|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
24.3.2009 9:58:27   
Julia1
Bravoooo Gospodarica user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa so fantastične novice user posted image . Da bi se vsaj vsako jutro začelo z novo rečko user posted image .

BEBII a si že prevzrela zdravila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.3.2009 9:58:58   
womanpolice
Verjetn že prepozno, pa vendar....

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil
listek - UZ

BEBIII, dobro se zmeni jutri
Listek, uspešen UZ želim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

[/quote]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.3.2009 10:00:17   
womanpolice
LISTEK.... Vidm, da si že iz UZ-ja... (oprosti poznemu navijanju, vendar sem včeraj mislila, da se bom zvečer kaj vrnila na RR in prlimala navijačke.. pa se ni izšlo)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.3.2009 10:01:21   
womanpolice
Uf, kaj to vidim.... GOSPODARICA.... Super!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale rahel plusek bo ratal zelo lep plus...

tale marec pa nam je res prinesel veliko število user posted image ; upam, da bo tko tudi v prihodnjih mesecih....

Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.3.2009 10:01:59   
womanpolice
LANA70 imaš ZS (ne tko dolg kot tvoj user posted image )

Nč, grem nekaj pojest, saj sem zelooooooooooooooooooo lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.3.2009 10:20:30   
mateja_goljev
punce hvala za voščila!!! sm včeraj mela tko velik obiskov, da je bla kr groza, no vsaj čas mi je hitreje minil. Danes pa grem pogledat nečakinjo, ko pride iz porodnišnice. komaj čakam, sm nakupla en kup cunc, ker ni prej vedla kaj bo,nima niti ene roza stvari, tko da je teta nakupla danes vse...

grety ke si?

Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.3.2009 11:24:31   
šopka
dan! a mi katera lahko razloži zakaj je točno pregnyl? jst sm ga namreč v petek dobila dr drobnič je reku da v desnem jačiku je en lep 18 velik folikel in naj grem kr po pregnyl k sestram  in one so rekle da bo et v petek 27.3 a ni to malo predolgo?! ne razumem glih najbolje?

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.3.2009 11:30:48   
obayifo
pregnyl je 'stop' injekcija, čez cca 36 ur ti folikel poči (oz. dozori jajčece) in ET boš imela približno takrat, kot bi se ugnezdilo to jajčece...

< Sporočilo je popravil obayifo -- 24.3.2009 11:33:04 >

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.3.2009 11:32:15   
mismis
Šopka, pregnyl je v bistvu STOP inekcija, ki preprečuje, da bi folikli počili. Velikokrat pa jo dajo v postopku z zamrznjenčki, kot podporo k vgnezditvi.

Glede na to, da so tvoji zarokdi stari 7 dni (pred zamrzovanjem), ti jih bodo sedaj vstavili ravno tako 7. dan.
in sicer, v petek si dobila stopko, punkcija bi bila v nedeljo, 5. dan po tem pa je ET, torej zopet v petek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.3.2009 11:34:05   
obayifo
mismis je pa itak še bolj podkovana user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.3.2009 11:35:54   
mismis
Gospodarica, user posted image user posted image user posted image  jupi pa jo imamo novo nosečo, JUPI JUPI JUPI

Listek, saj bo, ti samo zaupaj in verjami v uspeh. Črno lahko tudi potem gledaš, ko je "mleko že polito".
Danes zvečer pa si uspešno zapiči stopko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.3.2009 11:36:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

mismis je pa itak še bolj podkovana user posted image

ma ne, mismis ima čevlje na nogah, ne pa podkve user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.3.2009 11:39:52   
obayifo
mismis, če si pa tako lepo in natančno napisala

a dobimo gospodarico med user posted image ? čestitke user posted image  .
včasih ne vem, a se tam manj klepeta, ker nas je manj in bo boljš, ko boste vse za nami pršle... se spomnim, ko sem se prjavla na ta forum, ga dohajat nisem mogla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.3.2009 11:44:52   
ledenka
gospodarica user posted image user posted image user posted image  čestitam! ti želim lepo nosečnost, brez komplikacij!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.3.2009 11:45:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

mismis, če si pa tako lepo in natančno napisala

a dobimo gospodarico med user posted image ? čestitke user posted image  .
včasih ne vem, a se tam manj klepeta, ker nas je manj in bo boljš, ko boste vse za nami pršle... se spomnim, ko sem se prjavla na ta forum, ga dohajat nisem mogla user posted image

razlog, zakaj se sedaj manj klepeta je to, da smo na dveh temah, nosečke in tukaj. Pa še nekatere naše ultra čveke so zadnje čase manj gor: Daisy, Gigi, Pija, Pikovit, Hedi in Noki,...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.3.2009 11:57:34   
spelka12
gospodarica iskrene čestitke user posted image user posted image . Tale marec bo pa res eden najboljših mesecev a ne?
Sreda, 25.03.
mismis - UZ
Fargesia - UZ
Stella Rossa - ET

jutri bom pa fejst držala pesti. mišmiš, naj bo tale uz zadnji, fargi, dobro opravi, stella, a maš rdeče hlačke pripravljene? PA na lignje ne pozabi it.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.3.2009 12:54:56   
palcica_
Pozdravljene!

No po neuspelem poskusu IVF se pripravljam na nove boje. Moram pa reč, da pride dan (kot npr. danes), ko me čist zlomi in sam jočem. Sploh ko zvem da je kšni, ki jo poznam ratalo. Saj ne da ne privoščim, sem full vesela zanje, sam tako me boli ker meni noče in noče uspet (no, in še ko uspe je kaj narobe). user posted image user posted image

Skratka, ker nimam zamrznjenčkov, bom morala vs postopek ponovit. A mi lahko zaupate kdaj ste šle ve v drug postopek, kolk časa ste čakale?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.3.2009 12:58:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene!

No po neuspelem poskusu IVF se pripravljam na nove boje. Moram pa reč, da pride dan (kot npr. danes), ko me čist zlomi in sam jočem. Sploh ko zvem da je kšni, ki jo poznam ratalo. Saj ne da ne privoščim, sem full vesela zanje, sam tako me boli ker meni noče in noče uspet (no, in še ko uspe je kaj narobe). user posted image user posted image

Skratka, ker nimam zamrznjenčkov, bom morala vs postopek ponovit. A mi lahko zaupate kdaj ste šle ve v drug postopek, kolk časa ste čakale?

palcica, to je čisto razumljivo, da te kdaj zlomi, saj smo ljudje. Pa tudi prav je, da gre to ven iz tebe, takšnih stvari ne smeš zadrževati v sebi. Ampak vedi, da botudi tebi uspelo, vsem nam...

V nov postopek je pa dobro iti po treh ciklusih, ko se telo spuca hormonov iz prejšnjega postopka. Na GK LJ te prej sploh ne vzamejo, je pa pomembno, da si tudi psihično pripravljena za nov postopek. Če čutiš, da še nisi, si rajši vzami malo več pavze.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.3.2009 13:27:13   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene!

Palčica, ja, tako kot na GK ima Reško tudi sistem 3m time-outa. Sicer pa on pravi, da telo, če imaš tam okrog 30 let, brez težav prenese 4 postopke na leto (ja, sem ga zello zaskrbljeno in zelo konkretno povprašala, previdnost je mati modrostiuser posted image ). Je pa, če citiram ateja, ponavadi problem denar.... Ja kdaj pa ni....Tako da ti, če ti srček (in, hja, denarnica, kaj naj rečem) prenese, najbrž lahko začneš planirat prvo ponovitveno akcijo že za maj/junij. Držim pestke zateuser posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.3.2009 13:41:05   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

palcica, to je čisto razumljivo, da te kdaj zlomi, saj smo ljudje. Pa tudi prav je, da gre to ven iz tebe, takšnih stvari ne smeš zadrževati v sebi. Ampak vedi, da botudi tebi uspelo, vsem nam...

V nov postopek je pa dobro iti po treh ciklusih, ko se telo spuca hormonov iz prejšnjega postopka. Na GK LJ te prej sploh ne vzamejo, je pa pomembno, da si tudi psihično pripravljena za nov postopek. Če čutiš, da še nisi, si rajši vzami malo več pavze.

Mikimiška, a veš, da si ti moja najljubša IVF enciklopedija? Polna znanja, pa z nežno podkovanim pristopom. Se najbrž pozna, da so podkve zamenjali jebozovni štikli, auser posted image Daj povej, kako ti znese... poleg vseh obveznosti... a veš, da me malček radovednost daje, s čim se naš mismis ukvarja, tkole profecionalnouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.3.2009 13:42:54   
Rakica_80
Evo me punce, sem prišla s celo potovalko špikuser posted image
Eno sem že dobila tam in od jutri pa sama......user posted image
Sploh ni tako strašno, v bistvu čisto enostavno jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem prabrat nazaj, kaj ste napisale. Aja pa še za seznam:
7.4- prvi UZ
Veste, kako je padal sneg od LJ pa do Kozine, nemorem verjet, vse belouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.3.2009 13:46:01   
biba007
Pa še eno vprašanjce... že cel mesec pridno jem estradiol (Estrofem), v drugi polovici ciklusa v kombinaciji s progesteronom... a ima katera izkušnje z 8mg Estrofema per diem? Učinkovitost? Razlogi za takšno (hiper)doziranje? Stranski učinki?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.3.2009 13:52:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mikimiška, a veš, da si ti moja najljubša IVF enciklopedija? Polna znanja, pa z nežno podkovanim pristopom. Se najbrž pozna, da so podkve zamenjali jebozovni štikli, auser posted image Daj povej, kako ti znese... poleg vseh obveznosti... a veš, da me malček radovednost daje, s čim se naš mismis ukvarja, tkole profecionalnouser posted image

user posted image  zdaj mi je pa nerodno

s profesionalnim plesom...user posted image user posted image user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.3.2009 13:53:17   
Rakica_80
IVYY, kot sem ti že povedala po telefonu, važno da se ve kaj je in da se čim prej reši stvar, in da čim prej tudi ti postaneš spet srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se čujemouser posted image
GOSPODARICA, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JULIJA, zdravila so že pri meni in danes je že prva špika padla v moj špehičuser posted image
Kako si ti, je kej slabosti?
Vsem skupaj se zahvljujem za navijanje!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.3.2009 13:55:03   
Rakica_80
U madona, Mismis dobro zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?