Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 16:27:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tale seznam je pa z mojega vidika čist depresiven ratal... samo še 5 bušijev in MOJ JE VMEEEEEEEES sej je moj ta prvi, pa vidiš da že kar vztraja, smo prej celo pa da vidmo efekte
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 16:33:00
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 16:34:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo ola mačkica, vidim da ti špila, ko si not
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 16:35:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo Kok smo opazle? Pri avatarju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 17:27:56
|
|
|
|
Lolita23
|
ŽIvjo!!! Vsem, ki ste rodile .Ter seveda za vse ki čakate Mi smo doma, Hb.Upam, da nobena ne čaka, tako kot sem jaz.Porodno zgodbo vam zaupam, ko bom imela kaj časa, trenutno dela sirena.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 17:37:36
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo ola mačkica, vidim da ti špila, ko si not ko sm KJE??!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 17:37:53
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo Kok smo opazle? Pri avatarju? misliš podpisu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 17:40:57
|
|
|
|
Sey
|
PIRURI JE RODILA!!! DANES OB 14.27 URI, SE JE NAŠI DRUŽINICI PRIDRUŽIL 3130G TEŽEK IN 51CM DOLG BUNKOLO NEO...MAMA IN TATA SVA ZELO VESELA, SESTRICA MIA PA ZELO PONOSNA... BRAVO ANA!!!! ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 17:42:23
|
|
|
|
Sey
|
Sem bila v Postojni, ampak ne v porodnišnici, sem šla malo po nakupih... ...v Postojno pa, če bo slučajno kaj... ...pa ni ne duha ne sluha o kakšnih znakih...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 18:21:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo ola mačkica, vidim da ti špila, ko si not ko sm KJE??! se opravičuje, bom napisala v knjižni slovenščini hahaha, noter draga noter med štirimi stenami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 18:46:18
|
|
|
|
Pupa7
|
no, mi smo šli na zelo kratek sprehod, ker me je začel trebuh tko špikat, da sem komaj nazaj domov prišla... zdaj sem si privoščila vročo kopel in sem čist hin pa ve? kaj se kaj dogaja, vsaj pri tistih, ki še niste odrinle v Rim Lolitka, dobrodošla doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:01:44
|
|
|
|
drevozivljenja
|
oj čveke..da vam mal napišem zgodbo po5roda sedaj ko moja lubika aja......tako je bilo...imela sem normalen ctg.V RAKIČANU..zaznal je popadke a se nisem preveč sekirala ker sem jih imela 3 tedne in že 2krat bila na opazovanju..ok.. potem pa pač pregled in doktor kos mi pove da bojo me obdržali ker sem 2 cm odprta in da je otrok ocenjen na zelo malo težo.(že spet ista zgodba),pretoke skozi popkovnico NI hotel delati..sem mu pač rekla da ne bom tukaj ker so mi že 3krat rekli da sem odprta pa nisem bila.moj lubi je potem vprašal zakaj ne sprožijo poroda če je pupa majhna...je ena nesramna sestra odgovorila::zato ker ni sposoben živeti zunaj maternice!!!s tem me je udarila kot bi me kdo vrgel s 7nastropja...pač sem podpisala in še isti dan šla v maribor.PRIDEM TJA CTG JE RISAL POPADKE AMPAK NEREDNE..ODPRTA 1 CM...SO ME DALI NA ULTRAZVOK,MALA JE IMELA KAO 2200 gramov...drug dan so mi sprožili porod..dali so mi tabletko za odpiranje...popadki so se hitro začeli...ampak odprta le 3 cm..ob 15h so mi predrli mehur.ko sem šla na wc sem se naenkrat odprla na 8cm,pa na 9 in je na svet prišla najina Tia.in teška 2710..ob pol 5 sem rodila..bilo je hitro ampak boleče.tako da res v murski soboti ne vem kaj bi bilo z mojo pupiko..k sreči sem se pravilno odločila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:09:55
|
|
|
|
Paksi79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, mi smo šli na zelo kratek sprehod, ker me je začel trebuh tko špikat, da sem komaj nazaj domov prišla... zdaj sem si privoščila vročo kopel in sem čist hin pa ve? kaj se kaj dogaja, vsaj pri tistih, ki še niste odrinle v Rim Lolitka, dobrodošla doma Evo mene, jast sm se kar tu...ze od treh si pisem na list popadke, ki so bli na 14 min, pa celo na 12, vendar sem mi zdi, da so skoz bolj svoh in se umirja...zravn pa se pupika brca ko nora:) Uff, lih me je en zagrabu, ko to pisem...hitro na listej zapisat...imam ze celo stran popisano... Najbrz me caka se ena neprespana noc:) Ampak sem se skoraj na cilju...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:13:33
|
|
|
|
Najaa
|
Lolita, super da ste doma. In končno, da si opravila, a ne? drevoživljenja, ti si še en dokaz, kako "natančni" so UZ pri tehtanju otroka... Sam da je vse ok z vama. Moja tavečja je bolana... moja tamikena je ravno jedla in zdaj spančka... ati v trgovini... jaz pa tukaj. Itak, sej drugače sploh ne znam več zabijat časa. Paksi in Pupa, držim pesti, da se čim prej kaj zgodi.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.3.2009 19:14:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:35:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ŽIvjo!!! Vsem, ki ste rodile .Ter seveda za vse ki čakate Mi smo doma, Hb.Upam, da nobena ne čaka, tako kot sem jaz.Porodno zgodbo vam zaupam, ko bom imela kaj časa, trenutno dela sirena. ojla, Lolitka, dobrodošla spet med nami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:36:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tale seznam je pa z mojega vidika čist depresiven ratal... samo še 5 bušijev in MOJ JE VMEEEEEEEES sej je moj ta prvi, pa vidiš da že kar vztraja, smo prej celo pa da vidmo efekte ja, zdej te bo pa glih na 22. zgrabil...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:36:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja oj čveke..da vam mal napišem zgodbo po5roda sedaj ko moja lubika aja......tako je bilo...imela sem normalen ctg.V RAKIČANU..zaznal je popadke a se nisem preveč sekirala ker sem jih imela 3 tedne in že 2krat bila na opazovanju..ok.. potem pa pač pregled in doktor kos mi pove da bojo me obdržali ker sem 2 cm odprta in da je otrok ocenjen na zelo malo težo.(že spet ista zgodba),pretoke skozi popkovnico NI hotel delati..sem mu pač rekla da ne bom tukaj ker so mi že 3krat rekli da sem odprta pa nisem bila.moj lubi je potem vprašal zakaj ne sprožijo poroda če je pupa majhna...je ena nesramna sestra odgovorila::zato ker ni sposoben živeti zunaj maternice!!!s tem me je udarila kot bi me kdo vrgel s 7nastropja...pač sem podpisala in še isti dan šla v maribor.PRIDEM TJA CTG JE RISAL POPADKE AMPAK NEREDNE..ODPRTA 1 CM...SO ME DALI NA ULTRAZVOK,MALA JE IMELA KAO 2200 gramov...drug dan so mi sprožili porod..dali so mi tabletko za odpiranje...popadki so se hitro začeli...ampak odprta le 3 cm..ob 15h so mi predrli mehur.ko sem šla na wc sem se naenkrat odprla na 8cm,pa na 9 in je na svet prišla najina Tia.in teška 2710..ob pol 5 sem rodila..bilo je hitro ampak boleče.tako da res v murski soboti ne vem kaj bi bilo z mojo pupiko..k sreči sem se pravilno odločila no, samo da se je vse dobro izšlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:41:21
|
|
|
|
felix7
|
in še novice iz slovenskih porodnišnic: NM: Cebeica Maja in Maks ostajata notri do pondeljka, ker je Maks še vedno na antibiotikih. MS: v četrtek je bila v P sprejeta pondelak zaradi bolečin v trebuhu, za katere je mislila, da so popadki, pa niso bili. Ponoči ji je vročina narasla in včeraj dosegla 39,2. Zvečer je po dveh infuzijah, tabletih in injekciji komaj popustila. Popoldne je ctg kazal popadke, ki jih je čez noč čutila na 15 min, proti jutru pa so se umirili. Sedaj je vse v redu in v ponedeljek morda sprožijo porod. Komaj čaka na naše novička in pošilja pikapoke vsem, ki dihajo oziroma še bodo (bomo). Toliko zaenkrat Vaša feliša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:45:25
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, a Leon ima pa danes en mesec? Vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse najboljše, Leon! kako ste pa to opazle?? ja, danes ima en mesec.. je že cel korenjak... se zahvaljuje za čestitke...sm mu lih nos spucala za darilo ola mačkica, vidim da ti špila, ko si not ko sm KJE??! se opravičuje, bom napisala v knjižni slovenščini hahaha, noter draga noter med štirimi stenami madona.. sm bla res zaspana, da v prvo nism razumela kaj mi pišeš zdej sm se zbudila po popoldanskem počitku in kar vse razumem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:48:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, mi smo šli na zelo kratek sprehod, ker me je začel trebuh tko špikat, da sem komaj nazaj domov prišla... zdaj sem si privoščila vročo kopel in sem čist hin pa ve? kaj se kaj dogaja, vsaj pri tistih, ki še niste odrinle v Rim Lolitka, dobrodošla doma a naslednji popoldanski spanec boš zase odspala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:48:33
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še novice iz slovenskih porodnišnic: NM: Cebeica Maja in Maks ostajata notri do pondeljka, ker je Maks še vedno na antibiotikih. MS: v četrtek je bila v P sprejeta pondelak zaradi bolečin v trebuhu, za katere je mislila, da so popadki, pa niso bili. Ponoči ji je vročina narasla in včeraj dosegla 39,2. Zvečer je po dveh infuzijah, tabletih in injekciji komaj popustila. Popoldne je ctg kazal popadke, ki jih je čez noč čutila na 15 min, proti jutru pa so se umirili. Sedaj je vse v redu in v ponedeljek morda sprožijo porod. Komaj čaka na naše novička in pošilja pikapoke vsem, ki dihajo oziroma še bodo (bomo). Toliko zaenkrat Vaša feliša hahaha... kakšen podpis.. kot da si pisala pismo staršem... ''draga mami in očka... bla bla bla... vajina Feliša''
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:49:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha... kakšen podpis.. kot da si pisala pismo staršem... ''draga mami in očka... bla bla bla... vajina Feliša'' samo če se mami takole podpišem, ne bo vedla, kdo piše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:53:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha... kakšen podpis.. kot da si pisala pismo staršem... ''draga mami in očka... bla bla bla... vajina Feliša'' samo če se mami takole podpišem, ne bo vedla, kdo piše to ti misliš... mama vedno ve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 19:58:32
|
|
|
|
tasa_m
|
večer, a kaj novega??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 21.3.2009 20:02:09
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, a kaj novega?? to je kar vemo : IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še novice iz slovenskih porodnišnic: NM: Cebeica Maja in Maks ostajata notri do pondeljka, ker je Maks še vedno na antibiotikih. MS: v četrtek je bila v P sprejeta pondelak zaradi bolečin v trebuhu, za katere je mislila, da so popadki, pa niso bili. Ponoči ji je vročina narasla in včeraj dosegla 39,2. Zvečer je po dveh infuzijah, tabletih in injekciji komaj popustila. Popoldne je ctg kazal popadke, ki jih je čez noč čutila na 15 min, proti jutru pa so se umirili. Sedaj je vse v redu in v ponedeljek morda sprožijo porod. Komaj čaka na naše novička in pošilja pikapoke vsem, ki dihajo oziroma še bodo (bomo). Toliko zaenkrat Vaša feliša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kdaj greste najraje na dopustSparkpozimi (
7%)
poleti (
85%)
ne morem se odločiti (
7%)
Število vseh glasov: 260Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!