|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
21.3.2009 15:21:12   
Anonimen
Za vse ki ste delale CB-danes zjutraj sem delala test ki je pokazal rahel+ ! upam,da mi bo uspelo prilimati sliko! Je kateri kazalo tako, pa ni bila noseča? Ali se že lahko veselim-sploh ne dojamem, da je to touser posted image !
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: clear blue
21.3.2009 15:22:25   
Anonimen
aja mogoče se na testu še malo slabše vidi kot v resnici, ker je slikano z GSm-jem! Mislite da je + ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2009 15:29:10   
end1
pr meni se je v prvi nosečnosti, prvi test tudi tako vidlo, pol sem čez tri dni še enga nardila in ja to je to pomoje da si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2009 16:09:34   
tinncyka
po mojem si tudi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2009 16:38:25   
zmajaz
Če je plus je plus, pa če je še tako rahel - tako piše tudi v navodilih -  in ClearBlue je po mojih izkušnjah kar se tega tiče zelo zanesljiv.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2009 19:08:24   
EnjA
jaz mislim da si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2009 19:23:48   
Bojana82
Ja, seveda siuser posted image , saj se plusek lepo vidi.......

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2009 20:08:28   
spelci22
jap to je to punca...zdj se pa čuvat in iskrene čestitke...upam, da tudi sama kmalu zagledam kaj tako lepega...
želim ti prečudovito nosečnost

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2009 22:13:04   
kepica
Pri meni je bilo samo pol plusa, pa še ta je čez par minut izginiluser posted image user posted image pa sem bila nosečauser posted image
Tako, da...čestitkeuser posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2009 12:14:59   
lea_karli
user posted image čestitkeuser posted image

lahko pa še enkrat ponoviš test ampak čez kakšen dan in + bo bolj viden,pri meni je bilo isto!!!
pa vso srčo v nosečnosti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2009 0:40:08   
mojca345
Tole se pa res tako slabo vidi, da ne vem no.....jest bi ponovila čez par dni. ker clear blue je baje zlo natančen in se mu je res za zaupat....pa pri tem bi se moglo res kaj bolj videt, za moje pojme....

koliko dni ti pa sploh zamuja ?

(odgovor članu lea_karli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2009 7:55:26   
zala1
jutro, a mislite, da lahko že danes naredim test? Menstruacijo moram dobiti v petek. Trenutno še nimam nobenih znakov (mal me špika v jajčnikih sam več ne vem, ali je to namišljeno ali res), si pa res ful želim otroka. Ali raje počakam do srede? Koledar ovulacije na straneh Plive pravi, da je v sredo že možno testirat. A je kdo probal prej? So rezultati lahko vidni že danes? Hvala.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2009 8:02:50   
kepica
Aja..si delala test en teden pred zamudo Muser posted image  Potem pa malo dvomim v tale plusek. Počakaj do zamude in potem naredi test.

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2009 8:31:42   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: zala1
jutro, a mislite, da lahko že danes naredim test? Menstruacijo moram dobiti v petek. Trenutno še nimam nobenih znakov (mal me špika v jajčnikih sam več ne vem, ali je to namišljeno ali res), si pa res ful želim otroka. Ali raje počakam do srede? Koledar ovulacije na straneh Plive pravi, da je v sredo že možno testirat. A je kdo probal prej? So rezultati lahko vidni že danes? Hvala.

Ne bodi nestrpna, da ne boš samo razočarana - test se dela najhitreje na 1. dan izostanka M, če hočeš dobiti realen rezultat. Če si tako nestrpna, da niti do izostanka M ne moreš počakati, potem raje ne pomislim, kakšna razočaranja boš doživljala iz meseca v mesec, če ne boš takoj zanosila, saj verjetno veš, da zelo redkim uspe v prvo, pri večini pa traja tudi do kakšno leto ali celo več. Držim pesti, da ti čimprej uspe - ampak dobronameren nasvet - sprosti se in ne razmišljaj preveč o tem.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 23.3.2009 8:37:31 >

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2009 9:11:26   
Anonimen
Zala 1 in jaz(anonimna zaenkrat) nisva ena in ista oseba!
Jaz sem danes ponovila test(pvega sem delala pred 2 dnevoma) in je + že kar konkreten, tako da očitno je CB res zanesljiv test! Sicer je danes moj že 35 dan po M, pa vendar imam O ful pozne-ta mesec je bila nekje 21-22 dan po M! Sej še vedno ne morem vrjetuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2009 9:31:24   
Anonimen
Tole je današnji test, ampak res je težko z mobitelom dobiti dobro sliko, ker so kr neki zamegljene..ampak v resnici je bil plus kr dobro viden.,..čeprav je po 1 uri zbledel(se pa spomnim da mi je v prvi nosečnosti tudi zbledel, tak da ni panike pomojeuser posted image )

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2009 9:45:59   
zmajaz
Mani je jasno, da sta ti in Zala1 različni osebi - Kepica je neki pomešala. user posted image

Ja - kljub nekoliko zamegljeni sliki se plus lepo vidi - to je 100 % nosečnost, ker CB je, kot že rečeno, zelo zanesljiv test. Čestitam in ti želim lepo nosečnost!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2009 12:34:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zala1

jaz sem delala en dan prej ko bi morala dobiti user posted image  pa je bil en debeli +!!
veliko sreče in želim ti da ti pokaže +!!!

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2009 7:57:23   
Bety11
Jaz ti čestitam in zagotavljam, da si user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz se delala test 8 dni pred M s testom FS DUO in je črtica prišla v eni minuti, samo bleda. (moje M so redne na 30 dni in točne v uro!!!)

Črtica je črtica in upam, da se tvoja user posted image  obdrži vseh 9 mesecev in da ne bo nobenih težav.

Takoj se preseli v Čvekalnico mamic, ki pričajkujejo novembra....In uživaj...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2009 8:28:56   
Anonimen
Koliko prej se lahko dela test? Moja zadnja M je bila 27.02. in me zanima, če ga lahko že delam???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2009 9:58:39   
Anonimen
Anonimen,

odvisno od dolžine tvojih ciklusov.
Če si imela zadnjo user posted image   27.02. in imaš cikluse dolge 28 dni, naj bi dobila user posted image 28.03. in če je ne dobiš narediš test tisti ali pa naslednji dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.3.2009 10:32:04   
zala1
živjo, jst moram dobit menstruacijo v petek 27.3.(dolžina cikla je 28 dni), danes zjutraj sem naredila test pa je bil negativen. Zdajle me pa že celo jutro boljijo prsi, imam ful vetrove (se počutim napihnjeno) in zbada me v jajčnikih, pa tudi temperatura je bila danes še kar 37.1. A je še kaj možnosti da je ratalo, pa da sam ni še zadosti hormona? Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.3.2009 11:59:42   
Anonimen
zala1 jaz sem na istem kot ti. Tudi ravnokar delala test in je bil - . Sem bila kar zelo žalostna. Mogoče je pa res še premalo hormona. Kdaj boš ti test ponovila? Mene tudi prsi  bolijo. Pa v križu me zbada. Poleg vsega imam pa še tak prozorno-bel tekoč izcedek.

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.3.2009 12:14:45   
zala1

Anonimen user posted image
user posted image
zala1 jaz sem na istem kot ti. Tudi ravnokar delala test in je bil - . Sem bila kar zelo žalostna. Mogoče je pa res še premalo hormona. Kdaj boš ti test ponovila? Mene tudi prsi  bolijo. Pa v križu me zbada. Poleg vsega imam pa še tak prozorno-bel tekoč izcedek.

Cao, jst sem tudi slabe volje. Pa tolk se trudiva, že četrti mesec. Ne vem, če bom še delala test, bom počakala do petka, da vidim če pride user posted image  pa kako bo s temperaturo. Če bo temperatura ostala povišana, potem bom ponovila test v petek ali v soboto, drugače pa bomo ponovili vajo. Vso srečo, upam da je obema ratalo. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.3.2009 12:26:02   
Anonimen
zala1 tudi jaz močno upam, da nama je obema ratalo!

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.