asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin dskubin kaj si se odločla glede očal za mulce??? Mah ja, bom naročila kidz banz, samo čakam še odgovor glede poštnine, te obvestim pred naročilom. Jaz pa mislim, da Nike nima 24,5 Pol lahko še naprej iščem. Ker do zdej je imela 23,5, 24 se mi ne zdi, da so kaj dosti večje, 25 pa ful velike . Nič, bom naredila zračenje pr prstih, pa bojo do poletja Jaz tudi nisem pristaš rozastega, in moji tudi nosijo tisto, kar privlečem domov, samo supergice so pa res nekaj, kar pri nas res zgonimo in bi rajši, da so ji všče, pa da jih pol rada obuva. Te, ki si jih prlepla so ful lušne, samo jih nisem še nikjer vidla, pr nas imajo samo plave. Je pa imela Diti do zdej isti tak model, samo uno roza barvo, ki si zadnjič prpopala in ona bi hotla imet enake. Draž je bil v isti starosti tudi zbirčen in sem mu poleti 2x kupla enake sandale, da je blo OK . In ja, Diti je zbirčna, če ni po njeno, se noče oblečt. Zadnjič je šla spat popoldan in ko sem jo prišla pokrit sem opazla, da ni oblečena v stvari, ki jih je imela prej na sebi. Sem odprla omaro in notri je zgužvala uno, kar je imela prej na sebi (doma ima večinoma Draževe stvari, torej ful plavega), oblečene pa je imela ene rožaste hlače in roza majčko Pero je faca Ko bom gledala v trgovini ti bom pogledala, če mogoče obstajajo 24,5, ampak se mi vseeno zdi, da jih ne bo. Te, ki sem pripopala so v eni spletni italijanski trgovini 24 št. po 17,10 € + seveda pošnina za Italijo 7€, čakam odgovor koliko je za Slovenijo. Te so letošnji model, tiste, ki sem pa zadnjič pripopala pa so lanski...