|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
19.3.2009 11:57:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz se odpiram že celo večnost, pa se kej dost odprla nisem tko da je itak odvisno od vsake posebej...

se je men tud nadaljevalo in stopnjevalo in potem nehalo 2x... tako da user posted image user posted image user posted image jaz ne bom vedla kdaj it v P, mogoč ko bom čez rok pa me bojo tam obdržal user posted image user posted image user posted image

mogoče bomo mele pa srečo, pa nam voda odteče user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.3.2009 11:57:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Punci...23.3. ima moj post, ker ima 24. pregled...in ga glih takrat nebi matrala, no user posted image  user posted image  user posted image , tako da sem preskočila rizične dneve user posted image

user posted image user posted image user posted image hahaha, kaj pa če na pregled ne bo mogu user posted image user posted image user posted image user posted image Sva se glih zdaj pohecala, da bo dr. rekel, da naj prekine pregled in potegne cev ven, ker njegova žena rojeva     ...

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.3.2009 11:59:17 >

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.3.2009 11:58:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz se odpiram že celo večnost, pa se kej dost odprla nisem tko da je itak odvisno od vsake posebej...

se je men tud nadaljevalo in stopnjevalo in potem nehalo 2x... tako da user posted image user posted image user posted image jaz ne bom vedla kdaj it v P, mogoč ko bom čez rok pa me bojo tam obdržal user posted image user posted image user posted image

mogoče bomo mele pa srečo, pa nam voda odteče user posted image user posted image user posted image

mogoče pa res, sam pol morva upat na svoje popadke, ko baje manj bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.3.2009 11:58:28   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: yania

... pa se vsake tolko primi dol, če že kaj vun gleda, kaki laski....user posted image

Kaj pa če šlataš napačne laske? user posted image  user posted image   user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.3.2009 11:58:54   
tasa_m
pa še tak fjn toplo je..zeblo te zagotovo nebo..user posted image user posted image no vsaj mene ni, razen ko je čist malo še teklo. Pol pa sem zahtevala odejo. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.3.2009 11:59:14   
Pupa7

... pa se vsake tolko primi dol, če že kaj vun gleda, kaki laski....user posted image

Kaj pa če šlataš napačne laske? user posted image  user posted image   user posted image

pol se preventivno raj čist obrij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.3.2009 11:59:49   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa še tak fjn toplo je..zeblo te zagotovo nebo..user posted image user posted image no vsaj mene ni, razen ko je čist malo še teklo. Pol pa sem zahtevala odejo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.3.2009 12:00:00   
yania
Mediuhec, imaš Lanolin? Res dela čudeže...bepanten meni  pri naji ni tako pomagal, tu pa sem se namazala, in si kar nisem mogla mislit, da v teh dveh urcah, ko je spet vlekel, tako popravi stanje...pa kar krvavo luknjico sem videla gor, potem pa nič....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.3.2009 12:00:25   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka se smeješ,saj veš da sem ti še veselo sms poslala da zebe pa me ne.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.3.2009 12:01:21   
tasa_m

Mediuhec, imaš Lanolin? Res dela čudeže...bepanten meni  pri naji ni tako pomagal, tu pa sem se namazala, in si kar nisem mogla mislit, da v teh dveh urcah, ko je spet vlekel, tako popravi stanje...pa kar krvavo luknjico sem videla gor, potem pa nič....
men pa ta lanolin kaj dost ne pomaga. Razen tist lanolin ki smo ga dobili v P. ampak tega pa več nimam user posted image . Hmm, da pomislim če koga poznam v P. ki ga ne potrebuje user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.3.2009 12:01:27   
yania
Je pa res treba gledat, da s čistimi rokami namažeš gor katerokoli kremo, ker mastitis lahko dobiš tudi od nečistoče...pa ne gre zdej za neko ful umazanijo....pač, bakterija kakšna pa si tam...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.3.2009 12:01:50   
Piruri

pol se preventivno raj čist obrij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...ja, pa kaj še...da se zaradi tega, ker ne vidim čez trebuh, še porežem in pol bo hudič, ki ne bom videla od kje teče kri?! user posted image  user posted image  user posted image ...Ah, bom mojemu predlagala jutri...da ga premamim in bo user posted image  AKCIJA...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.3.2009 12:01:59   
felix7
Pupa, si kej vesela, ko se posti tako hitro množijo? user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.3.2009 12:02:46   
yania
Lanolin, bela tubica z lekarne...to imam jaz...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.3.2009 12:03:59   
Piruri

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...ja, pa kaj še...da se zaradi tega, ker ne vidim čez trebuh, še porežem in pol bo hudič, ki ne bom videla od kje teče kri?! user posted image  user posted image  user posted image ...Ah, bom mojemu predlagala jutri...da ga premamim in bo user posted image  AKCIJA...

Oh, sej sem kot bogomolka...pol mu še glavo odžrem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.3.2009 12:05:03   
tasa_m

Lanolin, bela tubica z lekarne...to imam jaz...
ja jaz tud od Multi-Mam.
Je pa hudič zdaj ko se dojima brez nastavka..ko vem da jo moram dat na desno bradavico mi kr solze potečejo tak me boli user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.3.2009 12:05:16   
yania
ne se briti...sej veste kaj je meni moj bioenergetik djal: da ni popadkov, če smo pobrite dol..so samo švoh...pa res je bilo pri meni tako...saj te tam poštimajo...tistih par kocin...itak te pobrijejo v nulo, pa tudi če se ti prejšnji dan pobriješ, ker mora biti čist v nulo...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.3.2009 12:05:36   
tasa_m

Oh, sej sem kot bogomolka...pol mu še glavo odžrem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...
piruri a ti kr sama sebe citiraš?? user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.3.2009 12:06:19   
tasa_m
yania a tebe so brili? Pri men niso nič delali. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.3.2009 12:09:47   
Pupa7

ka se smeješ,saj veš da sem ti še veselo sms poslala da zebe pa me ne.. user posted image user posted image user posted image

sej lih zato se smejem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.3.2009 12:10:21   
Pupa7

Pupa, si kej vesela, ko se posti tako hitro množijo? user posted image user posted image

si me prehitela, sem lih hotla aplavdirat, da nam rata še dans user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.3.2009 12:11:15   
yania
Ej, mene je brila, pa itak ni imela kaj briti...jaz že tako nimam nič konkretnega ker sem par let nazaj šla na laserja....tko da par kocin, ki zrastejo...da me glih ne pika...aja, pa klistir mi je tudi dala, čeprav sem rekla, da ni več nič v moji riti, ker sem cel dan prej sračkala, da sem imela luknjo že ko rožico..no pa so mi vseeno dali...ena pripravnica je bila, ful prijazna, mlada, pa je šla babico v Porodno vprašat in pride nazaj pa reče, ja so rekli da moram vseeno...no itak je potem le voda ven tekla...brezveze...ne vem, kaj tega klistirja se ne da zavrniti, mislim če bi ga katera hotela? ...meni obakrat  ni bilo panike, je pa res da sem bila obakrat prazna, in je bil filing kot bi filal vodni balonček z vodo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.3.2009 12:11:26   
Pupa7

jaz prakticiram s špegučkom in čist zadovoljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.3.2009 12:12:04   
yania
Tasa, kaj ti si se strgala, al si bila rezana?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.3.2009 12:12:31   
Pupa7

ne se briti...sej veste kaj je meni moj bioenergetik djal: da ni popadkov, če smo pobrite dol..so samo švoh...pa res je bilo pri meni tako...saj te tam poštimajo...tistih par kocin...itak te pobrijejo v nulo, pa tudi če se ti prejšnji dan pobriješ, ker mora biti čist v nulo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bioenergetik gor al dol, men je muka met kosmato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?