|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 20:06:21   
klavdyk
sm pozabla napisat-izvide za streptokok

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.3.2009 20:12:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz še lahko glavo obrnem user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.3.2009 20:12:25   
sonček85

a ta je pa tudi noseč?user posted image user posted image

user posted image
ta ma 10erčke jutri ma pa rok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.3.2009 20:12:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.3.2009 20:12:41   
sonček85
detelja:u koliko pomočnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image no za lahko noč jih bom imela dovolj ,jutri zjutraj pa spet odliočnp pripravljen zajtrk in pomočniki user posted image user posted image user posted image oimaj čakam

Tko zdaj grem pa jaz tudi pod tuš in gledat na kanalu A  na kraju zločina k full rada gledam user posted image

nočko vsem in božajte bušije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.3.2009 20:13:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz še lahko glavo obrnem user posted image user posted image

no vidiš kako so včasih joškice nepraktične...pa kaj čemuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.3.2009 20:16:46   
detelja
no, jaz grem tudi pred tv..pa upam, da ne bom zbolela me tko čudno boli grlo...želim vam lep večer fajn pančajte, fajn božajte buščije in bazite na njih...

za lahko noč pa še en angelček

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.3.2009 20:36:28   
jernejav
Evo še nekaj pomočnikov za sladki nočko...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.3.2009 20:38:09   
jernejav
user posted image ni slikic...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.3.2009 20:39:33   
sonček85
samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih

Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija.

Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisanouser posted image ,

dihamo s tabo in držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.3.2009 20:40:59   
brigita23
halllooo punce

uuuuuu ste ble pa pridneuser posted image user posted image user posted image ...ste kr nekaj popisale, bom imela kaj za bratuser posted image .
Midva z dragim sva šla do cvetličarne po dve rožici in dva bona za nego....enega za mojo mami, drugega za user posted image  mamico.user posted image
No tudi meni je dragi kupil eno rožico, sem bila full veselauser posted image .
Potem pa sva šla še na solnograške žličnime mmmmmmm sem se tak napapala, da sem zdej ko lubenicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no bo pa jutri lahek zajtkuser posted image .
Zdej pa zopet cel postopek s hemeroidi....obkladki, mazanje, itd. pa mal vas bom prebralauser posted image

Jutri pa greva z dragim zjutraj še očetovstvo podpisat in pol mam vse razen napotnice za Puser posted image user posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.3.2009 20:42:58   
sonček85
to morate prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/seksa-v-spanju.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.3.2009 20:43:11   
malcekvita
bravo vsem za dobro opravljene preglede user posted image
junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj?user posted image
nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem user posted image
punce lepo pančkajte, se čujemo jutri

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.3.2009 20:43:28   
brigita23

samo tole vam še javim predno grem zares,sem prebrala na dvojčkih

Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija.

Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega.to je pa full lepo napisanouser posted image ,

dihamo s tabo in držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIII tole je pa res lepo, drži se in naj t bo čim lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.3.2009 20:45:39   
ninica23
junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... user posted image
hvala in nočko vsem user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.3.2009 20:58:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

junona ali brigita23: mogoče katera ve,kdaj je jutri predavanje prihologinje v ZD celje? vsaj zdi se mi,da mi je rekla po telefonu,da je jutri,glede ure pa nimam pojma... user posted image

Ob 18. uri je. KAj se vidimo'user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.3.2009 20:59:13   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

veš včasih ti povejo, da bo izvid za teden dni je pa mogoče že drug dan napisan...sam da ne bi vsako uro klicarile nam tko rečejo...lahko pa je, da morajo to kam poslat, da pri vas tega ne delajo...

Ja, to pa res. Ponavadi so izvidi hitro. Drugače pa sem js bris dala v sredo, v ponedeljek pa sem izvedela.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.3.2009 20:59:57   
*Junona*
Detelja, če ne najdem triperesne, bom pa res prosila, če bi bila ti četrta.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.3.2009 21:03:28 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.3.2009 21:00:52   
brigita23

ob 18h... a greš? Jst bom videla kako bo z hemeroidiuser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.3.2009 21:01:53   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

jooo sem smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nisem videla da si že ti napisalauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.3.2009 21:02:53   
*Junona*
Brigitka, kak lepo od dragega za rožico, ki jo je kupil rožici.user posted image

Kam sta šla to papat?user posted image Joj, sem radovedna.user posted image

Fajn porihtaj rito, upam, da ne bo preveč bolelo.

Jutri pa fajn uredita na CSD.
Dragega pozdravi.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.3.2009 21:03:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

jooo sem smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nisem videla da si že ti napisalauser posted image

Bolje 2 odgovora kot nobeden, kajne?user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.3.2009 21:04:48   
*Junona*
Artičoka, želim ti vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Pa javi se še kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.3.2009 21:05:05   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) 
A ti  ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet.user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš v CE kje

uuuuuuu sonček se bomo spedenal a??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jo mene tudi še čakauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.3.2009 21:05:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

bravo vsem za dobro opravljene preglede
junona pri vas ste bli pa pridni, bravo. je ful dober občutek zdejle, ko veš, da maš stanovanje v nulo pospravljeno, kaj?
nena lena hvala za tisti post o vizualizaciji. se bom trudila bit čimbolj sproščena, da bo sinko čimlažje prišel na svet. bi te pa prosila, če mi na ZS pošlješ svoj porodni načrt, če ti ni problem
punce lepo pančkajte, se čujemo jutri

Joj, res je tak fajni občutek. Taka svežina...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?