|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
23.3.2009 20:41:45   
sonček33
Čer, punce...danes imam pa tudi jaz lep dan, mi je spet tako nosečniško slabo, sem prav vesela. Pa eno kozlarijo sem v službi ušpičila; ker sem zjutraj zamujala zaradi nesreče, sem šefu napisala na sms, da je neseča (manjka r) in je menda prebral noseča in je vsem sodelavcem razlagal, da sem napisala, da sem noseča (hmmm, ko bi on vedel )
Luštna napakica!user posted image user posted image user posted image No, sej sploh ni napakica...Tolk bolš, a ne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.3.2009 20:43:15   
sonček33
Mateja  - vse najboljše. naj bo sreča na tvoji strani.

Stella  - a se pripravljaš na ET? Pridna bodi!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.3.2009 20:44:16   
IVYY
Bebii, lepo odpravi jutri v Ljubljaniuser posted image . in držim pesti za user posted image  user posted image  maja, če ne že aprilauser posted image user posted image

Jaz sem bila danes na UZ pri dr. Zornu in me je napotil na operacijo: odstranitev maternične pregrade-do danes nisem vedela, da jo imam, a toliko ultrazvokov so mi že delali tu
na primorskemuser posted image  Operacijo bom imela nekje konec aprila, odvisno kdaj dobim naslednjo user posted image .
Potem pa sledi 1.posvet za ICSI....

Objemček vsem

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.3.2009 20:44:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Čer, punce...danes imam pa tudi jaz lep dan, mi je spet tako nosečniško slabo, sem prav vesela. Pa eno kozlarijo sem v službi ušpičila; ker sem zjutraj zamujala zaradi nesreče, sem šefu napisala na sms, da je neseča (manjka r) in je menda prebral noseča in je vsem sodelavcem razlagal, da sem napisala, da sem noseča (hmmm, ko bi on vedel )
Luštna napakica!user posted image user posted image user posted image No, sej sploh ni napakica...Tolk bolš, a ne?

no zdaj si me pa za trenutek zmedla, sem mislila, da si ti spet nosečauser posted image user posted image , potem sem se pa spomnila, da je takšen post napisala n74user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.3.2009 20:47:27   
sonček33
mismis - o to pa še ne...če bo sreča mila jutri začnemo slončkat po stotih letihuser posted image user posted image user posted image , no ampak ne bo ciljali...v polnouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.3.2009 20:58:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

no zdaj si me pa za trenutek zmedla, sem mislila, da si ti spet nosečauser posted image user posted image , potem sem se pa spomnila, da je takšen post napisala n74user posted image user posted image

Evo, jst sem tudi takole to brala in že debelo gledala...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.3.2009 20:58:58   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

haha,mismis, sem naredila paniko okrog tega krila, ampak sem zadnjič, ko sem šla dvignit zdravila,  zasledila na vratih obvestilo, ki je govorilo o tem, kako naj bi bil človek primerno oblečen za UZ, mi je kar čeljust padla dol....

saj vem, da piše to tam na vratih, a veš koliko jih dejansko pride na UZ v krilu. V vsej mori karieri UZ, je bilo kakšnih 5 % žensk v krilu, pozimi pa še manj.

Jst sem čisto vedno v krilu...
No, pa tudi drugače sem več v krilu kot v hlačah.
Sem si letos kupla dvojne nove škornje pa je potem treba noge kazat. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.3.2009 21:00:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Bebii, lepo odpravi jutri v Ljubljaniuser posted image . in držim pesti za user posted image  user posted image  maja, če ne že aprilauser posted image user posted image

Jaz sem bila danes na UZ pri dr. Zornu in me je napotil na operacijo: odstranitev maternične pregrade-do danes nisem vedela, da jo imam, a toliko ultrazvokov so mi že delali tu
na primorskemuser posted image  Operacijo bom imela nekje konec aprila, odvisno kdaj dobim naslednjo user posted image .
Potem pa sledi 1.posvet za ICSI....

Objemček vsem

seveda bo...samo pogumnouser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.3.2009 21:05:06   
miska73
Kajši moj, pa kaj je tole s tabo user posted image
Držim pesti, da ti končno krene po reglcih.
Kako doma?

Matejči vse tanartaboljše. Pa še letos ti otročke želim.

Stella ti pa zdej že cel kup pup iz RR-ja poznaš. Čestitka za stopko.

Diana dober vmesni rezultat. Zdaj pa uspešen postopek še naprej, pa da bi bilo na naslednjem UZ-ju vse polno lepih foliklov.

Mišmišu moj, kako si mi ti? Že preluknjan kot švicarski sir?

BEbii čestitke tetica in hvala za stimulacijo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.3.2009 21:14:01   
miska73
Pa kaj ste tle gor spet brez stimulacije ... saj človek verjet ne more.

Za vse v postopku:
user posted image

Za tiste, ki rabite dodatno stimulacijo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.3.2009 21:20:11 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.3.2009 21:37:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

haha,mismis, sem naredila paniko okrog tega krila, ampak sem zadnjič, ko sem šla dvignit zdravila,  zasledila na vratih obvestilo, ki je govorilo o tem, kako naj bi bil človek primerno oblečen za UZ, mi je kar čeljust padla dol....

saj vem, da piše to tam na vratih, a veš koliko jih dejansko pride na UZ v krilu. V vsej mori karieri UZ, je bilo kakšnih 5 % žensk v krilu, pozimi pa še manj.

Jst sem čisto vedno v krilu...
No, pa tudi drugače sem več v krilu kot v hlačah.
Sem si letos kupla dvojne nove škornje pa je potem treba noge kazat. user posted image

sem vedela, evo miska73, ti si tistih 5%!!! ti, ti

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.3.2009 21:53:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu moj, kako si mi ti? Že preluknjan kot švicarski sir?

tale mismis je že videl lepše sire, kot je moj preluknjan trebuh. Še jutri, potem bomo videli, kaj bodo strici povedali user posted image user posted image user posted image
Drugače pa približno v redu, če odmisliš dejstvo, da je moj trebuh balon in da me boli, da komaj sedim v službi. Pa da slabo spim, ker mi kužon poje serenade pod oknom, zgleda se ljubimec goni, ma ja kakav gazda, takav pas. user posted image user posted image  Pa ti, kaj deca počnejo.

Ujela sem tudi fotko mojega Colina, thank you, thank you, jutri sem itak home alone, pa bo padel na big screen večkrat zraven peglanja.user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.3.2009 6:12:11   
listek
Eno dobro jutro. Sicer nimam slikice kakšne kavice, pa naj vam vseeno zadiši.

Sem že z UZ. Moji folikli so malo zrasli - en lep, ostali tako tako, pa bomo videli. Drugače pa, ob 21h pade stopka, v četrtek pa punkcija.

Šibam v službo.

Lep dan vsem user posted image !!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.3.2009 6:35:24   
Reby
Dobro jutro. No, pa bom jaz prpopala eno lepo kavico... user posted image

user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.3.2009 6:39:16   
Reby
Vidim, da se Miška še vseen raje pri dedcih in piru zadržuje kot pri nosečkah user posted image
Listek - super, da so folikli zrasli, saj bo, samo en taprav mora bit
Vsem en lep dan user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.3.2009 7:15:08   
gospodarica
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.3.2009 7:19:00   
gospodarica
no ena fajna kavica za vas.sem se končno naučila prilepit sliko,ampak ni mi uspelo najbolje,važen je namen a neuser posted image user posted image user posted image

a vam neki povem??včeraj sem malo goljofala in naredila test cb....in pokazalo je rahel plusekuser posted image user posted image upam,da sem vam vsaj malo polepšala danajšnji dan?!
aha,da ne pozabim,imam še eno vprašanje.....ker sem še kr daleč od ljubljaneda bi šla delat v adrialab (upam da sem prav napisala) me zanima če obstaja še kakšna druga pot,da bi šla pregledat kri?ali mi ni nujno it??

lep dan vsem

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.3.2009 7:21:16   
Reby
Gospodarica - super si tole prlepla in še bolj super za rahel plusek user posted image  Na krvni test pa le pojdi, pa lahko greš kar v svoj zdravstveni dom (pojdi k osebnemu zravniku), če ti je LJ predaleč. Test je zato, da se res prepričaš, drugače pa boš izvid rabila tudi, če si boš rihtala bolniško. Vso srečo ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.3.2009 7:22:52   
gospodarica
hvala!na to pa sploh pomislila nisem....hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.3.2009 7:34:32   
Bumo
Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil
listek - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro punce!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.3.2009 7:50:26   
BarbiG
Gospodarica, pa to je čudovita novica na tako mračno jutro. user posted image user posted image user posted image Pa še prav dobro kavo si nam skuhala.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
24.3.2009 7:54:50   
Reby
Bumo - kako si ti moja souser posted image ? Nič te ni na nosečkah IVF...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
24.3.2009 7:55:58   
BarbiG
Joj, kako sem neolikana. DOBRO JUTRO. ČEprav ne maram tega dežja. Ampak grem jutri do konca tedna na dopust, pa sem zato mal boljš vole.

Za tiste ta lačne:

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
24.3.2009 9:06:29   
Bumo
Reby,
vidiš..pa res nisem šla nič tja gor....nekak sem se navadila, da sem na tej temiuser posted image .
Moram res it še malo tja pokukat, kaj se dogaja..hvala, da si me spomnilauser posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
24.3.2009 9:39:13   
sonček33
gospodarica -superca...prima, bravo jupi

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?