Anonimen
|
Pa sem sama... in je ura šele devet zvečer! Zaspanke. In ste se danes kar naklepetale... mi je vzelo časa, da sem vas prebrala. FLASK_A ste bili v kampu v šotoru ali prikolici? Pri prvem tisto poletje nismo šli na morje, letos pa bomo šli ravno zaradi prvega... ampak verjetno konec avgusta. Bi šli septembra, a upam, da bo šel letos v vrtec in ne bi rada zamudila prvega dneva... Prej sem zelo uživala v šotorjenju, zdaj, ko sem mama, pa tega še nismo prakticirali. Ne vem, zakaj ne... mogoče zaradi udobja zidane stene (v primeru, da dežuje) in ker že tako veliko stvari s seboj nosiš, da težko daš v avto še kamping opremo. Ampak pogrešam šotorjenje. Je prav luštno. Christiana, zakaj pa ne bi malo odležala v bolnici? Imaš kakšen poseben vzrok za to? Meni osebno tudi ne bi bilo všeč, če bi morala biti tam, ampak predvsem zaradi malega Oskarja (moram priznati, da sva v vseh treh letih, kar se poznava samo enkrat spala narazen... in to je bilo prva noč po porodu = ne vem, ali bo šok, ko bom morala biti v porodnišnici večji zame ali zanj). Leela, otroci znajo obračati, ne? Toliko, kot se jim pustimo... meni to včasih kar odgovarja, drugič pa mi kravžla živčke... joj, ampak to je materinstvo. Pokica, tudi jaz sem imela rokavičke prve dni... me je tako skrbelo, ker je stalno z rokicami okrog obrazka praskal... ampak potem je pa postal zlateničen in sem mu jih rajši snela (saj vem, da ni vse v rokicah, a me je bilo takrat kar strah, da ga preveč zadevam)... je imel praske, a kaj hujšega na srečo ne. Jih bom pa verjetno tokrat uporabila, če bo imel nevarne nohtke... Cveka, sem ravno danes prebrala, da je bil včasih to čisto normalen pritisk in da so zaradi prodaje zdravil uvedli nižje standarde (??) Mislim,?? Če se počutiš v redu, ne bi smelo biti tako hudo narobe, a vseeno, kot že veš: manj soli, manj sladkobe, manj maščob pa kakšna lažja telovadna vaja... vsekakor pa nič sekiranja! Baje proti pritisku obstajajo ene tablete od Fidimeda, ki jih priporočajo nosečnicam... Si doma meriš pritisk? Lahko, da imaš višjega samo na pregledu. Če imam na pregledu višji pritisk, mi čez kakšno minutko, dve znova pomerijo, vmes pa se moram umiriti... pa je potem v drugo bolje. Kile bodo pa že potem šle dol! Vozičkanje, vozičkanje... KatMat - joj... Ampak, hvala tvojemu zaznavanju! Samo da bo vse v redu! Kolki - sem rodila v Kranju, tam široko povijanje ni obvezno. Kolikor se spomnim UZ kolkov naredijo takoj v porodnišnici in če je v redu, potem povijaš s "pamperskami", če ne pa ti verjetno svetujejo široko povijanje. Potem pa imaš čez nekaj časa ponoven UZ kolkov, da vidijo, če so potrebni kakšni popravki. Pri nas je bilo na srečo vse o.k. in upam, da bo tudi tokrat Urbanček imel o.k. kolke (in vse ostalo). Zdaj pa hitro - v deželo spančkov!
|