Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 8:45:26
|
|
|
|
pilotina
|
joj twixyca moja...kaj jst to berem...dvojčke mata veš kako je to lepo...moja sestrica ma dvojčka...sem ponosna teta enojajčnih dvojčkov bravo twixy
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 8:46:10
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkoo, hvala, vesela bi bila enega, tri bi bilo kar malo preveč, ampak seveda bi jih tudi sprejela. Kako je z menoj? V teh dneh imam plodne dneve . Stiskajte pesti!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 8:51:33
|
|
|
|
sonček85
|
stiskam na velikooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:07:39
|
|
|
|
pilotina
|
MAŠKA...naj bojo plodni in oplojeni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:11:15
|
|
|
|
pilotina
|
punce moje, to noč sm sanjala, da sm na spodnjem seznamu, obarvana v roza tko bi že rada bla, ker se vleče vse skupi že od oktobra, ko sva dobila zeleno luč...in bo kmalu eno leto kar sm prvič zanosila ampak sanje so ble pa lepe...tko lepe, da se nism hotla zbudit in sm zamudila v službo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:12:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina punce moje, to noč sm sanjala, da sm na spodnjem seznamu, obarvana v roza tko bi že rada bla, ker se vleče vse skupi že od oktobra, ko sva dobila zeleno luč...in bo kmalu eno leto kar sm prvič zanosila ampak sanje so ble pa lepe...tko lepe, da se nism hotla zbudit in sm zamudila v službo sedaj se bodo uresničile
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:13:45
|
|
|
|
pilotina
|
joj sonček85, miška moja si...hvala...res si želiva, močno
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tako, kot pravi pilotina!! Plodni in oplojeni... pa bomo vse srečke!! Moj dragi ma pa danes roj. dan, 30 let. Nism vedla kaj, kako... pa sm mu kupla eno jaknco Ice pikovo, pa ene dobre superge, pa 3 urni tečaj potapljanja. Balon mi je bil čist predrag, pa ni dinčkov... No in danes ma nek seminar.. jst sm mu pa dva veeelka paketka zavila, pa čestitko dala pa dva balona napihnila... in vse porinla v prtljažnik... Zdej pa to naokol vozi, pa nima pojma... jst pa tud ne.. kako naj mu namignem, da nej gre tja neki iskat. Sm zjutri mislila, da bo lap topa sabo vzel.. , ga dal v prtljažnik.. pa ni blo tko... , zdej se pa z darilici vozi naokol...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pilotina moja.... veš.. enkrat junija, julija prideva na obalo se potapljat. Jst pa ti bova pa kofetkale... in ti boš moja lepa nosečka takrat, jst pa bušija do neba... In roza boš obarvana in... vesela boš kot me vse... Tudi tvoj dan pride, boš vidla. Vsakega čaka sreča... sam na pravi trenutek čaka ta sreča, da skoči ven.... iz paketka in razveseliiiii.... Še malooo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:26:38
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...reci mu, da si pozabila neki v prtljažniku...ne vem kaj spravljaš tam not, ampak neki, kar se ne sme zgubiti in prosi ga naj gre čimprej preverit v prtljažnik, če je ta stvar res tam, da boš pomirjena ja sej vem, da je tko...tudi ti si moja miška a ja, pa kofetkale bova in to dostiii dostiii časa...dok si vse poveva in vse slikce ogledava a ja pa še to ...ful lepo darilo si mu pripravila, všeč mi je
< Sporočilo je popravil pilotina -- 19.3.2009 9:27:56 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pilotina Ja, sej bom res mogla kej zmutit... Ma nism vedla kaj bi mu... balon mi je predrag. Zdej pa sploh ni dinčkov ker se greva vse te zadevce... Ni, ni. Lepo, a ti je všeč darilček. On je tak avanturist, pa še jst bom mal martinčkala se v Pirančku s teboj... Prideš v Pirana... al pa jst kamor treba. Pa dve uporabni zadevci... pa baaaaaaaaalooonaaaa.... Vesel bo, vem. Sm mu rekla, da je popoln moški. Oči bo, mož bo, dobra služba, stanovanje..., magisterij... in nej se sam smeji... Sam kaj je moj dragi taaak pesimist... in se je mal ustrašu te 30-tke. Tassika, kje pa si dons... se skrivaš al te une tvoje spet živcirajo..?! Da ne bom tja pršla zdej.. pa jih bom..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 9:56:42
|
|
|
|
tassika
|
Čveke čvekaste sploh vas ne dohajam, rižko od pilotine predlog mi je všeč to mu reci. Pa tudi darilo mi je všeč, ker je praktično in mu bo pač tudi kasneje v življenju koristilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:02:53
|
|
|
|
maj2009
|
ojla punce! se javljam po dougem času, vas vsak dan preberem kar je nouga za pisat pa nimam časa al pa mi je tko slabo da ne morm pred računalnikom sedet. super novice! twixy rižko dobr si se spomnla za dariučka! mene je pa mal začela grabt panika, no ne tko zlo ampak se spomnm 1 ko je blo v tem času 12-13t konc, no in komaj čakam a tud z velikim strahom ns v pondelk. da ne bom preveč obremenjena s tem je moj rezerviru kočo na velki planini za vikend pa še mojedva starša gresta zraven, da mmi ne bo dougčas ko se bo on smučau. pa prebava mi spet nagaja, sm se mogla ful matrat. nosej pol je šlo čuda vn.. bom dons več na rr pa vam še kej pišm, lep dan želi vsem in neše (boste kmal)!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:04:23
|
|
|
|
maj2009
|
tassi! sm vidla da si se nam domžalčankam prdružla!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:13:17
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo.vse naj naj za tvojega dragega full lepo darilo si mu pripravila res si zasluži k je pa tko priden pilotina:seveda bo,probaj se pa malo odklopiti in misli na kaj druga da ne boš ves čas z mislimi pri pa čeprav je težko,vem sama maj.v pon.pa že NS vse bo pk in bioš z veseljem poročala stanje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:13:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Pilotina moja.... veš.. enkrat junija, julija prideva na obalo se potapljat. Jst pa ti bova pa kofetkale... in ti boš moja lepa nosečka takrat, jst pa bušija do neba... In roza boš obarvana in... vesela boš kot me vse... Tudi tvoj dan pride, boš vidla. Vsakega čaka sreča... sam na pravi trenutek čaka ta sreča, da skoči ven.... iz paketka in razveseliiiii.... Še malooo... SE PODPIŠEM TO JE PA TKO LEPO NAPISANO
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:24:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, to pa je novica dva bosta, sedaj bos pa pod nujno mogla v Slovenijo it, da bos imela pomoc zraven. Punce, po ss se velikokrat zgodi, da je naslednja nosecnost z dvojcki. Sem cakala katera bo to, sam na Twixy nisem pomislila, jaz imma za to na sumu eno drugo, ki se plusek caka. Rizkoo ti si pa super naredila to z darili. S seboj jih vozi in ne ve Nogavica in Maj, vidve pa tiste crne misli na dopust posljita. Vse moramo it cez ta strah, tako pac je. Samo sedaj v drugo nam gre vsem boljse, na to mislita in bo lazje. Maj, tvoja nuhalna bo pa itak ok, ne delaj si skrbi. Saj jes folno, pa mlada si, res ne panicari. Nogavica, za nuhalno je najboljsi prav 12. teden!! Sedaj se pa se jaz pohvalim. Danes sem dopolnila 12. teden, jutri grem v 13. S kilami sem se kar na minus 2. Pridna sem, a ne, da se se nisem nic zredila. Ceprav tistih dveh izgubljenih kg nekako ne morem nazaj prinest in mi gre mal na zivce, ker mi vse hlace dol lezejo. Nutela in cokolada noceta it v kile, to gre vse v mozolcke na obrazu Soncek, sam sem se zmotila v stetju, ta teden ostajam se kar tretji mesec a ne? pa-pa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je pa dons moja MRAVLJICAAAAAAAAAAAAAAAAa ? Zdej ko maš lepo frizurco te pa ni... Sonček85, HVALA. Sm tud tko iskreno napisala..., ker Pilotinci tok želim +, da me bo razneslo... Ja, dragi pa je pridn, ni kej... Eh, kr nej presenečenje vozi naokol... maj2009, ne skrbi. Ponedeljek bo hitro. Mene so pa dons neki joškice nehale bolet in 3 dni me že boli spodaj kot pred M. Tud sm mejčkan v skrbeh.. sam si ne dovolim, da me.. prevzame ta strah. Sonček, a je normalno da boli?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:32:26
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, saj sem tukaj. Ne skrbi, ce so se znaki malo izgubili, pri meni se mi zdi ze par tednov, da je spet vse po starem in grem vedno tako s strahom na pregled, ma mali vedno lepo raste in je vse ok. Moj g.je pa tudi zadovoljen, da imam cisto normalno zivljenje najprej in je rekel, da ce sem ok to zagotovo pomeni, da je tudi nosecnost ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:41:26
|
|
|
|
tassika
|
No punce ne paničarte z znaki, ker jaz nimam nobenih samo špikanja in zdaj se zanašam na to, joške me še nič ne bolijo, slabo mi ni več ali pa nimam časa da bi mi bilo zaradi gužve, samo utrujena sem pa lačna, drugega pa ni. Saj pravim jaz se zanašam na špikanje in upam, da je to dobro. MM sem ti hotla včeri napisat sms da ima twixy dva pa sem že vse napisala pa ugotovila da nimam številke ker je na rr v zasebnih sporočilih, vstat se mi pa ni več dal, sem bila že v postelji. Pilotinca ti imaš tudi možnost za dva, ker te tabletke ki spodbujajo ovulacijo lahko pripomorejo k večplodni nosečnosti . No saj vem tudi enega boš vesela in vem da bo to že drugi mesec, ker ti tudi roza paše. No moje sanje so bile pa vedno kontra, 2x so mi hotli že rojenga dojenčak vzet, 2x pa se mi je sanjalo da sem imela SS. Moj se je pa odločil, da gre danes spat v sobo za goste, ker noče da se pikica kaj naleze . Maj2009 sem šla k domžalčankam, ker bom rabila kakšno, da bova skupaj vozičkali, v domžalah nimam nobene pirjateljice, ker sem bolj nova tam. Rižko, a je tvoj že najdel presenečenje. Ima pa na isti dan roj.dan. kot moja sestrična Ja marec je z roj.dnevi pester
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassi, lih me je klical.. s predavanj.. in nima pojma. Mi je kr všeč.. bi ga rada vidla, ko mi bo šel iskat "nekaj" v prtljažnik.. Ej, začele so me joške bolet..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:50:29
|
|
|
|
pilotina
|
miške moje ste, vseeeee saj vem, da si vse močno želite, da pilotinkica zagleda pluseka...vem vem in vem tko kot sm jst vesela za vse vas, ki ste ga že zagledale in vse te, ki ga bodo/mo tassika...nas ne dohajaš, ker te hecajo tam, saj vem maj2009...mala majčica lepo raste veš...še malo, pa boš na NS vidla tvojo pikico, ki je že zelooo velika...priden dvoj dragi, zelo priden ...boš vidla, da bo švignu ta vikend endvatri sobček85... , bom bom, če ne prej, ko bom... malaMravljica... ...ampak baje se te kilce kr hitro dvigujejo v drugem tromesečju...in ti si že zelo blizu drugega tromesečja kaj pa frizurca...a si sexi joj Rižkoo...ne ne raznest se...ampak hvala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:51:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, jaz sem tudi nate mislila, da imas full moznosti za dva
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:58:42
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica lepo bi bilo, si od nekdaj to želim...pa sm nečaka lepa dva dobila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 19.3.2009 10:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem amat in mam čist hudo novičkoooooooooooooo.. Juppi... Dobila bom čudovito oblekco in tiaro... od ene moje prjatlce... Kot princeska je bla na poroki, zdej bom pa še jst.. Pa zapravljala ne bom... Je rekla, da mi vsee posodi, pa še iste dimezije sva,... YESSSS
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?