|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
21.3.2009 16:27:53   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

tale seznam je pa z mojega vidika čist depresiven ratal... user posted image user posted image user posted image  samo še 5 bušijev in MOJ JE VMEEEEEEEES user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej je moj ta prvi, pa vidiš da že kar vztraja, smo prej celo user posted image pa da vidmo efekte user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 501
21.3.2009 16:33:00   
jjasna85

o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vse najboljše, Leon!

kako ste pa to opazle??user posted image ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak...
se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilouser posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 502
21.3.2009 16:34:42   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, Leon!

kako ste pa to opazle??user posted image ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak...
se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilouser posted image user posted image

ola mačkica, vidim da ti špila, ko si not user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 503
21.3.2009 16:35:27   
Najaa

Vse najboljše, Leon!

Kok smo opazle? Pri avatarju? user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.3.2009 17:27:56   
Lolita23

ŽIvjo!!!

Vsem, ki ste rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ter seveda za vse ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, Hb.Upam, da nobena ne čaka, tako kot sem jaz.Porodno zgodbo vam zaupam, ko bom imela kaj časa, trenutno dela sirena.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.3.2009 17:37:36   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Vse najboljše, Leon!

ko sm KJE??!user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.3.2009 17:37:53   
jjasna85

Vse najboljše, Leon!

Kok smo opazle? Pri avatarju? user posted image

misliš podpisu?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.3.2009 17:40:57   
Sey

PIRURI JE RODILA!!!

DANES OB 14.27 URI, SE JE NAŠI DRUŽINICI PRIDRUŽIL 3130G TEŽEK IN 51CM DOLG BUNKOLO NEO...MAMA IN TATA SVA ZELO VESELA, SESTRICA MIA PA ZELO PONOSNA...

BRAVO ANA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 508
21.3.2009 17:42:23   
Sey
Sem bila v Postojni, ampak ne v porodnišnici, sem šla malo po nakupih...user posted image user posted image user posted image
...v Postojno pa, če bo slučajno kaj...
...pa ni ne duha ne sluha o kakšnih znakih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.3.2009 18:21:59   
Pupa7

Vse najboljše, Leon!

se opravičuje, bom napisala v knjižni slovenščiniuser posted image hahaha, noter draga noter med štirimi stenami

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.3.2009 18:46:18   
Pupa7
no, mi smo šli na zelo kratek sprehod, ker me je začel trebuh tko špikat, da sem komaj nazaj domov prišla... user posted image

zdaj sem si privoščila vročo kopel in sem čist hin user posted image user posted image user posted image

pa ve? kaj se kaj dogaja, vsaj pri tistih, ki še niste odrinle v Rim user posted image

Lolitka, dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.3.2009 19:01:44   
drevozivljenja
oj čveke..da vam mal napišem zgodbo po5roda sedaj ko moja lubika aja......tako je bilo...imela sem normalen ctg.V RAKIČANU..zaznal je popadke a se nisem preveč sekirala ker sem jih imela 3 tedne in že 2krat bila na opazovanju..ok..user posted image potem pa pač pregled in doktor kos mi pove da bojo me obdržali ker sem 2 cm odprta in da je otrok ocenjen na zelo malo težo.(že spet ista zgodba),pretoke skozi popkovnico NI hotel delati..sem mu pač rekla da ne bom tukaj ker so mi že 3krat rekli da sem odprta pa nisem bila.moj lubi je potem vprašal zakaj ne sprožijo poroda če je pupa majhna...je ena nesramna sestra odgovorila::zato ker ni sposoben živeti zunaj maternice!!!s tem me je udarila kot bi me kdo vrgel s 7nastropja...pač sem podpisala in še isti dan šla v maribor.PRIDEM TJA CTG JE RISAL POPADKE AMPAK NEREDNE..ODPRTA 1 CM...SO ME DALI NA ULTRAZVOK,MALA JE IMELA KAO 2200 gramov...drug dan so mi sprožili porod..dali so mi tabletko za odpiranje...popadki so se hitro začeli...ampak odprta le 3 cm..ob 15h so mi predrli mehur.ko sem šla na wc sem se naenkrat odprla na 8cm,pa na 9 in je na svet prišla najina Tia.in teška 2710..ob pol 5 sem rodila..bilo je hitro ampak boleče.tako da res v murski soboti ne vem kaj bi bilo z mojo pupiko..k sreči sem se pravilno odločilauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.3.2009 19:09:55   
Paksi79

no, mi smo šli na zelo kratek sprehod, ker me je začel trebuh tko špikat, da sem komaj nazaj domov prišla... user posted image

zdaj sem si privoščila vročo kopel in sem čist hin user posted image user posted image user posted image

pa ve? kaj se kaj dogaja, vsaj pri tistih, ki še niste odrinle v Rim user posted image

Evo mene, jast sm se kar tu...ze od treh si pisem na list popadke, ki so bli na 14 min, pa celo na 12, vendar sem mi zdi, da so skoz bolj svoh in se umirja...zravn pa se pupika brca ko nora:)
Uff, lih me je en zagrabu, ko to pisem...hitro na listej zapisat...imam ze celo stran popisano...
Najbrz me caka se ena neprespana noc:) Ampak sem se skoraj na cilju...user posted image

Spring is here and I'm almost THERE:) Sam se cist mal in koncno bom vidla mojo malo princeskico...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.3.2009 19:13:33   
Najaa
Lolita, super da ste doma. In končno, da si opravila, a ne? user posted image

drevoživljenja, ti si še en dokaz, kako "natančni" so UZ pri tehtanju otroka... Sam da je vse ok z vama. user posted image

Moja tavečja je bolana... moja tamikena je ravno jedla in zdaj spančka... ati v trgovini... jaz pa tukaj. Itak, sej drugače sploh ne znam več zabijat časa. user posted image  user posted image

Paksi in Pupa, držim pesti, da se čim prej kaj zgodi. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.3.2009 19:14:01 >

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.3.2009 19:35:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ŽIvjo!!!

Vsem, ki ste rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ter seveda za vse ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, Hb.Upam, da nobena ne čaka, tako kot sem jaz.Porodno zgodbo vam zaupam, ko bom imela kaj časa, trenutno dela sirena.user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla, Lolitka, dobrodošla spet med nami user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.3.2009 19:36:12   
felix7

tale seznam je pa z mojega vidika čist depresiven ratal... user posted image user posted image user posted image  samo še 5 bušijev in MOJ JE VMEEEEEEEES user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej je moj ta prvi, pa vidiš da že kar vztraja, smo prej celo user posted image pa da vidmo efekte user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zdej te bo pa glih na 22. zgrabil...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.3.2009 19:36:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

oj čveke..da vam mal napišem zgodbo po5roda sedaj ko moja lubika aja......tako je bilo...imela sem normalen ctg.V RAKIČANU..zaznal je popadke a se nisem preveč sekirala ker sem jih imela 3 tedne in že 2krat bila na opazovanju..ok..user posted image potem pa pač pregled in doktor kos mi pove da bojo me obdržali ker sem 2 cm odprta in da je otrok ocenjen na zelo malo težo.(že spet ista zgodba),pretoke skozi popkovnico NI hotel delati..sem mu pač rekla da ne bom tukaj ker so mi že 3krat rekli da sem odprta pa nisem bila.moj lubi je potem vprašal zakaj ne sprožijo poroda če je pupa majhna...je ena nesramna sestra odgovorila::zato ker ni sposoben živeti zunaj maternice!!!s tem me je udarila kot bi me kdo vrgel s 7nastropja...pač sem podpisala in še isti dan šla v maribor.PRIDEM TJA CTG JE RISAL POPADKE AMPAK NEREDNE..ODPRTA 1 CM...SO ME DALI NA ULTRAZVOK,MALA JE IMELA KAO 2200 gramov...drug dan so mi sprožili porod..dali so mi tabletko za odpiranje...popadki so se hitro začeli...ampak odprta le 3 cm..ob 15h so mi predrli mehur.ko sem šla na wc sem se naenkrat odprla na 8cm,pa na 9 in je na svet prišla najina Tia.in teška 2710..ob pol 5 sem rodila..bilo je hitro ampak boleče.tako da res v murski soboti ne vem kaj bi bilo z mojo pupiko..k sreči sem se pravilno odločilauser posted image

no, samo da se je vse dobro izšlo user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.3.2009 19:41:21   
felix7
in še novice iz slovenskih porodnišnic:

NM: Cebeica Maja in Maks ostajata notri do pondeljka, ker je Maks še vedno na antibiotikih.

MS: v četrtek je bila v P sprejeta pondelak zaradi bolečin v trebuhu, za katere je mislila, da so popadki, pa niso bili. Ponoči ji je vročina narasla in včeraj dosegla 39,2. Zvečer je po dveh infuzijah, tabletih in injekciji komaj popustila. Popoldne je ctg kazal popadke, ki jih je čez noč čutila na 15 min, proti jutru pa so se umirili. Sedaj je vse v redu in v ponedeljek morda sprožijo porod. Komaj čaka na naše novička in pošilja pikapoke vsem, ki dihajo oziroma še bodo (bomo).

Toliko zaenkrat user posted image

Vaša feliša user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.3.2009 19:45:25   
jjasna85

Vse najboljše, Leon!

se opravičuje, bom napisala v knjižni slovenščiniuser posted image hahaha, noter draga noter med štirimi stenami

madona.. sm bla res zaspana, da v prvo nism razumela kaj mi pišešuser posted image user posted image user posted image
zdej sm se zbudila po popoldanskem počitku in kar vse razumemuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.3.2009 19:48:31   
felix7

a naslednji popoldanski spanec boš zase odspala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.3.2009 19:48:33   
jjasna85

NM: Cebeica Maja in Maks ostajata notri do pondeljka, ker je Maks še vedno na antibiotikih.

MS: v četrtek je bila v P sprejeta pondelak zaradi bolečin v trebuhu, za katere je mislila, da so popadki, pa niso bili. Ponoči ji je vročina narasla in včeraj dosegla 39,2. Zvečer je po dveh infuzijah, tabletih in injekciji komaj popustila. Popoldne je ctg kazal popadke, ki jih je čez noč čutila na 15 min, proti jutru pa so se umirili. Sedaj je vse v redu in v ponedeljek morda sprožijo porod. Komaj čaka na naše novička in pošilja pikapoke vsem, ki dihajo oziroma še bodo (bomo).

Toliko zaenkrat user posted image

Vaša feliša user posted image

hahaha... kakšen podpis.. kot da si pisala pismo staršem... ''draga mami in očka... bla bla bla... vajina Feliša''user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.3.2009 19:49:28   
felix7

hahaha... kakšen podpis.. kot da si pisala pismo staršem... ''draga mami in očka... bla bla bla... vajina Feliša''user posted image user posted image

samo če se mami takole podpišem, ne bo vedla, kdo piše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 522
21.3.2009 19:53:51   
jjasna85

samo če se mami takole podpišem, ne bo vedla, kdo piše user posted image user posted image user posted image

to ti misliš...
mama vedno veuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.3.2009 19:58:32   
tasa_m
večer,
a kaj novega??

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.3.2009 20:02:09   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer,
a kaj novega??

to je kar vemo :

Toliko zaenkrat

Vaša feliša

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!