|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.3.2009 22:46:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Glede teh poganjalcev in trikolesnikov. Mislim, da poganjalec ne bo prišel v poštev, ker čez kaka 2 meseca se bova počasi na morje spokale, tam pa ga nimam kaj rabit, menda. Trikolesnik bi bil pa fajn, dajte mi svetovat katerega vzet. Erin, ti si iz tega foha, daj povej...pleaseeeee!!!

Sploh pa mi lahko svetujete (že izkušene mamice in Erin, ki dela v vrtcu) kakšne igrače, pripomočke... še kupit za vnaprej. Kaj je pametno in kaj ne?!

Prid na kafe pa ti vse povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oz, povem če kaj manjka, ker je že tejkaz vse napisala...

Erin, res lahko se zmeniva za v torek drug tedenuser posted image  Saj veš da sedaj ni bila samo moja krivdauser posted image , sem čakala, da s Tilnom k sebi prideta...user posted image

VEm vem..velja...user posted image user posted image user posted image Wiiiiiiiii cant wait!...upam samo da bo lepo vreme user posted image

A mojo št imaš?

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.3.2009 23:12:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Erin, kako ste? Je kaj bolš? Pri Teji so tiki popolnoma izginiliuser posted image user posted image user posted image . Sem vesela ko radiouser posted image user posted image user posted image

Ja smo hvala.. mal se že umirjajo, so pa še prisotni..je pa prava borba zdravilo vzet..se kar davi zraven,,,

Andrejaboris - pozdravi seuser posted image

Krysia - user posted image user posted image še za vaju z Rokom... naj bo vse ok.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.3.2009 5:41:18   
Vilika
Jutro čvekice!!

Smo se nafutrali, zdaj je pa nazaj zaspal in grem hitro za njim...

Malo sem vas preletela in javljam samo toliko, da naju tudi ne bo v LJ - tokrat pa jaz nimam avta, ga lubi rabi, ker ima priklop, njegova ropotula pa adijopamet.... In ravno zdaj ko je lokacija Supernova user posted image .

Lepo čvekajte in (kaj čmo) se vidimo drugič.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.3.2009 7:29:25   
anita goitan
jutro

kava bo v LJ
najprej: andrejaboris si še med namiuser posted image ..joj jaz se hecam, kako si

zoja miša Kajo Lino obleči lepo v vse 3 nove jakne! Dns.

Se vidimo, pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.3.2009 7:31:08   
tejkaz
Jutro

Spali do 6.30. Neverjetno.

Eva mi je malo sumljiva. Tako čudno slabe volje je. Če ne bo hotela iti k stricu, tudi naju ne bo. Sporočim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.3.2009 7:59:25   
suzana73
dobro jutro še od nas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse k ne pridete na čvek!Ostale dobite pol!

A danes ste u supernovi pol ob 11h? Se zna zgodit da pridemo tud me.Da gremo mal na izlet,pa da vidmo te naše prekrasne avgustovčke in avgustovke!! A prepoznavni znak so napolitanke?Katere pa?

Tejkaz prpel še Evo s seboj sej jst bom tud Anjo-bo družba tud za njiju!!

Drgač pa u tork 17.03 smo dobil tretjo pikico. Za na seznam: 7510g,pa zmerli so 66,5cm-pol cm man kot 03.02user posted image ,mal čudn,sam je rekla da najbrž ni bla prov stegnena!
Smo pa ogromno zuniuser posted image in tam mi spi tud do 4ure naenkatuser posted image ,sej not ni nikol tko pridnauser posted image ! Zadne dni vas tud prebrala še nisem,kr ni cajta!
V petek pa sem z otroki šla v Terme Topolšica user posted image in punce so prou uživale,jst pa zvečer zmatrana do daskeuser posted image .Blaž pa se je mel tud fajn.Se je mal naplaval pa mal u savno pa je preživu k ni blo družbeuser posted image
Naš očka pa je biu domauser posted image -je mogu nekdo evrčke služit,da smo mi ostali loh zapravliuser posted image user posted image !

Komentarjev ne bom pisala,ker vas še nisem prebrala!Drugič,ko vas preberem za nazaj!

Zuni mamo že sončekuser posted image !Ko vsaj ostane tako vreme do poletja!user posted image

Se pol še kej javn,morm it princeski nafutrat!

L.P. Suzana

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.3.2009 7:59:58   
buhtlčk
Jutro.

Naš je tud dal darilo. Spali do treh, potem pa do 6:20. Se je sicer zbudil še ob 5h, samo sem ga sam pobožala pa je spal naprej. Jupi!

Jah midva prideva v Supernovo. Dons mi pa prou sede kam it, super. Upam, da čim več pogojnim rata prit.

Pa čestitke še URŠKA_P - Žan. Našmu sem že zjutraj osebno čestitala user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 19.3.2009 8:03:57 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.3.2009 8:16:22   
tejkaz
Žan in Gašper, čestitke.

Midva prideva. Brez eve.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.3.2009 8:18:24   
Zoja Miša
Mi smo tudi spali od 21.30-5.30. Jupi! Sedaj tudi spi, upam, da prideva na uro. Kje pa sploh? Eh, pa sej ni tako velika Supernova, vas že najdeva.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

sayuri dobra stran je pri nespucanih oknih da tudi not ne vidjo, pa še zaves ne rabiš, ki jih potem posledično ne rabiš prat!user posted image user posted image user posted image

Potem je user posted image  če imaš umazana okna kot jaz, pa še zaveseuser posted image

Erin, nimam tvoje cifreuser posted image , daj na ZS, prav?user posted image  Pa mislim, da bo lepo v torek!user posted image

Anita, jaknice se sušijouser posted image . Pa dej mi še enkrat link od tvoje frizerke, prosim, ker sem ga nekam vtaknila, ne najdem v glavnem.user posted image Ker na srečanju ti bom itak pozabila rečtuser posted image

Buhtlček, čestitke Gašperju! in Urška_P, tudi Žanu!user posted image user posted image user posted image

Nič, pšibam malo pospravit! Po dolgem času takle čas spi, da lahko kaj poštimam.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.3.2009 8:21:31   
Zoja Miša
Pa še to, menda mi je uspelo prodati cotke, v kompletu! user posted image user posted image user posted image
Ena mamica jih bo vzela, ampak jih moram šparati do 10.4.
Itak je pa cena res taka, da se splača. Jaz pa vesela, da se rešim tega, pa majčkeno zaslužim, za nove cotke, itak!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.3.2009 8:33:45   
MATEJKA_
punce, je mogoče katera kupla rdeče-belo črtasto majčko s čipko pri vratu  pri HM - ?user posted image  teta na spletu kupuje, pa ne vem, če se ta čipka ravno dobro obnese - po mojem mora bit moteča, aliuser posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 19.3.2009 8:41:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.3.2009 8:37:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

punce, je mogoče katera kupla rdeče-belo črtasto majčko s čipko pri vratu  pri HM - ?user posted image  teta na spletu kupuj, pa ne vem, če se ta čipka ravno dobo obnse - po mojem mora bit moteča, aliuser posted image

Matejka, jaz sem Evi, ko je bila stara okoli 9 mesecev kupila v H&M u eno kratko majčko s čipko okoli vratu. Gor jo je imela samo enkrat. Preveč jo je motila. Mogoče pri vas ne bo  tako.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.3.2009 8:40:08   
suzana73
Buhtlček, čestitke Gašperju, in Urška_P Žanu enako!user posted image user posted image user posted image

Tejlaz šloda ker ne pripelješ tudi Eve,bi jo prov rada spoznala(dva dni razlike).Jaz nimam Anje kam dat v varstvo!Sej jo lohka s sabo prpelem,a ne????

L.P. Suzana

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.3.2009 8:49:51   
buhtlčk
suzana73 seveda lahko pripelješ Anjo

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.3.2009 9:04:41   
tejkaz
Suzana, valda, pripelji jo. Sam jaz Eve res ne bom vozila s sabo, ker drugače lahko samo za njo tekam. Jo bo njen stric pazil. Se on veseli, in jaz. Eva pa najbolj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.3.2009 9:46:02   
matejchi
Vilika kje pa si ti doma??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.3.2009 9:49:42   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Blizu Sayuri, se mi zdi.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.3.2009 10:01:03   
sayuri

Blizu Sayuri, se mi zdi.

Še 17 km naprej od mene ...v Kočevju... user posted image

Lepo se danes načvekajte. Res škoda, ker je tale viroza prišla vmes. user posted image  Bi tko kam šla počvekat.  user posted image  JA..pa drugič...

L&Z sta melnkostno bolje. Spanje ponoči je bilo kar ok. ZAra je sicer 2x driskala, ampak je po previjanju in joški takoj zaspala nazaj. ZJutraj smo šli k pediatrinji. Neke vrste viroza, ki naj bi bila sedaj v treh dneh ok. Bomo videli. ZAra ful driska, Lovro malomanj. Vročina je  pri obeh, oba imata malce izcedka iz noska in to je vse. SMo dobil svečke in Rehidrol. Veliko pit...HB za joško. Ker mi iz stekleničke čaja ne popijeta.

Zoja Miša, super za cunjice. Na ZS mi plis pošlji nick te mamice, ki bo cunjice vzela. SAj veš...da ni ena od tisti 5%, ki hočejo koga naokrog prinest. user posted image

Nimam veliko časa.... moram it jest.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.3.2009 10:02:49   
bambi14
Dan,

mala je ravno zaspala, jaz pa hitro na RR, da vidim kaj dogaja,..user posted image

Kera vse ptide ju3 na kofe v Mb?,...ne vem zakaj ampak
Matejka nekako neče slišat nič o tem,...pa Barbarinha?
Eh grem na statistiko,...grrrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.3.2009 10:08:01   
Barbarinha
Jutro!

Po tednu dni vas spet berem. Je bilo lepo vreme, zunaj pa ogroooomen vrt. Pa ga je potrebno uredit. bom prvo pokomentirala bambi14, nato pa še vse druge, če vas uspem prebrat. Z veseljem bi šla na kavo. Če hoče, se lahko pridruži še katera druga! Poziv vsem štajerkam!!!! Ti na ZS pošljem tel. da se zmeniva.user posted image user posted image user posted image

Grem na branje, dokler ima otrok še sanje....

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 19.3.2009 10:10:51 >

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.3.2009 10:19:20   
matejchi
Tudi jaz pridem jutri ob 12, če pa odpade, me pa prosim obvestite, ker ne bom spremljala RR več od popoldan naprej.. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.3.2009 10:44:33   
bambi14

Tudi jaz pridem jutri ob 12, če pa odpade, me pa prosim obvestite, ker ne bom spremljala RR več od popoldan naprej.. 

niam tvoje tel?

ZS

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.3.2009 11:52:19   
bambi14
Nekaj gledam vozičke,...bi kupla eno marelo, pa ne vem kako.

Sem pa naletela na ta video- zanimivo:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5S9fHs4Hpw&feature=related
user posted image

Gledala pa sem to marelo:
http://www.youtube.com/watch?v=lU8-JT_jZE8

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.3.2009 12:26:22   
betty
matejchi - doma sem pa  cisto blizu supernove. cca 3 -4 km stran. Lavrica. bom drugic tasta nafehtala , da naju z Rokom zapelje v Supernovo. samo ta teden sta babi in dedo na dopustu v portorozu. 

upam, da danes uzivate maksimalno in se vidimo naslednjic v supernovi Rudnik!!!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.3.2009 12:54:47   
nyna84
Ojla!

Lana spančka, njeno kosilo se kuha (krompir z bučko in cvetačo), stanovanje je RELATIVNO pospravljeno, tako da imam malček časa da še jaz kaj napišem. user posted image

Lana ima že 2 dni spet smrkav nos in zgleda da najbolj uživa, ko ga obriše ob mene. user posted image
No in danes ponoči smo imeli tudi mi padec - je padla z najine postelje. user posted image Še sreča da je postelja nizka in da je padla na trebuh, tako da se je lahko vsaj malo lovila z rokami. HB ji nič ni, samo malček buške ima na čelu. V glavnem, od danes naprej dobi ponoči flaško in se ne bo več cartala pri meni, ker potem ves čas nekaj telovadi in se obrača. user posted image   Jaz spim na desni strani postelje in če je pri dojenju na vrsti desna joška, mi Lana v bistvu leži na koncu postelje. user posted image Kako rešujete pa ve nočno dojenje? Sede? S flaško?

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Nekaj gledam vozičke,...bi kupla eno marelo, pa ne vem kako.

Sem pa naletela na ta video- zanimivo:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5S9fHs4Hpw&feature=related
user posted image

Škoda ker nima spodaj še kosilnice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gledala pa sem to marelo:
http://www.youtube.com/watch?v=lU8-JT_jZE8

Zanimivo, ta je pa tudi meni všeč, pa cena tudi ni pretirana. In kje bi ga naročila?

Zdej vas je veliko na srečanju, tako da verjamem da uživate 100/h. user posted image No primorke, in kdaj bo srečanje na primorskem? user posted image Meni so drugače vsa srečanja tako daleč. Do Lj imam 1,5 ure (če pohitim). user posted image

Sayuri in Sandra user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite

anita - super slikce, tako tiste profi kot tudi tiste z Marušo (se prav vidi da sta uživali) user posted image user posted image
In res te občudujem, da še vedno premoreš toliko dobre volje, čeprav ponoči tako slabo spite. Se mi je zdelo, da se še na slikah vidi, da si nenaspana - res svaka ti čast. user posted image

Spet sem pozabila, kaj sem še hotela pokomentirat.... user posted image No, naišem, če se kasneje spomnim. user posted image

Zdej se je pa Lana zbudila, pa še po Gajo morem v vrtec.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!