opatija
|
Ojla ! Po mukah z zgago mi je nekako uspelo zaspati, potem pa se je kislina na srečo umirila. Tamauček se je do ponoči zbujal, potem je do 5ih spal, takrat pa si je zaželel mleko. Hecno, sem bila prav vesela da mu lahko štimam mleko ob 5 zjutraj, samo da nekaj spravi vase, ker je včeraj v celem dnevu zaužil le dva actimela in majhno skodelico kakava. Groza, ker je sicer FUL jedec, popije pa minimalno 2 litra na dan! Prav vidno je že shujšal Po mleku je zaspal do 9ih zjutraj, kar je že znak da mu gre na bolje. Sicer zelo rad dolgo spi, navadno do 8h zjutraj. Žal pa se jaz spet nisem naspala, ker sem se dvakrat zbudila zaradi oči. Od Nika sem se nalezla vnetja in optimistično upala, da se bom zmazala brez zdravil, saj na kapljicah, ki sem jih dala tamaučku piše za nosečnice, naj zdravnik presodi ali je zdravilo manj škodljivo za plod kot samo nezdravljenje No sedaj imam tako vnete oči, da sem jih ponoči komaj odprla, ker sem imela popolnoma zalepljene. Gnoj mi kar teče iz oči, poleg tega pa me je še začela boleti glava Buljenje v računalnik res ni najboljša terapija, še dobro da imam danes oddajo, potem pa dva tedna mir Upam, da se bom uspela okrepit, ker me potem čaka 3x količina dela kot sem ga imela sedaj zadnjo oddajo imam 24.4, 25.4 pa odrinemo na HVAR To je edino, kar me drži pokonc. Po teh praznikih pa samo še en projekt in PORODNIŠKI DOPUST sicer pomaga po svojih najboljših močeh, dva dni je imel celo bolniško za tamučka, ker jaz doma delam in bolnemu dveletniku težko dopovem, da ne more sedeti pri meni v naročju in gledat Nodija, medtem ko jaz delam. Vendar, moška pomoč je le moška. Dokler se 5x sam ne pohvali še kar gre, potem pa se mi dvigne pritisk Se moram kar zadržat da ne komentiram ko se hvali, da je previl tamauga, po pospravil pult!!! ker bi jaz ob tem še posesala, spraznila pomivalca, naredila zajtrk, dala prat perilo in ga obesila,pa mi na misel ne bi prišlo, da bi to petkrat naštevala Mah sem utrujena in sitna... Tejči77 tudi midva z sva kar debelo gledala tamauga, ko je kar sam splezal na kolo in se odpeljal. Tudi bremzanje s kontro je takoj osvojil, prav tako zavijanje. Kupila sva kar kvalitetno kolo s koleščki, 12 colsko - najmanjše. Tudi jaz sem bila zelo navdušena nad tistimi brez pedal, vendar je Nik še premajhen (čeprav je zelo velik za dve leti). Sedeža se ne da spustiti in doseže tla le s prsti, za to kolo pa je nujno, da imajo na tleh cela stopala. Poleg tega se mi zdi običajno kolo bolj praktično saj lahko otrok gor še sedi in si malo odpočije, če pa noče več voziti ga lahko tudi vlečeš. Glede ravnotežja naj bi bila tudi koleščka tako nastavljena, da nista oba hkrati na tleh in s tem prav tako "trenirajo" center za ravnotežje. Sedaj grem pa klicat zdravnika kaj naj naredim z očmi in ga bom vprašala tudi glede kisline, čeprav že vem kaj bo rekel, Ruporut. To so mi svetovali že v prvi , menda je popolnoma nenevaren in jih lahko poješ tudi več na dan, samo kaj ko je meni po Ruporutu slabo Da ne bom skos samo jamrala naj povem, da sem ful srečna kadar čutim brcike mojega fantička, se mi kar smeji Niso še zelo pogoste, so pa takrat toliko slajše Jutri teden imam morfologijo še pri svoji G. in komaj čakam, da spet vidim moj zakladek. Lepo se imejte in božajte trebuščke!
|