Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:05:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, a kaj novega?? ooooooooo, šašavka Kot vidiš, jaz še vedno služim kot inventar...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:06:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, a kaj novega?? ooooooooo, šašavka Kot vidiš, jaz še vedno služim kot inventar... ma saj prav. Saj še ni tvoj čas In kaj si počela lepega danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:06:53
|
|
|
|
NoBady
|
oojla... za 10. del, super čveke ste (js sm zdej kr popustila-ni več tolko časa ) zdej pa še tuki 200 strani napište pol pa res gas v P. VSEM novopečenim mamicam!!! vsem ki še čakate... doma in v P. .... naj vam čimprej mine, vem da je to čakanje skrajno neprijetno, ampak probite izkoristit še zadnje trenutke brez kakršnekoli skrbi Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... pozdravček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:07:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, a kaj novega?? ooooooooo, šašavka Kot vidiš, jaz še vedno služim kot inventar... ma saj prav. Saj še ni tvoj čas In kaj si počela lepega danes? pa... nč pametnega bla pri tašči na kosilu, pa še pri enih znancih na obisku, to je pa tudi vse... grem vsaj mal med ljudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:09:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... kapljice dobiš v lekarni, lahko pa i jih napiše tudi pediater oz. ko greš na prvi pregled v P. z tamalim rečeš tistemu pediatru. Jaz sem si jih šla v lekarno kupit, pa pol smo dobili še ene iz AUS. kapljice, ker mi jih pediater ni hotel predpisat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:09:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo daleč v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge... drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:10:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa... nč pametnega bla pri tašči na kosilu, pa še pri enih znancih na obisku, to je pa tudi vse... grem vsaj mal med ljudi pravilno. Mi pa smo danes bli na fuzbalu..je Lija glasno spodbujala svojega strica Je njegov soigralec rekel: aha, zdaj pa vidimo da je res živa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:12:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oojla... za 10. del, super čveke ste (js sm zdej kr popustila-ni več tolko časa ) zdej pa še tuki 200 strani napište pol pa res gas v P. VSEM novopečenim mamicam!!! oooo, naša najmlajša marčevska mami ne se ti hecat s temi 200 stranmi, naš cilj je bil, da naklofamo 9. del do konca, pol pa gremo... No, pa smo še kar tukaj Ampak spisat še ta del do konca bi bilo pa prehudo... Nas je premalo ostalo Ko rodi pondelak - katera bo potem najmlajša marčevska mami - ti ali ona?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:13:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa smo danes bli na fuzbalu..je Lija glasno spodbujala svojega strica Je njegov soigralec rekel: aha, zdaj pa vidimo da je res živa a je dekoncentrirala nasprotnike?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:18:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oojla... za 10. del, super čveke ste (js sm zdej kr popustila-ni več tolko časa ) zdej pa še tuki 200 strani napište pol pa res gas v P. VSEM novopečenim mamicam!!! oooo, naša najmlajša marčevska mami ne se ti hecat s temi 200 stranmi, naš cilj je bil, da naklofamo 9. del do konca, pol pa gremo... No, pa smo še kar tukaj Ampak spisat še ta del do konca bi bilo pa prehudo... Nas je premalo ostalo Ko rodi pondelak - katera bo potem najmlajša marčevska mami - ti ali ona? te skrbi da bi predolg trajalo če bi bilo treba 200 strani spisat h? zdej sem najmjalša marčevska mami točno, pondelak je pa isto stara, če se dobro spomnim imamo še na isti mesec rojstni dan js mam 1.junija RD, za njo pa ne vem, mislim pa da je tut v juniju rojena...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:20:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo daleč v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge... drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše... ka pa naj pol vzamem v slovenskih lekarnah? je več vrst teh kapljic? katere so pa najbolše? ja čaj mu bom tud kupla, ker se mu tut po 20min skupi kolca ko se naje, pa mu boom mal čaja dala, mogoč bo pa bolš... hvala za odgovor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:22:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... kapljice dobiš v lekarni, lahko pa i jih napiše tudi pediater oz. ko greš na prvi pregled v P. z tamalim rečeš tistemu pediatru. Jaz sem si jih šla v lekarno kupit, pa pol smo dobili še ene iz AUS. kapljice, ker mi jih pediater ni hotel predpisat.. katere si pa kupila v lekarni? a kej veš ka je pa z onimi nekimi koroškimi, al iz koroških lekarn, se lahko kje naročijo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:24:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa smo danes bli na fuzbalu..je Lija glasno spodbujala svojega strica Je njegov soigralec rekel: aha, zdaj pa vidimo da je res živa a je dekoncentrirala nasprotnike? malo pa mora. Očitno sma dobro delovali na "opazovalce" iz nemčije, ker sta se mami in brat sla zdaj pogovarjat o pogojih za prestop v nemčijo . Jo je nemški trener imel na očeh ko se mu je smejala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:27:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... kapljice dobiš v lekarni, lahko pa i jih napiše tudi pediater oz. ko greš na prvi pregled v P. z tamalim rečeš tistemu pediatru. Jaz sem si jih šla v lekarno kupit, pa pol smo dobili še ene iz AUS. kapljice, ker mi jih pediater ni hotel predpisat.. katere si pa kupila v lekarni? a kej veš ka je pa z onimi nekimi koroškimi, al iz koroških lekarn, se lahko kje naročijo? jaz sem kupila -Kuminin sirup pa Hipp-ov čaj proti napenjanju. Poglej na netu za št. od koroške lekarne in pokliči.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:47:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol Suncicica je rodila Pred približno pol ure!! Imamo Stello in Pijo ISKRENE ČESTITKE !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:52:00
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa sem zdaj ugotovila, da naša mala žabica podira kupčke samo na tole muziko Smo do zdaj imeli kr težave z podiranjem, danes pa sem že 2-krat naletela na to muziko in glej ga zlomka..tamala podre kupček! Zdaj pa ne vem ali ji je muzika res všeč ali pa smo njihov nov pevec ?? Tak da bo treba nabavit njihov nov CD in kupčke bomo podirali kot na tekmovanju .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:14:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo daleč v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge... drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše... Jasna, če boš kaj čez hodila, se priporočam za te kapljice. Koliko čaja pa Leon spije čez dan? NoBady, pri Tiji smo imeli koroške kapljice, pa ne vem... prvo sek. jih je polizala z dude, pomagale pa niso kaj dosti. Zdej jih tud dobim za Niko, ampak bolj zato, da jo na dudo navadim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:14:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zdaj ugotovila, da naša mala žabica podira kupčke samo na tole muziko Smo do zdaj imeli kr težave z podiranjem, danes pa sem že 2-krat naletela na to muziko in glej ga zlomka..tamala podre kupček! Zdaj pa ne vem ali ji je muzika res všeč ali pa smo njihov nov pevec ?? Tak da bo treba nabavit njihov nov CD in kupčke bomo podirali kot na tekmovanju . Po moje kar pevec! tasa, kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:24:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Po moje kar pevec! tasa, kako ste kaj? jaz sem tudi takšnega mnenja. Saj se ga tud jaz nebi branla.. ( ). Vredu smo, guramo čez dan. Danes smo več ali manj bili zunaj..je bil lep sonček, pred vetrom pa smo se skrili. Upam, da bomo spali tud čez noč tako fajn. Sem danes kupla Hipp-ov čaj v granulatu in ga žaba tak pije da joj. Imam pa čist enak čaj ampak v filter vrečkah pa ni šans,da bi usta odprla Še sreča, da smo našli tega aja pa Novalac sem si prinesla iz Lenarta tak da ko bo sila bomo posegli po umetni hrani. Kako pa ste vi kaj? Vaš ati pa je blažen med puncami a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:28:30
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo daleč v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge... drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše... ka pa naj pol vzamem v slovenskih lekarnah? je več vrst teh kapljic? katere so pa najbolše? ja čaj mu bom tud kupla, ker se mu tut po 20min skupi kolca ko se naje, pa mu boom mal čaja dala, mogoč bo pa bolš... hvala za odgovor kaj je s slovenskimi lekarnami pa ne vem...nekaj se je o tistih koroških govorilo ja, samo js nimam izkušenj z njimi tako da ne vem kaj ti rečt... sori
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:30:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mene pa zanima kje lahko dobim kake kapljice proti krčom? vsak dan ga bolj zvija in bi mela doma pripravlen če bo kdaj res hudo da dam te kapljice proti krčkom... hmmm.. js sm kupla kar v italijanskih lekarnah kapljice Milycon (al Mylicon), ker jih baje priporočajo tudi slovenski zdravniki... samo tebi je do italije verjetno malo daleč v slovenskih lekarnah jih pa nimajo... ma majo pa druge... drugače pa mu js dajam tudi Bebe čaj, ker je dober za prebavo...in mu res pomaga.. 2x na dan mu dam in je boljše... Jasna, če boš kaj čez hodila, se priporočam za te kapljice. Koliko čaja pa Leon spije čez dan? js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega. Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:41:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Po moje kar pevec! tasa, kako ste kaj? jaz sem tudi takšnega mnenja. Saj se ga tud jaz nebi branla.. ( ). Vredu smo, guramo čez dan. Danes smo več ali manj bili zunaj..je bil lep sonček, pred vetrom pa smo se skrili. Upam, da bomo spali tud čez noč tako fajn. Sem danes kupla Hipp-ov čaj v granulatu in ga žaba tak pije da joj. Imam pa čist enak čaj ampak v filter vrečkah pa ni šans,da bi usta odprla Še sreča, da smo našli tega aja pa Novalac sem si prinesla iz Lenarta tak da ko bo sila bomo posegli po umetni hrani. Kako pa ste vi kaj? Vaš ati pa je blažen med puncami a ne? Je blažen, ja... Ne vem, katera mu bolj kodra živce! Ah Nika ne, je še premajhna. Tija tud ne, sam jezen je, ker je spet bolana... Veš kaj, poglej če imata čaj v granulah in v vrečkah iste sestavine. Mislim, da je tisti v granulah bolj sladek. Zato ji pa gre v rito! Še to - danes smo dosegli 3 tone!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:44:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega. Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramen Bom povedala za kapljice, če bo sila. Zakaj pa z aptamilom? Na koliko časa pa je? To te sprašujem zato, ker danes kot veš, sem bila mama duda. In sem ji turila čaj, samo ga ni hotla. In zdaj razmišljam, katero foro naredit, da bo pila čaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:50:07
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega. Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramen Bom povedala za kapljice, če bo sila. Zakaj pa z aptamilom? Na koliko časa pa je? To te sprašujem zato, ker danes kot veš, sem bila mama duda. In sem ji turila čaj, samo ga ni hotla. In zdaj razmišljam, katero foro naredit, da bo pila čaj. pač namesto, da mu aptamil zmešam z vodo, mu ga zmešam s čajem...pol popije oboje ne da bi vedu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 21:52:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 js jih naročim enmu prijatlu ker dela v italiji, ker meni se ne da hodit v italijo če rabiš, povej.. so pa 7 evrov al neki takega. Ma spije čaj premešan z aptamilom tako da ima kao reden obrok - 2 deci na dan recimo... samo pol zvečer se pokaka gor do ramen Bom povedala za kapljice, če bo sila. Zakaj pa z aptamilom? Na koliko časa pa je? To te sprašujem zato, ker danes kot veš, sem bila mama duda. In sem ji turila čaj, samo ga ni hotla. In zdaj razmišljam, katero foro naredit, da bo pila čaj. pač namesto, da mu aptamil zmešam z vodo, mu ga zmešam s čajem...pol popije oboje ne da bi vedu Ej to je pa ful dobra ideja! Bom probala enkrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
ime za punco?adockime za punco?julija (
41%)
ajda (
35%)
tinkara (
24%)
Število vseh glasov: 616Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!