|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
24.3.2009 13:37:48   
katrinka
belika - poroči kako je blo na pregleduuser posted image

hator - pred nosečnostjo sm bila kr suha, zdej pa sm sla ze kr lepo gor, pa se mejhna sm in se tok bolj vid, pa se kadit sm nehala - tko da bi vsi pravjo da dva nosm...sm ze kr alegična na te izjave...sam ni kej za narest, jem normalno več pa se ne mislm obremenjavat

moja zgodba - sm krvavela malo, več strahu je panika nardila k sm prvorodka, krvavela sm k mam posteljico nizko, a so me orng pregledal pa par dni kasneje sm mela morfologijo tko da sm jz ok, pikica pa tudi, lepo se razvija, spola pa ne vem - tudi nečem, naj bo presenečenje

za seznam - še vedno user posted image , naslednji pregled 15.4.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.3.2009 13:45:30   
_ella_
Ja to s kilami je res različno! Svakinja se je na začetku redila kot raketa( pujsek ne smem več rečiuser posted image ) Na koncu pa nič več . Kolegica jih je imela v 24 tednu 10 kg , zdaj tik pred zdajci ima pa 16 kg. Druga kolegica pa se na začetku do 6 meseca ni nič redila, potem je pa rekla, da je vse kar je dala v usta  blo 1kg.  dd22 Če bereš literaturo je tako kot je rekla hator ,tja do 4 meseca 2-4,5 kg je čisto normalno. Potem pa nekje pol kg na teden. Normalna teža je 12-16 kg za nosečnice z normalno štartno telesno težo. Zalogo si pa delaš za produkcijo mleka. Narava te je tako naredila. +6kg na koncu nosečnosti pa je normalno le za nosečnice , ki štartajo s čezmerno telesno težo. Načeloma se strinjam s teboj , da se je treba malo mirkati in ne jesti za dva, vendar se to da malo drugače povedati kot si to naredila ti. Pač nismo tvoje frendice in te ne poznamo, potem se pa ne rabiš čuditi, če nam gre v nosuser posted image

E tko zdej pa jaz čakam , da bo moja kolegica rodila, ki ima 1. aprila rok in je rizična, ker ima toliko mijomov , da ne vedo če bo porodni kanal frej za porod, ali bo morala na CR .Pa tudi tu ne vem , kje bodo rezali, ker so povsod miomi. Tko da držite pesti  za mojo frendico!!!

Bravo Katarinkauser posted image user posted image  Važno , da je zdaj OK!

Belinka- mislim če se prav spomnim ti je itak Jaknik takoj v naslednjem postu odgovorila na tvoje vprašanje. Očitno ste ž to spregledale!!
By

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 24.3.2009 13:49:59 >

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.3.2009 13:49:43   
Anonimen
Katrinka, te čist razumem. Sploh pa ker si prvorodka. Sej ne moram rečt, da sm jst pa čist flegma, kje pa, sam zdej že mal več stvari vem, pa določene šok situacije mal lažje prenašam. V prvi user posted image  sm bla pa tak paranoik, da sm bla celo nosečnost doma na bolniški, da ja ne bo kej narobe.

ella - user posted image user posted image user posted image  za tvojo frendico.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 24.3.2009 13:51:01 >

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.3.2009 13:59:20   
ana**
Živjo čvekice user posted image

Ravno se bašem spet z sladoledomuser posted image  

Bejbike nč se ne kregat! Nosečke mormo skupi držat user posted image  Se pa glede mojih kg niti malo ne sekiram. Mi je čist kul kolko sm dobila + pa tut če bi še kaj več, itk sm nosečka. Se bomo po porodu pogovarjali o temuser posted image

jaknik ti kr počivaj lepo,da nam kam ne pobegneš prehitrouser posted image

katrinka sorči pikica jst sm tut površno brala in na koncu čist pozabla pokomentiratuser posted image  Pa posluši me neki zdaj!! Da slučajnoo ne boš nehala zdaj pisat!!!! Zdj ti dam nalogo,da se vsak dan javiš, oki? user posted image user posted image  Res ne smeš zato pustit nas juljik brez tvojih postov.. :)

jasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za velikana!

belika poročaj po pregleduuser posted image  Pa nč bit živčna..

Nam pa pridejo v petek sobico pobarvat user posted image  Pa se malo še odločam med barvami. Kaj predlagate? Nežno zeleno ali nežno oranžno??user posted image  Moj je sicer nekaj o modri govoril ampak mi je tak "hladna" barva to..user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.3.2009 14:00:58   
ana**
.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.3.2009 14:06:21   
Anonimen
Jst sm za oranžno, ima pa moj sin rumeno. Naravnost obožujem te barve!user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.3.2009 14:10:59   
ana**
Bejbe dolžna sm vam še slikco našega princa user posted image
user posted image

jaknik uu..rumenauser posted image  Na to pa sploh pomislila nism. Jaaa tut jst obožujem te barveuser posted image  Take svetle, sm takoj boljše volje in polna energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.3.2009 14:20:29   
donna22
ana**, kak lepa slikica - bravo za vajinega princa user posted image user posted image   Sta oba tak lepo pozirala, tvoj princ in moja princeska user posted image

katrinka, glavno, da je vse okej user posted image user posted image Te pa razumem, tudi jaz sem prvič user posted image in bi po moje zagnala pravo paniko, če bi kaj krvavela ...

Hja, glede kg bom zaključila s tem, da ni nobena stvar dobra, če se gre v skrajnosti - se pravi, preveč in premalo se zrediti - nič od tega ni pametno. V končni fazi pa se bo vsaka sama ubadala s svojimi kg user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.3.2009 14:21:12   
dd77
ana**- ne morem verjet kako se čisto vidi ta tvoja slika, videla sem jih veliko ampak ta je pa živa.
čestitke ...mali ne da je lep ampak prelep....

_ella_- vem sej sem napisala da so me nekatere narobe razumele, pa tudi dodala da moje kolegice točno vejo kaj hočem povedat in da me vi nepoznate pa zato mogoče drugače razumete.to sem zgoraj razložila. zato si napisala točno to kar sem hotla povedat.
Glede tega kar pišeš da pač niste moje frendice, ja mogoče med sabo se nepoznamo........jaz pa mam vas vse za ene vrste prijateljic, ker preživim pol dneva z vami in vašimi zgodbami ...pa četudi se nepoznamo.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.3.2009 14:22:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Bejbe dolžna sm vam še slikco našega princa user posted image
user posted image

jaknik uu..rumenauser posted image  Na to pa sploh pomislila nism. Jaaa tut jst obožujem te barveuser posted image  Take svetle, sm takoj boljše volje in polna energije.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jooojjj, fuul lepa slikica!

Midva tud še ne vema za barvo. Js bi imela zg. del rumen, sp. pa zelen, vmes pa tisto tanko tapeto z živalcami, pa se mojmu to zdi tu mač. A boljš, da vam ne povem, kak tapison je zbral za sobo... Tisto avtocesto, ko ima 5000 barv. No, to pa ni kičasto... user posted image  

Po moje boma kr Alena zravn peljala, pa naj sam pokaže, kaj bi imel. Če pa dobr pomislim, bi Alen imel karkoli ga vprašaš - rumeno!user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.3.2009 14:25:33   
nborazem
Bejbe...ste se tok  razkurle, ko sem pokomentirala tole s kg, da niste opazle, da sem beliki takoj odg, kdaj in kako s P in kdaj urgenca...

Izrazi, ki ste jih nekatere pisale meni v odg so res primitivni, a se ne bomo spuščal nazaj, a ne?!

Pa hudiča, sej smo tle zato, da pokomentiramo kako nosečniško tegobo, veselje, da smo si v oporo...ne pa tko, grozne besede ena na drugo.

Mislim, da nosečnost ni pravi čas, ko smo lahko upravičeno ponosne na to, da smo se zredile "samo tok in tok"-to je bilo bistvo vsega, kar sem hotla povedat. Ipak bom tretjič mama in točno vem kako to gre...se prav, da mi po 3. nosečnosti tud loh kaka kila viška ostane. Je pa res, da se ne nažiram za dva in tud ne kot pujsa in da mi je najbl važn to, da bo z otročkom vse ok. Zato tud dam v usta čist vse, kar mi zapaše, ker če men paše, pol očitn tud mojemu nerojenemu bitjecu.

Namesto, da si pljuvamo v obraz preko računalnika, si lahko vse "zmečemo" v oči na kakem srečanju v živo. Jz nimam zamere do nobene in srečanje trebuškov bi blo prou zanimivo. Pa da vidmo une, ta glasne, kok bojo pol glasne, hihihi.

Kak predlog, ideja, se sploh strinjate???

Anže- 22.10.1999
Neža- 16.03.2008
PDP- 6.7.2009

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.3.2009 14:39:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem

Bejbe...ste se tok  razkurle, ko sem pokomentirala tole s kg, da niste opazle, da sem beliki takoj odg, kdaj in kako s P in kdaj urgenca...

Izrazi, ki ste jih nekatere pisale meni v odg so res primitivni, a se ne bomo spuščal nazaj, a ne?!

Pa hudiča, sej smo tle zato, da pokomentiramo kako nosečniško tegobo, veselje, da smo si v oporo...ne pa tko, grozne besede ena na drugo.

Mislim, da nosečnost ni pravi čas, ko smo lahko upravičeno ponosne na to, da smo se zredile "samo tok in tok"-to je bilo bistvo vsega, kar sem hotla povedat. Ipak bom tretjič mama in točno vem kako to gre...se prav, da mi po 3. nosečnosti tud loh kaka kila viška ostane. Je pa res, da se ne nažiram za dva in tud ne kot pujsa in da mi je najbl važn to, da bo z otročkom vse ok. Zato tud dam v usta čist vse, kar mi zapaše, ker če men paše, pol očitn tud mojemu nerojenemu bitjecu.

Namesto, da si pljuvamo v obraz preko računalnika, si lahko vse "zmečemo" v oči na kakem srečanju v živo. Jz nimam zamere do nobene in srečanje trebuškov bi blo prou zanimivo. Pa da vidmo une, ta glasne, kok bojo pol glasne, hihihi.

Kak predlog, ideja, se sploh strinjate???

Ja, bi se bilo res lepo spoznat in srečat kje na kaki tortici in kavici (za še kak kg viškauser posted image )

Js sm obljubila kavico mojima sokrajankama (chebelica in janejajaneja SORRY!!!), pa nikakor ne pridem na zeleno vejouser posted image   Me je kr groza, kako bodo izgledala moja prijateljstva, ko bom imela 2 otroka. Že tak me vse nadirajo, da se nič ne spomnim na njih... user posted image

Ve pa če boste imele kak predlog, prosim odebeljen tisk, da se vidi in opazi!

(odgovor članu nborazem)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.3.2009 14:42:23   
Anonimen
Aja, no, cel dan že hočem eno vprašat, pa ne utegnem: Zaprtost - znorela bom. Js ne vem, kaj še nej naredim! Sem probala zjutraj spit 2-3 dl mlačnega donata, zraven jabko in črno kavo, pol šele zajtrk (kosmiči+mleko) Suhih sliv pojem na tone, pijem ful velik, edino tisto laneno seme mi ne gre.

Še kaj drugega?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.3.2009 14:44:42   
donna22
Pri meni pa vse tak super poteka, zdaj ko sem user posted image ... Pred tem sem imela velike težave s prebavo, zdaj pa grem brez problema vsak dan.  Jasna81, ne vem, kaj ti naj svetujem, meni drugače že sama jabolka ful pomagajo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.3.2009 14:51:02   
ana**
Kavica? Sem 100% za če se bomo le zmenile,da bo vsem odgovarjalo user posted image

jasna user posted image user posted image user posted image  si me zdaj nasmejala s tapisonom 1000barvuser posted image  Jah ti moški.. Kdo bi jih razumel. Moj dragi je zadnjič mojemu tamalemu bratu kupil avto na daljinca in kdo je bil najbolj navdušen? Itak,da lubi user posted image  Se je 2uri špilal z njim ko mali otrok..
Aha, pa še glede zaprtosti..Res ne vem ker je meni Donat vedno takoj pomagal.. Baje pa tut magnesol pomaga,če si zaprt..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.3.2009 14:55:22   
dd77
jasna81- mam solucijo zate, meni tudi ni nič a ma nič pomagalo dokler sem dobila nasvet kateri pomaga....

V vrelo vodo vrži narezano jabolko. prekuhaj vodo in pusti kuhat še 15 min.

Pol spij to vodo od jabolk mlačno.počasi.Lahko tudi jabolko poješ.Vse ki so to naredile so po pol ure tekle na wc.
Upam da pomaga tudi tebi.Ampak res probaj...moralo bi ti.

nborazem- komot bi se lahko babe kej dobile..ko bo lepše vreme bi lahko prišle kaj dol do mene , da popijemo kavico ob morju....da čuješ kolko sem glasna....ha ha ha
Pa nisem hotela bit primitivna pač mi včasih primorci se tako izražamo pa drugi narobe razumejo...ciao

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.3.2009 14:55:49   
katrinka
hvala punce - bom zdej redno pisalauser posted image

kg - poznam dva ekstrema v prvi nosečnosti, sodelovka +35kg, mami od sestričninega fanta +6kg(ni bla ne ekstra suha ne ekstra debela, kon.cifra40-42) smo zelo različne a ne

zaprtost - mene zaenkrat ne daje zelo, sicer sem pred nosečnostjo sla vsak dan, zdaj je to na 2 dni, a zaenkrat se gre, meni je pa včasih pomagalo mleko na tešče spit pa sm kr letela na wc...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.3.2009 15:09:11   
Anonimen
Evo, še od mene en ekstrem. Moja kolegica je imela pred user posted image  53kg, rodit pa je šla s 102kg. In vam moram povedat, da je danes z 60kg prov fejst bejba. user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.3.2009 15:18:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem

Ipak bom tretjič mama in točno vem kako to gre...se prav, da mi po 3. nosečnosti tud loh kaka kila viška ostane. Je pa res, da se ne nažiram za dva in tud ne kot pujsa in da mi je najbl važn to, da bo z otročkom vse ok. Zato tud dam v usta čist vse, kar mi zapaše, ker če men paše, pol očitn tud mojemu nerojenemu bitjecu.

Te trije stavki se mi tako zelo dopadejo, da sm jih mogla citirat in obarvat.

(odgovor članu nborazem)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.3.2009 15:37:21   
Anonimen
Ženske, dejte mi povedat, če se je katera od vas s svojim G že pogovarjala o odvzemu brisa za streptokoko B. Jst sm se in se bom skor 100% odločila za to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.3.2009 15:39:16   
busika
ana tole pa  je slikcauser posted image  Prijateljica mi je rekla, da so potem čist taki kot na 3d. Mi smo pobarvali na svetlo zeleno, ker je to hkrati spalnica, le steno nad previjalno in posteljico bom okrasila z nalepkami. Si je pa moja najstnica zbrala za svojo sobo temno modro in živo rumeno kombinacijo. Je ata norel, ko je barval. Tud mene je skrbel rezultat, pa je presenetljivo zanimivo ratalo. Je že mal v svojem svetuuser posted image
katrinka zgleda, da smo nosečnice mal bolj pozabljive in nam kaj uide. Men že, ful pozabljam. Čeprav mislim, da vse želimo druga drugi vse najlepše in zdrave bejbije.
jasna tud jaz bom znorela zaradi te prebave. Prej sem šla vsak dan najmanj 2x, sedaj pa na dva dni. Pa še to večkrat krvavim. Poskušam vse mogoče, še najbolj mi pomaga kava, ki me je že prej pognala.

Glede KG pa se ne sekirat. Smo si tako različni. Jaz sem v prvi nosečnosti dobila do 20t-6kg, pa je bilo na koncu le 12 kg skupaj. Sedaj pa 23t-8kg. Pa moram povedat, da vsak dan prehodim 5km in dvakrat na teden telovadba za nosečnice in tudi ne jem tako več. Res pa mi je bilo na začetku tako slabo in sem non stop mogla nekaj pojest, da se je mal umiril. JBo že, važno da bodo naši malčki zdravi. To me bol skrbi.
Sem pa mojga prejšnič tako napizdila, da mi je hčera rekla, da ni čudn, ker imamo nosečnice podivjane hormone.
Zanima pa me ama še katera kdaj kakšen napad strahov in otožnosti?
Mene včasih tako skrbi glede poroda ali bo zdrav ali pa kar taka otožnost, čeprav sem po naravi bolj optimist.
LP- pa sem že spet pozabla, kaj je še katera vprašala!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.3.2009 15:39:37   
nborazem
bejbe...pol pa kr...jz bi se res takoj dobila na tortici...k smo tok pr kilah:) da mal pocrkljamo naša bitjeca:)

ne vem, vrjetn ve še v službo hodte...

bi blo fajn dop, k ni tok gužve...

če se bomo do porodniške zmenile bo čist ok, sam da se...

ta glasne mamo pa najraj:)user posted image

Anže- 22.10.1999
Neža- 16.03.2008
PDP- 6.7.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.3.2009 15:42:45   
KaOs
Hi srečke-user posted image !

Pa se po dolgem času javim še jaz - tudi spadam med tiste, ki bolj berejo kot pišejo...

Pa sem morala nekaj dodati....KG-ji, začela z 70 kg na 161 cm višine, prišli pa smo že na 77 kg - pa da vam po resnici povem se ne počutim prav nič debelo temveč SREČNO - NOSEČO. Naša bebica tako brca, da je zadnja stvar s katero se obremenjujem še to .... No pa sej se že v albumu vidi, da nisem bila in nikoli ne bom "šlank"- Pa sej bo boljše...Sploh če bo beba tako veselo migala tudi potem, ko bo prišla na ta svet.

jasna81 - moja izkušnja je pa malo drugačna - večna zaprtost/moje drugo ime potem pa mi je ginekologinja priporočila jemanje Omega 3 maščob za boljši razvoj detecevih možganov - in lej ga vrabca... Vsak dan zvečer vzamem eno kapsulo lososovih OM3 in prebava se je pošlihtala tako, kot da nikoli ni bilo problemov - vsak dan redni obisk...če ti odgovarja probaj, pa še za bebo je baje dobro! Deluje 100%, ker če sem kdaj pozabila naslednji dan ni bilo nobenega obiska..

Seznamček: po zadnjih informacijah bomo dobili..........user posted image , pa sej ne morem verjeti kako lahko varajo tile občutki maternistva...sem bila prepričana da bo user posted image , pa si sploh ne morem razložiti zakaj... JJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHUUUUUUUUUU- mojemu user posted image  so se kar očke zasvetile!! Karkoli že bo na koncu - samo da bo zdravo - A NE?!

Obseg - okroglih 104 cm (okroglih pa zato ker sem že kot jabolka...user posted image )
Naslednji pregled pa 06.04.09 - 3D pri Dr. Ogrizek-Pelkičeviuser posted image user posted image user posted image , bolj kot ne iz radovednosti, da potrdimo ali je user posted image  ali user posted image , saj sva do sedaj imela dva različna podatka....

Spet naslednji pri G 22.04.09 - ponoven UZ ker se na MF ni dobro videlo srčeka ter želodčeka; aja pa še eno inekcijo dobim za RH -.

Ojej pa sem se spet razpisala....

LP VSEM 

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.3.2009 15:45:14   
busika
jaknik tole sem jaz našla na med over net-odgovor od pušenjaka v googl sem odtipkala streptokok B v nosečnosti.  Je pa res odgovor od leta 2003.Bom še mal pobrskala, a men ni G nič rekla.
iskanje Str. B ni rutina, če ni težav ali znakov prezgodnjega poroda. Str. B lahko povzroči sepso pri plodu ali pri novorojencu, če pride do njega, do ploda pa praviloma ne pride, če niso pota do njega odprta. Plodu škodo povzroči sepsa, to je odgovor organizma na katerokoli klico in ne toliko sama klica. Najpogosteje se plod s str. B okuži med porodom. Str. B nima smisla odstranjevbati z antibiotiki v sicer nezapleteni nosečnosti, ker se v kratkem praviloma vrne. Nosilke str. B so verjetno kronične nosilke in so za ta str. očitno ugodno okolje. Str. B je sicer ubikvitaren kar pomeni, da je prisoten povsod, koliniziranih, torej z njim naseljenih ljudi pa je po oceni med 5% in 15%. Posebnih simptomov ali znakov ne povzroča, ker odraslemu ni nevaren. 

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.3.2009 15:51:57   
vim
Uf ste se razpisale priznam nisem vas vse prebrala natančno samo preletela.
Moje mnenje, bolj se obremenjujemo s kilami, več jih bo. Jaz jih imam +6 v 22 tednu pa pazim kaj in kako jem. Tako, da mislim, da tu res ni pravila.

Katrinka ni čisto res, da nobena ni opazilauser posted image , jaz se prav spomnim, da sem ti takoj rekla, da pazi, morda pa res zato, ker te poznam in vem, da sva se še za telovadbo menili.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?