|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 19:28:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, sem mu pokazala in se vragec kr smeji...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
24.3.2009 19:28:55   
sonček85

Aja, pravi, da se mu najbolj dopade ona ko žaluzije ureja.user posted image Ne vem, kaj se mu plete po glavi...mogoče rabi asistentko?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image xsem vedla da mu bo ta ok ,saj opravlja podobno delo k on

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
24.3.2009 19:29:46   
kpmk
Evo jst tud šibam, pa pol ajat,...  fajn spite pa čimboljšo noč, z čim manj vstajanja na wc,..... Nočko

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 803
24.3.2009 19:32:15   
vud
Ojla punce! Po zelo dolgem času se oglašam. Ful sem zaposlena in še vedno nimam vsega pripravljenega ne zase, ne za bebico, tako da me ne sme kaj prehiteti. Vidim, da nekatere že objemate svoje sončke. Čestitam!user posted image user posted image user posted image
Pri nas vsi bolani in si ne želim predčasnega poroda. Jutri grem na predavanje o EA, kaj pa vem, za rezervo. Pregled oz. CTG imam v ponedeljek 30.03. Sem pa bila kregana zaradi svojih kil. Pojma nimam kako jih bom spravila dol, kako šele celulit.user posted image user posted image
Imejte se skrajno lepo in klepetajte.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
24.3.2009 19:36:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: vud

Ojla punce! Po zelo dolgem času se oglašam. Ful sem zaposlena in še vedno nimam vsega pripravljenega ne zase, ne za bebico, tako da me ne sme kaj prehiteti. Vidim, da nekatere že objemate svoje sončke. Čestitam!user posted image user posted image user posted image
Pri nas vsi bolani in si ne želim predčasnega poroda. Jutri grem na predavanje o EA, kaj pa vem, za rezervo. Pregled oz. CTG imam v ponedeljek 30.03. Sem pa bila kregana zaradi svojih kil. Pojma nimam kako jih bom spravila dol, kako šele celulit.user posted image user posted image
Imejte se skrajno lepo in klepetajte.
vud lepo da si se javila ,
30.3 pa le javi koko bo na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 805
24.3.2009 19:39:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

detelja - ni kej res si fejst,.... škoda samo da niso še hlačke črne,.... user posted image user posted image  bi bla čist v kompletu še s frizuro user posted image

pa sem mislila, da bom bolj seksi pa sem dala take pač na sebeuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.3.2009 19:40:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

a hlačke so kao tange user posted image  ...

To je nov model tangic - spredaj in zadaj, da se lepo spredaj vidi brazilska depilacijauser posted image  no pa sej buši zakriva al je opravljena depilacija al ne

zato imam tako spuščen trebušček, da se ne vidi, če sem bila na brazilski ali ne,...praktično, a ne?user posted image user posted image user posted image  ja, tangice pa so take, da jih lahko nosim kar dva dni...1x nosim zadnjo stran spredi, 2 pa obratno...prakitčno a neuser posted image user posted image user posted image
ja praktično in nazgravžno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se ti sam tak zdiuser posted image user posted image user posted image  sprobi pa boš vidla kako praktično, kolk manj vode, pralnih sredstev, elektrike...se porabi, ko boš sam par hlač imela za oprat...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
24.3.2009 19:42:12   
detelja

A veste kaj je zdle blo...user posted image user posted image user posted image

Js sedim tule pred računalnikom in berem vaše poste, nakar vstopi moj dragi, ker je prišel žaluzijo namontirat. In reče, kaj pa je to? Js pa kaj? Pejt mal višje z miško...user posted image user posted image user posted image user posted image in so bili pomočniki...user posted image user posted image user posted image Pa sem rekla, lej, to je Detelja dala gor, ne js.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pravi, a zato si ti skos na RR?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej sem se zdaj tko nasmejala, da je še bebi začel poplesavatuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zadnjič tud gledala pa je moj mal čudno pogledat sam rekel pa ni nič....ja kaj nja..če pa je skoz v službi...ali pa tišči te noge skup ko kaka babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
24.3.2009 19:42:16   
Artičoka
Pozdravček še od mene!

Danes sem imela drugi CTG - odprta 2 prsta, plodovnica počasi odteka, glavica se že čuti, tako da se počasi pripravlja. Včeraj sem dala bris za streptokok (mimogrede, plačala sem 10€ in to pri ginekologinji, katere pacientka nisem, ker moja tega ne dela), ki je negativen.

Otroček ima nekaj čez 3kg, a je kljub popadkom še precej aktiven. Če povem po pravici, bi že rada, da bi bilo vse za mano. S kg sem na +14kg.

Čestitke vsem mamicam!!!

Naslednji pregled oz. CTG imam 1.4. ter 7.4.. Upam, da mi na nobenega od teh ne bo treba iti.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.3.2009 19:43:22   
detelja

no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....user posted image user posted image

user posted image

Uuu, Detelja, razlika od zadnjič je očitna. Ko sta se gipsala s tvojim si imela tako majhno rito, zdej te je pa ornk razgnal. user posted image user posted image user posted image

to pa dela suša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.3.2009 19:44:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

Ultiva: približno 3t nazaj sem bila v ms na posvetu pri anestezistu ravno zaradi ultive in EA. Je sicer povedal, da ultiva ni registrirano zdravilo in kakšne posledice so lahko. ni pa nič govoril proti ultivi ali kaj takega,da je več nebi uporabljali. Tako,da ne vem. jaz sem se sicer odločila za EA,če bo potrebno. Imel pa je tudi obrazce za ultivo in bi se lahko odločila tudi za to.

saj tudi jaz imam obrazec za ultivo potrjeno pa vse...sam pol pa mi reče prejšnji teden gin., da v ms več ni za dobit ultive...na posvetu z anest. pa niso nič omenili, da je kao v fazi ukinjenja ali kaj podobnega...zdaj pa nevem...

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.3.2009 19:46:20   
detelja

user posted image

ne detelja ta je moj in od Junone -seveda če mi ga malo odstopi sedaj k je njen dragi že doma moj pa delauser posted image user posted image user posted image

Ja, mal ti ga posodim.user posted image user posted image user posted image Si vidla, kak sem mu jajčke spraznala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zato je imel pri meni tko mlahaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo in jih bomo barvale ,jaz sem že včraj gledala barve,samo  imam letos v mislih bolj naravno in bom verjetno kar s čebulo,nogavico in kako deteljco (za srečo da grem pred majem v P)  naredilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga spraznala do zadnje kapljice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, meni grejo tiste umetne barve na živce, ker je potem še beljak barven in mi ni apetitlih. Najlepše so res tiste s čebulo, štunfom in deteljico, kajne Detelja?user posted image

ja ja, ti kar dej deteljo gor boš vidla koliko sreče ti bo prinesla pri porodu...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A velja triperesna al mora bit štiriperesna?

če ne najdeš 4 daj kar 3 bom pa jaz tista 4user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.3.2009 19:48:29   
sonček85
artičoka.hejla še malo pa praznujevauser posted image user posted image user posted image
super za pregled,a ti pa že za 2 prsta odprta ,to je več k 1cm kajne?

Ja dihamo s tabo in srečno ,pa javi nam ,da te damo na rodili smo in kako slikco tudi pošlji  user posted image user posted image user posted image seveda če želiš da jo damo na naš seznamček dojenčkov ,koi so se že rodiliuser posted image user posted image

lp in srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.3.2009 19:48:31   
sonček85

A veste kaj je zdle blo...user posted image user posted image user posted image

Js sedim tule pred računalnikom in berem vaše poste, nakar vstopi moj dragi, ker je prišel žaluzijo namontirat. In reče, kaj pa je to? Js pa kaj? Pejt mal višje z miško...user posted image user posted image user posted image user posted image in so bili pomočniki...user posted image user posted image user posted image Pa sem rekla, lej, to je Detelja dala gor, ne js.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pravi, a zato si ti skos na RR?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej sem se zdaj tko nasmejala, da je še bebi začel poplesavatuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zadnjič tud gledala pa je moj mal čudno pogledat sam rekel pa ni nič....ja kaj nja..če pa je skoz v službi...ali pa tišči te noge skup ko kaka babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pol se  pa pritožujejo,ko bi pa me akcijo pa ne user posted image user posted image user posted image pol pas morajo lavfat pomočnikiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.3.2009 19:48:33   
sonček85

to se ti sam tak zdiuser posted image user posted image user posted image  sprobi pa boš vidla kako praktično, kolk manj vode, pralnih sredstev, elektrike...se porabi, ko boš sam par hlač imela za oprat...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res ,recesija pa to  user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.3.2009 19:52:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Artičoka

Pozdravček še od mene!

Danes sem imela drugi CTG - odprta 2 prsta, plodovnica počasi odteka, glavica se že čuti, tako da se počasi pripravlja. Včeraj sem dala bris za streptokok (mimogrede, plačala sem 10€ in to pri ginekologinji, katere pacientka nisem, ker moja tega ne dela), ki je negativen.

Otroček ima nekaj čez 3kg, a je kljub popadkom še precej aktiven. Če povem po pravici, bi že rada, da bi bilo vse za mano. S kg sem na +14kg.

Čestitke vsem mamicam!!!

Naslednji pregled oz. CTG imam 1.4. ter 7.4.. Upam, da mi na nobenega od teh ne bo treba iti.

končno se je ena pridružila v klubu...sam ti si že v klubu 2 cm...jaz pa sem še v klubu 1cm ...mogoče pa se ti jaz pridružim v petek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.3.2009 19:52:14   
sonček85
na 4.delu smo še bolj pridne kot pa na 3 delu,saj smo 33 strani napolnile v pičlih 2 dneh ,medtem k smo na 3 delu v 4 dneh,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je tukaj manj pomočnikovuser posted image tko da ne  bo potem katera rekla da se nismo poboljšale glede pomočnikovuser posted image in citiranja user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.3.2009 19:53:41   
detelja

artičoka.hejla še malo pa praznujevauser posted image user posted image user posted image

Ja dihamo s tabo in srečno ,pa javi nam ,da te damo na rodili smo in kako slikco tudi pošlji  user posted image user posted image user posted image seveda če želiš da jo damo na naš seznamček dojenčkov ,koi so se že rodiliuser posted image user posted image

lp in srečno

baje, da je 1 prst nekje 1 cm...2 prsta 2 cm...itd...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.3.2009 19:55:56   
detelja

na 4.delu smo še bolj pridne kot pa na 3 delu,saj smo 33 strani napolnile v pičlih 2 dneh ,medtem k smo na 3 delu v 4 dneh,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je tukaj manj pomočnikovuser posted image tko da ne  bo potem katera rekla da se nismo poboljšale glede pomočnikovuser posted image in citiranja user posted image

sam ti povem, če citiraš ali ne...če prideš 1x na mesec na rr itak ne moreš sledit, ali????...mene ni 1 h pa včasih po 4,5 strani...pa kaj ko se mi da preberem ko pa ne pa berem sam tekočo temo...pomočniki pa so itak zakon...si sploh ne predstavljam, da bi sam težile kaj ktero boli pa kok to pa ono...pa celo me ko smo prvič noseče in nas čaka prvi porod ko smo itak zgubljene kako bo to pa ono in pol se naj že zdaj s tem obremenjujemo...boljše, da se zabavamo in smo mirne in čakamo ko bo bo in kako bo bo..bomo že videle...če pa katero kaj zanmima pa itak vpr. pa znamo tudi resno debato udarit, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.3.2009 19:59:01   
sonček85

lp in srečno

baje, da je 1 prst nekje 1 cm...2 prsta 2 cm...itd...
hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.3.2009 19:59:03   
sonček85

sam ti povem, če citiraš ali ne...če prideš 1x na mesec na rr itak ne moreš sledit, ali????...mene ni 1 h pa včasih po 4,5 strani...pa kaj ko se mi da preberem ko pa ne pa berem sam tekočo temo...pomočniki pa so itak zakon...si sploh ne predstavljam, da bi sam težile kaj ktero boli pa kok to pa ono...pa celo me ko smo prvič noseče in nas čaka prvi porod ko smo itak zgubljene kako bo to pa ono in pol se naj že zdaj s tem obremenjujemo...boljše, da se zabavamo in smo mirne in čakamo ko bo bo in kako bo bo..bomo že videle...če pa katero kaj zanmima pa itak vpr. pa znamo tudi resno debato udarit, a ne?user posted image user posted image user posted image
to si pa čisto vse  prav napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.3.2009 19:59:08   
detelja
no pa še mal pomočnikovuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ta bi tud rad čvekal z nami na rr..pa nam maile pošiljaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 822
24.3.2009 19:59:48   
detelja
a ve se še lahk za volan spravite???...jaz imam ful probleme...pri meni izgleda to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.3.2009 20:01:30   
detelja
a ta je pa tudi noseč?user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 824
24.3.2009 20:05:53   
klavdyk
artičoka in ostale
men je pa G rekla, da dobim izvide čez en teden. kako so pa ostalim user posted image rekli G? ful se mi zdi čudno zakaj pr meni en teden, pri tebi artičoka pa 2 dni-če sm prav razumela?!?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?