Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:28:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, sem mu pokazala in se vragec kr smeji...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:28:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pravi, da se mu najbolj dopade ona ko žaluzije ureja. Ne vem, kaj se mu plete po glavi...mogoče rabi asistentko? xsem vedla da mu bo ta ok ,saj opravlja podobno delo k on
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:29:46
|
|
|
|
kpmk
|
Evo jst tud šibam, pa pol ajat,... fajn spite pa čimboljšo noč, z čim manj vstajanja na wc,..... Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:32:15
|
|
|
|
vud
|
Ojla punce! Po zelo dolgem času se oglašam. Ful sem zaposlena in še vedno nimam vsega pripravljenega ne zase, ne za bebico, tako da me ne sme kaj prehiteti. Vidim, da nekatere že objemate svoje sončke. Čestitam! Pri nas vsi bolani in si ne želim predčasnega poroda. Jutri grem na predavanje o EA, kaj pa vem, za rezervo. Pregled oz. CTG imam v ponedeljek 30.03. Sem pa bila kregana zaradi svojih kil. Pojma nimam kako jih bom spravila dol, kako šele celulit. Imejte se skrajno lepo in klepetajte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:36:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: vud Ojla punce! Po zelo dolgem času se oglašam. Ful sem zaposlena in še vedno nimam vsega pripravljenega ne zase, ne za bebico, tako da me ne sme kaj prehiteti. Vidim, da nekatere že objemate svoje sončke. Čestitam! Pri nas vsi bolani in si ne želim predčasnega poroda. Jutri grem na predavanje o EA, kaj pa vem, za rezervo. Pregled oz. CTG imam v ponedeljek 30.03. Sem pa bila kregana zaradi svojih kil. Pojma nimam kako jih bom spravila dol, kako šele celulit. Imejte se skrajno lepo in klepetajte. vud lepo da si se javila , 30.3 pa le javi koko bo na pregledu
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:39:33
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk detelja - ni kej res si fejst,.... škoda samo da niso še hlačke črne,.... bi bla čist v kompletu še s frizuro pa sem mislila, da bom bolj seksi pa sem dala take pač na sebe
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:40:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a hlačke so kao tange ... To je nov model tangic - spredaj in zadaj, da se lepo spredaj vidi brazilska depilacija no pa sej buši zakriva al je opravljena depilacija al ne zato imam tako spuščen trebušček, da se ne vidi, če sem bila na brazilski ali ne,...praktično, a ne? ja, tangice pa so take, da jih lahko nosim kar dva dni...1x nosim zadnjo stran spredi, 2 pa obratno...prakitčno a ne ja praktično in nazgravžno to se ti sam tak zdi sprobi pa boš vidla kako praktično, kolk manj vode, pralnih sredstev, elektrike...se porabi, ko boš sam par hlač imela za oprat...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:42:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A veste kaj je zdle blo... Js sedim tule pred računalnikom in berem vaše poste, nakar vstopi moj dragi, ker je prišel žaluzijo namontirat. In reče, kaj pa je to? Js pa kaj? Pejt mal višje z miško... in so bili pomočniki... Pa sem rekla, lej, to je Detelja dala gor, ne js. Pa pravi, a zato si ti skos na RR? ej sem se zdaj tko nasmejala, da je še bebi začel poplesavat jaz sem zadnjič tud gledala pa je moj mal čudno pogledat sam rekel pa ni nič....ja kaj nja..če pa je skoz v službi...ali pa tišči te noge skup ko kaka baba
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:42:16
|
|
|
|
Artičoka
|
Pozdravček še od mene! Danes sem imela drugi CTG - odprta 2 prsta, plodovnica počasi odteka, glavica se že čuti, tako da se počasi pripravlja. Včeraj sem dala bris za streptokok (mimogrede, plačala sem 10€ in to pri ginekologinji, katere pacientka nisem, ker moja tega ne dela), ki je negativen. Otroček ima nekaj čez 3kg, a je kljub popadkom še precej aktiven. Če povem po pravici, bi že rada, da bi bilo vse za mano. S kg sem na +14kg. Čestitke vsem mamicam!!! Naslednji pregled oz. CTG imam 1.4. ter 7.4.. Upam, da mi na nobenega od teh ne bo treba iti.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:43:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... Uuu, Detelja, razlika od zadnjič je očitna. Ko sta se gipsala s tvojim si imela tako majhno rito, zdej te je pa ornk razgnal. to pa dela suša...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:44:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Ultiva: približno 3t nazaj sem bila v ms na posvetu pri anestezistu ravno zaradi ultive in EA. Je sicer povedal, da ultiva ni registrirano zdravilo in kakšne posledice so lahko. ni pa nič govoril proti ultivi ali kaj takega,da je več nebi uporabljali. Tako,da ne vem. jaz sem se sicer odločila za EA,če bo potrebno. Imel pa je tudi obrazce za ultivo in bi se lahko odločila tudi za to. saj tudi jaz imam obrazec za ultivo potrjeno pa vse...sam pol pa mi reče prejšnji teden gin., da v ms več ni za dobit ultive...na posvetu z anest. pa niso nič omenili, da je kao v fazi ukinjenja ali kaj podobnega...zdaj pa nevem...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:46:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ne detelja ta je moj in od Junone -seveda če mi ga malo odstopi sedaj k je njen dragi že doma moj pa dela Ja, mal ti ga posodim. Si vidla, kak sem mu jajčke spraznala? a zato je imel pri meni tko mlahave Še malo in jih bomo barvale ,jaz sem že včraj gledala barve,samo imam letos v mislih bolj naravno in bom verjetno kar s čebulo,nogavico in kako deteljco (za srečo da grem pred majem v P) naredila Sem ga spraznala do zadnje kapljice. Ja, meni grejo tiste umetne barve na živce, ker je potem še beljak barven in mi ni apetitlih. Najlepše so res tiste s čebulo, štunfom in deteljico, kajne Detelja? ja ja, ti kar dej deteljo gor boš vidla koliko sreče ti bo prinesla pri porodu... A velja triperesna al mora bit štiriperesna? če ne najdeš 4 daj kar 3 bom pa jaz tista 4
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:48:29
|
|
|
|
sonček85
|
artičoka.hejla še malo pa praznujeva super za pregled,a ti pa že za 2 prsta odprta ,to je več k 1cm kajne? Ja dihamo s tabo in srečno ,pa javi nam ,da te damo na rodili smo in kako slikco tudi pošlji seveda če želiš da jo damo na naš seznamček dojenčkov ,koi so se že rodili lp in srečno
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:48:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A veste kaj je zdle blo... Js sedim tule pred računalnikom in berem vaše poste, nakar vstopi moj dragi, ker je prišel žaluzijo namontirat. In reče, kaj pa je to? Js pa kaj? Pejt mal višje z miško... in so bili pomočniki... Pa sem rekla, lej, to je Detelja dala gor, ne js. Pa pravi, a zato si ti skos na RR? ej sem se zdaj tko nasmejala, da je še bebi začel poplesavat jaz sem zadnjič tud gledala pa je moj mal čudno pogledat sam rekel pa ni nič....ja kaj nja..če pa je skoz v službi...ali pa tišči te noge skup ko kaka baba ja pol se pa pritožujejo,ko bi pa me akcijo pa ne pol pas morajo lavfat pomočniki
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:48:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja to se ti sam tak zdi sprobi pa boš vidla kako praktično, kolk manj vode, pralnih sredstev, elektrike...se porabi, ko boš sam par hlač imela za oprat... ja sam res ,recesija pa to
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:52:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Artičoka Pozdravček še od mene! Danes sem imela drugi CTG - odprta 2 prsta, plodovnica počasi odteka, glavica se že čuti, tako da se počasi pripravlja. Včeraj sem dala bris za streptokok (mimogrede, plačala sem 10€ in to pri ginekologinji, katere pacientka nisem, ker moja tega ne dela), ki je negativen. Otroček ima nekaj čez 3kg, a je kljub popadkom še precej aktiven. Če povem po pravici, bi že rada, da bi bilo vse za mano. S kg sem na +14kg. Čestitke vsem mamicam!!! Naslednji pregled oz. CTG imam 1.4. ter 7.4.. Upam, da mi na nobenega od teh ne bo treba iti. končno se je ena pridružila v klubu...sam ti si že v klubu 2 cm...jaz pa sem še v klubu 1cm ...mogoče pa se ti jaz pridružim v petek...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:52:14
|
|
|
|
sonček85
|
na 4.delu smo še bolj pridne kot pa na 3 delu,saj smo 33 strani napolnile v pičlih 2 dneh ,medtem k smo na 3 delu v 4 dneh, pa je tukaj manj pomočnikov tko da ne bo potem katera rekla da se nismo poboljšale glede pomočnikov in citiranja
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:53:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 artičoka.hejla še malo pa praznujeva super za pregled,a ti pa že za 2 prsta odprta ,to je več k 1cm kajne? Ja dihamo s tabo in srečno ,pa javi nam ,da te damo na rodili smo in kako slikco tudi pošlji seveda če želiš da jo damo na naš seznamček dojenčkov ,koi so se že rodili lp in srečno baje, da je 1 prst nekje 1 cm...2 prsta 2 cm...itd...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:55:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 na 4.delu smo še bolj pridne kot pa na 3 delu,saj smo 33 strani napolnile v pičlih 2 dneh ,medtem k smo na 3 delu v 4 dneh, pa je tukaj manj pomočnikov tko da ne bo potem katera rekla da se nismo poboljšale glede pomočnikov in citiranja sam ti povem, če citiraš ali ne...če prideš 1x na mesec na rr itak ne moreš sledit, ali????...mene ni 1 h pa včasih po 4,5 strani...pa kaj ko se mi da preberem ko pa ne pa berem sam tekočo temo...pomočniki pa so itak zakon...si sploh ne predstavljam, da bi sam težile kaj ktero boli pa kok to pa ono...pa celo me ko smo prvič noseče in nas čaka prvi porod ko smo itak zgubljene kako bo to pa ono in pol se naj že zdaj s tem obremenjujemo...boljše, da se zabavamo in smo mirne in čakamo ko bo bo in kako bo bo..bomo že videle...če pa katero kaj zanmima pa itak vpr. pa znamo tudi resno debato udarit, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:59:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 artičoka.hejla še malo pa praznujeva super za pregled,a ti pa že za 2 prsta odprta ,to je več k 1cm kajne? Ja dihamo s tabo in srečno ,pa javi nam ,da te damo na rodili smo in kako slikco tudi pošlji seveda če želiš da jo damo na naš seznamček dojenčkov ,koi so se že rodili lp in srečno baje, da je 1 prst nekje 1 cm...2 prsta 2 cm...itd... hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:59:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 na 4.delu smo še bolj pridne kot pa na 3 delu,saj smo 33 strani napolnile v pičlih 2 dneh ,medtem k smo na 3 delu v 4 dneh, pa je tukaj manj pomočnikov tko da ne bo potem katera rekla da se nismo poboljšale glede pomočnikov in citiranja sam ti povem, če citiraš ali ne...če prideš 1x na mesec na rr itak ne moreš sledit, ali????...mene ni 1 h pa včasih po 4,5 strani...pa kaj ko se mi da preberem ko pa ne pa berem sam tekočo temo...pomočniki pa so itak zakon...si sploh ne predstavljam, da bi sam težile kaj ktero boli pa kok to pa ono...pa celo me ko smo prvič noseče in nas čaka prvi porod ko smo itak zgubljene kako bo to pa ono in pol se naj že zdaj s tem obremenjujemo...boljše, da se zabavamo in smo mirne in čakamo ko bo bo in kako bo bo..bomo že videle...če pa katero kaj zanmima pa itak vpr. pa znamo tudi resno debato udarit, a ne? to si pa čisto vse prav napisala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:59:08
|
|
|
|
detelja
|
no pa še mal pomočnikov ta bi tud rad čvekal z nami na rr..pa nam maile pošiljal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 19:59:48
|
|
|
|
detelja
|
a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:01:30
|
|
|
|
detelja
|
a ta je pa tudi noseč?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 20:05:53
|
|
|
|
klavdyk
|
artičoka in ostale men je pa G rekla, da dobim izvide čez en teden. kako so pa ostalim rekli G? ful se mi zdi čudno zakaj pr meni en teden, pri tebi artičoka pa 2 dni-če sm prav razumela?!?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?