|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
23.3.2009 12:37:45   
diana79
user posted image user posted image user posted image živijo!jaz sem že tudi nazaj!vse je ok!zdravnica je rekla da je endrometrij je tanka,sicer ne vem kaj to pomeni,ampak mi je rekla da zelo dober odzivam na zdravila!in menda moja maternica je odlična!dobila sem menopur tri ampule na dan+suprefact naprej!UZ imam 1.4.!spoznala sem STELLO,super punca!upam da bom še koga od vas spoznala!hvala za spodbudo!user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.3.2009 13:03:15   
protina
pozdravljene!jaz pa imam v sredo 25.03 odstranitev polipa in potem grem pouser posted image user posted image zamrznjenčka. Sem se odločila brez narkoze saj tako prideš prej na vrsto.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.3.2009 13:07:03   
sonček85

hejla,a se me še spomneteuser posted image user posted image

Naj vas pridem samo malo pozdravit in povedat da sem še kar 2v1 in da imamo do konca še samo 1m1d,tko da sedaj gre pa počasi zares.

Vsem ,ki se še vsak mesec borite in tiste  ki ste že nosečke želim vse kar si same želiteuser posted image

lp,Sonček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.3.2009 13:36:36   
protina
sonček v katerem poskusu ti je uspelo ?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.3.2009 13:37:14   
BarbiG
Palčica user posted image user posted image user posted image .

Stella user posted image  za stopko.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.3.2009 13:37:27   
anabanana
Ja, spontani postopek je brez vseh zdravil in injekcij, samo z jajčecem, ki ga telo "naravno" pridela. Ne upajo si mi dati stimulacije zaradi slabega stanja mojih rodil in endometrioze ...

Ej upam, da moj folikel ali nadaljuje rast ali pa poči, ker s temi cistami imam že dovolj križev in težav user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.3.2009 13:48:17   
gigi1
Mateja_g VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijana user posted image  user posted image  user posted image  za dober vmesni rezultat. Sem ti poslala ZS.

Stella user posted image user posted image user posted image  za stopko.

Kajšica ma pismu no!user posted image   Upam, da jutri kaj pametnega zgruntajo in da boš lahko že naslednji mesec šla po pingvinčka, če ti sedaj spet ustavijo postopek.

Palčica user posted image user posted image user posted image  žal mi je.

Sonček85 seveda se te spomnimo. Kako si srčica? Še malo pa bo d-day user posted image  user posted image  user posted image

Pozdravčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.3.2009 13:51:03   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mateja - tudi jaz ti želim vse najboljše
user posted image

Mateja vse naj, naj.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.3.2009 13:52:46   
T1979
Diana79 super, da je vse pod kontrolo. user posted image  user posted image

Palčica žal mi je, user posted image  da ni uspelo. Vidim, da si pa že ready za naprej. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.3.2009 13:54:53   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Jutro oziroma dan,

se javljam iz ilegale iz obale. Je krasno in jasno. Vse udeležence imam pod kontrolo. user posted image  user posted image  user posted image

UUUffff smotka jz. Si že na morjuuser posted image user posted image user posted image . Kako si?

Ja, ja sem že na morju. Dobro, zdaj glih s kosila, tako da sem super. user posted image  Pol sem mal na sončku sedela, zdaj se je pa spet začelo.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.3.2009 14:05:38   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ + stopka
listek - UZ

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil
listek - UZ

Sreda, 25.03.
mismis - UZ
Fargesia - UZ
Stella Rossa - ET

Četrtek, 26.03.
mateja_goljev - ETZ

Sobota, 28.03.
Bozza - UZ

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  
Lana70 - UZ
womanpolice - UZ

Sreda, 01.04.
Kimsy - UZ
Diana79 - UZ

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Ponedeljek, 23.03.
mateja_goljev

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image    BibaBond, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja, a.jrad, palcica_ , Fargesia, Princes34, Pika74, mala81  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

gospodarica  greje user posted image   test 25.03. 
Zofka7  greje user posted image user posted image   test 31.03.
Daisy23  greje user posted image user posted image   test 02.04.
Suska  greje  user posted image   test 03.04.
user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • gospodarica (4. IVF, dr. Reš)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)      
NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)
    user posted image  Julia1 (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2211
    23.3.2009 14:14:07   
    mismis
    Diana, to je super vmesni rezultat, nič ne skrbi za endometrij ker je tanek, takšen tudi mora biti po inekcijah z Suprefactom. Sedaj, ko greš še na Menopur, se bo pa počasi začel debeliti. user posted image user posted image user posted image . Me veseli, da si spoznala Stello, no pa saj boš tudi druge.

Protina, želim ti uspešno odstranitev polipa in čimmanj bolečin user posted image user posted image

Sonček85, seveda se te spomnimo, čakamo tudi novičke, kdaj bomo začele dihati z vama z Aleksom

T1979, ti pa le uživaj na morčku, joj sem ti fovšuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2212
    23.3.2009 14:16:08   
    suska
    Dober dan, punce.  Sem 5. dan po punkciji in 3. dan po ET-ju pa me zanima, kdaj dobiš spet normalen trebušček (da ni napihnjen kot sod)? In kdaj bolečine povsem izginejo?

Mateja Goljev vse najboljše user posted image in kot je rekla mismis: da bi čimpreje zagledala plusek!!!user posted image user posted image user posted image

listek - prekmalu je za kakršnokoli paniko, boš videla da bo vse v redu!!

Kajsica upam da bo postopek stekel do konca (tako kot je treba)!

Stella bravo za stopko!

Palčica škoda - pa smo te že imeli za novo favoritko! Zdaj pa čimprej v nove boje in s tem zmagi naproti, ne!!!?

Anabanana - na tvoje težave se čisto nič ne spoznam ampak upam da bo vse v redu!!!user posted image

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2213
    23.3.2009 14:49:04   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: protina

sonček v katerem poskusu ti je uspelo ?
    sem imela srečo da mi ni bilo potrebno priti tako daleč,sem pa skoraj prišla do posveta pri DR dROBNIČU  oktobra,a sem 2m prej zanosila

Srečno

žiži moja.ja še malo pa bo B dayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In kako si ti ,kako se držiš pupika moja,zdaj bi se mogle pa spet kaj dobit in kako rečt s tko super punco.user posted image user posted image
    mismis.ja še malo še malo ,bom javila žiži in vas bo ona obvestilauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2214
    23.3.2009 14:50:29   
    Rakica_80
    Daaaaaanuser posted image
    Je katera jutri v Stari porodnišnici, jaz moram biti tam ob 8.00 zjutrajuser posted image
    Dejte mi malo povedat, kako zgleda, ko prideš po zdravila in če imaš še kakšen ginekološki pregled, da vem, da si lahko noge obrijemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu suska)
    Neposredna povezava do sporočila: 2215
    23.3.2009 14:56:05   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Je katera jutri v Stari porodnišnici, jaz moram biti tam ob 8.00 zjutrajuser posted image
    Dejte mi malo povedat, kako zgleda, ko prideš po zdravila in če imaš še kakšen ginekološki pregled, da vem, da si lahko noge obrijemuser posted image

BEBIII, ne rabiš si nog briti za jutri, razen če boš po sestri Milici zavila še na UZ user posted image user posted image user posted image  samo ta teden dela dr. Bokal, tako da ne vem, če si ti splačauser posted image

No zdaj pa resno, ko prideš v staro porodnišnico greš tja v tisto čakalnico, kjer se tudi opravljajo UZ. Nato pa le prašaj, katera je zadnja za k sestri Milici, ker v tej čakalnici so ženske čisto pomešane.
    Ko prideš na vrsto, ker lepo v ordinacijo, poveš svoje ime in priimek, pokažeš izvid brisa, izvid krvi za SPB, daš napotnico. Ona pa ti da plan dela (shemo špikanja, pove katera zdravila boš imela,...), nato greš na oddelek SIII, kjer te sestre prevzamejo, te takoj zatem napotijo v sprejemno pisarno vpisati, tako da glej da boš imela potrjeo zdravstveno izkaznico. Ko opraviš v sprejemni, greš nazaj na SIII, kjer ti sestre dajo zdravila in ti pokažejo, kako se špikati. In to je to, potem greš domov...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2216
    23.3.2009 15:02:19   
    Rakica_80
    O Mišmiš hvala, za tako lepo razlagouser posted image
    Ma veš kaj, raje se obrijem, nikoli se ne ve, da se kdo še ne ustrašiuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2217
    23.3.2009 15:09:58   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BEBIII, ne rabiš si nog briti za jutri, razen če boš po sestri Milici zavila še na UZ user posted image user posted image user posted image  samo ta teden dela dr. Bokal, tako da ne vem, če si ti splačauser posted image

No zdaj pa resno, ko prideš v staro porodnišnico greš tja v tisto čakalnico, kjer se tudi opravljajo UZ. Nato pa le prašaj, katera je zadnja za k sestri Milici, ker v tej čakalnici so ženske čisto pomešane.
    Ko prideš na vrsto, ker lepo v ordinacijo, poveš svoje ime in priimek, pokažeš izvid brisa, izvid krvi za SPB, daš napotnico. Ona pa ti da plan dela (shemo špikanja, pove katera zdravila boš imela,...), nato greš na oddelek SIII, kjer te sestre prevzamejo, te takoj zatem napotijo v sprejemno pisarno vpisati, tako da glej da boš imela potrjeo zdravstveno izkaznico. Ko opraviš v sprejemni, greš nazaj na SIII, kjer ti sestre dajo zdravila in ti pokažejo, kako se špikati. In to je to, potem greš domov...

haha, BEBIII, si me prav nasmejala.....nič, kar obri noge - pa zaseuser posted image user posted image

Stella, superca, pejd mal na 40+ no,.....čestitam za stopko in čakamo poročilo (malo bolj podrobno, ne)...še malo pa boš poznala vse RR-jevke!!!
    Mateja Goljev - vse najboljše bejba in kar si sama želiš!

Drugače ste pa aktivne dopoldne, ma halo, se komaj prebijem skozi, ko pridem s službe!!!
    Palčica..saj bo, user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2218
    23.3.2009 17:18:55   
    lana70
    MISMIS...K VIDIM DA OBVLADAŠ SCENO V STARI PORODNIŠNICI.....(ups, črke, saj ne kričim)....kdo dela UZ 30.3.??

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 2219
    23.3.2009 18:02:21   
    womanpolice
    LISTEK... Hvala ti.. Ja, res je... hudo je... pa komaj 25 let je imel....

JULIJA1 ... Hvala ti za izrečeno sožalje. Prav tako pa ti hvala, da si me pomirila in delila svojo izkušnjo glede endometrioze... Šment je, če si o teh zadevah neuk (tko kot jst v tem primeru user posted image )

MALA81... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo mi je žal, da vama tokrat ni uspelo. Lahko te potolažim le z mislijo, da nam bo enkrat VSEM uspelo. Vprašanje je le časa... enim prej drugim kasneje...

MISMIS... Čedalje bolj začenjam vrjeti v usodo...  hvala ti!

MBT1979... Tudi tebi hvala.

BOZZA.... Welcome back... dolg te nism "brala" ... kje si se skrivala... ni lepo, da nas tkole pustiš same.... user posted image
    aja, in hvala za sožalje

SONČE33 Tudi tebi hvala za izrečeno sožalje.

MIKLAROM... Hvala ti... Ojej... tole je pa res bilo hudo v vaši družini... zelo mi je žal... p.s. a ti si pa iz savinjske? jst sm tud drugače iz Zgornje Savinjske doline; vendar že več kot dve leti ne živim tam (sem pr mojmu zaročencu)

SUSKA.... Hvala ti... danes sem izvedela, da bo pogreb v sredo ali četrtek. Sedaj pa upam, da bo v sredo, saj v sredo delam do dveh in bi lahko šla na pogreb. V četrtek pa imam prometno patruljo od 17ih do 1ih in neb mogla it na pogreb, saj noben sodelavec ne bi zamenjal službo, ker bodo zagotovo vsi tisti, ki bodo prosti, šli na pogreb. Sej, če pa ne bom mogla iti na pogreb, se bom pa en dan zapeljala v Tržič, da mu prižgem svečko in se poslovim od svojega službenega partnerja user posted image user posted image user posted image .

BARBIG... Tudi tebi hvala...

BBPIKICA.. Hvala ti... res je.. potreben je čas...

KIMSY... Hvala tudi tebi....

MIŠKA73... Tud teb hvala... jutr se pa slišva.. upam, da se bo izšlo....

DIANA79... Tko kot so ti že punce povedale.... Nima pomena kaj počneš... človeka se ne sodi po poklicu oz. delu, ki ga opravlja... in.. halo...? zakaj pa bi bil nekdo, ki opravlja kmečka dela manj vreden? Kaj pa bi svet brez kmetov? Od kje koruza, pšenica, krompir, ječmen????? Nimaš se česa sramovati! Ponosna si lahko, da opravljaš delo od katerega vsi živimo in preživimo! Vso srečo v postopku!!!  p.s. no vidiš, da je bilo super na UZ....

BEBIII Čestitke, da si postala tetka!

Mateja Goljev, vse najboljše za rojstni dan; naj se ti izpolnijo želje!!  (slikovno voščilnico pa sem "ukradla" MISMIS.. Upam, da ne zameri.... user posted image )

user posted image

KAJŠICA.. Sej ne vem, kaj na rečem... Res ne morm verjet, kaj se ti dogaja... jst res upam, da tista rumena reč ni nič resnega, da se bo vse lepo izteklo. Res ti privoščim iz srca, da ti rata user posted image .

STELLA ROSSA... Čestitke za stopko user posted image .... No, pa ne bova skup na punkciji, itd. Tko kot si "napovedala" na začetku postopka... ampak se bližam... počasi in zanesljivo... user posted image

ANABANANA... Teh izkušenj nimam, zato ti ne morem pomagat... žal...

PALCICA_ Zelo mi je žal, da ni uspelo... pa sm jst tud mislila, da te bo Mismis lahko prestavila... Pogumno v nov boj... enkrat nam bo uspelo...

PROTINA... Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo...

LANA70 imaš ZS... ja, tud mene zanima kdo dela UZ 30.3. (kdaj boš na UZ?)

(odgovor članu listek)
    Neposredna povezava do sporočila: 2220
    23.3.2009 18:15:01   
    Bumo
    Palčica user posted image user posted image   .
    Stella  čestitam za za stopko. user posted image

Mateja...vse naj,najuser posted image

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 2221
    23.3.2009 18:22:13   
    womanpolice
    LANA70  Imašš ZS

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2222
    23.3.2009 18:29:18   
    womanpolice
    Nič, punce... grem še pred tv gledat DRUŽINSKI DVOBOJ na TV3...

CMoj je na sklicu Posebne policijske enote (PPE) ; hokej v LJ; zato sem spet sama doma... user posted image user posted image user posted image ; no, ne čist sama.... imam še Cofija, Mufija ter Roziko (zajčica) user posted image

Komaj že čakam da grem v službo v sredo, saj sem že res sita te bolniške... pa čeprav grem delat za kakšn teden ali slabe dva... ker potem pa bo itak punkcija  in spet bolniška....

Lepo se imejte... pa se mogoče še kaj kasneje tipkamo, drugače pa jutri....

Lep večer želim vsaki izmed vas in HVALA vam, da ste mi v teh težkih trenutkih stale ob strani; res boli, če izgubiš prijatelja, sodelavca.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2223
    23.3.2009 18:35:21   
    womanpolice
    LANA70 imaš še en ZS; predvidevam, da obvladaš deset prstno slepo tipkanje ali se motim? jst ga user posted image in priznam, da kr prov pride....user posted image

čavči

Neposredna povezava do sporočila: 2224
    23.3.2009 18:43:44   
    lara light
    Navijamuser posted image , navijamuser posted image !!
    Lepotičke , vsem en lep pozdravček!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?