|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
20.3.2009 6:57:48   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
20.3.2009 7:04:13   
detelja
jutro...kako ste kaj?...jaz sem to noč tako slabo spala...ob 1 smo šli spat pa ob 3 sem še vedno gledala v luft...sicer pa zadnje čase opažam, da če imam kaj v planu naslednji dan pol ne morem spat, ker premišljujem, če bom to naredila ali bom šla rodituser posted image  čist sem smotana ratala...no in pri nas je lep sonček pa vse je belo...je včeraj zvečer ful snežilo....ampak toliko glih da je pokrito z belo odejo...danes mi pride sestra umit šipe...danes jih bo spedenivala pa če bo toča šla ali sonček sijal, ker drugače ne bom mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image  

danes smo dopolnili 37 tuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
20.3.2009 7:07:34   
L & L
Dobro jutro.
Jest sem že v polnem teku, itak je mali že pokonc in je že akcija.
Danes je pa prvi dan moje porodniške user posted image user posted image user posted image
Še jaz napišem mere, 33 teden
BPD 82.2mm
FL 63.5mm
teža 2152g
Kasneje peljem pa malega k babi jaz pa nesem bolniško v službo, pa mal grem moje sodelavke pogledat, so tko fajn punce da jih vsake toliko časa mal obiščem, da mal poklepetamo.
Zdej grem pa naprej zajterk jest jogurt+kosmiči+jagode.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
20.3.2009 7:16:26   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Dobro jutro.
Danes je pa prvi dan moje porodniške user posted image user posted image user posted image
BPD 82.2mm
FL 63.5mm
teža 2152g
Kasneje peljem pa malega k babi jaz pa nesem bolniško v službo, pa mal grem moje sodelavke pogledat, so tko fajn punce da jih vsake toliko časa mal obiščem, da mal poklepetamo.
LP

user posted image user posted image  čestitke za porodniškouser posted image user posted image ...jaz pa sem že en teden na porodniški...pa se še prav sploh ne zavedam...zdaj sam študiram kaj moram še vse narest preden grem rodituser posted image user posted image  to pa je super, če ste se tako dobro razumele...jaz sem ponavadi nesla bolniški list popoldan, ko so bila dežurstva...ker mi je šlo na živce, da so se pred mano delali lepe in fine za mojih hrbton pa so mi metali nože v hrbetuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
20.3.2009 7:27:34   
L & L
O super že en teden.
Ja sej pri nas tudi niso vse cvetke so ene prou žleht ampak kaj čmo, naj bojo če jim tko paše.
A ti si tut taka da študiraš kaj je treba še narest, no jest mam pomoje totalno gnezdenje v glavi pri ptvih dveh ga pomoje nisem imela zdej pa skos neki pospravljam pa okna pucam po dva in dva na dan, pa kopalnico v nulo ja ni da ni kaj vse me moti in kaj vse mislim kaj moram še narest.
No ja pa sej je prav sej bomo mele poj bol malo časa.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
20.3.2009 7:29:31   
brigita23
dobro jutro

oooo detelja si nam spet tak fajn zajtrk prpravila mmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako ste spale punce? Jst razen WC izhodov kr dobro moj bebi še spi, jst pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .
Detelja sem vidla včeraj pri 24ur da je pri vas res ornk snežilo, upam da danes ne bo.
Tukaj v Celjeu je sicer oblačno....no ampak sneži pa neuser posted image .
Danes se pa res odpravim še po zadnjih nakupih, upam da me ne bo tako dol tiščalo kot včerajuser posted image .
Punce kater aspirator za nosek ste kupile??

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
20.3.2009 7:31:33   
brigita23
detelja čestitam za 37t....ja danes se pa začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zej pa kr navali na svojga...1 cm si že itak odprtauser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
20.3.2009 7:34:10   
L & L
Mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486
Men je zakon.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 4408
20.3.2009 7:36:10   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Dobro jutro.
BPD 82.2mm
FL 63.5mm
teža 2152g
LP

user posted image user posted image  čestitke za porodniškouser posted image user posted image ...jaz pa sem že en teden na porodniški...pa se še prav sploh ne zavedam...zdaj sam študiram kaj moram še vse narest preden grem rodituser posted image user posted image  to pa je super, če ste se tako dobro razumele...jaz sem ponavadi nesla bolniški list popoldan, ko so bila dežurstva...ker mi je šlo na živce, da so se pred mano delali lepe in fine za mojih hrbton pa so mi metali nože v hrbetuser posted image

jst imam še tudi malo več kot teden dni do pričetka porodniškeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....fino je če se dobro razumeš z sodelavci....jst nisem imela teh problemov, ker sem delala sama in ne kolektivno, drugače v pisarni pa se tudi z vsemi full dobr razumemouser posted image user posted image user posted image . Sem jih šla še ene parkrat pogledat, no zdej mam pa že prevelikega bušija da bi hodila v Ljuser posted image .

Jst sem tudi non stop neki živčna, da bom vse storila pravočasno....BOGI MOJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
20.3.2009 7:38:11   
brigita23

O super že en teden.
Ja sej pri nas tudi niso vse cvetke so ene prou žleht ampak kaj čmo, naj bojo če jim tko paše.
A ti si tut taka da študiraš kaj je treba še narest, no jest mam pomoje totalno gnezdenje v glavi pri ptvih dveh ga pomoje nisem imela zdej pa skos neki pospravljam pa okna pucam po dva in dva na dan, pa kopalnico v nulo ja ni da ni kaj vse me moti in kaj vse mislim kaj moram še narest.
No ja pa sej je prav sej bomo mele poj bol malo časa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRI MEN JE ISTOuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pol pa da me kak dan matra, pa ne morem.....uffff to sem šele tečna...pa moj pravi, sej maš vse pospravljeno...jst pa vsakič neki novga najdemuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
20.3.2009 7:39:53   
brigita23

Men je zakon.

Pa si zadovoljna z njim....mislim si ga že pri prejšnih dveh uporabljala??

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
20.3.2009 7:40:56   
brigita23
mmmmmm jst bi pa tole jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
20.3.2009 7:54:57   
brigita23
Nič punce grem si zajtrk naredit....si mi detelja take lušte zej s telimi jajčkami naredla, da grozauser posted image user posted image
Pridne bodite pa si pol še kaj tipkamo......

EVO PA ENGA ŽREBCA ZA LEPŠI DANuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA SEM VAS

Neposredna povezava do sporočila: 4413
20.3.2009 8:00:43   
sonček85
jutro vsem!!

No pri nas sije sonček izza oblakov,snegec gre,... vse i svašta,kr nekiuser posted image
tinaaja.hvala ,je šel še sedaj k svojmu pa bo vidu če ga bo dal na kake preiskaver k včeraj je šel dežurnemu pa je rekla če v roku 3h od takrat k se je začelo ne bo bolje naj gre v B mu je napotnico kar napisala ,pa je zaspal,jaz sem mu pustla okno odprto da je mel zrak,vedro če bi še bruhal in brisačo.Spal je pa na kavču  če bi moral letet na wc ko je bližjeuser posted image
pikaro.u hejla,a res je super a ne ,jaz komaj čakam, da se bomo vozičkali okol user posted image user posted image user posted image user posted image In kako si ti
junona.hvala za pozdravčke.Ja mogoče bi se pa lahko tudi nama to naredilo če bi jedla jajčka pa sem imela pečen pa sva se neki spičila in sem jih potem stran vrglauser posted image saj veš oven sem pa sem trmastauser posted image user posted image user posted image za tista 3 jajca se pa res ne bom sekirala če so bila res jajca kriva,ker kosilo sva pa tko isto jedla pa ni bilo prej nič,šele po večerjiuser posted image
štorkljica:ja tako blazino rueno s kjut živalcim imam jaz k  mi jo je kolegica posodlauser posted image

detelja.hvala za zajtrk m kaj bom danes jedla,sem že lačna.

Jaz sem imela pa danes lepe in grozne sanje(kr 3)user posted image prvo da sem rodila kr doma na postelji in da sem bila en dva tri konec mali je pa tak veseljaček bil,pa da sem potem še enega rodila čez pol ureuser posted image
potem enega ki ga raje ne bom povedala ,ker je še mene strahuser posted image in enega da je ena prišla z mojim  in sem jo vprašala kaj bo pila pa reče jaz nič moj bo pa verjetno colo-hallo kako tvoj če je moj in pričakujeva otroka-kr nekiuser posted image user posted image Drugače sem pa spala k angelček ,razen tega da sem šla 2x na wcuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
20.3.2009 8:00:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla.ja sem dobila,user posted image user posted image pa kupi kaj fajnega.

grem počas ,ker  bom verjetno morala peljat dragega k dr. saj bruha k nor,glava ga boli,..user posted image

lep večer in lahko noč vsem

nina.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le malo počivaj

a res....uh bogi, sem bla dans bolj mal na rr...me je tudi nekaj matral spodnji štuk, tak da sorry če nisem prej zasledila. Joj pa kaj pa misliš da je, da se ne boš nalezla če je kaka viroza. No upam da fajn zrihtata pa da mu bo čimprej bolje...ti pa se tudi čuvaj, pa nam javi kako in kaj.user posted image user posted image user posted image
nič se ne sekiraj to je bilo po večerji k sem jaz počivala k sva se neki spričkala in potem un men reče da mu je slabo.Je pa jedel jajca ,še dobro da jih jaz nisemuser posted image Ves je bil bled,kr omotičen,sploh ni verdel kaj dela,bruhu,glava bolela in k da bi bil pjan je hoduuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4415
20.3.2009 8:04:06   
L & L

Men je zakon.

Pa si zadovoljna z njim....mislim si ga že pri prejšnih dveh uporabljala??

Ja ful sem zadovoljna potegne ven vse živo, sicer je en kup tuljenja zraven sam to je pa itak zmer pri takih zadevah. Pri obeh se je dobro izkazal.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 4416
20.3.2009 8:04:25   
detelja

dobro jutro

oooo detelja si nam spet tak fajn zajtrk prpravila mmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako ste spale punce? Jst razen WC izhodov kr dobro moj bebi še spi, jst pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .
Detelja sem vidla včeraj pri 24ur da je pri vas res ornk snežilo, upam da danes ne bo.
Tukaj v Celjeu je sicer oblačno....no ampak sneži pa neuser posted image .
Danes se pa res odpravim še po zadnjih nakupih, upam da me ne bo tako dol tiščalo kot včerajuser posted image .
Punce kater aspirator za nosek ste kupile??

ja, res je ful snežilo...pa nekateri sploh niso verjeli...danes pa je precej hladno pa sončno vreme...itak boljše hladno pa lepo kot pa snežnouser posted image

aspiratora še nisem nabavila... 

Neposredna povezava do sporočila: 4417
20.3.2009 8:05:16   
detelja

detelja čestitam za 37t....ja danes se pa začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zej pa kr navali na svojga...1 cm si že itak odprtauser posted image

a misliš, da bo potem hitr šlo?...jaz bi še rada šla naslednj petek na pregled in pol če se našemu bebiju res mudi naj pride...bi pa bila vesela, če bo do 10.4. počakaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
20.3.2009 8:06:03   
janja*
Dobro jutro!
Detelja čestitke za 37t.No jaz pa samo še 10 dni.Če seveda ta datum drži.Detelja a je blo kejuser posted image .
Jaz pa sem danes spala super,pa še user posted image smo.Smo rekli,da probamo,če me kaj zagrabi pa nič od tega.Danes je res tak lep datum,da bi kar šla.Ne ne grem,ker potem boš ostala sama v klubu 1cm.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
20.3.2009 8:07:17   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A prvo pupo si pred rokom rodila?

10 dni po rokuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
20.3.2009 8:07:47   
sonček85
Evo ker sem danes zadnji dan na bolniški vas častim z brezalkoholnimi

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Jutri pa freeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4421
20.3.2009 8:08:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dobro jutro!
Detelja čestitke za 37t.No jaz pa samo še 10 dni.Če seveda ta datum drži.Detelja a je blo kejuser posted image .
Jaz pa sem danes spala super,pa še user posted image smo.Smo rekli,da probamo,če me kaj zagrabi pa nič od tega.Danes je res tak lep datum,da bi kar šla.Ne ne grem,ker potem boš ostala sama v klubu 1cm.user posted image

ne, še nismo nič...bomo danes ko pride iz službe ali pa jutri preden bo šel v službouser posted image user posted image  sam upam, da potem ne bomo šli direkt za Puser posted image user posted image user posted image user posted image  je že včeraj rekel, kdaj bomo seksal...sem mislila, da bom dol iz kavča padlauser posted image user posted image user posted image  ker do zdaj je bil kot miška tiho...še ko sem ga kaj zafrkavala je bil kot en nedolžen otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
20.3.2009 8:14:31   
štorkljica
Dobro jutro!

Sonček hvala za pijačo in jedačo ob tvojem zadnjem dnevu bolniškeuser posted image user posted image

L&L jaz bom tudi verjetno nabavla tale aspirator, ker mi smo do zdaj meli unega NUKovega z lekarne, brezvezna plastika z preširokimi nastavki.

Detelja bravo za 37 dopolnjeni tedenuser posted image user posted image  Evo zdaj lahko greš rodit brez straha, ker tvoj otrok niti uradno več ne bo nedonošenček če se slučajno zdaj rodi.

janja* ti pa tudi...go girluser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
20.3.2009 8:14:57   
janja*
Detelja ja pomlad jih trka,zato hočejouser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
20.3.2009 8:15:12   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
01.kpmk                          (št. ?, št.? )                                          
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             24.03          user posted image CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image        GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                    LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)                                  user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)              20.03           user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                    user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           24.03             user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)           24.3CTG                KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             23.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)             27.03          
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                   user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)                                   user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image      LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          01.04 CTG       user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           31.03            user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           27.03           user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)         23.03              TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)        02.04              user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03        user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
95.anca(28)                      (št.
1, št. 0)               02.04            user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. 1, št.  0)             20.03           user posted image PO                     
100.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             06.04            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)                                BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              03.04            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. 1)              27.03          
xx.04

111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image         user posted image user posted image      LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

20.03
lily82 CTG
tinaaja
BrinaBa
barboom
23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
piruri
detelja CTG
nmag
copka
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :24+1+2+2
user posted image :71                

TRENUTNO NAS JE: 116 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?