Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 7:17:20
|
|
|
|
biba77
|
... naslednji teden! :bravo::bravo::bravo::bravo: Natancneje, v :hudicek::hudicek: PETEK TRINAJSTEGA:hudicek::hudicek:. Zbirno mesto bo na Mariborskem zelezniskem kolodvoru, predlagana ura je ob 17h (vendar je fleksibilna); potem pa bomo sli/se bomo odpeljali nekam ... to pa vam se ne povem. :hudicek::):):hudicek: Vabljene ste vse: borke za :modri: in :roza: (Anitka, Koala, A&T, Skye, Frizerka, Pika74, dadica, larisa, pupika, Gea, ...); borke za :duda: (tia, Bambi, Pia73, pi, tinkamiska, - tudi katera iz bolj oddaljenih krajev ...) in tiste, ki ze imate kakega nadobudneza (-da nas malo poucite :ups::ups: ) tudi lahko pridete. Torej, moja malenkost in Bambi sva ze na listi, ostale pa se pripisite: 1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3)
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 7:56:37
|
|
|
|
emaa
|
mogoče pa pridem, sem še na bolniški, tko da bi se dal. če katera hoče pridet iz Ljubljane, naj se pofočka, peljem.
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:03:05
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) PS: katera bo pekla? :)-:)-:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:04:01
|
|
|
|
Neža81
|
Glede na to, da ob petkah delam samo do 13, pridem tudi jaz!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:04:45
|
|
|
|
emaa
|
lahko naredim uno tortico, ki sem jo včeraj dala v album (ročna dela)
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:05:24
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) PS: katera bo pekla? :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:21:45
|
|
|
|
koala
|
1)Astra:rozica: 2)Bambi:rozica: 3)Emamair:rozica: 4)Neza81:rozica: 5)Koala:rozica: Ps:Saj res katera pekla?:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:38:08
|
|
|
|
biba77
|
1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) Koala :rozica: 6) Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; Kaj bo se katera pekla? :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:39:42
|
|
|
|
koala
|
Jaz glasujem za jag.:torta: najmi njami
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:39:46
|
|
|
|
amadeusa
|
a lahko pridemo tudi tiste, ki jih nisi dala na seznam? Kako pa vas prepoznat in kje točno je zbirno mesto -pred lokomotivo? daj malo še napiši o tem in kako bi šle z avti ali kaj?
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:40:11
|
|
|
|
emaa
|
torta bo spečena in dostavljena, obljubim;)
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:41:38
|
|
|
|
PiaM
|
Mogoče pa pridem še jaz, če mi bo uspelo, saj je blizu.LP :rozica:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:47:50
|
|
|
|
emaa
|
no lepo, saj jaz tud nimam tako daleč do maribora, dobra urca pa sem tam, če sem lahko na faks hodila, bom pa še na čvek:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 8:50:13
|
|
|
|
PiaM
|
OK, naredite seznam potrebščin, ki jih moramo zraven prinesti...:)-:)- :sloncek: :rozica:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:00:23
|
|
|
|
pika74
|
Iiii kaj ste dobre :bravo::love::bravo::love: sam men je pa MB tok deleč :(( Ne bom nč oblubla, sam če bo pa ratal, bom pa povedala. Astra - borke :)-:)-:)- - sm dobla dons asociacijo, da smo borke za severno mejo 8)8)8)8)8)8)8)8) držte se :miska::rozica::miska::miska:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:10:50
|
|
|
|
Gea1
|
Ne vem, kje ste datum pobrale. Sem sicer malo vraževerne sorte, ampak vseeno. Bom prišla! Komaj čakam, da spoznam še preostale! :sloncek: Kje pa bo srečanje?
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:13:00
|
|
|
|
Nannn
|
a se lahko pridruzimo se ostale?
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:20:15
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo: Seznam raste: 1) Astra :rozica: 2) Bambi :rozica: 3) Emamair :rozica: 4) Neza81 :rozica: 5) Koala :rozica: 6) amadeusa :rozica: (bomo se dogovorili za razpoznavni znak - za tiste, ki se se ne poznamo; in, ja, pri lokomotivi bo ok) 7) PiaM :rozica: :bravo::bravo: 8) Pika74 :rozica: (??navijam, da prides) 9) Gea1 :rozica: (datum slucajno sovpada z 13; ampak, ker so petki trinajstega bolj redki, jih jemljimo za dobre, ne slabe ;);)) 10) Nann :rozica: (seveda lahko) Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; obicajno katera prinese kako pecivo, za pit in majhen prigrizek pa si narocimo in si potem razdelimo placilo. Kaj bo se katera pekla? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :miska:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:28:03
|
|
|
|
emaa
|
Nann, pika vozim lahko jaz ali pa katera od vaju, do železniške v mariboru najdem z zavezanimi očmi, tako da ne bo problema. Vožnje iz Ljubljane pa je za cca 1 uro in 15 minut. Astro sem vidla na slikah, upam da je še enaka, če pa bo Anitka tam pa sploh ne bo problema.
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:35:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ojoj:( spet mam predavanje tisti dan:(:(:( Bom pa v mislih z vami!!! In naslednje srečanje pa pridem, ker se mi bojo da predavanja kmalu končala:) Fino se mejte!!!!:):):):):):):) Tinka(enkrat vas bom že dobila8)ahahahaa)
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:37:08
|
|
|
|
biba77
|
Tinka, a mas dolgo predavanja? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 9:51:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, se mi šele ob 16.00 začnejo pa trajajo tja do 20.00 pa še v LJ. Pa sej vas bom enkrat dobila, tega se sploh ne bojim:) In zdej se bo začelo toplo vreme in sigurno bo še kakšno srečanje ne? Komaj čakam!:) Tinka
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 10:53:46
|
|
|
|
cmokec
|
Za to srečanje se bom pa še jaz potrudila priti v MB, ker boste same cvetke na kupu. :love: Upam, da mi bo uspelo doma vse tako splanirati, da bom šla lahko čvekat na drugi konec SLO. Pa saj me bolj vleče, kot če bi šlo za randi. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 10:55:23
|
|
|
|
dadica
|
ponavadi sem petke popolden prosta.ampak ravno naslednji petek imam službo:((:((:((:(( pa se vidimo kdaj drugič!!
|
|
|
|
Naslednje srecanje bo... 6.5.2005 11:15:28
|
|
|
|
biba77
|
Dadica, vaju s Tinkamisko bomo pa naslednjic toliko bolj pricakovali!! :):) Seznam "prijavljenih" :): :metulj: 1) Astra :metulj: 2) Bambi :metulj: 3) Emamair :metulj: 4) Neza81 :metulj: 5) Koala :metulj: 6) amadeusa :metulj: 7) PiaM :metulj: 8) Pika74 :metulj: 9) Gea1 :metulj: 10) Nann :metulj: 11) Cmokec Ps: Emamair - jag. :torta:; Astra - skutino pecivo; Kaj bo se katera pekla?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Sanje o nosečnosti so pozitivneSe je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?