|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
20.3.2009 21:10:16   
lake
Jst sm si jo shranla, pa sm te očitno poklicala, ko mi je shranjeval, če ti je pozvonil. Neki mi telefon štrajka.No lahko si jo shraniš.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.3.2009 21:21:46   
petrazg
Lake, a si se že kaj pozanimala za tisto zadevco v kliničnem... ko te v tisto vrečo zaprejo... Madonca sem smotana, ampak se ne morem spomnit kako se reče user posted image . Kdaj je priporočljivo , da se gre? Jst sem pred prvim porodom šla na akupunkturo na Dobrno in imam kar dobro mnenje o tej stvari. Sedaj pa Dobrna sigurno odpade, pa bi mogoče kakšen drug način poiskala...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.3.2009 21:35:53   
lake
Ne nism še poklicala, bom probala drug teden se naročit. Je pa to od 32. tedna naprej. Pa baje ni neke čakalne dobe, sploh dopoldanski termini so frej. Enkrat bom šla zihr probat, pol bom pa vidla. Sicer se pa temu reče abdominalna dekompresija.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.3.2009 21:51:46   
Anonimen
KatMat, držim pestke, da bo vse v redu...

Pa lahko noč vsem skupaj!

user posted image Še sovice grejo danes spat...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.3.2009 22:38:32   
elyy
ooo katamt ful dober d si se oglasla......me je že tok zanimal kvaje stabo,,mi pa že ceu dan pišemo o teb 
svašta in..kva brez hrane in pijače si že tok časa....o boga...
no js grem pančkat!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.3.2009 1:15:47   
Tanja_
katmat ful sem vesela zate, čeprav bi blo še bolš, če bi se nam od doma javljala. Skratka drži se!
Če ti bo pa ful dolgčas, te loh pridem pa obiskat, k sam sam 2 štuka nad tabo v službi.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.3.2009 6:56:14   
KatMat
hello!!!evo sem ze pridno pokonci in cakam da kaksna od vas pride gor...jap to je pa to ko imas stare babe polne jamranja zravn-na sosednji postelji ga pa ena tok žaga da celo noc nisem spala...

se bom dons kr z dohtarjem pogovorila ker to res ni dobr...naj me da se danes na uz pa naj rece da grem lahk dan-ker ne jem(mam kr ze luknjo v zelodcu) in po vrhu se ne spim...to pa ne more bit zdravo...

jah lahko me kaksna pride obiskat ce zeli...4 nad. soba 3.....edina nosecnica na oddelku!!!

DOBRO JUTRO!!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.3.2009 7:26:17   
KatMat
ŽIVJO KATARINA

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.3.2009 7:26:47   
FLASK_A
Dobro jutro!

KatMat, joj... Upam da boš kmal doma in da bo vse kuluser posted image user posted image user posted image Pa če te v žlički boli in si kaj zatekla, imaš visok pritisk, te sili na bruhanje in se ti včasih pred očmi začne kaj risat (take zvezdice), pol moraš to nujno zdravnikom rečt! Lahko da gre za preeklampsijo, samo upam pa, da nimaš ničesar od naštetegauser posted image Pa naj ti že dajo kaj za pojest, user posted image ! Jaz bi se kar razpočla, če tako dolgo ne bi jedlauser posted image

Drugače pa sem bila jaz včeraj na pregledu. user posted image je OK, pridno raste, glavico ima že dol in je kar nizko. Tako da moram baje malo več počivat... Zdej si bomo pa lahko večkrat tipkale, ker ostajam doma in bom šla mogoče samo še enkrat tedensko v službo...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
21.3.2009 7:32:23   
KatMat
FLASKA!!
zivjo!!super slisat za pregled...
nc mi niso se dali jesti...pa mi tud ne bojo...sem se ucer skregala pa mi dajo vsaj piti...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
21.3.2009 7:34:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

FLASKA!!
zivjo!!super slisat za pregled...
nc mi niso se dali jesti...pa mi tud ne bojo...sem se ucer skregala pa mi dajo vsaj piti...

Madonca, ti dohtarji! Pa sem vam mislila zajtrk skuhat, zdej pa ne bom nič izzivala... Sočustvujem s tabo in tvojim želodčkomuser posted image

Sej kaj takega, kot sem zgoraj opisala te ne matra, ane?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
21.3.2009 7:40:04   
KatMat
slabo se pocutim pa desno spodaj me boli...vrti se mi pa ze od tega ker nic ne jem

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
21.3.2009 7:43:43   
KatMat
evo saj se nabiramo!!!jutro punce

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
21.3.2009 7:45:09   
FLASK_A
Aha, no samo bodi pozorna na te znake... Da ne bo kaj narobe user posted image user posted image user posted image

naš user posted image ima pa že 1830g user posted image user posted image user posted image kako lepo je bilo včeraj na UZ, vse je BP!user posted image Pa očitno ne bo tak kot naš Jaka, ko sem ga z njegovimi 4690g rodilauser posted image Baje bo tale manjši...

Mož se pa že pritožuje- da to pa že niso njegovi geni, kje je kilaža!!? Pa masira me kje sem hodila osem mesecev nazaj, ker on že ne more bit za tole krivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
21.3.2009 7:48:54   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
21.3.2009 7:49:26   
Dudica1
dobro jutro

katmat si pa nas res prestrašla...no samo da sta oba vredu drugo se bo že še rešilo a ne...user posted image ...pa upam da ti kmal dajo kej za jest drugač prnesemo me dol kej v torbah...user posted image
flaska čestitke za pregled...user posted image ...kako nej pa jez zvem to kok je težak k nimam nobenga UZ ...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
21.3.2009 7:50:40   
psaša
O KatMat, samo da si OK, no ja, razen tega,da si lačnauser posted image . Sem se že ustrašila, da si nam pobegnila.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
21.3.2009 7:51:42   
KatMat
u jambo vrecah prosim!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
21.3.2009 7:53:01   
Dudica1

u jambo vrecah prosim!!!

user posted image user posted image user posted image ...ti sm povej če še kmal ne bo nč...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
21.3.2009 7:53:25   
KatMat
cakam vizito baje bo bolj pozno danes...pol grem pa na burek

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
21.3.2009 7:57:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska čestitke za pregled...user posted image ...kako nej pa jez zvem to kok je težak k nimam nobenga UZ ...user posted image

hvalauser posted image user posted image

Ja sej men je šlo to tut na živce pri prejšnji G. Nič nisem vedla. Potem sem pač šla samoplačniško na UZ k Pušenjaku. Ker mi je trapa naredila samo 1.UZ (8tednov) in morfologijo (24tednov). Potem pa čisto nič več- samo preglede sem imela... Kr neki. Sploh nisem vedla ali je mali vredu ali neuser posted image

Tale G, ki jo imam zdaj, je pa zakonuser posted image Ne dela vedno UZjev, ampak po potrebi in ravno toliko, da se prepriča, da je mali OK. To mi je ful dobro!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
21.3.2009 7:58:12   
FLASK_A

cakam vizito baje bo bolj pozno danes...pol grem pa na burek

user posted image user posted image user posted image bravo! jaz tudiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
21.3.2009 7:59:35   
Dudica1
flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
21.3.2009 8:07:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska in koliko je cena tega brezplačnega uz-ja...user posted image

samoplačniškega misliš?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
21.3.2009 8:08:43   
KatMat
flaska gres castim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?