|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.3.2009 14:56:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša super slikice.user posted image Dej mi povej kaj nardim narobe da mi zmeri ratajo čist micene slikice (shranim na shrani.si, s predogledom za forum)user posted image

sem prpopaj tisto brez predogleda 2 od zgoraj

kolubmo fajn zadevca tale lonček(pa kaj ti nimašuser posted image user posted image user posted image user posted image ) kje si to kupla in kolk stane? jst sem mela drgač pr florjanu kr take male posodice pa sem not prpravla merice (točno take mamhttp://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156616 ) za zdej jih mrem še poiskat prednost tega je da ni treba flašk popolnoma izsušit in lahko maš več dni kr v torbi merico odmerjeno.....
naš poje med 110 in 120 ml tak da 4 merice pridejo skoraj 130 ml in je to dovolj, tak da ne rabim jemat več meric s sabo k točno vem koliko poje.... če bi mel premalo bi pač zmiksala še eno

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.3.2009 16:32:37   
Čebel@
ola!
da vas malo pozdravim.....dopoldne sva bile z bejbo uzuni pa je pol začelo tko pihati da sva jo notr pobrisale........daje me spomladanska utrujenost-nič se mi ne da

uživajte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.3.2009 17:21:27   
simonakr
Oj Da se še jest mal pofločkam...

Midve sva bile tud prejle zunej na sončku za hišo, na cesti je preveč pihalo, pa sva čakale da so se plenice posušile da sva jih pobraleuser posted image user posted image user posted image

Kako hitro ste dobile odločbo za otroške doklade?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.3.2009 17:54:08   
kayica24
no,da se še jaz malo javim,ko glih miškica aja...

Tak je hecno,pred 2 mesecema smo se še bedirale tukaj gor,kako nam je dolgcajz itd...zdaj pa nimamo cajta it lulatuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz včasih tiščim noge skupaj,da mi ne uide...Pa tudi naša ma radar nastavljen..točno ve,kdaj bi mami v miru rada papcalauser posted image

Drgač pa mi tudi nekaj zadnje čase polivamo...user posted image user posted image user posted image pol pa še parkrat zakašlja...me je strah,da nima refluksa,oz.da ji kaka kislina al kaj ne nagajauser posted image user posted image user posted image

Zdaj sem ji kakih 3x dodala AM1,drgač pa jo lepo dojim in se mi zdi,da sam po mojem mleku poliva..In to najbolj od takrat,ko je AM1 dobila...user posted image

Drgač pa me zanima..Majo tudi vaše bebe hladne rokce??Naša je drugod lepo topla,rokice pa večinoma hladne...

Evo...alarm se je vklopil...Cele pol ure je spala...

Sunny..kot bi opisovala mojo Marinelo...Čist nas že izkorišča...niti minute noče bit sama..Razen ko res trdno spi...

Ja nič,moram it...

ERikuser posted image user posted image user posted image

Pridne bodite

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 954
18.3.2009 18:20:35   
claud
Tud naša Larissa točno ve koga na kakšen način okol prsta zavrtet...user posted image ampak pr men ji ne uspe-ostali jo morjo vsi skoz okol nost da  je miruser posted image

Jst sm ji do zdj dala sam 1x dodatek....

kayica-ja ma tud hladne rokice-ampak men je babca rekla naj se ne sekiram...važn da ma glavco lepe barve pa da je lepo topla....
Ja naše obdobje ponočevanja zarad dolgčasa na rr-ju je končanouser posted image ...

simonakr-jst sm odločbo za doklade dobila po 2 dnehuser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 18.3.2009 18:30:18 >

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 19:04:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 19:05:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
18.3.2009 19:19:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nekaj me zanima? Tiste, ki svoje sončke hranite z dodatkom po flaški...Kako izpeljete to, da hrano vzamete s sabo na sprehod, če upoštevamo, da se mora zmešana hrana takoj porabiti?

jst dam v flaške prah (tolk k ga more bit, flaške so seveda suhe) potem pa v termovko vročo vodo in v kako flaško mrzlo vodo in zmešam tak, da dam najprej vroče vode gor da se fino raztopi potem pa malo hladne dolijem, da ni prevroče in da je takoj za pit....

pa ni ga treba takoj porabit ker se tak hitro ne pokvari.... če grema na srehod in vem, da bo kmalu lačen vzamem že pripravljen obrok s sabo, ki ga dam v tisto torbico, da ostane topu.... sam z benjaminom še nisem  šla od doma, da bi vedela da bo čez pol ure lačen.... zdej v tem mrazu ga nebi zunaj hranla....

Pr nas pa to ne gre, ker mormo še 2% riževo sluz za zgostitev met v mleku... user posted image user posted image user posted image

Mi kuhamo doma po pol litra "mineštre" - tko rečemo našmu zvarku... Pol pa po stekleničkah razdelim... in ko kam gremo mama v hladilni torbi... pol pa panika najdit vročo vodo... si pa mal z mikrovalovko pomagamo...
Eh kr neki...

Ko se kamorkol odpravljamo - logistični center deluje že par ur prej... user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.3.2009 19:20:00   
Balonchy
ERIK - user posted image user posted image user posted image

TISA - user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
18.3.2009 19:30:21   
Čebel@
ola!
možek futra hano- jaz pa lahko malo počijem.....v album nalagam slikice tko da bojo že danes na ogled......zdele se gremo kopat potempa upam da bo pupa potegnila kakšno urico pri spanju

tanci......mislim na vas,bodita z možekom močna ker vaja vajina sončka potrebujeta,eriku pa ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu boljši in se vrnil domov

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.3.2009 19:39:52   
Čebel@
slikice so v albumu....da ne boste rekle da ne pokažem najine bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se gremo pa kopat......pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 961
18.3.2009 20:13:05   
simonakr
Mi smo se pa že skopal, pa najedl in zdaj spančka kot top - zdejma pa še mami mal časa zase user posted image user posted image user posted image pa za očijauser posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 962
18.3.2009 20:18:20   
Čebel@
moj je šel pa v mcdonalc po večerjo......hano sem samo položžila v zibko jo je takoj zmankalo-upam samo da bo spala dalj kot 3 urice.....tok mi je dobra k uživa v vodiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
bom jutri slikala kakšen stolček je tamala dobila od babi-je prejle kar zaspala v njemu

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 963
18.3.2009 21:29:59   
brkn83
Pozdravljene.

no že nekaj časa se nisem javila, ampak res nisem imela časa. zdej je bilo tok lepo vreme, da sva z možem skoz nekaj delala zunaj popoldan, dopoldan pa sva se z Nikom vedno potepala naokoli.

Danes sem imela pregled pri ginekologinji in je vse uredu, šivi so se lepo pocelili. Edino kar pa je,da sem slabokrvna in mi je predpisala železo. Ampak ta slabokrvnost mi je bila že ugotovljena, ko sem šla na čiščenje hematona (to je bilo en teden po porodu), pa seveda nihče ni pregledal izvidov in tako niso nič ukrepali. Imam namreč železa precej manj kot pa bi ga naj imela. upam, da se bo to lepo popravilo kmalu.

grem vas zdej še mal za nazaj prebrati, da vidim kaj se kaj dogaja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 964
18.3.2009 21:44:14   
brkn83
ajvy - tvoje poste je res usper brati, ker takoj izvem kaj se dogaja.user posted image user posted image user posted image

Tanči - držim pesti za vas in predvsem za erika, da se čimprej pozdravi in vrne domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny - no naš Nik je tudi čez dan skoz buden, razen če greva na sprehod dopoldan potem spi, drugače popoldan pa potem ne, mogoče mal drema druga pa ne. Zvečer pa tudi zaspi enkrat med 10 in 11 uro.

Nik je pa danes star 6 tednov. joj kak hitro gre čas. kar naenkrat pa bodo že stari eno leto.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.3.2009 22:00:36   
Urša08
Ojla!

Majchy luštne slikice vaše Hane, mate pa isto postelninco kot mi user posted image

Kolumbo tudi vaše slikice so lušne. Kok bi moj Nejc užival k bi traktorje gledal, je namreč čist nor na traktorje user posted image A Majkl se vozi brez koleščkov, super ste ga hitr naučili.user posted image

brkn83 hvala ker si me spomnila, da je Žiga danes star 6 tednov. Kaj gre hitro čas.

Moja dva sončka že spita tako da se tudi jaz počasi odpravljam spat.

lahko nočko

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 22:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
19.3.2009 7:29:31   
maja83
Jutro....

Vidim da vam gre vsem dober z otročki...mene moja mala Liana malce jezi, ker more obvezno kadar je na zizi telovadit, stokat,...je posrečena da dol padeš....

No včeraj sva imeli kontrolo na KC zaradi bilirubina in hemoglobina...tko da danes bodo rezultati, da povedo ali bo potrebna transfuzija...

Jo je pa včeraj malo pregledovala in moja punca sploh ne zna dvignit glave ko je na trebuščku...celo z ritjo se obrne....je rekla pediatrinja da to pa ni vredu in da jo naj kr večkrat dajem na trebuščka...drugače bo potrebno it v razvojno....

Jst upam da se bo to nama porihtal...morem se pa pravilen handling naučit, pa mojo punco v obliki črke U pestovat...ma ni da ni....

Tile naši februarčki so res posebni.....

Kako pa ste ve kaj...

17.1.2001.....je prišel na svet moj sonček z imenom LARA
27.2.2009.....pa se je rodila mala LIANA

Neposredna povezava do sporočila: 968
19.3.2009 8:19:56   
piskot
dan.

vidim da imamo date ... super user posted image user posted image user posted image . Enkrat dopoldan ce se da.

Me pa nekaj zanima. A imajo vasi tudi mozoljcke? Ana je cist boga. No mami je cist boga, Ane kot kaze sploh ne motijo. Ima jih fuuuul. Po obrazu, po usesih, po lasiscu, po vratu. Kdaj pa to izgine? Martin jih ni imel nic. A se da kaj narest razen da cakamo da izginejo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.3.2009 8:30:14   
simonakr
Oj!

Ja jest sm čist zauser posted image user posted image user posted image - za date mislimuser posted image user posted image user posted image , mi pa res najbol ustreza dopoldne.

Piskot - naša ma tud mezolčke, ne se sekirat bodo zginili, v eni knjigi sem prebrala da tam nekje okrog 6 tedna.

Mi smo pa danes stari 1 mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.3.2009 8:30:36   
Urša08
Piskot tili mozoljčki so hormončki ki se izločajo, nekaj časa traja ampak sami od sebe zginejo. A vi jih pa pr Martinu niste mel. Mi jih pa tokrat nimamo. Pri Nejcu sem bla pa čist panična, da ma alergijo in sem mela strogo dieto pa ni nč pomagal, potem sem pa patronažno klicala da je prišla pogledat in pojasnit. user posted image user posted image user posted image

kolumbo res mam traxxsa, sam vrečo mam pa modro. Pa v merkurju smo tud dost - v temu v Kranju. No to zgodbico mi boš pa povedala, če sm taprava user posted image

Jaz sem enga sončka že zrihtala, Žiga pa še spančka. Dons popoldan imam pa pregled pri g, pa še sedaj ne vem kako naj se glede zaščite odločimuser posted image ma sej pomoje prov velik izbire nimam glede na to da dojim.

Si grem jaz eno kavico skuhat dokler sta otroka tok pridna.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.3.2009 8:32:02   
Urša08
Sem pozabla povedat da se strinjam za srečanje, seveda dopoldan. Lahko že drug teden, če vam odgovarja. Ta teden sem v rahli gužvi user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.3.2009 8:35:07   
piskot
ursa, simonakr hvala za odgovore, saj vem kaj je, samo sem hotela vedet, ce se da kaj narest da se prej posusijo al pa kaj takega. nisem pa vedela, da jih bo toliko.

ursa imam podoben problem. tablet ne maram jest, tujkov v telesu tud ne obozujem. se najbolj mi je vsec ideja, da bi moz kaj naredil na tem podrocju, sam mu ne upam predlagat user posted image . povej kaj ti bo G svetoval.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.3.2009 8:56:59   
rebeka84
Dobro jutro! 

Uroš je danes star 6 tednov. Tudi on je imel mozoljčke, mu že zginjajo. Danes se je zbudi ob 5.45 in od takrat ne spimo. Ga prebava muči, jaz ne vem kaj je to, da revček ne more kakat. Zdaj sem mu malo hladilnega mazila dala v ritko, mogoče bo to pomagalo, včeraj je dobil sladke kamilčke, pa nič. Drugače je pa priden, ne joka veliko, samo napenja se fejst. Poliva še, včasih ogromno, včesih pa nič. Včeraj zvečer sem ga tehtala in je bil težek 5080g.

Superca da se boste dobile z dojenčki.user posted image

Še slikica

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.3.2009 9:09:24   
Šaki
Jutro!

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......