|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
21.3.2009 8:13:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja...user posted image

samoplačniškega misliš?

ja ja sory pomota...user posted image ...samoplačniškega ja??'

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
21.3.2009 8:13:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

flaska gres castim

Jaz ga imam že naročenega, pride na domuser posted image Z možem vred, hehehehe! Je šel danes delat namreč, pa bo zdej kamalu doma in bo zajtrk prineseluser posted image Lahko pa še enih pet donaročim pa jih tebi prinesemuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
21.3.2009 8:15:16   
FLASK_A

flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja...user posted image

samoplačniškega misliš?

ja ja sory pomota...user posted image ...samoplačniškega ja??'

Hm... Kaj pa vem, mislim da je bil 30€ dve leti nazaj... Najboljš da pokličeš pa vprašaš. Ma jaz sem pol dala kar 70 al 80€ za 3D, pa je tudi vse pogledal. In še filmčke imam zdajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
21.3.2009 8:15:25   
Anonimen
dobro jutro

katmat: sam da si ok ti in tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slepič pa tud upam da bo vse vredu ker to pol pa res ni fajn, če bi jz mogla it še enkrat na operacijo slepiča bi raje ušlauser posted image držim pesti da bo vse vreduuser posted image

no mi smo drugač ustal, pa smo že ful narediluser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
21.3.2009 8:17:15   
KatMat
joj buh var da moj princ pride na belem konju....bo sel pes dam-horse burger je zakon!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
21.3.2009 8:18:19   
KatMat
evo cveki spet puca!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
21.3.2009 8:19:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no mi smo drugač ustal, pa smo že ful narediluser posted image user posted image

kaj si pa imela toliko dela že navsezgodajuser posted image

Ajaaaaaaaaaa! Sori....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
21.3.2009 8:20:12   
FLASK_A

evo cveki spet puca!!!

aja, tko se temu reče zdejuser posted image Jaz bi tut pucala!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
21.3.2009 8:20:58   
Anonimen

evo cveki spet puca!!!

ja če je pa svinjakuser posted image

ma sej samo še posesam in zavese operem pol pa nebom nič druzga več delalauser posted image

kaki si katmat, si vredu je vizita že mimuser posted image a pol maš lahko rač. v KCuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
21.3.2009 8:21:44   
OliveOyl
 O kati điz, bi me hmal kap k sem prebrala..
upam,da se bo vse zrihtalo,pa jest naj ti že dajo.user posted image  jaz bi od gladi umrla.ti sam teži pa jamraj,prav tako za UZ,drugače ne bo nič.

FLASK_A ima fajn kilažco tvoj user posted image ,saj ni čudno,če more sam tortice jest. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
21.3.2009 8:22:44   
Anonimen

kaj si pa imela toliko dela že navsezgodajuser posted image

Ajaaaaaaaaaa! Sori....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr izivaj, sam ni touser posted image user posted image user posted image sem pospravljalauser posted image
tega pe še tri mesece ne bom smelauser posted image imam prepoveduser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
21.3.2009 8:22:48   
KatMat
uuu jest tud!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
21.3.2009 8:23:03   
Tanja_
Dobro jutro punce!

katmat upam, da bojo ugotovili na viziti, da se je vnetje umirilo in da potem dobiš za jest. Moraš to tko vzet, da če bi jedla, bi blo nevarno te operirat, tko da je bolje za vaju, da ne dobiš. A te že kej manj boli? Kaj antibiotik si tudi dobila?

Kar se pa UZ pregledov tiče, je pa res, da zavarovalnica plača le 2 UZ pregleda v nosečnosti in eni G se tega držijo k pjanec plota in ne nardijo niti 1 več, kot piše. Men je tud moja bivša G na 1. pregledu rekla: "Tkole je! V nosečnosti ti pripada 10 pregledov in 2 UZ, ravnokar sva skurili enega, torej še morfologija."Tiste samoplačniške je pa kr naprej ponujalauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
21.3.2009 8:23:15   
FLASK_A
ma sej samo še posesam

user posted image user posted image user posted image to je tvoj user posted image vesel, da je vse tako fajn spucano in posesanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
21.3.2009 8:24:21   
OliveOyl
cveki ti se boš znucala,nikar tako glancat,da ne rabim imet slabe vesti.jaz sem šele pri kavici,tamala dva sta pr Winxicah-al kako se reče...
zavese bom pa jeseni oprala..user posted image user posted image

pr nas full sneži,sta že zjutraj hotela ven,v kombinezonih, pa 1cm snega.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
21.3.2009 8:24:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

FLASK_A ima fajn kilažco tvoj user posted image ,saj ni čudno,če more sam tortice jest. user posted image user posted image

user posted image

Ja, prvemu se pozna, da je bil na Mcdonalds dieti, tale drugi user posted image je pa že dva meseca na solatkah in brez večerje, tako da grozno zaostaja za bratcemuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
21.3.2009 8:28:28   
KatMat
vizita je bolj kasneje ob sobotah....se cakamo...antibiotikov mi pa niso dali....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
21.3.2009 8:32:27   
Anonimen

cveki ti se boš znucala,nikar tako glancat,da ne rabim imet slabe vesti.jaz sem šele pri kavici,tamala dva sta pr Winxicah-al kako se reče...
zavese bom pa jeseni oprala..user posted image user posted image

pr nas full sneži,sta že zjutraj hotela ven,v kombinezonih, pa 1cm snega.user posted image

ma jz pa najraje prc zjutraj naredim ker pol se mi ne dauser posted image pr nam je pa sončekuser posted image user posted image user posted image

moj ni pa nč vesel če je spucano, tud če ga kaj prosim da mi pomaga reče bom žeuser posted image halo del se nardi takoj če sem že pr njem, tako da pol sama naredim, pol mam pa krče, dec pa iz pojsle na kavč pa smrči ko pršičuser posted image pol pa prav kojk je utrujen, če ga pa ni na kavču ga pa sploh doma niuser posted image tak da jz mam pa nimam možauser posted image
ups se opravičujem, sem ihtova ko ris nangauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
21.3.2009 8:32:57   
OliveOyl
McDonald's dieta user posted image user posted image  ,grem cunje dat prat,da se mal premigam.

user posted image user posted image  itak ne smem,ker je tako nisko..upam da po 1.aprilu dobim dovoljenje.user posted image
medve  s cveko sva na suhem pol morva po glancat,da nama neumnosti ne hodijo po glavi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
21.3.2009 8:35:17   
Anonimen

McDonald's dieta user posted image user posted image  ,grem cunje dat prat,da se mal premigam.

user posted image user posted image  itak ne smem,ker je tako nisko..upam da po 1.aprilu dobim dovoljenje.user posted image
medve  s cveko sva na suhem pol morva po glancat,da nama neumnosti ne hodijo po glavi.

tako je user posted image user posted image user posted image user posted image maš pravuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
21.3.2009 8:35:19   
lake
Dobro jutro! Kje pa sneži? Pr nas je že sonček, samo piha in ni prov toplo.

Ja vizita je v bolnicah ob sobotah okol desetih, tko da žal boš mogla še mal počakat, antibiotika pa se mi zdi da pr slepiču  ne dajejo, samo znižujejo temperaturo če je treba. Samo res ne vem kaj delajo tok cajta da se odločjo a te bojo operiral al ne. A internet dela v sobi, al kako maš naštimanga? A ti je kej bolš dons? Je vročina padla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
21.3.2009 8:36:37   
Anonimen
ja katmat kako si? kako se počutiš je vse vreduuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
21.3.2009 8:41:00   
KatMat
za rac sploh nisem uprasala...pa ce bi mi zdej rekl da ga morm odnest dam bi ga skrila na wcju ga ne dam!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
21.3.2009 8:45:54   
KatMat
ekola...vizita mem...bodo kri se enkrat pregledal...pa mi bojo pop povedal a grem lahko dam ali ne...dr. reku da bi bilo zelo nevarno tudi za bebiko ce bi slo kaj narobe doma...ZA ENO JUHCO SEM PA ZBARANTALA!!!JUHU!pol me pa pride sestra uprasat ce lahko ze jem...pa sem rekla da lahko juhico-pa me uprasa kdaj jo hocem pa sem odgovorila na vsake 5 min
temp nimam vec tko da bomo vidl...kavo bi!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
21.3.2009 8:46:06   
Dudica1
vse neki o user posted image user posted image user posted image pa se dejte mal pregrešit sej če boste lepo počasi nima bit kej narobe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?