mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis kužon še vedno točen kot urca, danes mu je mama mismis kupila novo igračo, tacga pujsa, ki dela oink oink, ko ga stisneš. Joj, to je bilo smeha, ko sem mu ga dala. Najprej je hodil, kot mačka okoli vrele kaše okoli njega, potem ga je s taco lopnil in ker je pujs naredil oink oink je kužon odskočil, potem ponovil vajo, namreč lopnil, oink oink, kužon odskoči... Ma mi je bil tako dober, da sem šibala po fotko, da sem ga lahko s kamero posnela. Ufff. Si ga kar predstavljam kako je bil luškan . Pri mojih starših doma imamo pa mucka in je tudi tako posrečen, ko se igra z enim repkom, ki je podoben zajčji tački. In potem ga v zrak meče in za njim skače.. Res je tako posrečen, da se mu lahko samo smejiš. Res odkar ga imamo nam je kar popestril življenje.. torej, kaj čakaš ti, hitro enega kužona ali mucka nabaviti, da bo življenje lepše Jaz spet mojega nagovarjam, da nabaviva še eno kužiko za mojega kužona, pa se ne da prepričati. Pravi, da že z enim čisto preveč kompliciram, ok saj ima prav, ampak je to moj mali/veliki kuži Muck mamo pa pri tašči 4. pa čisto majčkene zajčke, to so cotkani