Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 10:36:33
|
|
|
|
tassika
|
šEL JE SPOZNAVAT KAM BO ŠEL NA DOPUST KO BOVA ŠLA MIDVA V Grčijo Če bo pa kaj potomstva, bo pa en mladiček moj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 11:43:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oh vas bo še prijelo boste videle pa k boste hotle pa dragi ne bo hotu k ga bo strah da nebi kaj bilo z otročkom narobe.Mi nismo že od valentinovega Ja, to pa se spomnim še iz prve nosečnosti, je bilo točno tako. res je mojga je tko strah da nebi kaj bebici naredu,da bolj poredko slončkava Samo po 37t pa ima da vsak dan da gre mami čim prej v P
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 11:44:47
|
|
|
|
sonček85
|
evo tko celo stanovanje je pospucano,sem tko vesela k vse tako lepo diši in se sveti zdaj grem pa še malo po trg. k sem bila tko pridna
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 13:53:49
|
|
|
|
tassika
|
Pa kje ste vse danes, meni je dolgčas in odštevam do konca službe.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 15:05:13
|
|
|
|
sonček85
|
JaZ sem se malo potepala ,sedaj sem pa prišla smao malo pokukat če e kaj dogaja ,pa je vsepovsod ddanes na celem rr tko mir. Tassi a si lahko dala slikco,k gledam pa vidim ,da ni,sem pomanjšala koliko se je dalo,al ne gre vas pridem še kaj pokukat,papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:15:11
|
|
|
|
tassika
|
Sonček slikca je bila za twixy, pa pravi, da ji ne doboli, da reče nepravi format slike. Je rekla, da bo še poskušala. Jez sem pa že dom, potem pa k frizerju frfru popravt, ko pa pridem domov imam pa generalno hišo od pikija pospravt . Moj gre pa zvečer na bovlin, pa kar naj gre, ker je tko zoprn da je groza, njemu škoduje če je predolgo doma.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:18:53
|
|
|
|
sonček85
|
aha ,sem misla da je bila zate.Upam ,da bo lahko uredila. Ja jaz sem pa že dop . vse počistla ,A za pikija moraš hiško pospravt,samo pazi da si daš rokavice gor ,če še nisi tokse prebolela. JA DRAGI PA KR NAJ GRE VČAS PRAV PAŠE DA JIH NI Jaz grem pa v četrtek k frizerju ,moram bit lepa da se me otroček ne bo ustrašu k se bo rodil
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:23:11
|
|
|
|
tassika
|
Sonček ni panike, je samo mikva, pa ker je zaprta žival, veš čas v stanovanju tudi ni panike. Vzela sva jo pa ravno zato, ker ni alergena žival, nihče ni alergičen na dlako činčile, lahko te samo prah moti, ker umiva se pa v pesku, pa še to sem zdaj najdla takšnega, ki se ne praši veliko. Ja ti pa kr k frizerju in kakšna bo nova frizurca, meni so sodelavke, ki že imajo otroke rekle, ali imej toliko dovge, da jih lahko daš v čop ali pa čisto kratke, ker ne boš imela časa, da se nekaj preveč rihtaš, pa še vroče ti ne bo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:34:40
|
|
|
|
sonček85
|
Aha potem pa res brez skrbi. Ja frizurca bo po moje kr taka k vedno ,čeprav sem razmišljala da bi si dala malo drugače(bojo pa prameni,likanje,str.konic) ja jaz imam tako dolge da jih lahko dam v čop saj bo tudi bolje ,ker saj veš kako majo mali otročki radi lase
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:39:46
|
|
|
|
tassika
|
O vem, ravno tako kot očala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:44:37
|
|
|
|
malaMravljica
|
Punce, meni grejo pa kar solze v oci danes. Jutri grem nazaj in ze danes jokam, kaj bo sele jutri. Dajte mi eno tako pozitivno in ne jokavo misel, ker ne smem jokat jutri, mi je tako grozno, vedno jocem ko grem od tukaj. Saj ze pogresam ljubija, jutri ko bom ze gor pri Spitalu bo ze dobro, samo it od doma je vedno tako grozno. Vem, zvecer se bova ze stiskala, tako me bo vesel, samo joooj no, zakaj morem prav jaz ziveti tako dalec. Pa se mama je danes po vsej sili hotla, da nekaj kupi za malcka, da bo ze sedaj imel tudi nekaj od nje. Kupila mi je en kompletek, bodi, majcka in hlace z nogavickami, pa kapica in rokacicke. Tako lepo je, sem prav rekla, da bi lahko to imel se za iz porodnisnice. Je pa belo, modro z enim vzorckom, tko da bi bilo lepo tudi za puncko. Drugace pa danes nimam nic pametnega za povedat, sem samo zalostna.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:49:35
|
|
|
|
tassika
|
MM ne jokat, pač tako je, v življenju se moramo velikokrat odpovedati marsikateri pomembni stvari, pogelj z druge strani, tudi tvoj se je, tudi on je daleč od doma, sta šla nekam vmes. Vem da se je težko ločit od staršev, ampak če s tem sebi in svojim otrokom lahko nudiš več je to zelo dobro, ker si poskrbel, da si srečen. Valda pa pogrešaš domače in svojo deželo, je pa toliko slajše ko se vidite, a ne. Evo nekaj nakladam, ampak saj veš karkoli napišem je boljše kot nič
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:51:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika O vem, ravno tako kot očala ja rav imaš.To bo problem pri nas,no pa jaz jih doma tko ne nosim ,razn k vozim jih ,ker jih imam za daleč mm: nikar ne bodi žalostna ,me te bom v dobro vboljo spravile i kako lepo od mami,jaz bom tudi dala našemu malčku za iz P komplete k mi ga je mami kupla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 16:56:13
|
|
|
|
malaMravljica
|
he he Tassika, nakladas ja, sam je boljse kot nic, hval ti. Ves, moj ni sel od doma, sem kar jaz k njemu sla. Mah, gor nimam nikoli domotozja, ko pa morem od tukaj nazaj it je pa vedno ista pesem, ne vem ce bo sploh kdaj bolje. In ze ves ta cas iscem en tak izrek, ali pa eno misel, nekaj kar bi si govorila, da ne bi jokala. Sem ze rekla, da si bom ena homeopatska zdravila nabavla, da mi bo cist ravno, ko bom sla od tukaj, sam to se pa bojim, da bi mi bilo ravno tudi na cesti pol. Ko sva oba tukaj mi je potem v avtu takoj dobro, ko grem pa sama pa gledam ko grem cez slo mejo, pa pol v Avstriji ko grem za tablo Nemcija je tam v drugo stan tabla Slovenija, prava bedarija. Komaj cakam, da se enkrat v Slovenijo preselimo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 17:44:45
|
|
|
|
tassika
|
pa se boste, nič nisi povedala da imate to v planu. Nič šibam k frizerju, ti zvečer še kaj napišem. papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 17:56:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, ma daj, ti si pa zlata to bi si mogla jutri vrtet, ko bom sla. Sam ves kaj,k sedaj mi pa spet solze lijejo, pa ravno sem bila spet ok. Tassika, ne saj nismo se nic zmenjeni, to je samo v moji glavi. Joj punce no, kolks te dobre. Soncek, sedaj se pa spet smejim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 20.3.2009 21:36:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, ma daj, ti si pa zlata to bi si mogla jutri vrtet, ko bom sla. Sam ves kaj,k sedaj mi pa spet solze lijejo, pa ravno sem bila spet ok. Tassika, ne saj nismo se nic zmenjeni, to je samo v moji glavi. Joj punce no, kolks te dobre. Soncek, sedaj se pa spet smejim. nena ti smejo to si daj jutri k je tko lepo ,meni polepša tkoj dan k sem slabe volje. jupi kr smej se tko je prav
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 8:24:41
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro!! Naj vas lepo pozdravim in vam zaželim ,kar se da lepo soboto in nedeljo Naj vam sije sonček mm:ti pa si samo poj Always look from bride side of life,......rade te imamo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 9:58:44
|
|
|
|
tassika
|
Juto punce. MM lepo in mirno ter s čimanj solzno vožnjo domov. Jaz sem pa čist utrujena, tko da grem naprej ležat na kavč. Zunaj je ful lep sonček, ampak tako piha, da me bo odpihnilo in nimam želje it vn.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 10:25:48
|
|
|
|
twixy
|
Jutro malaMravljica Prav dobro te razumem. Jaz se ze z mojimi vec kot 1leto nisem videla in ze tukaj vcasih ko pomislim na njih dobim kepo v grlu. Si pa zelo uzivala,ne? Srecno pot nazaj. Jaz sem ravno prilezla iz postelje in ze sibam nazaj ker mi slabost narasca
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 10:33:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jutro se od mene, ceprav je ze skoraj popoldan. Jaz se se odlocam kdaj bom sla nazaj, zdi se mi, da sele jutri, ceprav gledan vremensko napoved in se mi zdi, da danes je gor po poti lepo jasno, jutri pa oblacno, mogoce dez. Sem hotla danes,da ne rabim nove vinjete, ma kaj, 7 eur me ne gane toliko. Toliko stvari sem nabrala skupaj, avto bo poln kislih paprik, kumarc, rdece pese, zelja. Pa slo revij za dojencka, knjig za razvoj in se in se. Twixy, pa se 2 l vode iz pipe bom vzela in bom gor imela originalno slo cedevito Tukaj je sicer prtezno jasno, samo tako piha, da samo cakam kdaj nam hiso odpihne. Mogoce se naslednjic javim ze iz druge drzave. Uzivajte in hvala vam za vse spodbudne besedice, zlate ste.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 10:44:08
|
|
|
|
tassika
|
MM si vzela dost velik avto, da boš vse notri spravla, bi mogla enoprostorca . Jaz tudi čakam, kdaj naju odpihne, imam pa nov znak, bolijo me joškice, ubistvu samo bradavice na dotik, pa že me je začelo po malem koža srbeti, to me je tudi zadnjič in je bilo grozno. Slabo mi pa še ni . Zdaj perem drugi stroj cunj, se bo lepo sušilo ker piha, potem imam pa še posteljnino, popoldne pa v nabavo za jutrišnje kosilo in pa po pikija, upam, da bo hotel domov
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 11:34:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, saj ko sem mojemu rekla, da pisem seznam kaj rabim, je rekel, da naj vzamem kar kombi, da zgleda, da bom tolk robe znosila gor. A ves, nasa tajnica je tudi odjemalka slo proizvodov in ona mi tudi da seznam. Sedaj imam robo po celi hisi, zagoovo bom kaj pozabila na koncu. Punce, men se pa trebuh ze kar fajn pozna. Saj cez hlace in majico se ne vidi, sam ko se gola pogledam v ogledalo pa. Ampak res full se ze pozna. Moj me ni videl ze 10 dni in mu vsak dan na telefonu recem, da se mi trebuh se cist nic ne pozna
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.3.2009 11:42:18
|
|
|
|
sonček85
|
mm:srečno vožnjo ali danes ali jutri jutri bo dragi tko vesel k te bo videl pa še bušija še dobro da si res tko velik avto vzela
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?