Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem Bejbe...ste se tok razkurle, ko sem pokomentirala tole s kg, da niste opazle, da sem beliki takoj odg, kdaj in kako s P in kdaj urgenca... Izrazi, ki ste jih nekatere pisale meni v odg so res primitivni, a se ne bomo spuščal nazaj, a ne?! Pa hudiča, sej smo tle zato, da pokomentiramo kako nosečniško tegobo, veselje, da smo si v oporo...ne pa tko, grozne besede ena na drugo. Mislim, da nosečnost ni pravi čas, ko smo lahko upravičeno ponosne na to, da smo se zredile "samo tok in tok"-to je bilo bistvo vsega, kar sem hotla povedat. Ipak bom tretjič mama in točno vem kako to gre...se prav, da mi po 3. nosečnosti tud loh kaka kila viška ostane. Je pa res, da se ne nažiram za dva in tud ne kot pujsa in da mi je najbl važn to, da bo z otročkom vse ok. Zato tud dam v usta čist vse, kar mi zapaše, ker če men paše, pol očitn tud mojemu nerojenemu bitjecu. Namesto, da si pljuvamo v obraz preko računalnika, si lahko vse "zmečemo" v oči na kakem srečanju v živo. Jz nimam zamere do nobene in srečanje trebuškov bi blo prou zanimivo. Pa da vidmo une, ta glasne, kok bojo pol glasne, hihihi. Kak predlog, ideja, se sploh strinjate??? Ja, bi se bilo res lepo spoznat in srečat kje na kaki tortici in kavici (za še kak kg viška ) Js sm obljubila kavico mojima sokrajankama (chebelica in janejajaneja SORRY!!!), pa nikakor ne pridem na zeleno vejo Me je kr groza, kako bodo izgledala moja prijateljstva, ko bom imela 2 otroka. Že tak me vse nadirajo, da se nič ne spomnim na njih... Ve pa če boste imele kak predlog, prosim odebeljen tisk, da se vidi in opazi!
|