|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
20.3.2009 16:28:22   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
01.kpmk                          (št. ?, št.? )                                          
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             24.03          user posted image CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image        GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                    LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)                                  user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)              20.03           user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                    user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           24.03             user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)           24.3CTG                KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             23.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)             27.03          
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                   user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)                                   user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image      LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          01.04 CTG       user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           31.03            user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           27.03           user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)         23.03              TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)        02.04              user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)      24.03CTG          user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
95.anca(28)                      (št.
1, št. 0)               02.04            user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. 1, št.  0)             20.03           user posted image PO                     
100.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             06.04            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)                                BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              03.04            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. 1)              27.03          
xx.04

111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
piruri
detelja CTG
nmag
copka
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :24+1+2+2
user posted image :71                

TRENUTNO NAS JE: 116 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
20.3.2009 16:30:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nenalena in detelja.kako lepo da vam sije sončrk,pri nas pa snežiuser posted image

Jaz bi tudi šla ven ,ap se mi sami ne da dragi pa ne more it poleg k je v B.user posted image

Super kosilo,njami,jaz bom pa jutri naredila filano papriko in pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85 - a pr vam sneži? sem mislila, da si iz CE,... No pol pa držim pesti da bo jutri in za vikend lep in sončen dan da bomo lahko še šle malo na kako dolgo šetnjo, danes pa kot pravi NenaLena je treba praznovat dan, pa lep dremež user posted image
jAZ SEM IZ žALCA IN KER SMO SE S PUNCAM MENLE SE BOMO KDAJ TUDI DOBILE DA BOMO  ŠL VOZIČKAT V ce

Ja sedaj je že nehalo,malo se pa sonček kaže izza oblačkov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
20.3.2009 17:01:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Drage Aprilčice!
Detelja hvala za zajtrk, jaz sem namreč šele zdaj na orng "zajtrku" - gris in čokolada v prahu. user posted image Spala sem namreč do 10h, pojedla malo sadja, pol pa nekaj časa tako nisem lačna. No, da vam povem svojo nočno in jutranjo zgodbo. Ponoči sem spala nepričakovano super, nič me ni motilo, nič bolelo. In ko sem se ob 7h zbudila, vse mirno. Ela ponavadi v tem času že veselo nori. Babe, kako sem se ustrašila! user posted image Kaj pa je zdaj to? Zakaj nič ne brca? user posted image user posted image Sama sebe nisem prepoznala, saj po naravi nisem ravno nek paničar. Vsi možni scenariji so se mi zvrteli pred očmi. Moj me je tolažil, da je vse ok, skupaj sva božala bušija, Ela je celo davkrat zelo nežno brcnila, toda komaj sem se umirila in nazaj zaspala. Ker zaspana sem bila pa kot polh. No, ko sem se zbudila ob 10h, pa se ji je kolcalo in je brcala. Ne ravno v svojem običajnem ritmu, toda buši je migal sem in tja. user posted image user posted image user posted image V glavnem, od danes naprej ne bom več ni jamrala, če me bo vse bolelo, ko me bo brcala, pa če mi trebuh raztegne do Ekvatorja in nogico porine do grla user posted image , samo da vem, da miga in da je živa. user posted image user posted image user posted image

Gnezdenje
- Očitno imamo vse iste simptome obsedenega "pucanja" in tisoč opravkov, ki jih moramo NUJNO opraviti še pred porodom. user posted image user posted image user posted image Jaz še vedno nisem vsega oprala in si spakirala torbe za P, kar načrtujem do konca tega tedna, pa sem kar neka živčna. user posted image Do poroda imam še 5 tednov, pa takšna panika, mater user posted image user posted image user posted image . Malo se imam na sumu, da si kar iščem neke opravke, da misli odtrgam od nezavednih strahov pred porodom. Ker bi se pošteno zlagala, če bi rekla, da me nič ni strah. Predvsem gre za strah pred neznanim. Le kako bo? Ali bom prepoznala popadke? Bom znala predihati bolečino? Kako bom sploh odreagirala? Se bom znala umiriti? Bo šlo vse ok? Kaj pa če se kaj zakomplicira? Bodo v porodnišnici spoštovali moj porodni načrt? Bo z Elo vse ok? ... Ni kaj, vedno znova se potolažim, da so takšna vprašanja normalna, da bi bilo bolj čudno, če bi vse skupaj potlačila in se delala, kako sem kul. user posted image Pa hvala bogu se zavedam, da ko se porod enkrat začne, me bo tako prevzel, da ne bo časa, da bi se za hipec zaustavila in filozofsko razpredala o vseh svojih dilemah in bistvu življenja. user posted image user posted image user posted image

junona in štorkljica - Me pa imamo PDP zelo blizu, jaz imam 23. aprila, tako da bomo po vsej verjetnosti "popadale" druga za drugo. user posted image user posted image user posted image Moji podatki za primerjavo so sledeči:
33t
KG: 1913 g
HC - Obseg glavice: 296
AC - Obseg trebuha: 279
FL - flemur: 61 (to je stegnenica ste rekle?)
GV/TT/BPD: 82 (ne vem, kaj je to? user posted image )
sonček85 - Upam, da je tvoj dragi že boljše. user posted image Ti pa le pazi, da se ne nalezeš. Vsako jutro dve stisnjeni pomaranči in ena limona, pa bi moralo biti dovolj, da ojačaš svoje vojačke v žilah. user posted image

No, lepo se imejte v tem sončnem, a mrzlem vremenu, jaz grem pa za kakšne pol urce spat. user posted image Sem danes spet bolj zaspane sorte, čutim, da Ela raste, saj me spet bolijo vse mišice v bušiju. Očitno ta mir iz njene strani pomeni, da moram tudi sama biti pridna in ji dati dovolj energije, da si nabere maščobico. user posted image Kot sem obljubila, nič se ne bom pritoževala. user posted image user posted image user posted image

Se slišimo kaj popoldan, če ne pa lep petek vsem, dokler smo še v enem kosu user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To si pa dober povedala.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
20.3.2009 17:01:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jaz pa sem nasla en napis za majco, k mislim, da bo odlicna za nasega ocija

user posted image

evo se ostale... http://shop.cafepress.com/dad

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
20.3.2009 17:01:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

javljam se toliko,da sporočim,da sem še vedno 2 v 1 user posted image
po 10dneh so mi končno uredili ta internet - spet dela, JUPI user posted image
junona-poslala sem ti ZS -> bom diplomirala prej preden uredim to blesavo štipendijo...
upam na tvojo pomoč
pa pozdravček vsem souser posted image in mamicam,naj aprilski sončki oz.krofeki čim hitreje napredujejo user posted image

Grem kr prebrat.user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
20.3.2009 17:01:33   
sonček85
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/kopanje-vasega-novorojencka.html

PA ŠE NEKAJ:
pa mene kr groza ,poslušam na pop tv  da je ena na letalu rodila in pustila novorojenčka  v košu,pa jst jo ..ijem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
20.3.2009 17:06:19   
Tabletka dOr
Ojla,

Sonček upam, da se tvoj user posted image  čimprej pozdravi. A veš, da sem danes naročila maso za malo rokico user posted image

Dons je pa že 20, zdej bomo pa hitro prišle na vrsto. Jaz upam, da uspem odložit odhod v Rim še vsaj za dva tedna user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
20.3.2009 17:10:21   
tinaaja
Duda, poklici svojega osebnega zdravnika, da preveri v tvoji kartoteki. drugace pa hitro na infekcijsko se testirat. Upam, da je skrb odvec.

Sem narocila majico user posted image

A ste prebrale, da je umrl damjan cavazza user posted image Kriza.. par let starejsi...

Aja, naslednji pregled imam cez 1 teden 27.3.

Danes sem v P vidla, nosecko napravljeno v spalno srajco in plasc in zraven mozeka, ki je ze imel gor uno zascitno obleko.. in si sploh mislit ne more, da se malo pa mene tud to caka .. sploh ne dojemam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Katera bo naslednja? a kaj stave pobiramo?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
20.3.2009 17:26:41   
duda1

Duda, poklici svojega osebnega zdravnika, da preveri v tvoji kartoteki. drugace pa hitro na infekcijsko se testirat. Upam, da je skrb odvec.

Ja saj to je glih žalostno, da sem svojo osebno zdravnico o tem spraševala že septembra, ko sem otroke dala v vrtec in sem hotela vedeti, katere otroške bolezni sem prebolela. Pa je ta rekla, da nima moje predšolske kartoteke in da je verjetno v arhivu. Pa sem jo iskala tudi tam, pa je ni in tam me tudi niso znali nikamor napotit, kje jo iskati.

Ko sem v ponedeljek s tem seznanila mojega G, pa mi je le ta odvrnil, da se tukaj ne da nič kaj storiti. Ko sem mu omenila testiranje, pa mi je odvrnil, da pač to ne pride v poštev, ker mi kot nosečnici tako ali tako ne more nič dati in da se na rezultate čaka tako dolgo, da se bo že prej tako ali tako videlo, če sem jih staknila.

Tako da lahko samo čakam in čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
20.3.2009 17:32:24   
tinaaja
A ni tko, da ti dajo protitelesa, ce nisi prebolela? user posted image Daj vprasaj pusenjaka na MON morda, kaj svetuje. Norice so le norice... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
20.3.2009 17:33:57   
kpmk

nenalena in detelja.kako lepo da vam sije sončrk,pri nas pa snežiuser posted image

Jaz bi tudi šla ven ,ap se mi sami ne da dragi pa ne more it poleg k je v B.user posted image

Super kosilo,njami,jaz bom pa jutri naredila filano papriko in pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85 - a pr vam sneži? sem mislila, da si iz CE,... No pol pa držim pesti da bo jutri in za vikend lep in sončen dan da bomo lahko še šle malo na kako dolgo šetnjo, danes pa kot pravi NenaLena je treba praznovat dan, pa lep dremež user posted image
jAZ SEM IZ žALCA IN KER SMO SE S PUNCAM MENLE SE BOMO KDAJ TUDI DOBILE DA BOMO  ŠL VOZIČKAT V ce

Ja sedaj je že nehalo,malo se pa sonček kaže izza oblačkov

U pišuka tko smo blizu, sem mislila da v naši okolici ne sneži user posted image  Sej tle pr nas pa tak fejst piha, da ni za nikamor user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
20.3.2009 17:37:19   
Tabletka dOr
A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
20.3.2009 17:40:14   
sonček85
TABLETKA:a res ,super  jaz jo bom pa potem k se malček rodi ,to bo taka lepa umetnija.user posted image user posted image user posted image Ja dragi je pa že bolje,mu lepo kuham čajčka kamiličnega  s kuminouser posted image

Ja zdaj bo pa kmalu konec meseca ,še 11 dni in bo apriluser posted image user posted image user posted image
tinaaja.jaz mislim ,da bo deteljauser posted image
kmpk:pri nas pa sonček sije proti CE je pa temno,kr nekiuser posted image user posted image

evo  sem se navečerjala.sem jedla prebranacuser posted image user posted image user posted image m kako je bil dober

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
20.3.2009 17:40:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A zdej ste pa vse pobegnile? So se vrnili vaši user posted image
jaz sem tukaj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
20.3.2009 17:40:37   
kpmk

Sem narocila majico user posted image

A ste prebrale, da je umrl damjan cavazza user posted image Kriza.. par let starejsi...  JA res kriza,... pa še prej piše na 24ur, da je njegov brat umrl ko je nek spot snemal,... to je pa res smola v družini Cavazza

Aja, naslednji pregled imam cez 1 teden 27.3.

Danes sem v P vidla, nosecko napravljeno v spalno srajco in plasc in zraven mozeka, ki je ze imel gor uno zascitno obleko.. in si sploh mislit ne more, da se malo pa mene tud to caka .. sploh ne dojemam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Katera bo naslednja? a kaj stave pobiramo?  Jst sem se danes začela tist zares zavedat da gre za res, ko sem dobila sms, da je ena prjatlca rodila, .... ko sma se še hecale kaj če bova skupaj v P.? Prej me je bilo skoz stah kako bo bolelo, pa to pa ono, zej se mi zdi pa da se res zavedam, da bo dokaj kmalu in da lahko kadar koli preseneti user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
20.3.2009 17:42:56   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js pa upam, da danes dobim AC, ki sem ga naročila preko soncek.si. Vse ste tako hitro dobile, pri meni pa nekaj mutijo.user posted image user posted image

mi smo ga baje danes dobli... zdaj morem samo še po njega user posted image  ga je tašča prevzela pri poštarju  user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
20.3.2009 17:43:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js pa upam, da danes dobim AC, ki sem ga naročila preko soncek.si. Vse ste tako hitro dobile, pri meni pa nekaj mutijo.user posted image user posted image

mi smo ga baje danes dobli... zdaj morem samo še po njega user posted image  ga je tašča prevzela pri poštarju  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
20.3.2009 17:46:47   
kpmk
user posted image user posted image  mene kr neki ven meče user posted image user posted image
Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale user posted image  jst mam zadnjih par dni full povečan apetituser posted image  KRIZA res user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
20.3.2009 17:48:47   
sonček85

user posted image user posted image  mene kr neki ven meče user posted image user posted image
Sem še jst ratala lačna, ko berem, kak ste nekatere že večerjale user posted image  jst mam zadnjih par dni full povečan apetituser posted image  KRIZA res user posted image  
ja se zgodi,pride tak user posted image user posted image user posted image jaz bom še ziher ka jedla,sem rekla mojmu da  bom zdaj več kg gor dobila k pa prej v vseh 8muser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
20.3.2009 17:51:05   
kpmk

ja se zgodi,pride tak user posted image user posted image user posted image jaz bom še ziher ka jedla,sem rekla mojmu da  bom zdaj več kg gor dobila k pa prej v vseh 8muser posted image user posted image

Jst se malo tolažim, s temle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko piše na rr koledarju:

V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
20.3.2009 17:53:24   
sonček85

Jst se malo tolažim, s temle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko piše na rr koledarju:

V dneh pred porodom lahko opazite še naslednje znake, ki pa naj vas ne zmedejo, saj ni nujno da se bo porod začel takoj po njihovem pojavu. Med temi znaki so: krvav izcedek iz nožnice, odluščenje čepa, povečan apetit, driska … Ponavadi se sluzast in malo krvavkast čep odlušči nekako dan pred začetkom poroda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bi jaz šla že včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
20.3.2009 17:56:53   
kpmk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  malo se je fajn tolažit, da nimam preveč slabe vesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
20.3.2009 17:56:56   
Tabletka dOr

TABLETKA:a res ,super  jaz jo bom pa potem k se malček rodi ,to bo taka lepa umetnija.user posted image user posted image user posted image Ja dragi je pa že bolje,mu lepo kuham čajčka kamiličnega  s kuminouser posted image

Ja zdaj bo pa kmalu konec meseca ,še 11 dni in bo apriluser posted image user posted image user posted image

Jaz sem kar danes naročila za rokico, ker pol bomo itak meli polne roke dela. Pol bom pa mogoče še kaj. Sam tudi ni lih poceni. Sem najprej misila, da bi jih naročila več še za family. Pa bi naredila še kakšno prababico, babico, sam je kr strošek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
20.3.2009 18:01:53   
Anonimen
Evo me, spet sem tu. user posted image Sva se z dragim najedla in šla kar malo počivat, če je pa že tak dan. user posted image Je tako blaženo zaspal, da se mu je kar smejalo. Jaz pa sem danes svoje že odspala user posted image , tako da sem ga enih 15 minut samo gledala, kako spi kot dojenček. V takšnih trenutkih bi ga najraje kar pojedla, tako ga imam rada user posted image  user posted image user posted image . Ko sem ga gledala v obraz, sem se spraševala, kako bo izgledala najina deklica: kakšne bo imela ustnice, pa očke, pa nosek, kako bo šobila čobico, se smejala ... Drage moje, kako bomo srečne, ko nam bodo dali naše otročke, ki sedaj rastejo v naših trebuščkih, po porodu na prsi! user posted image user posted image Tako da strahovi gor ali dol, porod bomo lepo fino poštimale in potem bomo mamice. Ene celo prvič! Jupi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
20.3.2009 18:03:14   
Anonimen
Če lahko povečan apetit prevedem kot "manija na sladko", pol bi jaz morala že desetkrat roditi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?