Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:05:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Mene pa full križ boli,ne čist križ bolj trtica. na postelji se komaj obrnem,ker me tako zaštiha v križu.pa utrujena sem nenormalno,res da mi ne dajo nič mira sam vseeno. v soboto sem eno nosečko videla na Rudniku,z napisom na majici Pridem maja,je bila katera naša?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:05:54
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Sem vesela, da sta obe dobro (katmat in petra). Komaj čakam, da grem v četrtek na pregled, ker se ne počutim dobro. Iz postelje se komaj vstanem, ker imam takšne bolečine. Skozi me že sinusi jezijo in ponoči komaj diham. Imam vse zagnojeno in se mi tako zamaši, da imam polno glavo in še komaj čez usta diham. Se ponavadi zbudim, ker imam občutek, da se bom zadušila. Ko pa se vstanem in hodim pa se mi nos odmaši in lahko normalno diham. Zdaj pa se res že počutim kot ena stara babica, ki samo jamra. Bom pa mojega g vprašala če me bo dal v kratkem na kakšen UZ, če ne bom pa šla privat. Me res zanima kako napreduje in v kakšnem položaju je ta moja miška, ker res čudno leži. Pa skoz me nekaj boli, kot krči pri menstruaciji in res ne vem več ali imam še pomalem popadke ali kaj je to.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:06:10
|
|
|
|
Dudica1
|
oliva dobro jutro...počas se pa zbujate zaspančki... si pa že zgodnja da si bla že na csdju
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:06:53
|
|
|
|
petrazg
|
oj... Petra a ... sem ok, čakam vizitoooo, da mi povejo, če me dons spustijo domov. Upam, da grem potem bom pa doma čakala, pridno ležala... Ja, za Anžeta imava poskrbljeno... saj gre, samo organizacija na višku. Je moj kar priden in se odlično znajde... Edino malo krize smo imeli v soboto zjutraj, ko sem šla v porodnišnico na pregled... sva Anžeta zraven peljala, potem sta pa moja prišla iz Celja... Se vidi, da moj raje moje starše pokliče iz celja, kot pa bi poklical svojo mamo , ki je v ljubljani... To vse pove... Zdej bosta pa moj brat in njegova vskočila, če bo kriza... sta v Ljubljani, samo sta imela v soboto telefone izklopljene, ker sta zvečer žurala ... ma sej bo... Dudica... super za košek Tanja in Lenanai... še malo, pa bosta doma...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:11:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oliva dobro jutro...počas se pa zbujate zaspančki... si pa že zgodnja da si bla že na csdju Ja ta prva.. jih v vrtec odpeljem,pol pa še na CSD,kasneje se mi sigurno ne bi dalo.sem res nekaj čudna,živ zombi... pa celo noč spim. al mi je spet pritisk padel,ne vem. petrazg upam,da te spustijo domov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:12:35
|
|
|
|
petrazg
|
AKP... sinusov ti pa ne zavidam... sem jih imela dvakrat v nosečnosti. Nimaš kaj, počakati bo treba da mine. Fejst si izpiraj z fiziološko , pa kakšno soparo si naredi pa predihavaj. Kar se pa tiče krčov... mene vsi sprašujejo, če imam krče in ne morejo verjeti, da jih nimam, ker mi popadke (blage) riše... ne vem presodi sama. Jst sem se počutila čisto ok, nič me ni bolelo, dol mi pritiska že nekaj časa, trebuh mi je normalno otrdeval ob naporih, mali skače in nori... nobenih znakov torej...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:13:04
|
|
|
|
AKP
|
Petrazg upam, da greš domov. Grem sedaj malce pospravljat. Imam sina doma in mu bom pokazala, kaj naj naredi .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce jz pa kr uživam sem med vikendom pospravla cujne, tako da jih bom šele bolj prot konc tedna spet prala punce sam da ste o.k. me pa neki zanima: že neki časa opažam da ni nikjer copke nič se ne javla a je zno vse vredu a kej veste
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:15:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! PetraZG, upam da boš šla domov- je vseeno bolj komot ane Dudica, slikice košeka prooosiiim! To je tako cort pripravljat Evo, jaz pa končno doma... Nič več v službo. Mal se bom doma švercala pa delala , ampak vozila se pa ne bom več, ker je kar daleč in mi ne paše biti toliko v avtu. Teh par tednov se moram še pazit, da ne bo kaj narobe- potem pa tudi, če mali pride med nas Tudi jaz sem ko en slon, premikam se ko ena stara bakica, ki nič ne more Lep začetek dneva vsem!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:16:51
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, copke ni, pa Christiane tudi ne... Za njo me malo skrbi, ker je imela njena punčka kakšne 14 dni nazaj nizko težo... od takrat se pa nič javila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:19:19
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pol lahko naslov spremenimo v Majske slonice 2009 ,sem vam rekla,da bomo na koncu kot tiste blond nemške naplavine na plažah. Mi je na CSD-ju rekla,da če sem jaz noseča,kje je trebuh?Jaz pa kot slon.. pol je p rekla,da sem premal oblečena,da bom že videla na stara leta kako me bo križ bolel. Sem rekla,da me že. Ma ta naša socialna je tak hecna,cela rdeča ke v glavo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:24:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Včeraj sem še plenice oprala,pa prevleke od ležalnika,košare... je moj rekel,da sem deloholik,da bi ja lahko njega zastopila k skoz dela. Sem rekla,da gnezdim in naj mi da mir,pa je rekel da imajo ptiči ponavadi manjše gnezdo. Zadnjič mi je prinesel ta veliko milko,pa sem mu rekla naj kupi take majhne čokoladice,da imam odmerjeno dozo za pojest,ker drugače vse pojem.Evo in mi včeraj prinese 2 vrečki Snickers čokoladic,na tle maš k hočeš odmerjene doze. A mislite da je še kakšna?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:25:48
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg super, da je bolje. Držim pesti, da te spustijo domov. Še malo pa bom doma, pa še lubi mi je kupu nov računalnik da bom lahko hitrej tipkala na RR
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:26:25
|
|
|
|
copka
|
Jutro punce, kot vedno ste pridne klepetulje, jaz pa imam veliko dela in ne upem vse prebrat. Bila sem v Cateskih toplicah- je bilo prav fajn se namakat- trebuha sploh ne cutis v vodi 1. stvar ki jo moram se uredit je porodniska. Pa se jo hotela za 2 tedna nazaj, pa je bila gospa, ki je odgovorna za to bolna in nihce drug ne ve nic o tem No, itak ne bi nic naredila ker moram se dobiti potrdilo o placanih prispevkih, ker sem SP, na DURSu. In ta se je glejga zlomka, preselil v LJ (oddelek za pravne osebe). Tako da moram po en podpis ali kaj ze v LJ Pa se take glupe ure imajo, jaz pa se milijon drugih stvari za naredit. Porodnisko pa naj bi zacela 4.4. 2. Oblekice sedaj imam- sva sla se kakno malnkost iskat v BC, ker sva dobila bone. Posteljica je tudi ze sestavljena, se jogi manjka in kaksna prevleka. In seveda vsa kozmetika 3. VPRASANJE ali kaksni otrdi trebuh potem jo pa spodnji del boli? Mene je sedaj v Cateskih zvecer. Sem se pa spomnila, da sem se tudi prejnji teden ponoci zbujala s to bolecino, ki je potem minila. V Cateskih sem se kar ustrasila, ker me je v 1 uri 3x tako bolelo No, panicarila nisem, sempa za to okrivila bazen, saj sem morala vcasih napet trebusne misice, ce sem hotela vstat. Pa tudi plavat mi ni pasalo, tako da sem se ssamo namakala. V glavnem pa vse ok. A je kaksna ze v porodnisnici? Upam, da ne!! Lep spomladanski pozdravcek!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:28:36
|
|
|
|
Leela
|
dobro jutro, petrazg in katmat super, da sta vredu . Tudi jaz moram pospravljat, ajoj. Jutri imam mš, da povejo kaj rabiš potem pa šoping do konca (tanajbolj važne stvari). PP vozičk sem pa danes naročila po internetu. Uglavnem, če bi radi videl žensko z najmanj energije na svetu potem pridite k meni (ampak vidim, da nisem edina). AKP zate in težave. Mene tud medenica in kolki matrajo, tudi kar klecnem ko me zagrabi. Ampak zdaj smo upravičene za jamrat. Meni je pri sinusih pomagal aqua maris sprej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:28:55
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska mogoče mi rata zvečer dat slikce da dam še bušija zraven k ga že dolgo nisem...drugače pa je tako fajn pripravljat za ja da ni res nč se mi ne da edino to pa še uspem... oliva je še kaj čokoladic ostalo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:29:35
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem rekla,da gnezdim in naj mi da mir,pa je rekel da imajo ptiči ponavadi manjše gnezdo. Zadnjič mi je prinesel ta veliko milko,pa sem mu rekla naj kupi take majhne čokoladice,da imam odmerjeno dozo za pojest,ker drugače vse pojem.Evo in mi včeraj prinese 2 vrečki Snickers čokoladic,na tle maš k hočeš odmerjene doze. A mislite da je še kakšna? kok sta smešna.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:32:49
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem včeraj zvečer vzela bajno sladoleda iz zmrzovalnika in mojmu rekla, da moram to pojest, če ne se bo pokvarlo . ja, ja seveda, je rekel.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:32:55
|
|
|
|
OliveOyl
|
dudica nič ni ostalo,sam še prazna vrečka,da misli da je še kaj notri.. Leela jaz sem tudi čist brez energije,kot cunja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
joj cipka: ME JE MAL ŽE SKRBEL K TE TOJK DOLG NI BLO SM GOR SAM DA SI O.K. NO SAM DA SI UŽIVALA V TOPLICAH glede otrdelega trebuha in bolečine, več počivaj to ne pomeni da sed ampak se ulež in počivaj, saj men to pomaga, glede otrdelosti trebuha pa jz pijem magnesol pa pomaga no ja upam da sem ti kaj pomagala! no sem se kr oddahnila sam da si o.k
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:35:59
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj cipka: ME JE MAL ŽE SKRBEL K TE TOJK DOLG NI BLO SM GOR SAM DA SI O.K. NO SAM DA SI UŽIVALA V TOPLICAH glede otrdelega trebuha in bolečine, več počivaj to ne pomeni da sed ampak se ulež in počivaj, saj men to pomaga, glede otrdelosti trebuha pa jz pijem magnesol pa pomaga no ja upam da sem ti kaj pomagala! no sem se kr oddahnila sam da si o.k Hvala cveka za odgovor. Saj za otrdevanje tudi jaz jemljem magnesol, sam tole je bilo pa cisto drugace, ker je bila prisotna tudi bolecina. Se dobro da imam v petek pregled, da vprasam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kojk smo si enake vse smo brez volje do dela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:37:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl dudica nič ni ostalo,sam še prazna vrečka,da misli da je še kaj notri.. Leela jaz sem tudi čist brez energije,kot cunja. ...no sej mam še jaffa piškotke tlele zravn...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 joj cipka: ME JE MAL ŽE SKRBEL K TE TOJK DOLG NI BLO SM GOR SAM DA SI O.K. NO SAM DA SI UŽIVALA V TOPLICAH glede otrdelega trebuha in bolečine, več počivaj to ne pomeni da sed ampak se ulež in počivaj, saj men to pomaga, glede otrdelosti trebuha pa jz pijem magnesol pa pomaga no ja upam da sem ti kaj pomagala! no sem se kr oddahnila sam da si o.k Hvala cveka za odgovor. Saj za otrdevanje tudi jaz jemljem magnesol, sam tole je bilo pa cisto drugace, ker je bila prisotna tudi bolecina. Se dobro da imam v petek pregled, da vprasam. ja mene če začne kej bolt se kr uležem in pol kr neki časa počivam in je bolje, mogoče preveč sediš ali pa stojiš?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 23.3.2009 9:38:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
Grem zdaj malco pripravit za mojega Snikersa. Ne preveč napisat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?