|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
20.3.2009 10:36:33   
tassika
šEL JE SPOZNAVAT KAM BO ŠEL NA DOPUST KO BOVA ŠLA MIDVA V Grčijouser posted image

Če bo pa kaj potomstva, bo pa en mladiček mojuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.3.2009 11:43:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

oh vas bo še prijelo boste videleuser posted image user posted image user posted image pa k boste hotle pa dragi ne bo hotu k ga bo strah da nebi kaj bilo  z otročkom narobe.Mi nismo že od valentinovegauser posted image user posted image user posted image

Ja, to pa se spomnim še iz prve nosečnosti, je bilo točno tako. user posted image
user posted image user posted image res je mojga je tko strah da nebi kaj bebici naredu,da bolj poredko slončkavauser posted image user posted image

Samo po 37t pa ima da vsak danuser posted image user posted image da gre mami čim prej v Puser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.3.2009 11:44:47   
sonček85
evo tko celo stanovanje je pospucano,sem tko vesela k vse tako lepo diši in se svetiuser posted image user posted image user posted image zdaj grem pa še malo po trg.user posted image user posted image k sem bila tko pridna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.3.2009 13:53:49   
tassika
Pa kje ste vse danes, meni je dolgčas in odštevam do konca službe.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.3.2009 15:05:13   
sonček85
JaZ sem se malo potepala  ,sedaj sem pa prišla smao malo pokukat če e kaj dogaja ,pa je vsepovsod ddanes na celem rr tko mir.

Tassi a si lahko dala slikco,k gledam pa vidim ,da ni,sem pomanjšala koliko se je dalo,al ne greuser posted image

vas pridem še kaj pokukat,papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.3.2009 16:15:11   
tassika
Sonček slikca je bila za twixy, pa pravi, da ji ne doboli, da reče nepravi format slike. Je rekla, da bo še poskušala.
Jez sem pa že dom, potem pa k frizerju frfru popravt, ko pa pridem domov imam pa generalno hišo od pikija pospravtuser posted image .
Moj gre pa zvečer na bovlin, pa kar naj gre, ker je tko zoprn da je groza, njemu škoduje če je predolgo doma.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.3.2009 16:18:53   
sonček85
aha ,sem misla da je bila zate.Upam ,da bo lahko uredila.

Ja jaz sem pa že dop . vse počistla ,A za pikija moraš hiško pospravt,samo pazi da si daš rokavice gor ,če še nisi tokse prebolela.
JA DRAGI PA KR NAJ GRE VČAS PRAV PAŠE DA JIH NIuser posted image user posted image user posted image
Jaz grem pa v četrtek k frizerju ,moram bit lepa da se me otroček ne bo ustrašu k se bo rodiluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.3.2009 16:23:11   
tassika
Sonček ni panike, je samo mikva, pa ker je zaprta žival, veš čas v stanovanju tudi ni panike. Vzela sva jo pa ravno zato, ker ni alergena žival, nihče ni alergičen na dlako činčile, lahko te samo prah moti, ker umiva se pa v pesku, pa še to sem zdaj najdla takšnega, ki se ne praši veliko.
Ja ti pa kr k frizerju in kakšna bo nova frizurca, meni so sodelavke, ki že imajo otroke rekle, ali imej toliko dovge, da jih lahko daš v čop ali pa čisto kratke, ker ne boš imela časa, da se nekaj preveč rihtaš, pa še vroče ti ne bo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.3.2009 16:34:40   
sonček85
Aha potem pa res brez skrbi.
Ja frizurca bo po moje kr taka k vedno ,čeprav sem razmišljala da bi si dala malo drugače(bojo pa prameni,likanje,str.konic) ja jaz imam tako dolge da jih lahko dam v čop saj bo tudi bolje ,ker saj veš kako majo mali otročki radi laseuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.3.2009 16:39:46   
tassika
O vem, ravno tako kot očalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.3.2009 16:44:37   
malaMravljica
Punce, meni grejo pa kar solze v oci danes. Jutri grem nazaj in ze danes jokam, kaj bo sele jutri. Dajte mi eno tako pozitivno in ne jokavo misel, ker ne smem jokat jutri, mi je tako grozno, vedno jocem ko grem od tukaj. Saj ze pogresam ljubija, jutri ko bom ze gor pri Spitalu bo ze dobro, samo it od doma je vedno tako grozno. Vem, zvecer se bova ze stiskala, tako me bo vesel, samo joooj no, zakaj morem prav jaz ziveti tako dalec.
Pa se mama je danes po vsej sili hotla, da nekaj kupi za malcka, da bo ze sedaj imel tudi nekaj od nje. Kupila mi je en kompletek, bodi, majcka in hlace z nogavickami, pa kapica in rokacicke. Tako lepo je, sem prav rekla, da bi lahko to imel se za iz porodnisnice. Je pa belo, modro z enim vzorckom, tko da bi bilo lepo tudi za puncko.

Drugace pa danes nimam nic pametnega za povedat, sem samo zalostna.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.3.2009 16:49:35   
tassika
MM ne jokat, pač tako je, v življenju se moramo velikokrat odpovedati marsikateri pomembni stvari, pogelj z druge strani, tudi tvoj se je, tudi on je daleč od doma, sta šla nekam vmes. Vem da se je težko ločit od staršev, ampak če s tem sebi in svojim otrokom lahko nudiš več je to zelo dobro, ker si poskrbel, da si srečen.
Valda pa pogrešaš domače in svojo deželo, je pa toliko slajše ko se vidite, a ne.

Evo nekaj nakladam, ampak saj veš karkoli napišem je boljše kot ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.3.2009 16:51:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

O vem, ravno tako kot očalauser posted image
user posted image user posted image ja rav imaš.To bo problem pri nas,no pa jaz jih doma tko ne nosim ,razn k vozim jih ,ker jih imam za dalečuser posted image

mm:user posted image nikar ne bodi žalostna ,me te bom v dobro vboljo spravileuser posted image user posted image user posted image i kako lepo od mami,jaz bom tudi dala našemu malčku za iz P komplete k mi ga je mami kuplauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.3.2009 16:52:27   
sonček85
mm:poglej touser posted image

http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.3.2009 16:56:13   
malaMravljica
he he Tassika, nakladas ja, sam je boljse kot nic, hval ti.  Ves, moj ni sel od doma, sem kar jaz k njemu sla. Mah, gor nimam nikoli domotozja, ko pa morem od tukaj nazaj it je pa vedno ista pesem, ne vem ce bo sploh kdaj bolje.
In ze ves ta cas iscem en tak izrek, ali pa eno misel, nekaj kar bi si govorila, da ne bi jokala. Sem ze rekla, da si bom ena homeopatska zdravila nabavla, da mi bo cist ravno, ko bom sla od tukaj, sam to se pa bojim, da bi mi bilo ravno tudi na cesti pol. Ko sva oba tukaj mi je potem v avtu takoj dobro, ko grem pa sama pa gledam ko grem cez slo mejo, pa pol v Avstriji ko grem za tablo Nemcija je tam v drugo stan tabla Slovenija, prava bedarija. Komaj cakam, da se enkrat v Slovenijo preselimo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.3.2009 17:44:45   
tassika
pa se boste, nič nisi povedala da imate to v planu. Nič šibam k frizerju, ti zvečer še kaj napišem.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.3.2009 17:56:49   
malaMravljica
Soncek, ma daj, ti si pa zlata user posted image user posted image user posted image to bi si mogla jutri vrtet, ko bom sla. Sam ves kaj,k sedaj mi pa spet solze lijejo, pa ravno sem bila spet ok.

Tassika, ne saj nismo se nic zmenjeni, to je samo v moji glavi.

Joj punce no, kolks te dobre. Soncek, sedaj se pa spet smejim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.3.2009 21:36:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, ma daj, ti si pa zlata user posted image user posted image user posted image to bi si mogla jutri vrtet, ko bom sla. Sam ves kaj,k sedaj mi pa spet solze lijejo, pa ravno sem bila spet ok.

Tassika, ne saj nismo se nic zmenjeni, to je samo v moji glavi.

Joj punce no, kolks te dobre. Soncek, sedaj se pa spet smejim.

nena ti smejo to si daj jutri k je tko lepo ,meni polepša tkoj dan k sem slabe volje.user posted image user posted image user posted image user posted image jupi kr smej se tko je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.3.2009 8:24:41   
sonček85
Jutro!!

Naj vas lepo pozdravim in vam zaželim ,kar se da lepo soboto in nedeljo

Naj vam sije sonček

mm:ti pa si samo poj Always look from bride side of life,......rade te imamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.3.2009 9:58:44   
tassika
Juto punce.

MM lepo in mirno ter s čimanj solzno vožnjo domov.

Jaz sem pa čist utrujena, tko da grem naprej ležat na kavč. Zunaj je ful lep sonček, ampak tako piha, da me bo odpihnilo in nimam želje it vn.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.3.2009 10:25:48   
twixy
Jutrouser posted image

malaMravljica user posted image  Prav dobro te razumem. Jaz se ze z mojimi vec kot 1leto nisem videla in ze tukaj vcasih ko pomislim na njih dobim kepo v grlu.user posted image  Si pa zelo uzivala,ne?user posted image  Srecno pot nazaj.

Jaz sem ravno prilezla iz postelje in ze sibam nazaj ker mi slabost narascauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.3.2009 10:33:40   
malaMravljica
Jutro se od mene, ceprav je ze skoraj popoldan. Jaz se se odlocam kdaj bom sla nazaj, zdi se mi, da sele jutri, ceprav gledan vremensko napoved in se mi zdi, da danes je gor po poti lepo jasno, jutri pa oblacno, mogoce dez.
Sem hotla danes,da ne rabim nove vinjete, ma kaj, 7 eur me ne gane toliko.
Toliko stvari sem nabrala skupaj, avto bo poln user posted image kislih paprik, kumarc, rdece pese, zelja. Pa slo revij za dojencka, knjig za razvoj in se in se. Twixy, pa se 2 l vode iz pipe bom vzela in bom gor imela originalno slo cedevito user posted image user posted image
Tukaj je sicer prtezno jasno, samo tako piha, da samo cakam kdaj nam hiso odpihne.

Mogoce se naslednjic javim ze iz druge drzave. Uzivajte in hvala vam za vse spodbudne besedice, zlate ste.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.3.2009 10:44:08   
tassika
MM si vzela dost velik avto, da boš vse notri spravla, bi mogla enoprostorcauser posted image .
Jaz tudi čakam, kdaj naju odpihne, imam pa nov znak, bolijo me joškice, ubistvu samo bradavice na dotik, pa že me je začelo po malem koža srbeti, to me je tudi zadnjič in je bilo grozno. Slabo mi pa še niuser posted image .
Zdaj perem drugi stroj cunj, se bo lepo sušilo ker piha, potem imam pa še posteljnino, popoldne pa v nabavo za jutrišnje kosilo in pa po pikija, upam, da bo hotel domovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3723
21.3.2009 11:34:40   
malaMravljica
Tassika, saj ko sem mojemu rekla, da pisem seznam kaj rabim, je rekel, da naj vzamem kar kombi, da zgleda, da bom tolk robe znosila gor. A ves, nasa tajnica je tudi odjemalka slo proizvodov in ona mi tudi da seznam. Sedaj imam robo po celi hisi, zagoovo bom kaj pozabila na koncu.

Punce, men se pa trebuh ze kar fajn pozna. Saj cez hlace in majico se ne vidi, sam ko se gola pogledam v ogledalo pa. Ampak res full se ze pozna. Moj me ni videl ze 10 dni in mu vsak dan na telefonu recem, da se mi trebuh se cist nic ne pozna user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
21.3.2009 11:42:18   
sonček85
mm:srečno vožnjo user posted image ali danes ali jutriuser posted image jutri bo dragi tko vesel k te bo videl pa še bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da si res tko velik avto vzelauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?