|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
21.3.2009 20:05:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer,
a kaj novega??

ooooooooo, šašavka user posted image  Kot vidiš, jaz še vedno služim kot inventar... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.3.2009 20:06:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

večer,
a kaj novega??

ooooooooo, šašavka user posted image  Kot vidiš, jaz še vedno služim kot inventar... user posted image
user posted image user posted image ma saj prav. Saj še ni tvoj čas user posted image

In kaj si počela lepega danes?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.3.2009 20:06:53   
NoBady
oojla... user posted image za 10. del, super čveke ste (js sm zdej kr popustila-ni več tolko časauser posted image )
zdej pa še tuki 200 strani napište pol pa res gas v P. user posted image

user posted image user posted image user posted image VSEM novopečenim mamicam!!!

user posted image user posted image user posted image vsem ki še čakate... doma in v P. .... naj vam čimprej mine, vem da je to čakanje skrajno neprijetno, ampak probite izkoristit še zadnje trenutke brez kakršnekoli skrbiuser posted image

Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom...

pozdravček

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.3.2009 20:07:58   
felix7

večer,
a kaj novega??

user posted image user posted image ma saj prav. Saj še ni tvoj čas user posted image

In kaj si počela lepega danes?

pa... nč pametnega user posted image  bla pri tašči na kosilu, pa še pri enih znancih na obisku, to je pa tudi vse... grem vsaj mal med ljudi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 529
21.3.2009 20:09:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom...
kapljice dobiš v lekarni, lahko pa i jih napiše tudi pediater oz. ko greš na prvi pregled v P. z tamalim rečeš tistemu pediatru.

Jaz sem si jih šla v lekarno kupit, pa pol smo dobili še ene iz AUS. kapljice, ker mi jih pediater ni hotel predpisat..user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 530
21.3.2009 20:09:48   
jjasna85

hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo dalečuser posted image v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge...
drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše...

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 531
21.3.2009 20:10:17   
tasa_m
pa... nč pametnega user posted image  bla pri tašči na kosilu, pa še pri enih znancih na obisku, to je pa tudi vse... grem vsaj mal med ljudi user posted image
pravilno.
Mi pa smo danes bli na fuzbalu..je Lija glasno spodbujala svojega strica user posted image user posted image Je njegov soigralec rekel: aha, zdaj pa vidimo da je res živauser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 532
21.3.2009 20:12:17   
felix7

oojla... user posted image za 10. del, super čveke ste (js sm zdej kr popustila-ni več tolko časauser posted image )

user posted image user posted image user posted image VSEM novopečenim mamicam!!!

oooo, naša najmlajša marčevska mami user posted image  ne se ti hecat s temi 200 stranmi, naš cilj je bil, da naklofamo 9. del do konca, pol pa gremo... No, pa smo še kar tukaj user posted image  Ampak spisat še ta del do konca bi bilo pa prehudo... Nas je premalo ostalo user posted image  

Ko rodi pondelak - katera bo potem najmlajša marčevska mami - ti ali ona?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 533
21.3.2009 20:13:51   
felix7

Mi pa smo danes bli na fuzbalu..je Lija glasno spodbujala svojega strica user posted image user posted image Je njegov soigralec rekel: aha, zdaj pa vidimo da je res živauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a je dekoncentrirala nasprotnike?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 534
21.3.2009 20:18:51   
NoBady

oooo, naša najmlajša marčevska mami user posted image  ne se ti hecat s temi 200 stranmi, naš cilj je bil, da naklofamo 9. del do konca, pol pa gremo... No, pa smo še kar tukaj user posted image  Ampak spisat še ta del do konca bi bilo pa prehudo... Nas je premalo ostalo user posted image  

Ko rodi pondelak - katera bo potem najmlajša marčevska mami - ti ali ona?

user posted image user posted image user posted image te skrbi da bi predolg trajalo če bi bilo treba 200 strani spisat h?

zdej sem najmjalša marčevska mami točno, pondelak je pa isto stara, če se dobro spomnim imamo še na isti mesec rojstni danuser posted image js mam 1.junija RD, za njo pa ne vem, mislim pa da je tut v juniju rojena...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 535
21.3.2009 20:20:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo dalečuser posted image v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge...
drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše...

ka pa naj pol vzamem v slovenskih lekarnah? je več vrst teh kapljic? katere so pa najbolše?
ja čaj mu bom tud kupla, ker se mu tut po 20min skupi kolca ko se naje, pa mu boom mal čaja dala, mogoč bo pa bolš...

hvala za odgovor

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 536
21.3.2009 20:22:11   
NoBady

kapljice dobiš v lekarni, lahko pa i jih napiše tudi pediater oz. ko greš na prvi pregled v P. z tamalim rečeš tistemu pediatru.

Jaz sem si jih šla v lekarno kupit, pa pol smo dobili še ene iz AUS. kapljice, ker mi jih pediater ni hotel predpisat..user posted image

katere si pa kupila v lekarni?
a kej veš ka je pa z onimi nekimi koroškimi, al iz koroških lekarn, se lahko kje naročijo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 537
21.3.2009 20:24:10   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image  a je dekoncentrirala nasprotnike?
malo pa mora.
Očitno sma dobro delovali na "opazovalce" iz nemčije, ker sta se mami in brat sla zdaj pogovarjat o pogojih za prestop v nemčijouser posted image user posted image . Jo je nemški trener imel na očeh ko se mu je smejala..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 538
21.3.2009 20:27:10   
tasa_m

katere si pa kupila v lekarni?
a kej veš ka je pa z onimi nekimi koroškimi, al iz koroških lekarn, se lahko kje naročijo?

jaz sem kupila -Kuminin sirup pa Hipp-ov čaj proti napenjanju.
Poglej na netu za št. od koroške lekarne in pokliči.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 539
21.3.2009 20:47:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

Suncicica je rodila user posted image user posted image user posted image Pred približno pol ure!! Imamo Stello in Pijo user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 540
21.3.2009 20:52:00   
tasa_m
user posted image user posted image jaz pa sem zdaj ugotovila, da naša mala žabica podira kupčke samo na tole muziko user posted image
Smo do zdaj imeli kr težave z podiranjem, danes pa sem že 2-krat naletela na to muziko in glej ga zlomka..tamala podre kupček! Zdaj pa ne vem ali ji je muzika res všeč ali pa smo njihov nov pevec ??user posted image
Tak da bo treba nabavit njihov nov CD in kupčke bomo podirali kot na tekmovanju user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.3.2009 21:14:05   
Najaa

Jasna, če boš kaj čez hodila, se priporočam za te kapljice. user posted image
Koliko čaja pa Leon spije čez dan?

NoBady, pri Tiji smo imeli koroške kapljice, pa ne vem... prvo sek. jih je polizala z dude, pomagale pa niso kaj dosti. Zdej jih tud dobim za Niko, ampak bolj zato, da jo na dudo navadim. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 542
21.3.2009 21:14:14   
Najaa

user posted image user posted image jaz pa sem zdaj ugotovila, da naša mala žabica podira kupčke samo na tole muziko user posted image
Smo do zdaj imeli kr težave z podiranjem, danes pa sem že 2-krat naletela na to muziko in glej ga zlomka..tamala podre kupček! Zdaj pa ne vem ali ji je muzika res všeč ali pa smo njihov nov pevec ??user posted image
Tak da bo treba nabavit njihov nov CD in kupčke bomo podirali kot na tekmovanju user posted image user posted image .

Po moje kar pevec! user posted image

tasa, kako ste kaj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 543
21.3.2009 21:24:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, kako ste kaj?
user posted image jaz sem tudi takšnega mnenja. Saj se ga tud jaz nebi branla..user posted image (user posted image ).
Vredu smo, guramo čez dan. Danes smo več ali manj bili zunaj..je bil lep sonček, pred vetrom pa smo se skrili. Upam, da bomo spali tud čez noč tako fajn.

Sem danes kupla Hipp-ov čaj v granulatu in ga žaba tak pije da joj. Imam pa čist enak čaj ampak v filter vrečkah pa ni šans,da bi usta odprla user posted image Še sreča, da smo našli tega user posted image aja pa Novalac sem si prinesla iz Lenarta user posted image tak da ko bo sila bomo posegli po umetni hrani.

Kako pa ste vi kaj? Vaš ati pa je blažen med puncami a ne? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
21.3.2009 21:28:30   
jjasna85

ka pa naj pol vzamem v slovenskih lekarnah? je več vrst teh kapljic? katere so pa najbolše?
ja čaj mu bom tud kupla, ker se mu tut po 20min skupi kolca ko se naje, pa mu boom mal čaja dala, mogoč bo pa bolš...

hvala za odgovor

kaj je s slovenskimi lekarnami pa ne vem...nekaj se je o tistih koroških govorilo ja, samo js nimam izkušenj z njimi tako da ne vem kaj ti rečt... soriuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 545
21.3.2009 21:30:12   
jjasna85

Jasna, če boš kaj čez hodila, se priporočam za te kapljice. user posted image
Koliko čaja pa Leon spije čez dan?

js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo user posted image če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega.
Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramenuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
21.3.2009 21:41:56   
Najaa

tasa, kako ste kaj?
user posted image jaz sem tudi takšnega mnenja. Saj se ga tud jaz nebi branla..user posted image (user posted image ).
Vredu smo, guramo čez dan. Danes smo več ali manj bili zunaj..je bil lep sonček, pred vetrom pa smo se skrili. Upam, da bomo spali tud čez noč tako fajn.

Sem danes kupla Hipp-ov čaj v granulatu in ga žaba tak pije da joj. Imam pa čist enak čaj ampak v filter vrečkah pa ni šans,da bi usta odprla user posted image Še sreča, da smo našli tega user posted image aja pa Novalac sem si prinesla iz Lenarta user posted image tak da ko bo sila bomo posegli po umetni hrani.

Kako pa ste vi kaj? Vaš ati pa je blažen med puncami a ne? user posted image

Je blažen, ja... Ne vem, katera mu bolj kodra živce! user posted image  Ah Nika ne, je še premajhna. Tija tud ne, sam jezen je, ker je spet bolana...
Veš kaj, poglej če imata čaj v granulah in v vrečkah iste sestavine. Mislim, da je tisti v granulah bolj sladek. Zato ji pa gre v rito! user posted image
Še to - danes smo dosegli 3 tone! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 547
21.3.2009 21:44:21   
Najaa

js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo user posted image če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega.
Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramenuser posted image user posted image

Bom povedala za kapljice, če bo sila.user posted image
Zakaj pa z aptamilom? Na koliko časa pa je?
To te sprašujem zato, ker danes kot veš, sem bila mama duda. user posted image  In sem ji turila čaj, samo ga ni hotla. In zdaj razmišljam, katero foro naredit, da bo pila čaj.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 548
21.3.2009 21:50:07   
jjasna85

To te sprašujem zato, ker danes kot veš, sem bila mama duda. user posted image  In sem ji turila čaj, samo ga ni hotla. In zdaj razmišljam, katero foro naredit, da bo pila čaj.

pač namesto, da mu aptamil zmešam z vodo, mu ga zmešam s čajem...pol popije oboje ne da bi veduuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 549
21.3.2009 21:52:36   
Najaa

pač namesto, da mu aptamil zmešam z vodo, mu ga zmešam s čajem...pol popije oboje ne da bi veduuser posted image

Ej to je pa ful dobra ideja! user posted image  Bom probala enkrat.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

ime za punco?
adock

ime za punco?

julija (41%)

ajda (35%)

tinkara (24%)

Število vseh glasov: 616

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!