|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
21.3.2009 13:41:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no tko sem se najedla, zdaj grem spat, feliša če te bo konretno mi prosim sms pošlji user posted image

don't worry, ni nobene panike, tako da kar mirno spančkaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.3.2009 13:55:35   
Nina00
Dober dan user posted image

Imam mali časa, ko mali spi. Sicer se mu pa že pozna, da je toliko časa samo doma. Mu že po malo špila user posted image

Sicer pa je pri nas še vedno vse mirno user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.3.2009 13:55:46   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

SPPS vse najboljšeeeee !!!
user posted image

(saj sem ti htela enga mačota dat, sam zdaj smo mame pa mormo bit mal bolj resne user posted image user posted image )

Jure od =jasne= tudi tebi vse najboljše!

user posted image

Se pridružujem. Obema VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.3.2009 13:56:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image suncicica ,ČESTITKE ,LAHKO SI PONOSNA DA JE ŠLO DO KONCAuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.3.2009 13:58:15   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Imam mali časa, ko mali spi. Sicer se mu pa že pozna, da je toliko časa samo doma. Mu že po malo špila user posted image

lepo, da nama s Pupo delaš družbo user posted image  midve tudi ne veva, če bo še letos user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.3.2009 14:06:47   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

lepo, da nama s Pupo delaš družbo user posted image  midve tudi ne veva, če bo še letos user posted image

Ja, ampak mi tempiramo šele za naslednji vikend, tako da mi je sedaj še všeč, da se nič ne dogaja. Moram še torbo za v P pripravt. Sem jo tudi prvič bolj pozno - ene 24 ur pred popadki - tako da sedaj tud še čakam. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.3.2009 14:07:56   
Nina00
Vsem, ki ste na poti v P, pa user posted image user posted image user posted image  in da bi bilo hitro user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.3.2009 14:14:15   
helimaša
hej!

da se mal oglasm.....me smo super.....Zoja je ful pridna......samo papca in aja.....tko da je kr luštn......Maša je fuuullll lubosumna.......je treba vit skoz z njo.....ful zahteva.....res noro.....tko da ful pozornosti išče.....drgač pa se kr dobr rihtamo.....sam mene mori k morm bit not zaprta......pa tko bi šla vn.....komi čakam drug tedn da bomo počas začel vn hodit.....upam dam da bo lepo vreme.....drug tedn ko gre Maša v vrtec pa bom mela malo več časa in vam napišem porodno zgodbouser posted image .....
papa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.3.2009 14:24:55   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke! user posted image

Pa čestitke še enkrat spps in Najini babici! user posted image user posted image user posted image

Pa še čestitke za naši marčevski dvojčici in seveda mamici, ki je zdržala 2v1 toliko časa! user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
21.3.2009 14:37:31   
sahary
Evo moja obljubljena porodna zgodba...
Torej večer prej sem že čutila rahlo zbadanje in zvijanje...vedela sem da tokrat se pa ne bo umirilo ampak nisem hotla it ponoči v bolnico, sem mislila bom že počakala do jutra.No verjetno ne rabim razlagat da sem mela ful nemirno noč, ne tok zarad krčev kot zaradi skrbi da pa se res ne bi kaj prehitro začelo in bi bila prepozna, kar so me vsi svarili in strašili. Ob šestih sem šla lulat-in alarm- krvava sluz!! Joj pol me je blo pa strah,kaj pa če mi res odteče voda in v dveh popadkih rodim???!!
Sem šla kr moje tri fante zbudit pa še mojga "tavečjega fanta" in sem rekla GREMO!!! No pa so me pol vsi štrije pred šolo in vrtem zapeljali v Celje. Tam so me sprejeli kr na porodni oddelek in po ctgju, ki ni pokazal nič in po pregledu-bila sem odprta 1cm-poslali na oddelek. Pa na UZ so me naročli. Jooj kako me je jezilo da se je vse ustavilo! In sem razmišljala...kaj pa če se čist umiri in bom tam kake par dni...kr tako...
No ob 11h sem mela UZ, pa me je ginekolog pregledal in mi povedal da sem za rodit ampak ker se nič ne dogaja..če želim da mi sprožijo...sem bila ful presenečena ker je prejšnji dan dr.Koren rekel da dokler se otročeku dobro godi nimajo razloga da bi sprožli, v glvanme me je tako preentil da nisem takoj rekla ja...pa je šla ena druga not jaz sem pa zuni počakala da premislim...in ko je prišla ven, je rekel kaj zdaj, pa sem rekla da te pa ja...je rekel naj grem kar v porodno sobo.
In sem šla. In ko sem stopla skoz tista nihajna vrata sem si mislila ljubi bog, kdaj jih bom spet videla...
no dali so me na porodno mizo pa predrli mehur, pa vstavili iglo v roke da bi mi naštimali umetne popadke... pa sem začutila malo močnejše svoje in sem rekla da bi počakala na svoje...pa sem ležala tako ene 2 uri in po 2h urah sem bila odprta 3cm, čeprav morm rečt da kar se tiče poroda naj povem da je sicer trajal 3,5h kar naj bi bilo za 4. kar dosti,ampak jaz sem mela svoje popadke...lahk rečem da na 10-15min in to take blage, 20sekundne da verjetno tiste ki imate boleče menstruacije bolj boli...no po treh urah in še nekaj ko me je babica pogledala je rekla- aha -tole pa bo počasi...pa je rekla pristisnite, dihajte, ne tiščat,...in tako še en blag popadek ...in mi jo je dala na trebuh. Ne vem kako je šlo ampak saj pravim skoraj brez bolečin, najprej sem gledala kaj je zdaj to ker sploh nisem mogla verjet da sem rodila! Pa sem! Res super babica, sposobna. No pa sem mela mojo malo Nežo.
Sem vprašala če lahka kričim od veselja, pa je rekla da zarad nje lahko, no pa sem se vzdržala, (je ena rojevala za zaveso zraven mene) sem raje jokala.

tega je zdaj že 8dni ampak tale porod je res nepozaben
sem rekla da bi šla profesionalno rojevat namesto drugih če bi se takole rojevalo res...vsaka mi zavida ko ji povem ampak saj veste, 1. in 2. pa tudi tretjič ni šlo tako lahko...to pa pozabijo

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.3.2009 14:45:01   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Sam to pa ni fer...
s Piruri sva bile zmenjene, da greva skupaj v Postojno...
...ona je že šla in me ni počakala!user posted image

Zdaj pa bom mogla sama na ogled jame!user posted image user posted image user posted image

Piruri, držim pesti! user posted image user posted image user posted image

tudi mene Paksi noče čakat user posted image user posted image user posted image

A katera ve, se s Piruri kaj dogaja?user posted image

nč... se misla, da Primorke kej veste... user posted image

Sprašujem, ker Sey pravi, da je Piruri šla in je ni počakala...
Sem ji pa poslala sms, pa javim, ko bo odgovorila.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.3.2009 14:45:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Hvala vsem za čestitke! user posted image

Pa čestitke še enkrat spps in Najini babici! user posted image user posted image user posted image

Pa še čestitke za naši marčevski dvojčici in seveda mamici, ki je zdržala 2v1 toliko časa! user posted image

Hvala.

Pa lepa fotka! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.3.2009 15:01:30   
Paksi79

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Sam to pa ni fer...
s Piruri sva bile zmenjene, da greva skupaj v Postojno...
...ona je že šla in me ni počakala!user posted image

Zdaj pa bom mogla sama na ogled jame!user posted image user posted image user posted image

Piruri, držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Sej se nism u Postojni...si trenutno stopam popadke:) So na 15 min:) Ce pride do 10, grem tut jast u Postojno delat druzbo Piruri:)

tudi mene Paksi noče čakat user posted image user posted image user posted image

A katera ve, se s Piruri kaj dogaja?user posted image

nč... se misla, da Primorke kej veste... user posted image

Sprašujem, ker Sey pravi, da je Piruri šla in je ni počakala...
Sem ji pa poslala sms, pa javim, ko bo odgovorila.

Spring is here and I'm almost THERE:) Sam se cist mal in koncno bom vidla mojo malo princeskico...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.3.2009 15:03:01   
jjasna85
Ola tudi iz moje strani!

Mi je že kar nerodno, ker me ni nič gor pa sploh ne vem kaj se kaj dogajauser posted image user posted image
ma mam opravičilouser posted image Leon je nekaj bolan... kašlja, pa nos pa poln tako da sm več al manj skozi pri njemu.. ko pa ni buden, pa spim da si kaj odpočijem...
nism navajena tako malo spatuser posted image user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.3.2009 15:07:41   
jjasna85
Uuuu... spps vse najboljšeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.3.2009 15:08:03   
Paksi79

IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79

Dobro jutro punce!

Meni je dons zjutraj sel cep:) Pa celo noc nism spala in mela otrdevanje trebuha na 20 min in me je vsakic peklo zravn kot pri menstruaciji...grem sam na sprehod na svez zrak in pol nazaj spat, ker sm cist crknena:)

Pogum vsem, ki rojevate in srecnouser posted image user posted image user posted image

opa, a me ne boš počakala? user posted image

Ma ne bi, mi je dons kar faj datum...od moje prjatlce rojstni dan:) In ze navija, da grem u porodnisnico:) Sej se trudim in lezim, nic nordijske hoje dons, ampak imam popadke na 15 min in ce se ne umiri, grem pri 10 v Postojno...pri nas ze vlada obsedeno stanje:)

Sej ni se nic receno, to je lahk sele uvod in lahk traja do 24:)

Spring is here and I'm almost THERE:) Sam se cist mal in koncno bom vidla mojo malo princeskico...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.3.2009 15:10:16   
ada2
user posted image  Sahary, take porodne zgodbe imamo radiuser posted image ... si mi kar voljo dala, da grem še jaz po četrtegauser posted image ...ampak jaz že prve 3 porode nisem imela neke grozno hude... potem pa me lahko pri 4. zvije, tako, da... bomo kar pri 3 ostaliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.3.2009 15:19:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

Evo moja obljubljena porodna zgodba...
Torej večer prej sem že čutila rahlo zbadanje in zvijanje...vedela sem da tokrat se pa ne bo umirilo ampak nisem hotla it ponoči v bolnico, sem mislila bom že počakala do jutra.No verjetno ne rabim razlagat da sem mela ful nemirno noč, ne tok zarad krčev kot zaradi skrbi da pa se res ne bi kaj prehitro začelo in bi bila prepozna, kar so me vsi svarili in strašili. Ob šestih sem šla lulat-in alarm- krvava sluz!! Joj pol me je blo pa strah,kaj pa če mi res odteče voda in v dveh popadkih rodim???!!
Sem šla kr moje tri fante zbudit pa še mojga "tavečjega fanta" in sem rekla GREMO!!! No pa so me pol vsi štrije pred šolo in vrtem zapeljali v Celje. Tam so me sprejeli kr na porodni oddelek in po ctgju, ki ni pokazal nič in po pregledu-bila sem odprta 1cm-poslali na oddelek. Pa na UZ so me naročli. Jooj kako me je jezilo da se je vse ustavilo! In sem razmišljala...kaj pa če se čist umiri in bom tam kake par dni...kr tako...
No ob 11h sem mela UZ, pa me je ginekolog pregledal in mi povedal da sem za rodit ampak ker se nič ne dogaja..če želim da mi sprožijo...sem bila ful presenečena ker je prejšnji dan dr.Koren rekel da dokler se otročeku dobro godi nimajo razloga da bi sprožli, v glvanme me je tako preentil da nisem takoj rekla ja...pa je šla ena druga not jaz sem pa zuni počakala da premislim...in ko je prišla ven, je rekel kaj zdaj, pa sem rekla da te pa ja...je rekel naj grem kar v porodno sobo.
In sem šla. In ko sem stopla skoz tista nihajna vrata sem si mislila ljubi bog, kdaj jih bom spet videla...
no dali so me na porodno mizo pa predrli mehur, pa vstavili iglo v roke da bi mi naštimali umetne popadke... pa sem začutila malo močnejše svoje in sem rekla da bi počakala na svoje...pa sem ležala tako ene 2 uri in po 2h urah sem bila odprta 3cm, čeprav morm rečt da kar se tiče poroda naj povem da je sicer trajal 3,5h kar naj bi bilo za 4. kar dosti,ampak jaz sem mela svoje popadke...lahk rečem da na 10-15min in to take blage, 20sekundne da verjetno tiste ki imate boleče menstruacije bolj boli...no po treh urah in še nekaj ko me je babica pogledala je rekla- aha -tole pa bo počasi...pa je rekla pristisnite, dihajte, ne tiščat,...in tako še en blag popadek ...in mi jo je dala na trebuh. Ne vem kako je šlo ampak saj pravim skoraj brez bolečin, najprej sem gledala kaj je zdaj to ker sploh nisem mogla verjet da sem rodila! Pa sem! Res super babica, sposobna. No pa sem mela mojo malo Nežo.
Sem vprašala če lahka kričim od veselja, pa je rekla da zarad nje lahko, no pa sem se vzdržala, (je ena rojevala za zaveso zraven mene) sem raje jokala.

tega je zdaj že 8dni ampak tale porod je res nepozaben
sem rekla da bi šla profesionalno rojevat namesto drugih če bi se takole rojevalo res...vsaka mi zavida ko ji povem ampak saj veste, 1. in 2. pa tudi tretjič ni šlo tako lahko...to pa pozabijo

zdaj, ko sem pa tole prebrala, bi šla pa kar rodit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.3.2009 15:21:19   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Ola tudi iz moje strani!

Mi je že kar nerodno, ker me ni nič gor pa sploh ne vem kaj se kaj dogajauser posted image user posted image
ma mam opravičilouser posted image Leon je nekaj bolan... kašlja, pa nos pa poln tako da sm več al manj skozi pri njemu.. ko pa ni buden, pa spim da si kaj odpočijem...
nism navajena tako malo spatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Leona

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.3.2009 15:21:24   
jjasna85
PIRURI JE RODILA!!!

DANES OB 14.27 URI, SE JE NAŠI DRUŽINICI PRIDRUŽIL 3130G TEŽEK IN 51CM DOLG BUNKOLO NEO...MAMA IN TATA SVA ZELO VESELA, SESTRICA MIA PA ZELO PONOSNA...

BRAVO ANA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.3.2009 15:22:33   
jjasna85

Ola tudi iz moje strani!

user posted image user posted image user posted image  za Leona

Hvala feliša...
a ti si pa še kar tle??user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.3.2009 15:22:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  Sahary, take porodne zgodbe imamo radiuser posted image ... si mi kar voljo dala, da grem še jaz po četrtegauser posted image ...ampak jaz že prve 3 porode nisem imela neke grozno hude... potem pa me lahko pri 4. zvije, tako, da... bomo kar pri 3 ostaliuser posted image

ampak nikoli se ne ve, a ne? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.3.2009 15:24:14   
felix7

PIRURI JE RODILA!!!

DANES OB 14.27 URI, SE JE NAŠI DRUŽINICI PRIDRUŽIL 3130G TEŽEK IN 51CM DOLG BUNKOLO NEO...MAMA IN TATA SVA ZELO VESELA, SESTRICA MIA PA ZELO PONOSNA...

BRAVO ANA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiiii, bravo Piruri user posted image user posted image user posted image  A Piruri je Ana ime? Ha, nisem vedla, da imam soimenjakinjo.

Skratka čestitke, upam, da je šlo gladko user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.3.2009 15:24:20   
Najaa

PIRURI JE RODILA!!!

Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.3.2009 15:25:51   
Najaa
jjasna85, oprosti, ker ti nisem odgovorila na sms. Imam noro doma - Tija je bolana, Nika bi se pa skoz dojila in na telefon sem kar pozabila... Oprosti. user posted image
Veter pa tako piha, da naš zmenek itak odpade...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!