|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
24.3.2009 12:16:42   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

čveke moje; jaz sploh ne vem da imam user posted image  tako je pridna ej...čisto kontra od Žigca....no, bo pa mami imela čas za se učit za izpit zdajle.....

kaj kuhate dobrega?

Kakšen izpit? user posted image
Kuhala bom kus kus in omakco in pesa bo zraven.

Moja je tudi (še user posted image ) pridkana in sam spi... čez kakšen mesec bo pa zgodba že drugačna.

Kje imaš pa Žigata?

izpit: sem se odločla da drugo leto menjam službo in grem delat v javno upravo in kljub temu, da imam končano visoko upravno šolo, moram it delat strokovni izpit iz upravnega postopka; je pa kr obsežna zadeva, no sej nekaj se še spomnem z faksa

ooo, njami; jaz bom pa danes imela juhico, rižek pa goveji golaž in blitvo na solato....a rdečo peso to vloženo? jo prej splahneš pod vodo al kr ješ?

Žiga je doma, tukaj skače po stanovanju, no zdaj sestavlja tračnico za vlakce

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.3.2009 12:20:23   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

koliko vas je še tukaj, mislim da se zadne čase vrsta drastično krajša ... go girls, go girlsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa še moja porodna zgodba:

V četrtek 12. 3. je bil za mano zelo pester dan ... verjetno se še spomnite saj sem o tem pisala tudi tukaj na RR in o tem kako da tisto noč ne grem rodit, ker sem preveč utrujena ... pa na koncu nisem imela neke izbire. Prvič sem šla sapt okoli devetih, se do polnoči nenkako naspala in potem od dvanajstih do enih gledala kot čuk po sobi ... no potem mi je končno spet uspelo zaspat in okli pol treh zjutraj se mi nekaj vlije med noge ... takoj sem se prebudila in odšla na WC, tam je še kar teklo brez pritiskanja ... vedela sem da mi odteka polodovnica in da bo tokrat šlo zares ... šla sem pod tuš, potem pa še malo na kavč in na RR ... Nisem hotela zganjat panike, ker je moj možek šele pred dobro uro legle v posteljo in sem ga želela pusti še malo spat ... pa vendar e bilo vznemirjenje preveliko in sem ga šla podrezat, ko me je videl stati tam sred noči z brisčo med nogami je zgledal malce zmedeno, nato pa se je hitro zbral, vstal, stuširal in že sva se odpravila v P. Tam so me priklopili na CTG, ki pa ni kazal niti najmanjših popadkov, čisto ravna črta ... grem na pregled k G in tam mi začne res fejst odtekat voda, kar teklo je ... G me pregleda in reče da sem malo več kot 1 cm odprta ( nič novega to sem bila že skoraj dva tedna), pa reče no gospa bomo šli rodit in jaz vsa pogumna JAAA, ko bi vedla kaj me čaka čez dve uriuser posted image  No tako me dajo kar v porodno(ob 4h in 8 minut) in v roku pol ure me priklopijo na umetne popadke, v tem času so oblekli tudi mojega moža in prišel je k meni in sva se še šalila okoli datuma in to ... skratka bilo je zanimivo skoraj dve uri se ni nič dogajalo, ležala sem tam, se pogovarjala ... potem pa nenadoma tako huda bolečina, da se mi je zdelo, da me bo raztrgalo ...  nisem pričakovala kaj takega in je nisem sprejela, zakrčila sem se, pozabila dihat kot smo se učiliuser posted image  in tako po pol ure postala cela mravlinčasta, sploh nisem čutila nič drugega kot blazno bolečino na 3 minute in celo telo v mravljincih, moj dragi me je masiral spodbujal naj diham pa vse skupaj ni nič kaj pomagalo, jaz sem bila zakrčena nisem se odpirala v eni uri in pol slab centimeter- skoraj nič ... no potem pa je prišla babica, mi začela prigovarjat, držala me je za roko in me sproščala ... govorila je naj bom čim bolj sproščena in naj bom vesela bolečine, ker bo tako hitro konec in jaz sem si potem vsak popadek, ki sem jih že tudi bolj pravilno predihavala to polglasno prigovarjala ( sproščena, vesela, hiter konc) no in tako sem se potem v naslednji uri odprl na 4 cm , še v naslednji pa sem bila pripravljena na porod pred iztisom so mi dali neki proti bolečinam, ki pa po mojem mene ni zagrablo, ker nisem nič manj čutla še manj pa da bi imela mal hecen občutek v glavi, kot je rekla babica ... no in potem  iztis ... Tu sem se še malo namučila, ker sem vedno za malo sfalila popadek in sem potem pritiskala bolj na suho, ampak je kar šlo, pač malo večkrat sem mogla pritisnit ... babica je zelo lepo čuvala presredek, in pomagala naši pikici na svet(nič se nisem raztrgala, niti me niso prerezali) pri glavi pa me je bodril moj mož in mi govoril, kako dobro mi gre ( danes se mu še enkrat zahvaljujem, brez njega bi mi bilo veliko huje)in tako je po nekajkratnih pritiskanjih ob 9. 26 zagledala luč sveta najina Tiana, v trenutku, ko sem jo zagledala zunaj, ko je zajokala sem bila najsrečnejša in z mano tudi moj dragi, bolečine so bile pozabljene, dali so mi malo pikico na trebuh in to je bilo nekaj najlepšega ... Tudi jaz sem se pošteno razpisala, ampak drugače to ne gre ...user posted image

trinity, ampak bolečine so pa pozabljene, a ne? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.3.2009 12:25:58   
Najaa

izpit: sem se odločla da drugo leto menjam službo in grem delat v javno upravo in kljub temu, da imam končano visoko upravno šolo, moram it delat strokovni izpit iz upravnega postopka; je pa kr obsežna zadeva, no sej nekaj se še spomnem z faksa

A ti tud?? user posted image user posted image user posted image  Kdaj si pa končala?

Rdečo peso nič ne splahnem, že v P je bila vedno ful kisla. Pa je nič ne napenja.
Sem pa ugotovila, da jo je malo po čokolinu. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.3.2009 12:36:40   
mama_milchy

A ti tud?? user posted image user posted image user posted image  Kdaj si pa končala?

Rdečo peso nič ne splahnem, že v P je bila vedno ful kisla. Pa je nič ne napenja.

ooo, jaz sem diplomirala l.2006; a ti tudi al kaj?
a res; Lea pa ima rdečo ritko prav od kisa, ker je bila cikorija v P full kisana tako da jaz jo bom prej splahnila, ko jo bom začela jest; danes testiram gres kroglice v juhi...
a ješ čokolino? ma, jaz bi čokolado ma se ne upam še

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.3.2009 12:46:05   
Najaa

ooo, jaz sem diplomirala l.2006; a ti tudi al kaj?
a res; Lea pa ima rdečo ritko prav od kisa, ker je bila cikorija v P full kisana tako da jaz jo bom prej splahnila, ko jo bom začela jest; danes testiram gres kroglice v juhi...
a ješ čokolino? ma, jaz bi čokolado ma se ne upam še

Khmm khmm, nisem še diplomirala, ma mi manjka sam še diploma...
Jaz sem vedčni študent. Te bom na zs nekaj vprašala.

Čokolado jaz že skoz jem. Že v P sem jo, ker sem pozabla, da kao ne smem. in ji nič ni.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.3.2009 13:01:41   
mama_milchy
Najaa, sem ti odgovorila na ZS

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.3.2009 13:09:44   
pocka

Pocka, zdaj pa samo reci, da si imela tudi mojo posteljo - tista zraven okna?
ma dej, kot da bi se zmenle ej; vse obalne marčevke (no, Najaa je itak v LJ rodila) smo ble v sobi 14...

Ja, midve sva šle obe v četrtek domov, smo tebi odstople sobo user posted image ....
Steffi je bila itak 4.dan po porodu in je bilo vse OK tako da je šla domov; jaz sem bla 3.dan po porodu in kao drugi otrok pa tudi z Leo je bilo vse OK, le G je nekaj komplicirala, da kao ni priporočljivo da porod je ipak porod in kaj ti jaz vem kaj, pol pa mi je ena punca, ki jo poznam že par let zrihtala, da grem lahko čeprav tudi pediatrinja je rekla, da kar se tiče otroka ni težav, da gre, ker ni bla nič rumena in tudi lepo je pridobivala na teži....

Kako je pa Taja bratca sprejela?

ne,sem bila pri vratihuser posted image ...mene so tudi spustili 3.dan,ker je bila glih moja G na viziti, pa sem jo vprašala,če je možno, glede na to,da sem bila na dan poroda cel dan že v sobi...pa je rekla,da lahko, če je z obema vse ok, tako,da so naju spustili...je pa P pri Bležu slišala en manjši šum na srčku, morava v ponedeljek nazaj na kontrolo,da še enkrat posluša, če je kajuser posted image

Taja je brtca sprejela zelo dobro, jo ful vse zanima, pa stalno sprašuje kje je Blaž, pa kaj dela, pa ga lupčka, pa boža...moramo pa ful pazit,ker nima občutka, se bojim,da bi ga zmečkala,ker se kar vrže goruser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.3.2009 13:11:41   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

No, tu je še moja porodna zgodba:

V četrtek zjutraj sem šla v P na ctg, brez kakih posebnih znakov. user posted image je bil spet zelo miren, po skoraj enournem ctg-ju sta se babica in moja G odločili,da je pikec preveč miren in se odločili,da bom sprejeta na oddelek. Na pregledu mi povejo,da sem še vedno zaprta kot konzerva.user posted image Okoli 12 so me pa eno uro priklopili na umetne popadke v upanju,da bodo kaj pripomogli k temu,da bi se porod sam začel. Popoldne je sledil še en ctg, ki je bil HB v redu, drugače bi morala takoj v porodno na sprožitev. In potem sem čakala in čakala, če se bo kaj premaknilo, ampak o mojih popadkih ne duha na sluha. Zato mi je G naročila naj bom pripravljena zjutraj na sprožitev poroda.
Šla sem zgodaj spat,da bom zjutraj spočita. Okoli polnoči me nekaj začne zategovat, ampak sem vse skupaj ignorirala, ker sem mislila,da je spet moje otrdevanje. Čez nekaj časa pa je začelo boleti in sem postala pozorna na uro, bili so na 7 minut. Malo sem se sprehajal po hodniku, ob 1 uri pa sem poklicala sestro,da se nekaj dogaja. Priklopila je ctg in ugotovila,da so popadki že na 3 minute.user posted image Peljala me je v P okoli 1.30, kjer me je babica pregledala in ugotovila,da sem odprta celih 8 cmuser posted image . Ob 2 sem šla v porodno in ob 4.06 je bil naš velikanček zunaj. Bi pa bilo veliko hitreje,če bi bil manjši. Tako,pa se je zagozdil v porodnem kanalu in ni in ni šel ven, na koncu je G že zagnala paniko,da se otrok mora pod nujno roditi, ker je bil preveč stisnjen. Konec je bil kar pester, en babica je pritiskala na trebuh, G ga je pa vlekla ven...ampak skupaj nam je uspelo in naš Blaž je bil zunaj!user posted image
Malo sem raztegnila zgodbo, ampak saj veste,da na kratko se ne da napisati.user posted image

sem te hotla prit pozdravit takrat, ko sem ti mahala ma me niso pustili oziroma tista babica ni pustila user posted image  kot češ se začenja porod, una ta visoka sestra črna (Nastja) pa je rekla, da te lahko komot obiščem....važno, da je vse OK z vama, se dojita?
Kako pa je Taja sprejela bratca?

WTF user posted image , ja se začenja porod, bom kar v sobi rodila...jao, ma so ene tam gor res malo ušlatane v glavo ( takrat sem bila priklopljena na umetne popadke,ampak samo testno za eno urco)

Kako je pa vaš Žiga sprejel sestrico? Smo srečali tvojega možeka tisti dan,ko si rodila, je glih prišel iz porodne, ves navdušen.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.3.2009 13:16:23   
mama_milchy

Pocka, zdaj pa samo reci, da si imela tudi mojo posteljo - tista zraven okna?
ma dej, kot da bi se zmenle ej; vse obalne marčevke (no, Najaa je itak v LJ rodila) smo ble v sobi 14...

Ja, midve sva šle obe v četrtek domov, smo tebi odstople sobo user posted image ....
Steffi je bila itak 4.dan po porodu in je bilo vse OK tako da je šla domov; jaz sem bla 3.dan po porodu in kao drugi otrok pa tudi z Leo je bilo vse OK, le G je nekaj komplicirala, da kao ni priporočljivo da porod je ipak porod in kaj ti jaz vem kaj, pol pa mi je ena punca, ki jo poznam že par let zrihtala, da grem lahko čeprav tudi pediatrinja je rekla, da kar se tiče otroka ni težav, da gre, ker ni bla nič rumena in tudi lepo je pridobivala na teži....

Kako je pa Taja bratca sprejela?

ne,sem bila pri vratihuser posted image ...mene so tudi spustili 3.dan,ker je bila glih moja G na viziti, pa sem jo vprašala,če je možno, glede na to,da sem bila na dan poroda cel dan že v sobi...pa je rekla,da lahko, če je z obema vse ok, tako,da so naju spustili...je pa P pri Bležu slišala en manjši šum na srčku, morava v ponedeljek nazaj na kontrolo,da še enkrat posluša, če je kajuser posted image

Taja je brtca sprejela zelo dobro, jo ful vse zanima, pa stalno sprašuje kje je Blaž, pa kaj dela, pa ga lupčka, pa boža...moramo pa ful pazit,ker nima občutka, se bojim,da bi ga zmečkala,ker se kar vrže goruser posted image

pol pa jaz izstopam iz kluba sobe 14, sem namreč edina, ki je spala ob oknu user posted image ...
kdo pa je tvoja G?
za Blaža user posted image  da bo vse OK
Ja, jaz tudi moram pazit Žigca, da ne bi kaj naredila ma danes je že Ok, je bolj nežen in se ravno ne meče več na posteljo gor, ko je Lea na njej...

Pupce; jaz grem kosilat in pol moram ribico zbudit za se podojit, mi bo mlekarna eksplodirala; nazadnje je jedla ob 9:30

aja, še nekaj glede dojenja: a jih dojite enkrat ena cicka, enkrat druga al kr na obe pri obroku?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.3.2009 13:19:57   
mama_milchy

No, tu je še moja porodna zgodba:

V četrtek zjutraj sem šla v P na ctg, brez kakih posebnih znakov. user posted image je bil spet zelo miren, po skoraj enournem ctg-ju sta se babica in moja G odločili,da je pikec preveč miren in se odločili,da bom sprejeta na oddelek. Na pregledu mi povejo,da sem še vedno zaprta kot konzerva.user posted image Okoli 12 so me pa eno uro priklopili na umetne popadke v upanju,da bodo kaj pripomogli k temu,da bi se porod sam začel. Popoldne je sledil še en ctg, ki je bil HB v redu, drugače bi morala takoj v porodno na sprožitev. In potem sem čakala in čakala, če se bo kaj premaknilo, ampak o mojih popadkih ne duha na sluha. Zato mi je G naročila naj bom pripravljena zjutraj na sprožitev poroda.
Šla sem zgodaj spat,da bom zjutraj spočita. Okoli polnoči me nekaj začne zategovat, ampak sem vse skupaj ignorirala, ker sem mislila,da je spet moje otrdevanje. Čez nekaj časa pa je začelo boleti in sem postala pozorna na uro, bili so na 7 minut. Malo sem se sprehajal po hodniku, ob 1 uri pa sem poklicala sestro,da se nekaj dogaja. Priklopila je ctg in ugotovila,da so popadki že na 3 minute.user posted image Peljala me je v P okoli 1.30, kjer me je babica pregledala in ugotovila,da sem odprta celih 8 cmuser posted image . Ob 2 sem šla v porodno in ob 4.06 je bil naš velikanček zunaj. Bi pa bilo veliko hitreje,če bi bil manjši. Tako,pa se je zagozdil v porodnem kanalu in ni in ni šel ven, na koncu je G že zagnala paniko,da se otrok mora pod nujno roditi, ker je bil preveč stisnjen. Konec je bil kar pester, en babica je pritiskala na trebuh, G ga je pa vlekla ven...ampak skupaj nam je uspelo in naš Blaž je bil zunaj!user posted image
Malo sem raztegnila zgodbo, ampak saj veste,da na kratko se ne da napisati.user posted image

sem te hotla prit pozdravit takrat, ko sem ti mahala ma me niso pustili oziroma tista babica ni pustila user posted image  kot češ se začenja porod, una ta visoka sestra črna (Nastja) pa je rekla, da te lahko komot obiščem....važno, da je vse OK z vama, se dojita?
Kako pa je Taja sprejela bratca?

WTF user posted image , ja se začenja porod, bom kar v sobi rodila...jao, ma so ene tam gor res malo ušlatane v glavo ( takrat sem bila priklopljena na umetne popadke,ampak samo testno za eno urco)

Kako je pa vaš Žiga sprejel sestrico? Smo srečali tvojega možeka tisti dan,ko si rodila, je glih prišel iz porodne, ves navdušen.user posted image

ma ja, pol nisem več niti vprašala čeprav mi je ta sestra rekla, da bi lahko komot te pozdravla....ma nema veze, bomo že čvekale na kavicah

Žiga jo je full lepo sprejel, no se nisem zaman s tem prej ukvarjala; jo ljubčka, carta, ko zajoka ji hitro nese dudo, ko jo previjam mora obvezno on sodelovat in kr gre...

ja, mi je rekel, da si čakala na ctg....navdušen, ker je pupika user posted image ....in bo zdaj delal še za šminko in vložke pa kakšen avtek zraven user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.3.2009 13:23:45   
mediuhec
pozdravljene punce,

naš Matevž ma tud nos zabasan! pa potem s fiziološko spremo pa s tisto napravico ven potegnemo (ne morš erjet kolk je tega).

drugače pa me zanima če že kaj dodajate kapljice proti napenjanju ali pa morda kuminov sirup? našega včasih kar fajn napenja... (zdej je 16 dni star). sam ne vem če so to glih kolike? ker ga malo zagrabi, pa spet popusti, tudi dopoldne npr. ne samo zvečer.

drugače še vedno črpam mleko, malo ga dojim (zraven zaspi po pol ure!! in ne sprazne do konca), joškice pa so se kar popravile po bepantenu!!! ful se pozna. sem pa imela b. plus, ki ga je treba spirat.

spali smo pa bolj slabo. čeprav je zavit v štruco, ponoči vedno nekaj stoka, miga z rokami kot bi nekaj sanjal, potem malo pojokca. ne vem, jaz se potem skoz zbudim. pa vmes ga dam ven če se joka, potem pa kar ne zaspi nazaj. pa pri meni v postelji tud noče bit... upam da se to kmalu uredi.

kolk ml pojejo vaši dojenčki, pa kolk so stari? naš je zdaj povečal iz 60, tud na 80, pa se mi zdi to kar preskok..

lepo se cartajte!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.3.2009 13:26:22   
Najaa
Dojenje - jaz z obeh malo. Oz. najprej jo dam na tisto, kjer je prej končala, potem pa še na drugo, da se malo odžeja. In da se mleko začne še naprej delat. Če bi sam iz ene na enkrat, bi mi druga eksplodirala.

Kapljice - dajem ji Lefaxin.

Poje pa okoli 70-80ml.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 24.3.2009 13:35:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.3.2009 13:36:13   
Pupa7
hojla pupe,

vidim, da ste danes bolj kot nosečke zgovorne mamice user posted image user posted image

kaj sey se je že kateri oglasla, ko je tok govorila, da bo rodila 22 al pa najkasnej 23 zjutraj, pa da vidmo, če je blo kej iz tega user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.3.2009 13:47:20   
Pupa7
jaz sem se odločla, da probam svojo srečo še z izletom v Bellinzono, po nov potni list user posted image user posted image user posted image mogoče se pa nazaj grede lepo ustavim v P in tam ostanem user posted image user posted image user posted image sam da mi ne bo pr konzulu na sestanku voda odtekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.3.2009 13:55:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz sem se odločla, da probam svojo srečo še z izletom v Bellinzono, po nov potni list user posted image user posted image user posted image mogoče se pa nazaj grede lepo ustavim v P in tam ostanem user posted image user posted image user posted image sam da mi ne bo pr konzulu na sestanku voda odtekla user posted image user posted image user posted image

A je to daleč?
Pa tud če ti tam voda odteče, sam da ti. A ti ni že rahlo vseeno, kje ti odteče voda? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.3.2009 14:09:10   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

A je to daleč?
Pa tud če ti tam voda odteče, sam da ti. A ti ni že rahlo vseeno, kje ti odteče voda? user posted image

daleč no, eno uro z avtom od tu... ma nebi rada v paniko spravljala uradnikov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.3.2009 14:28:37   
Steffi
Oj,

do sedaj vas nisem brala, ker mi je bil problem sedeti in vidim, da so se seznami zelo spremenili. Seznam noseč je postal zelo kratek, seznam otročkov pa neskončno dolg user posted image user posted image user posted image . Tako je tudi prav.
Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim user posted image , user posted image  zdržite še malo, tudi ve ste na koncu user posted image user posted image user posted image .
Mi smo super, Taj Gabriel nadaljuje s svojim bioritmom iz P (je, kaka, spi, se carta in malo joka). Je zelo priden jedec (prav hlasta). Ponoči se zbuja na 4 ure. Hrana in previjanje ter naprej spat, razen včeraj popoldan je imel krče in je bil histeričen jok. Ma je kar hudo gledat otročka kako ga nekaj boli pa mu ne znaš pomagat, danes pa spet pridno spimo.

Govorile ste o vlogah za vrtec, ki jih že pridno oddajate. Kateri obrazec je to potrebno oddati in do kdaj (Koper)?

Mama M lep pozdrav tebi in Le(j)i. Kako kaj naše bivše cimere, uživata tako kot sta v P?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
24.3.2009 14:39:04   
sanna
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sem poslala SMS pondelak in napisala je tole:

Živjo, res je, 23.3.2009 se je rodila Tjaša, velika 50 cm in težka 3070 g. Porod je bil težek, ampak zdaj se že veselo cartamo.

Pondelak, iskrene čestitke!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.3.2009 14:39:26   
tasa_m
najaa poslala sem ti zs.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
24.3.2009 14:41:05   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Oj,

do sedaj vas nisem brala, ker mi je bil problem sedeti in vidim, da so se seznami zelo spremenili. Seznam noseč je postal zelo kratek, seznam otročkov pa neskončno dolg user posted image user posted image user posted image . Tako je tudi prav.
Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim user posted image , user posted image  zdržite še malo, tudi ve ste na koncu user posted image user posted image user posted image .
Mi smo super, Taj Gabriel nadaljuje s svojim bioritmom iz P (je, kaka, spi, se carta in malo joka). Je zelo priden jedec (prav hlasta). Ponoči se zbuja na 4 ure. Hrana in previjanje ter naprej spat, razen včeraj popoldan je imel krče in je bil histeričen jok. Ma je kar hudo gledat otročka kako ga nekaj boli pa mu ne znaš pomagat, danes pa spet pridno spimo.

Govorile ste o vlogah za vrtec, ki jih že pridno oddajate. Kateri obrazec je to potrebno oddati in do kdaj (Koper)?

Mama M lep pozdrav tebi in Le(j)i. Kako kaj naše bivše cimere, uživata tako kot sta v P?

ooo, cimra....ja ritem je kot v P edino v petek smo imeli malo muke zgleda so jo rahli krčki dajali pa ritko je imela vneto in nismo spali ravno po urniku user posted image  ampak gre na bolje; patronažna je bla takoj v petek in danes pa je rekla, da je prav fajn baba user posted image ; vi kako ste? ej, ti pošljem ZS

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.3.2009 14:57:49   
helimaša
hej!

no pa da vam še jst napišem mojo porodno zgodbo:
12.3. mi je moja G rekla(kot sem že tukaj pisala) da grem v petek lahko kaar rodit, ker sem bla odprta od 4-5cm.....in sm šla.....itak so se mi smejali po kaj sem sploh prišla.....in me poslali nazaj domov.....in potem sva se z mojim možekom odločila da počakm na svoje popadke.....in če do ponedeljka ne bo nič greva v P......no in sobota je bla tko sončkasta da sva cel dan okol bluzila....ob treh zjutraj pa me je začel fuuul zvijat.....sploh nism mogla dihat tok je bolel.....sam stokala sem.....pol sm šla na WC ker sem mislna da bo kej bolš in da to že niso popadki.....in ker se vse skupaj ni ustavilo sem zbudila možeka....on pa se je prov počas obiral k da ni nč.....in pol popizdim da nej mal pohiti ker drgač bom kr doma rodila.....on pa men če mislm jst to resno.....ja itak.....sm bla že skor v avtu k si je on še hlače oblačuuser posted image user posted image .....v glvnem 11minut čez 4 sem bila sprejeta....popadki ful močni....me pogledajo....odprta 8cm.....babca prav ja gremo kr rodit.....moj se še na poti v porodno oblači.....me prklopjo na CTG....vidjo da je resno.....mene bolel.....vprašam če lahko kr rodim.....babca me poogleda pa prav ja seveda vi kr.....in tko se je ob 5-ih rodila Zoja.....vse je šlo tko hitro,....tud proti bolečinam nism nč ddobila.....bila sem malo šivana....sem se sama raztrgala.....sam ni panike....lahko čisto normalno sedim.....
no je blo na hitr tolk.....Zoja mi je začela mal nagajat.....čez dan ne spi kaj pretirano.....skoz bi sam na joški visela....tko da me čist zmozga.....ful hlasta in posledično ima tudi krčke.....dons ga je še ponoč srala.....ni hotla neki spat.....tko da je blo kr pestro.....Maša pa je ful lubosumna.....tko da sploh ne morem bit sama z obema.....ful išče pozornost in se kr dere....in potem Zojo čist živcira......
grem še mal pod kovter....pol itak Maša pride in bo spet noro....
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.3.2009 15:02:36   
sanna
Zelo je zanimivo brat o prehrani, napenjanju, čiščenju noska,... Jaz to pridno shranjujem v svoj kompjuter (glavo), ampak, ko bom enkrat na tem vem, da bom pa vse pozabila in spet spraševala po forumu. Zato sem mislila, ko bomo na novem forumu, da bi take stvari imele napisane nekje, da bi jih lahko kadarkoli prebrale, da ne bi vedno spraševale. Jaz to ne znam, mogoče bi kakšna, ki obvlada in seveda, ki ima čas, malo popedenala te stvari. Jaz bi vam bila full hvaležna!

Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.3.2009 15:02:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

najaa poslala sem ti zs.

sem ti odgovorila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.3.2009 15:05:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej!

no pa da vam še jst napišem mojo porodno zgodbo:
12.3. mi je moja G rekla(kot sem že tukaj pisala) da grem v petek lahko kaar rodit, ker sem bla odprta od 4-5cm.....in sm šla.....itak so se mi smejali po kaj sem sploh prišla.....in me poslali nazaj domov.....in potem sva se z mojim možekom odločila da počakm na svoje popadke.....in če do ponedeljka ne bo nič greva v P......no in sobota je bla tko sončkasta da sva cel dan okol bluzila....ob treh zjutraj pa me je začel fuuul zvijat.....sploh nism mogla dihat tok je bolel.....sam stokala sem.....pol sm šla na WC ker sem mislna da bo kej bolš in da to že niso popadki.....in ker se vse skupaj ni ustavilo sem zbudila možeka....on pa se je prov počas obiral k da ni nč.....in pol popizdim da nej mal pohiti ker drgač bom kr doma rodila.....on pa men če mislm jst to resno.....ja itak.....sm bla že skor v avtu k si je on še hlače oblačuuser posted image user posted image .....v glvnem 11minut čez 4 sem bila sprejeta....popadki ful močni....me pogledajo....odprta 8cm.....babca prav ja gremo kr rodit.....moj se še na poti v porodno oblači.....me prklopjo na CTG....vidjo da je resno.....mene bolel.....vprašam če lahko kr rodim.....babca me poogleda pa prav ja seveda vi kr.....in tko se je ob 5-ih rodila Zoja.....vse je šlo tko hitro,....tud proti bolečinam nism nč ddobila.....bila sem malo šivana....sem se sama raztrgala.....sam ni panike....lahko čisto normalno sedim.....
no je blo na hitr tolk.....Zoja mi je začela mal nagajat.....čez dan ne spi kaj pretirano.....skoz bi sam na joški visela....tko da me čist zmozga.....ful hlasta in posledično ima tudi krčke.....dons ga je še ponoč srala.....ni hotla neki spat.....tko da je blo kr pestro.....Maša pa je ful lubosumna.....tko da sploh ne morem bit sama z obema.....ful išče pozornost in se kr dere....in potem Zojo čist živcira......
grem še mal pod kovter....pol itak Maša pride in bo spet noro....
papa

si pa bla hitra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.3.2009 15:07:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Zelo je zanimivo brat o prehrani, napenjanju, čiščenju noska,... Jaz to pridno shranjujem v svoj kompjuter (glavo), ampak, ko bom enkrat na tem vem, da bom pa vse pozabila in spet spraševala po forumu. Zato sem mislila, ko bomo na novem forumu, da bi take stvari imele napisane nekje, da bi jih lahko kadarkoli prebrale, da ne bi vedno spraševale. Jaz to ne znam, mogoče bi kakšna, ki obvlada in seveda, ki ima čas, malo popedenala te stvari. Jaz bi vam bila full hvaležna!

Po moje je pa boljše, da takrat spet vprašaš, ker za vse to ni enotnega odg. Vsakemu user posted image  paše kaj drugega in je dobro, da si izmenjujemo izkušnje. user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?