Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix Je pa res, da so nekatere punce tudi samo zelo nesramne in se do sester obnašajo kot do služinčadi (eno tako sem imela v sobi) in taka težko pričakuje, da bo kdo do njih prijazen. Drug problem so pa nerealna pričakovanja, kaj je naloga sester - jaz lahko rečem, da so previjale otročičke tudi ponoči, če si prosil. Pomagale so hraniti po steklenički, če kateri dojenje ni šlo, tako da mislim da v splošnem so sestre kar vredu. Se tudi jaz strinjam s tem. Seveda ni vedno tako, a velikokrat. Zato prijazen obraz in prijazne besede sestram in zdravnikom, da se bodo tudi oni tako obnašali do nas! Sem imela do sedaj v bolnišnicah in porodnišnicah vedno prijazne odzive - naj tako tudi ostane. Je mučno hodit po teh ustanovah, strah nas je in ne počutimo se v redu... ampak če se napolnimo s pozitivno energijo, lahko premagamo vse!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:51:17
|
|
|
|
KatMat
|
se strinjam z cveko...tud postojno ful hvalijo a moja prijateljica je mislila vse postreliti ko je rodila jan letos v postojni... cist odvisno tud od same nosecnice pomoje...jest k sm bla zdej v bolnici je bil cel oddelek tak zamorjen-sam sem se vsakemu nasmehnila pa se mal pohecala pa so me ful rade vidle...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica1: luštkana tale igrala, super jz bi tud mela sam nimam kam postavit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:54:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 katmat: kako si drugače? se vredu počutiš? ja bo...ponoc me je neki matral sem mislila da imam spet vrocino pa sem si sla hit zmert pa je nisem imela,sam sem bila taka kot bi me nekdo pretepu...tud pocutla sem se tko...ampak ni blo panike...malo bolj sem se stisnila k mojemu srcku pa je slo skozi noc...hocem ostati pozitivna in bo vse bolje... kaj pa ti cveki??spet berem da pucas oz da se spravljas pucat...hm...ali je bla dudi... SE ENKRAT POVEM!PREVEC STE PRIDNE!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat se strinjam z cveko...tud postojno ful hvalijo a moja prijateljica je mislila vse postreliti ko je rodila jan letos v postojni... cist odvisno tud od same nosecnice pomoje...jest k sm bla zdej v bolnici je bil cel oddelek tak zamorjen-sam sem se vsakemu nasmehnila pa se mal pohecala pa so me ful rade vidle... sej no so sestre sam ljudje krvavi pod kožo, na žalost delajo z ljudmi, in res ne morejo bit skojz dobre volje, tako kot ostale k delamo sej nismo vsak dan enake volje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat: sem že spucala, zdejle vmes k se je kosilo kuhalo, dans nisem mela veliko samo sesanje in kosilo za kosilo sem pa kr naredila makarone s tuno in rdečo peso, njami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:59:33
|
|
|
|
KatMat
|
uuu jest sem imela to uceraj...dobr je blo...danes bom pomoje pa kaksen paprikas naredila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:59:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: luštkana tale igrala, super jz bi tud mela sam nimam kam postavit ja zdaj počas se bo treba lotit da bo fertik do sezone igranja zunaj...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 11:59:52
|
|
|
|
Obelix
|
KatMat, ni problema. Ko sem bila še brez otrok sem veliko delala še doma, zdaj pa mi časovno ne znese prav veliko še pisati. Mogoče za kakšne prijatelje, drugače pa bolj težko. Si vredu zrihtala? k.tja, saj se vedno najde kakšen šus od sestre, ampak greš tja vedoč, da to ni hotel in z vljudnostjo se da zelo lepo preživeti tist tri ali več dni. Bolje je imeti že vnaprej pozitiven pristop, ker ni lepšega kot imet lepe spomine na porodnišnico, a ne. Dudica1, tale igrala so super!! Moja dva sta stara šele 17 mesecev in je tole še malo preveč. Ideja je pa super. Moj oče je bolj mojster za te zadeve in takle šimel kar prav pride.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
no se vidi da je ura že poldne, vse nekam uhajate
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:06:37
|
|
|
|
pokica_
|
Cveki, si mi dala dobro idejo za kosilo! Sem si glih glavo belila, kaj naj kuham danes spet Pa je padla odločitev: testenine z tuno! Kaj je to danes za dneva,...jaz sem do polovice cote zložila z sušilca, delj se mi pa ne da Sem misla cunje za prat, pa se mi vidim da tud glih ne da . Bom vidla če me še prime kaka volja do dela. Če ne pa nič danes.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:08:58
|
|
|
|
gala
|
Ja res je, ene sestre so ok, druge pa pač malo manj. Ko sem šla jaz na drugo laparoskopijo, me je sprejemna sestra najprej nadrla, zakaj imam pri njih kar tri kartone odprte (kot da jih jaz odpiram ), nato pa me je hotla prepričat da je to zato, ker bom imela drugega otroka z drugim moškim kot prvega (jaz pa srečno poročena že 11 let ). Po operaciji pa so za nas skrbele zelo prijazne sestre, ena je bla tak cukr,da jo je ena v naši sobi vprašala, kako ji uspe skoz biti tak angelček. Tako da - 100 ljudi, 100 čudi. Upam, da bodo za nas skrbele tiste ta prijazne, saj res ni prijetno, ko si tam pred njimi ves ranljiv, pa se potem še znašajo nad tabo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:10:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija blueeyes ko praviš, da si ko nasedli kit: jaz sem se v prejšnji nosečnosti spravila v sedmem mesecu taborit za en vikend. In sem ugotovila, da zvečer v šotor grem lahko, zjutraj iz šotora sem morala pa hodit rikverc. To je šele moralo bit smešno kolegicam, ki so pred šotorm zajtrkovale . to je mogl bit zanimivo... christiana da jz ne komentiram mojga pritiska v mirovanju - 83/64 pa 89 pulz... V MIROVANJU jamranje - zoja sej zato pa smo tuki, da poleg vsega dobrega poslušamo oz beremo tudi jamranje... mene samo spet močno brca.. me kr malo želodec boli... pa grlo tale vreme je čist za en drek Z-majčki 2009 juhej... glede na to da nobena več ne glasuje, bi res lahko zaključile z glasovanjem lj porodnišnica jz takšna k sem, ZMAJ, bom zagnala vik in krik če misljo bit take z mano... če bo ona žleht z mano, nej se kr pripravi kakšna bom šele jz z njo.... vse bom vrnila milo za drago... sicer je pa res odvisno od vsake sestre in nosečnice posebaj... mormo zastopt da ma kdaj kakšna slab dan . čeprov to ni izgovor da sae izživlja nad mano ali nad kero drugo dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo v varstvo, da se bo igrala da se bom jz malo spočila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:11:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Ja res je, ene sestre so ok, druge pa pač malo manj. Ko sem šla jaz na drugo laparoskopijo, me je sprejemna sestra najprej nadrla, zakaj imam pri njih kar tri kartone odprte (kot da jih jaz odpiram ), nato pa me je hotla prepričat da je to zato, ker bom imela drugega otroka z drugim moškim kot prvega (jaz pa srečno poročena že 11 let ). Po operaciji pa so za nas skrbele zelo prijazne sestre, ena je bla tak cukr,da jo je ena v naši sobi vprašala, kako ji uspe skoz biti tak angelček. Tako da - 100 ljudi, 100 čudi. Upam, da bodo za nas skrbele tiste ta prijazne, saj res ni prijetno, ko si tam pred njimi ves ranljiv, pa se potem še znašajo nad tabo. omg... kakšno štalo delajo... pa to je za postrelit pa še skoz neki štrajkajo da hočjo večjo plačo za svoje delo zakaj že??? a si zaslužjo??? NE
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:14:41
|
|
|
|
KatMat
|
ja sva se kr tko zmenila da sem pac pritozbo poslala izvrsitelju skupaj z dokumenti tak da pol je pa on urejal naprej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:16:27
|
|
|
|
KatMat
|
joj modrookica...si se pa razpiz**** hehehehe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:17:45
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:18:26
|
|
|
|
KatMat
|
ooo lej kok nas je velik danes tuki gor!!!super!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:19:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo v varstvo, da se bo igrala da se bom jz malo spočila ej super ideja...bom vsaj imela družbo...iz kje si že...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:19:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj modrookica...si se pa razpiz**** hehehehe... že tko ne maram doktorjev, k delajo samo štalo... jz mam skoz smolo z njimi... zato ne hodim več k njim, edino če je res nuja (ko sem že skor na smrtni pojstli)... pol pa še take zganjajo k kle prebiram, pa kaj so naredil eni moji ljubljančici... da tega glih ne komentiram.... tožila bi jih mastno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:20:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo v varstvo, da se bo igrala da se bom jz malo spočila ej super ideja...bom vsaj imela družbo...iz kje si že... okolica LJ... pa ni panike... tud če si na madžarskem bi pršla....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:23:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo v varstvo, da se bo igrala da se bom jz malo spočila ej super ideja...bom vsaj imela družbo...iz kje si že... okolica LJ... pa ni panike... tud če si na madžarskem bi pršla.... aja pol pa sploh ni problema... ...sporočim ko bo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:24:31
|
|
|
|
elyy
|
nevem glede ljubljanske porodnišnice,zgleda je res odvisn v kero smeno padeš,pa kašn dan majo sestre..tko d nevem.. sam neverjamen d bi mi soseda lagala;zdj pa tud nevem kako se je ona obnašala kej..res nebi vedla** tko d upam d bojo prjazne res pa d bojo pokazale s prijaznostjo,če nebom kej vedla!! pomoje je še hujš če te kdo nadre...uuu si sploh nepredstavljam!! bomo vidl...mogoče se bomo s kšno majčico srečale v porodnišnci.....nikol ne veš**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 12:25:54
|
|
|
|
Dudica1
|
jeeeee,moja kolegica ma ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?