mismis
|
MBT in Diana, da malinov čaj je tudi za endometrij, piješ pa ga samo do punkcije, potem pa ne več, ker lahko povzroči splav. Ravno tako je s krvomočnico, pije se do punkcije. Ne smeš ga piti med , ker jo pospešuje, veliko žensk ga pije tudi za uravnavnje cikla. Kupiš ga lahko v Cityparku, v trgovini Basilica (nekaj takega), krvomočnico pa v imajo tudi v Sanolaborju. riprava čaja je napisana na vrečki, tako da nimaš kaj zgrešiti. Diana, žal ne vem, kje na vašem koncu bi to prodajali, lahko pa gresta v Citypark in to kupita, ko bosta naslednjič na UZ. Kimsy, meni vedno pomaga , ko mi zaostaja. Na tak način vedno pride naslednji dan. Prijetno s koristnim. Sonček, sobota bo super dan za kebab, četrtek bo super dan za kalamare. Kako si mi ti in mali princ? BEBIII, to da te špika je kar normalno, kljub vsemu se filaš s hormoni. Saj bo...pač moramo malo potrpeti. Reby, samomulacije prav dosti ne more biti več, glede na to, da sem včeraj zvečer gledala en film od Nicolasa Caga-e, potem pa še film z mojim Colinom, danes zjutraj sem se pa en malček gledala z dr D-jem. Pivo pa pade danes spet, saj moram delati na endometriju in foliklih Fešta bo kot kaže enkrat po mojem ET-ju, mogoče pa spet pri nas doma, mi boste vsaj štango zglancale