Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:06:21
|
|
|
|
klavdyk
|
sm pozabla napisat-izvide za streptokok
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:12:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako... no jaz še lahko glavo obrnem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:12:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja a ta je pa tudi noseč? ta ma 10erčke jutri ma pa rok
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:12:30
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk sm pozabla napisat-izvide za streptokok veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:12:41
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:u koliko pomočnikov no za lahko noč jih bom imela dovolj ,jutri zjutraj pa spet odliočnp pripravljen zajtrk in pomočniki oimaj čakam Tko zdaj grem pa jaz tudi pod tuš in gledat na kanalu A na kraju zločina k full rada gledam nočko vsem in božajte bušije
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:13:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako... no jaz še lahko glavo obrnem no vidiš kako so včasih joškice nepraktične...pa kaj čem
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:16:46
|
|
|
|
detelja
|
no, jaz grem tudi pred tv..pa upam, da ne bom zbolela me tko čudno boli grlo...želim vam lep večer fajn pančajte, fajn božajte buščije in bazite na njih... za lahko noč pa še en angelček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:36:28
|
|
|
|
jernejav
|
Evo še nekaj pomočnikov za sladki nočko...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:38:09
|
|
|
|
jernejav
|
ni slikic...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:39:33
|
|
|
|
sonček85
|
samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija. Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisano , dihamo s tabo in držimo pesti
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:40:59
|
|
|
|
brigita23
|
halllooo punce uuuuuu ste ble pa pridne ...ste kr nekaj popisale, bom imela kaj za brat . Midva z dragim sva šla do cvetličarne po dve rožici in dva bona za nego....enega za mojo mami, drugega za mamico. No tudi meni je dragi kupil eno rožico, sem bila full vesela . Potem pa sva šla še na solnograške žličnime mmmmmmm sem se tak napapala, da sem zdej ko lubenica , no bo pa jutri lahek zajtk . Zdej pa zopet cel postopek s hemeroidi....obkladki, mazanje, itd. pa mal vas bom prebrala Jutri pa greva z dragim zjutraj še očetovstvo podpisat in pol mam vse razen napotnice za P .
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:43:11
|
|
|
|
malcekvita
|
bravo vsem za dobro opravljene preglede junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj? nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem punce lepo pančkajte, se čujemo jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:43:28
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija. Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisano , dihamo s tabo in držimo pesti IIIIIIIII tole je pa res lepo, drži se in naj t bo čim lažje.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:45:39
|
|
|
|
ninica23
|
junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... hvala in nočko vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:58:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... hvala in nočko vsem Ob 18. uri je. KAj se vidimo'
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:59:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk sm pozabla napisat-izvide za streptokok veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo... Ja, to pa res. Ponavadi so izvidi hitro. Drugače pa sem js bris dala v sredo, v ponedeljek pa sem izvedela.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:59:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Detelja, če ne najdem triperesne, bom pa res prosila, če bi bila ti četrta.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.3.2009 21:03:28 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:00:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... hvala in nočko vsem ob 18h... a greš? Jst bom videla kako bo z hemeroidi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:01:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... hvala in nočko vsem Ob 18. uri je. KAj se vidimo' jooo sem smotana ...nisem videla da si že ti napisala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:02:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, kak lepo od dragega za rožico, ki jo je kupil rožici. Kam sta šla to papat? Joj, sem radovedna. Fajn porihtaj rito, upam, da ne bo preveč bolelo. Jutri pa fajn uredita na CSD. Dragega pozdravi.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:03:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... hvala in nočko vsem Ob 18. uri je. KAj se vidimo' jooo sem smotana ...nisem videla da si že ti napisala Bolje 2 odgovora kot nobeden, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:04:48
|
|
|
|
*Junona*
|
Artičoka, želim ti vse naj naj. Pa javi se še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:05:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor... Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) A ti ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet. kam pa hodiš v CE kje uuuuuuu sonček se bomo spedenal a?? Jo mene tudi še čaka
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 21:05:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita bravo vsem za dobro opravljene preglede junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj? nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem punce lepo pančkajte, se čujemo jutri Joj, res je tak fajni občutek. Taka svežina...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?