|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
23.3.2009 11:50:00   
Dudica1
obelix pri nas bo mož naredil tako hišico z toboganom in gugalnico samo še narisat mu moram kakšno bi rada imela...bo pa to na nek takšen način...

http://www.otroska-igrala.si/components/com_virtuemart/shop_image/product/d7e41ff1349c2f44414d8efb36b6faf3.jpg

ne točno take ampak na tak način a ne

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 23.3.2009 11:52:56 >

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
23.3.2009 11:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Je pa res, da so nekatere punce tudi samo zelo nesramne in se do sester obnašajo kot do služinčadi (eno tako sem imela v sobi) in taka težko pričakuje, da bo kdo do njih prijazen. Drug problem so pa nerealna pričakovanja, kaj je naloga sester - jaz lahko rečem, da so previjale otročičke tudi ponoči, če si prosil. Pomagale so hraniti po steklenički, če kateri dojenje ni šlo, tako da mislim da v splošnem so sestre kar vredu.

Se tudi jaz strinjam s tem. Seveda ni vedno tako, a velikokrat. Zato prijazen obraz in prijazne besede sestram in zdravnikom, da se bodo tudi oni tako obnašali do nas!
Sem imela do sedaj v bolnišnicah in porodnišnicah vedno prijazne odzive - naj tako tudi ostane.
Je mučno hodit po teh ustanovah, strah nas je in ne počutimo se v redu... ampak če se napolnimo s pozitivno energijo, lahko premagamo vse!

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
23.3.2009 11:51:17   
KatMat
se strinjam z cveko...tud postojno ful hvalijo a moja prijateljica je mislila vse postreliti ko je rodila jan letos v postojni...

cist odvisno tud od same nosecnice pomoje...jest  k sm bla zdej v bolnici je bil cel oddelek tak zamorjen-sam sem se vsakemu nasmehnila pa se mal pohecala pa so me ful rade vidle...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
23.3.2009 11:53:05   
Anonimen
dudica1: luštkana tale igrala, superuser posted image user posted image jz bi tud mela sam nimam kam postavituser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
23.3.2009 11:54:37   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

katmat: kako si drugače? se vredu počutiš?

ja bo...ponoc me je neki matral sem mislila da imam spet vrocino pa sem si sla hit zmert pa je nisem imela,sam sem bila taka kot bi me nekdo pretepu...tud pocutla sem se tko...ampak ni blo panike...malo bolj sem se stisnila k mojemu srcku pa je slo skozi noc...hocem ostati pozitivna in bo vse bolje...

kaj pa ti cveki??spet berem da pucas oz da se spravljas pucat...hm...ali je bla dudi...

SE ENKRAT POVEM!PREVEC STE PRIDNE! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
23.3.2009 11:55:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

se strinjam z cveko...tud postojno ful hvalijo a moja prijateljica je mislila vse postreliti ko je rodila jan letos v postojni...

cist odvisno tud od same nosecnice pomoje...jest  k sm bla zdej v bolnici je bil cel oddelek tak zamorjen-sam sem se vsakemu nasmehnila pa se mal pohecala pa so me ful rade vidle...

user posted image user posted image user posted image user posted image
sej no so sestre sam ljudje krvavi pod kožo, na žalost delajo z ljudmi, in res ne morejo bit skojz dobre volje, tako kot ostale k delamo sej nismo vsak dan enake voljeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
23.3.2009 11:57:55   
Anonimen
katmat: sem že spucala, zdejle vmes k se  je kosilo kuhalo, dans nisem mela veliko samo sesanje in kosilo
za kosilo sem pa kr naredila makarone s tuno in rdečo peso, njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
23.3.2009 11:59:33   
KatMat
uuu jest sem imela to uceraj...dobr je blo...danes bom pomoje pa kaksen paprikas naredila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
23.3.2009 11:59:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

dudica1: luštkana tale igrala, superuser posted image user posted image jz bi tud mela sam nimam kam postavituser posted image

ja zdaj počas se bo treba lotit da bo fertik do sezone igranja zunaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
23.3.2009 11:59:52   
Obelix
KatMat, ni problema. Ko sem bila še brez otrok sem veliko delala še doma, zdaj pa mi časovno ne znese prav veliko še pisati. Mogoče za kakšne prijatelje, drugače pa bolj težko. Si vredu zrihtala?

k.tja, saj se vedno najde kakšen šus od sestre, ampak greš tja vedoč, da to ni hotel in z vljudnostjo se da zelo lepo preživeti tist tri ali več dni. Bolje je imeti že vnaprej pozitiven pristop, ker ni lepšega kot imet lepe spomine na porodnišnico, a ne.

Dudica1, tale igrala so super!! Moja dva sta stara šele 17 mesecev in je tole še malo preveč. Ideja je pa super. Moj oče je bolj mojster za te zadeve in takle šimel kar prav pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
23.3.2009 12:05:24   
Anonimen
no se vidi da je ura že poldne, vse nekam uhajateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.3.2009 12:06:37   
pokica_
Cveki, si mi dala dobro idejo za kosilo!user posted image Sem si glih glavo belila, kaj naj kuham danes spetuser posted image Pa je padla odločitev: testenine z tuno! user posted image

Kaj je to danes za dneva,...jaz sem do polovice cote zložila z sušilca, delj se mi pa ne dauser posted image  Sem misla cunje za user posted image prat, pa se mi vidim da tud glih ne dauser posted image . Bom vidla če me še prime kaka volja do dela. Če ne pa nič danes.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.3.2009 12:08:58   
gala
Ja res je, ene sestre so ok, druge pa pač malo manj. Ko sem šla jaz na drugo laparoskopijo, me je sprejemna sestra najprej nadrla, zakaj imam pri njih kar tri kartone odprte (kot da jih jaz odpiramuser posted image ), nato pa me je hotla prepričat da je to zato, ker bom imela drugega otroka z drugim moškim kot prvega (jaz pa srečno poročena že 11 letuser posted image ). Po operaciji pa so za nas skrbele zelo prijazne sestre, ena je bla tak cukr,da jo je ena v naši sobi vprašala, kako ji uspe skoz biti tak angelček. Tako da - 100 ljudi, 100 čudi.
Upam, da bodo za nas skrbele tiste ta prijazne, saj res ni prijetno, ko si tam pred njimi ves ranljiv, pa se potem še znašajo nad tabo.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.3.2009 12:10:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

blueeyes ko praviš, da si ko nasedli kit:  jaz sem se v prejšnji nosečnosti spravila v sedmem mesecu taborit za en vikend. In sem ugotovila, da zvečer v šotor grem lahko, zjutraj iz šotora sem morala pa hodit rikverc. To je šele moralo bit smešno kolegicam, ki so pred šotorm zajtrkovaleuser posted image .

to je mogl bit zanimivo... user posted image  user posted image

christiana da jz ne komentiram mojga pritiska v mirovanju - 83/64 pa 89 pulz... V MIROVANJU user posted image  

jamranje - zoja sej zato pa smo tuki, da poleg vsega dobrega poslušamo oz beremo tudi jamranje... mene samo user posted image  spet močno brca.. me kr malo želodec boli... pa grlo user posted image  tale vreme je čist za en drek

Z-majčki 2009 juhej... glede na to da nobena več ne glasuje, bi res lahko zaključile z glasovanjem

lj porodnišnica jz takšna k sem, ZMAJ, bom zagnala vik in krik če misljo bit take z mano...  če bo ona žleht z mano, nej se kr pripravi kakšna bom šele jz z njo.... vse bom vrnila milo za drago... sicer je pa res odvisno od vsake sestre in nosečnice posebaj... mormo zastopt da ma kdaj kakšna slab dan . čeprov to ni izgovor da sae izživlja nad mano ali nad kero drugo

dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo user posted image  v varstvo, da se bo igrala user posted image   user posted image   user posted image  da se bom jz malo spočila user posted image  user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.3.2009 12:11:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: gala

Ja res je, ene sestre so ok, druge pa pač malo manj. Ko sem šla jaz na drugo laparoskopijo, me je sprejemna sestra najprej nadrla, zakaj imam pri njih kar tri kartone odprte (kot da jih jaz odpiramuser posted image ), nato pa me je hotla prepričat da je to zato, ker bom imela drugega otroka z drugim moškim kot prvega (jaz pa srečno poročena že 11 letuser posted image ). Po operaciji pa so za nas skrbele zelo prijazne sestre, ena je bla tak cukr,da jo je ena v naši sobi vprašala, kako ji uspe skoz biti tak angelček. Tako da - 100 ljudi, 100 čudi.
Upam, da bodo za nas skrbele tiste ta prijazne, saj res ni prijetno, ko si tam pred njimi ves ranljiv, pa se potem še znašajo nad tabo.

omg... kakšno štalo delajo... pa to je za postrelit user posted image  user posted image  pa še skoz neki štrajkajo da hočjo večjo plačo za svoje delo user posted image  user posted image  user posted image  zakaj že??? a si zaslužjo???  NE

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
23.3.2009 12:14:41   
KatMat
ja sva se kr tko zmenila da sem pac pritozbo poslala izvrsitelju skupaj z dokumenti tak da pol je pa on urejal naprej

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
23.3.2009 12:16:27   
KatMat
joj modrookica...si se pa razpiz**** hehehehe...user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.3.2009 12:17:45   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.3.2009 12:18:26   
KatMat
ooo lej kok nas je velik danes tuki gor!!!super!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.3.2009 12:19:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dudica no k boš mela pa ta igrala, ti pa prpeljem našo user posted image  v varstvo, da se bo igrala user posted image   user posted image   user posted image  da se bom jz malo spočila user posted image  user posted image

ej super ideja...bom vsaj imela družbo...iz kje si že...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.3.2009 12:19:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj modrookica...si se pa razpiz**** hehehehe...user posted image user posted image

že tko ne maram doktorjev, k delajo samo štalo... jz mam skoz smolo z njimi... zato ne hodim več k njim, edino če je res nuja (ko sem že skor na smrtni pojstli)... pol pa še take zganjajo k kle prebiram, pa kaj so naredil eni moji ljubljančici... da tega glih ne komentiram.... tožila bi jih mastno

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.3.2009 12:20:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

okolica LJ... pa ni panike... tud če si na madžarskem bi pršla.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.3.2009 12:23:34   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

okolica LJ... pa ni panike... tud če si na madžarskem bi pršla.... user posted image  user posted image  user posted image

aja pol pa sploh ni problema...user posted image ...sporočim ko bo...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
23.3.2009 12:24:31   
elyy
nevem glede ljubljanske porodnišnice,zgleda je res odvisn v kero smeno padeš,pa kašn dan majo sestre..tko d nevem..
sam neverjamen d bi mi soseda lagala;zdj pa tud nevem kako se je ona obnašala kej..res nebi vedla**
tko d upam d bojo prjazne res pa d bojo pokazale s prijaznostjo,če nebom kej vedla!!
pomoje je še hujš če te kdo nadre...uuu si sploh nepredstavljam!!
bomo vidl...mogoče se bomo s kšno majčico srečale v porodnišnci.....nikol ne veš** 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
23.3.2009 12:25:54   
Dudica1
jeeeee,moja kolegica ma user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?