3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Lumpa, jap, tak je to. Visoki stroški (dvodružinska hiša, krediti, popoldanski s.p.) in nanese tak, da je za lastno firmo tud treba nekaj delat. Z nizko plačo in krediti se danes ne da več preživet. Je treba še kaj zraven delat. Mesečnih stroškov imava okol 1700€, brez hrane in bencina. Samo vrtec, kurilno olje in avto znašajo 800€, kje je še vse ostalo. Enim je pač na pladnju prinešeno vse v življenju ali pa jim je vsaj kako olajšano, midva pa sva morala čisto vse sama skrampat, od prvega avta do zadnjega stola. Tak da sva navajena delat in sva navajena takšnega življenja. Odločitev za 2 otroka je bila čisto zavestna in želja je bila obojestranska. Bi pa bila čist drugačna zgodbica, če bi moj ded cele dneve po gostilnah letal in pil, jaz pa bi doma skrbela za otroka. Eni vaši dedci si pač privoščijo vse mogoče športne zadevščine in pijačke s kolegi, moj pa tega nikol ne izvaja. Res nikol. Pač takrat dela. Tak da imam zlatega moža, ki gara za nas. In zato ga ljubim in razumem. On pa razume mene, da ni lahko biti z dvema otrokoma in mi pomaga, kadar lahko, pa tud ceni to, kar delam, mu ni težko pred drugimi povedat, da je ponosen name, da furam celo gospodinjstvo z otrokoma sama. Saj on pa finančno fura večino sam. Tak je to pri nas, se nič ne pritožujem. Dokler je ljubezen, se vse preživi. Druga v življenju več ne rabim. Obstajajo in poznam pa veliko žensk, ki tega ne bi prenašale, zame so pač razvajene dečve, ki niso rable nikoli nič delat, ampak so jim vse vedno na pladnju prinesli. Lahko njim, da bi le trajalo. SPOŠTOVANJE in kapo dol... kljub garanju, pa znate tudi uživati - žurati... mislim na one družinske žure... tudi jaz lahko s ponosom rečem, da sva mojemu midva na prvem mestu... glede financ res nimava večjih težav, ker oba dvakrat premisliva preden kaj kupiva... meni osebno je pa najbolj pomembno to, da komaj čaka, da pride domov k nama in mu je Lovro pravzaprav pravi mali Apaurinček... glede pijače s prijatelji ga moram pa včasih sama prosit naj gre, ker si tudi jaz želim malo off-a od njega ... upam pa, da se bo letos večkrat vsedel na motor (to je za njega tapravi off), kot lansko leto (vsega skupaj 3x )... glede biti cele dneve sama z otrokom... na dopustu sem rabila dva dni, da sem se navadila, da je očka z nama cel dan, mi je kar malo narobe hodil... meni ni problem biti sama s tamalim, prav uživam... vse počneva skupaj, pospravljava, kuhava, upravljava gospodinjske stroje, igra se pa sam in vsake toliko časa prileze k meni, se pocrklja in zleze nazaj med igrače...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 19.3.2009 12:32:01 >
|