|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
24.3.2009 19:43:46   
Anonimen
no sem vam pršla rečt samo

LAHKO NOČ!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.3.2009 19:47:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no sej se beremo jutr!!!papa dudi!!

nočko

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.3.2009 21:20:35   
Anonimen
Pa sem sama... in je ura šele devet zvečer! Zaspanke.
In ste se danes kar naklepetale... mi je vzelo časa, da sem vas prebrala.

FLASK_A ste bili v kampu v šotoru ali prikolici?
Pri prvem tisto poletje nismo šli na morje, letos pa bomo šli ravno zaradi prvega... ampak verjetno konec avgusta. Bi šli septembra, a upam, da bo šel letos v vrtec in ne bi rada zamudila prvega dneva...
Prej sem zelo uživala v šotorjenju, zdaj, ko sem mama, pa tega še nismo prakticirali. Ne vem, zakaj ne... mogoče zaradi udobja zidane stene (v primeru, da dežuje) in ker že tako veliko stvari s seboj nosiš, da težko daš v avto še kamping opremo.
Ampak pogrešam šotorjenje. Je prav luštno.

Christiana, zakaj pa ne bi malo odležala v bolnici? Imaš kakšen poseben vzrok za to? Meni osebno tudi ne bi bilo všeč, če bi morala biti tam, ampak predvsem zaradi malega Oskarja (moram priznati, da sva v vseh treh letih, kar se poznava samo enkrat spala narazen... in to je bilo prva noč po porodu = ne vem, ali bo šok, ko bom morala biti v porodnišnici večji zame ali zanj).

Leela, otroci znajo obračati, ne? Toliko, kot se jim pustimo... meni to včasih kar odgovarja, drugič pa mi kravžla živčke... joj, ampak to je materinstvo.

Pokica, tudi jaz sem imela rokavičke prve dni... me je tako skrbelo, ker je stalno z rokicami okrog obrazka praskal... ampak potem je pa postal zlateničen in sem mu jih rajši snela (saj vem, da ni vse v rokicah, a me je bilo takrat kar strah, da ga preveč zadevam)... je imel praske, a kaj hujšega na srečo ne.
Jih bom pa verjetno tokrat uporabila, če bo imel nevarne nohtke...

Cveka, sem ravno danes prebrala, da je bil včasih to čisto normalen pritisk in da so zaradi prodaje zdravil uvedli nižje standarde (??) Mislim,??
Če se počutiš v redu, ne bi smelo biti tako hudo narobe, a vseeno, kot že veš: manj soli, manj sladkobe, manj maščob pa kakšna lažja telovadna vaja... vsekakor pa nič sekiranja! Baje proti pritisku obstajajo ene tablete od Fidimeda, ki jih priporočajo nosečnicam...
Si doma meriš pritisk? Lahko, da imaš višjega samo na pregledu. Če imam na pregledu višji pritisk, mi čez kakšno minutko, dve znova pomerijo, vmes pa se moram umiriti... pa je potem v drugo bolje.
Kile bodo pa že potem šle dol! Vozičkanje, vozičkanje...

KatMat - joj... Ampak, hvala tvojemu zaznavanju! Samo da bo vse v redu!

Kolki - sem rodila v Kranju, tam široko povijanje ni obvezno. Kolikor se spomnim UZ kolkov naredijo takoj v porodnišnici in če je v redu, potem povijaš s "pamperskami", če ne pa ti verjetno svetujejo široko povijanje. Potem pa imaš čez nekaj časa ponoven UZ kolkov, da vidijo, če so potrebni kakšni popravki. Pri nas je bilo na srečo vse o.k. in upam, da bo tudi tokrat Urbanček imel o.k. kolke (in vse ostalo).

Zdaj pa hitro - v deželo spančkov!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.3.2009 21:24:30   
pokica_
k_tja, si še tle ali sem že sama ostala? user posted image  

Dans ste pa ko kokoške....vse šle tk zgodaj spat. Moj tle zravn dela še neki za šiht, jst pa ne morm, da še ne pokukam na RR, kaj dogaja...itak sem nazadnje ob 17h kukala tle. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.3.2009 21:56:40   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, otroci znajo obračati, ne? Toliko, kot se jim pustimo... meni to včasih kar odgovarja, drugič pa mi kravžla živčke... joj, ampak to je materinstvo.

Ja kar znajo user posted image , čeprav pri nas ni sile, je drugod čisto isto kot vidim in me to kar malo pomiri. Tudi jaz ga bom pogrešala v porodnišnici, saj bom tam kar 7 dni. Za dojenje si lepo napisala, samo ko imaš težave s količino mleka še 3 tedne po porodu, mali pa je na nadomestku je zaklet krog sklenjen in da prideš na zeleno vejo rabiš jeklene živce, jaz jih nisem imela. Trenutno me skrbi tudi ljubosumnost starejšega.

katmat sploh ne morem verjeti kaj ti je tvoj zdravnik rekel. HB da si vztrajala.

cveka mogoče tvoj pritisk sploh ni tako visok. Jaz ga imam pri G vedno 130/80 (pa pravi da je vredu), doma pa okoli 110/80, tudi pri drugih dohtarjih imam nizkega. najboljš, da ga doma spremljaš.

lahko noč

< Sporočilo je popravil Leela -- 24.3.2009 22:05:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.3.2009 22:32:41   
mayflower
Punce hvala za vse spodbudne besede.user posted image user posted image user posted image vem, da je ponavadi strah, da bo otrok premajhen. Ampak tudi preveliki nosijo s sabo težave.  Sploh,ker sva se obe z G strinjali, da bi raje naraven porod. Po prvem CR sem imela nekaj težav, ostale pa so mi občasne bolečine na mestu rane.

Cveka- če imaš povišan pritisk znižaj sol na minimum, pa čimmanj mastne, cvrte hrane.

Vidim, da imate težave z dohtarji. Ma kje jih najdete? Pri nas zaenkrat naredijo raje kako preiskavo več, kot manj. Drugače veliko počivam, ker sem zelo okorna in imam težave z zelo bolečo medenico.

A je katera zadnje čase kaj plavala? Kake kopalke ste imele? G me je presenetila, ko mi je rekla, da lahko plavam- da bo bolje za medenico. Drugi teden gremo namreč v Čateške, pa nisem imela namena plavat. Sedaj pa nimam kopalk in ne vem, kje naj kaj poceni nabavim.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
25.3.2009 1:40:24   
KatMat
men je plavat zdele zakon!!!ALELUJA ZA MOJ KRIZ!!!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
25.3.2009 1:59:02   
KatMat
no ko vse ze spite jaz pridno delam ker cez dan nisem imela casa zaradi vsega letanja okoli dohtarjev. upam da kaj lepega sanjate!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
25.3.2009 6:43:08   
Dudica1
             user posted image user posted image user posted image

Mogočna je moč materinstva!
S svojo živo gorkoto vse preobrazi;
plahost spremeni v neomajen pogum;
neustrašno kljubovanje pa v trepetavo pokornost;
brezbrižnost spremeni v pozornost
in vsem stahovom vzame moč;
iz sebičnosti napravi skromnost...

VSEM ŽE MAMICAM ŽELIM LEP MATERINSKI DAN!

user posted image  

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.3.2009 6:46:10 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
25.3.2009 7:37:06   
Anonimen
user posted image

VSEM MAMICAM VESEL MATERINSKI DAN!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
25.3.2009 7:51:10   
gala
Punce dobro jutro, čestitke za materinski dan!!! Ste se včeraj naklepetale, vidim da ste mele kr nekej dobrega za 'obirat' - tele slike modrooke so res user posted image user posted image user posted image
Jaz danes našo malo peljem k zobozdravniku, potem pa če bo pridna, greva za nagrado v živalski vrt. Obeta se lepši dan kot včeraj, upam da bo res. Popoldne imajo pa v vrtcu predstavo za mamice. KOmaj čakamuser posted image user posted image user posted image
Crkljajte se, pa pustite vašim dragim, da vas vsaj danes razvajajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
25.3.2009 7:56:39   
Anonimen
dobro jutro

mene že razvajauser posted image je šel peljat sinka v vrtec, pa ga ni tako da mam mir pred njim, k je neki slabe voljeuser posted image

no zdej si grem pa za jest naštimatuser posted image sem lačna

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
25.3.2009 7:58:55   
Dudica1
GALA lepo si si splanirala dan...user posted image ...upam da bosta uživale...
jaz že jem,sem si prpravla sendvič iz sveže žemljice...mmmm...pa čajček se kuha in bo zajtrk...pol pa še krofek k mi ga je dragi prinesel včeraj zvečer...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
25.3.2009 8:01:45   
Anonimen
dudica1: dober tekuser posted image user posted image

jz tud že jem, čajček sem pa že spila, zdaj pa samo še pojem in bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
25.3.2009 8:08:19   
KatMat
dober dan!! vsem skupaj vesel praznik...ce se niste pa kmalu postanete mamice! !!

jest sem ustala po enournem spancu zdej pa naprej...grem na kofi...pol u cerknico po papirje pa za očetovstvo zrihtat pol pa upam da se na kaksno urico spanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
25.3.2009 8:10:47   
Dudica1
katmat dobro jutro...a boš samo spančkala...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
25.3.2009 8:11:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dober dan!! vsem skupaj vesel praznik...ce se niste pa kmalu postanete mamice! !!

jest sem ustala po enournem spancu zdej pa naprej...grem na kofi...pol u cerknico po papirje pa za očetovstvo zrihtat pol pa upam da se na kaksno urico spanja user posted image

dober zrihti katmatuser posted image
pa upam da se boš kej naspalauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.3.2009 8:20:16   
Anonimen
pa kaj je zdej? a boste sam spale?????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.3.2009 8:32:32   
Anonimen
mam eno vprašanje: a tud kero od vas boli pod rebri na desni strani??? k mene je prej začel in kr ne nehauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.3.2009 8:47:48   
Blueeyes
dobro jutro z moje strani...

user posted image

sem že mal pospravljala.. dons sem se pa naspala... sm šla že ob 20h včeri spat... nism več zdržala pr življenju.... dons je pa moj frajer doma.. je staknu virozo, tko da ga razvajam od spredi in od zadi... se je najedu, sem ga mal pocrkljala, zdej je šel pa nazaj spat... sem slišala da se je celo noč premetaval in skor nič spal user posted image  upam da ta virozica ne bo preskočila name

mayflower plavala nisem že lep čas... bi potonila pod težo.. he he... bazenm bi kr narastu... bi vse ostale k so trenutno v bazenu na suho pometal user posted image  user posted image  user posted image  pa še nudl bi mogla bit, k mi kopalke niso več prov... si morm ene za letos kupt... najbrš bikinke k se prilagajajo - čeprov jih sovražim ker mi povsod vse vn visi user posted image user posted image  dej poglej če majo kej v H&M al pa C&A

materinski dan čestitke vsem mamicam in bodočim mamicam user posted image  user posted image  user posted image  dons je vaš dan... razvajajte se oz pustite se razvajati

cveka lepo da te razvaja že na vsae zgodi... nimajo vse te sreče... rebra, pod rebri, okoli njih - mene vse boli k je moja tko živahna in se je odločila da ji to zelo ustreza... tko da jo stalno tm čutim... kar pa ni prijetno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.3.2009 8:49:34   
Dudica1
o dobro jutro zvezdice zaspanke...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.3.2009 8:54:19   
Anonimen
sam ti si še manjkala modrookica, k ti prideš gor pol vse pridejo za tabouser posted image user posted image

ja ne vem ta bolečina je kr močna, tako da upam da bo kej ponehalauser posted image k me je kr naenkrat začel bolet zdej pa ne nehauser posted image ah bo žeuser posted image

kaj boste danes kaj kuhale? jz bom pico njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
25.3.2009 8:55:50   
Anonimen
modrookica, sej me ne razvaja, al pa če temu tako rečes, je ušel ven pa je pršu domov, sam rečt živjo in se preobleku in letu neki delat, tako da se moram kr sama razvajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.3.2009 9:01:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

modrookica, sej me ne razvaja, al pa če temu tako rečes, je ušel ven pa je pršu domov, sam rečt živjo in se preobleku in letu neki delat, tako da se moram kr sama razvajatuser posted image user posted image user posted image

a rabiš kakšno pomoč??? te pridem jz razvajat?? pridem mal pospravt, da vsaj na materinski dan ne boš garala... ampak to zna trajat - ker se ne smem naprezat - tm enkrat do večera bi ti že generalno pospravla... ti bi mi pa sam eno kosilce skuhala... a velja user posted image

ja ne vem kaj je to... karma... he he, to ni zarad tega k se jz prjavm, ampak zarad tega kar objavm... čim je kakšen na pol nag že na vse zgodi na RR je kr gneča pr majčicah user posted image  user posted image

kuhala ne vem kaj bom... bom vprašala mojga kakšne so njegove želje.... to bom pa naredila... men se luštajo spet krvavice in zelje.. tko da mogoče ga uspem prepričat... mislm halo, namesto da bi bla jz razvajana, bom jz razvajala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
25.3.2009 9:04:56   
Dudica1
ja sej ...na meterinski dan bi mogu on tebi kosilo skuhat...user posted image ...no pa če je bolančkan naj mu bo a ne...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!