da malinov čaj je tudi za endometrij, piješ pa ga samo do punkcije, potem pa ne več, ker lahko povzroči splav. Ravno tako je s krvomočnico, pije se do punkcije. Ne smeš ga piti med user posted image , ker jo pospešuje, veliko žensk ga pije tudi za uravnavnje cikla.
Kupiš ga lahko v Cityparku, v trgovini Basilica (nekaj takega), krvomočnico pa v imajo tudi v Sanolaborju. riprava čaja je napisana na vrečki, tako da nimaš kaj zgrešiti.
Diana, žal ne vem, kje na vašem koncu bi to prodajali, lahko pa gresta v Citypark in to kupita, ko bosta naslednjič na UZ.
Kimsy, meni vedno pomaga user posted image , ko mi user posted image  zaostaja.  Na tak način vedno pride naslednji dan. Prijetno s koristnim.

Sonček, sobota bo super dan za kebab, četrtek bo super dan za kalamare. Kako si mi ti in mali princ?

BEBIII, to da te špika je kar normalno, kljub vsemu se filaš s hormoni. Saj bo...pač moramo malo potrpeti.

Reby, samomulacije prav dosti ne more biti več, glede na to, da sem včeraj zvečer gledala en film od Nicolasa Caga-e, potem pa še film z mojim Colinom, danes zjutraj sem se pa en malček gledala z dr D-jem. Pivo pa pade danes spet, saj moram delati na endometriju in foliklih user posted image user posted image

Fešta bo kot kaže enkrat po mojem ET-ju, mogoče pa spet pri nas doma, mi boste vsaj štango zglancale

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.3.2009 11:06:45   
sonček33
Sonček, sobota bo super dan za kebab, četrtek bo super dan za kalamare. Kako si mi ti in mali princ?

Od kdaj pa kebab tud pali??? jaz sem šal na kalamare lansko leto.

Princ se ravno futra pri atiju. Je ok, sam an živce mu gre to čudno vreme.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?