Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:13:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja... samoplačniškega misliš? ja ja sory pomota... ...samoplačniškega ja??'
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:13:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska gres castim Jaz ga imam že naročenega, pride na dom Z možem vred, hehehehe! Je šel danes delat namreč, pa bo zdej kamalu doma in bo zajtrk prinesel Lahko pa še enih pet donaročim pa jih tebi prinesem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:15:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja... samoplačniškega misliš? ja ja sory pomota... ...samoplačniškega ja??' Hm... Kaj pa vem, mislim da je bil 30€ dve leti nazaj... Najboljš da pokličeš pa vprašaš. Ma jaz sem pol dala kar 70 al 80€ za 3D, pa je tudi vse pogledal. In še filmčke imam zdaj
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro katmat: sam da si ok ti in tvoj za slepič pa tud upam da bo vse vredu ker to pol pa res ni fajn, če bi jz mogla it še enkrat na operacijo slepiča bi raje ušla držim pesti da bo vse vredu no mi smo drugač ustal, pa smo že ful naredil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:17:15
|
|
|
|
KatMat
|
joj buh var da moj princ pride na belem konju....bo sel pes dam-horse burger je zakon!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:18:19
|
|
|
|
KatMat
|
evo cveki spet puca!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:19:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no mi smo drugač ustal, pa smo že ful naredil kaj si pa imela toliko dela že navsezgodaj Ajaaaaaaaaaa! Sori....
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:20:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo cveki spet puca!!! aja, tko se temu reče zdej Jaz bi tut pucala!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo cveki spet puca!!! ja če je pa svinjak ma sej samo še posesam in zavese operem pol pa nebom nič druzga več delala kaki si katmat, si vredu je vizita že mim a pol maš lahko rač. v KC
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:21:44
|
|
|
|
OliveOyl
|
O kati điz, bi me hmal kap k sem prebrala.. upam,da se bo vse zrihtalo,pa jest naj ti že dajo. jaz bi od gladi umrla.ti sam teži pa jamraj,prav tako za UZ,drugače ne bo nič. FLASK_A ima fajn kilažco tvoj ,saj ni čudno,če more sam tortice jest.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no mi smo drugač ustal, pa smo že ful naredil kaj si pa imela toliko dela že navsezgodaj Ajaaaaaaaaaa! Sori.... ti kr izivaj, sam ni to sem pospravljala tega pe še tri mesece ne bom smela imam prepoved
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:22:48
|
|
|
|
KatMat
|
uuu jest tud!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:23:03
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro punce! katmat upam, da bojo ugotovili na viziti, da se je vnetje umirilo in da potem dobiš za jest. Moraš to tko vzet, da če bi jedla, bi blo nevarno te operirat, tko da je bolje za vaju, da ne dobiš. A te že kej manj boli? Kaj antibiotik si tudi dobila? Kar se pa UZ pregledov tiče, je pa res, da zavarovalnica plača le 2 UZ pregleda v nosečnosti in eni G se tega držijo k pjanec plota in ne nardijo niti 1 več, kot piše. Men je tud moja bivša G na 1. pregledu rekla: "Tkole je! V nosečnosti ti pripada 10 pregledov in 2 UZ, ravnokar sva skurili enega, torej še morfologija."Tiste samoplačniške je pa kr naprej ponujala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:23:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ma sej samo še posesam to je tvoj vesel, da je vse tako fajn spucano in posesano
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:24:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveki ti se boš znucala,nikar tako glancat,da ne rabim imet slabe vesti.jaz sem šele pri kavici,tamala dva sta pr Winxicah-al kako se reče... zavese bom pa jeseni oprala.. pr nas full sneži,sta že zjutraj hotela ven,v kombinezonih, pa 1cm snega.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:24:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl FLASK_A ima fajn kilažco tvoj ,saj ni čudno,če more sam tortice jest. Ja, prvemu se pozna, da je bil na Mcdonalds dieti, tale drugi je pa že dva meseca na solatkah in brez večerje, tako da grozno zaostaja za bratcem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:28:28
|
|
|
|
KatMat
|
vizita je bolj kasneje ob sobotah....se cakamo...antibiotikov mi pa niso dali....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl cveki ti se boš znucala,nikar tako glancat,da ne rabim imet slabe vesti.jaz sem šele pri kavici,tamala dva sta pr Winxicah-al kako se reče... zavese bom pa jeseni oprala.. pr nas full sneži,sta že zjutraj hotela ven,v kombinezonih, pa 1cm snega. ma jz pa najraje prc zjutraj naredim ker pol se mi ne da pr nam je pa sonček moj ni pa nč vesel če je spucano, tud če ga kaj prosim da mi pomaga reče bom že halo del se nardi takoj če sem že pr njem, tako da pol sama naredim, pol mam pa krče, dec pa iz pojsle na kavč pa smrči ko pršič pol pa prav kojk je utrujen, če ga pa ni na kavču ga pa sploh doma ni tak da jz mam pa nimam moža ups se opravičujem, sem ihtova ko ris nanga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:32:57
|
|
|
|
OliveOyl
|
McDonald's dieta ,grem cunje dat prat,da se mal premigam. itak ne smem,ker je tako nisko..upam da po 1.aprilu dobim dovoljenje. medve s cveko sva na suhem pol morva po glancat,da nama neumnosti ne hodijo po glavi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl McDonald's dieta ,grem cunje dat prat,da se mal premigam. itak ne smem,ker je tako nisko..upam da po 1.aprilu dobim dovoljenje. medve s cveko sva na suhem pol morva po glancat,da nama neumnosti ne hodijo po glavi. tako je maš prav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:35:19
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Kje pa sneži? Pr nas je že sonček, samo piha in ni prov toplo. Ja vizita je v bolnicah ob sobotah okol desetih, tko da žal boš mogla še mal počakat, antibiotika pa se mi zdi da pr slepiču ne dajejo, samo znižujejo temperaturo če je treba. Samo res ne vem kaj delajo tok cajta da se odločjo a te bojo operiral al ne. A internet dela v sobi, al kako maš naštimanga? A ti je kej bolš dons? Je vročina padla?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja katmat kako si? kako se počutiš je vse vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:41:00
|
|
|
|
KatMat
|
za rac sploh nisem uprasala...pa ce bi mi zdej rekl da ga morm odnest dam bi ga skrila na wcju ga ne dam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:45:54
|
|
|
|
KatMat
|
ekola...vizita mem...bodo kri se enkrat pregledal...pa mi bojo pop povedal a grem lahko dam ali ne...dr. reku da bi bilo zelo nevarno tudi za bebiko ce bi slo kaj narobe doma...ZA ENO JUHCO SEM PA ZBARANTALA!!!JUHU!pol me pa pride sestra uprasat ce lahko ze jem...pa sem rekla da lahko juhico-pa me uprasa kdaj jo hocem pa sem odgovorila na vsake 5 min temp nimam vec tko da bomo vidl...kavo bi!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 21.3.2009 8:46:06
|
|
|
|
Dudica1
|
vse neki o pa se dejte mal pregrešit sej če boste lepo počasi nima bit kej narobe...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?