brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Čao čvekice! Še malo, pa bomo že na 4. delu. štorkljica - Midva imava cotke predvsem iz H&M ter nekaj iz kataloga La Redoute (so ene stvari zelo poceni, tukaj sem naročila tudi spalno vrečo), na zimski razprodaji pa sem vzela nekaj stvari za pol leta v ObaIbi oz. Okaidi - če kdo mene vpraša, imajo tukaj najlepše stvari za otroke. Pa celo najde se kaj poceni, predvsem pa spet računam na poletno razprodajo, saj so popusti tudi do 50%, potem se pa kar splača. brigita23 - Ko sem brala, kako si bila pridna za likanje, bi te kar najela. Vem, da bom pleničke morala zlikati, toda vse cunjice? No, saj mogoče pa ne bodo tako zelo zmečkane. Kar se tiče hemeroidov, se z njimi spopadam že od prej, vendar sem prej imela notranje, sedaj pa vsake toliko tudi "prilezejo na dan" . Vem, da boli ko hudič, zato sočustvujem s tabo in upam, da bo to kaj pomagalo. Predvsem par dni ne pij čisto nič (zares nič!) kave in se izogibaj začimbam, pa se bo zadevščina gotovo umirila. sonček85 - Tako lepo si ponudila sadno kupo s sladoledom. Ja, jaz biiiii! Pa še s Planico je - to je moj najljubši sladoled, še vedno. Me noben italijanski, pa ne vem kakšen ne prepriča tako. Tako da Planica je zakon! Pa Ježek lučke. Pa tiste žogice - a se jih katera spomni? Te bi bile sedaj idealne za nas! Samo na koncu se je bilo treba tako matrati, da si spravil ves sladoled ven. Junona - Nastavki za dojenje kot lizanje sladoleda čez šipo ... Sem rabila par minut, da sem prišla k sebi od smeha. Ampak veš, imaš prav. Jaz si jih tudi nisem nabavila, ker računam na to, da jih ne bom rabila. Baje je bistvo dojenja v pravilnem pristavljanju in so težave z bradavicami samo zato, ker otrok ni pravilno pristavljen. Spanje do 10h - sonček85 in brigita23, ja meni to kar rata. Zadnji mesec to izgleda takole: Zjutraj se vstanem okrog 6.30 ali 7h, z dragim pojem zajtrk in sem pokonci do 8h. Potem pa grem nazaj pogret posteljico in zaspim do 10h ali pa tudi še dlje. Potem popoldan pa sledi še ena runda spanja, če je le čas in ni nekih opravkov. Se mi zdi, da sem kakšen dan tako utrujena, da prav potrebujem spanec. Pa zdi se mi, da ta naša princeska raste, ko spim. Ker moj buši še kar raste. Ne vem sicer, kam in kako to, da sploh še gre, toda očitno gre. Kaj pa pri vas babuške, se bušiji še večajo? detelja - Jaz pa se priporočam za te kosmate pomočnike, ki mijavkajo. Sem namreč prav obsedeno nora na mucke, majhne in velike, tako da sumim, da sem v kakšnem prejšnjem življenju gotovo bila mačka. Takšna z repom mislim. Ker takšna s kremplji sem še vedno. piruri - Čestitke!!! Pa kako lepo ime za dečka! Pridno se muckajte, božajte in lubčkajte! pidžamica - Jaz nimam posebej pidžamice za Elo, saj so bodiji z dolgimi rokavi in zaprtimi nogicami kot pidžamice. Take ta prave pa se mi zdi, da tako pridejo v poštev šele, ko bo stara 1 leto. Grem počasi, se jutri več slišimo, ker sem v nedeljo in ponedeljek sama doma - bo moj izkoristil še te zadnje dni v marcu in gre za dva dni v hribe. Ker aprila pa to ne bo več šlo, niti za en dan, saj nikoli ne vemo, kdaj me bo treba peljati v P. Bo moral biti kar vse dni "dežuren" . Lepe sanje babuške, pridno cartajte svoje bušije in drage , NenaLena sem mogla oprat cotke in zlikat, sem zdej bolj mirna , prej me je pa kr panika držala ko sem brala tele naše pridne aprilčice kako že imajo vse pošlihtano. Ja hemeroidi me ornk matrajo , se bom skušala držat nasveta hvala, pa mal več bom zdej počivala. Kak mi je lepo ime Ela, full . Glede pižamice pa bom jst tudi tako naredila, da bom mela kr te bodije. Nočko javi se še kaj