|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
18.3.2009 22:31:40   
Čarli08
Tiste punce, ki ste naročile copatke: imam v mislih; danes sem se že nekaj zabavala z ebayem, pa mi je štekalo, tako da jutri pa sigurno naredim naročilo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.3.2009 22:34:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Te dni bo eno leto od kar sva zvedla, da bomo Lariko dobili.... kok sem bla presrečna, sem tko skakala od veselja, ampak res sem skakala... potem pa sem se za trebšk primla in ugotavljala, da to verjetno ni v redu.... user posted image

Sem že hotla vprašat, kako to da nisi prej testa naredila ampak najbrž misliš, da sta spol zvedla pred 1 letom, ne?

Ah ta moj čuden način izražanja.... Ja, da bo punčka sva zvedla...no, še bolj je bilo razveseljujoče to, da je bilo pravo število kromosomov in še da je pupika... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.3.2009 22:39:10   
Čarli08
Pa da še jaz dodam nekaj o hranjenju: naš je imel še nekaj dni nazaj rad zelenjavo. Z vilčko speštano. Zdaj že nekaj dni ne. Take face dela, da se ne morem upreti, da se mu ne bi režala. In to ga še dodatno razkuri.
Potem seveda vržem v mikser, ampak je že prepozno.
Tako da: po posvetu s prijateljicami, ki imajo vse zdrave otroke, ki znajo jesti sem se odločila: do nadaljnega vilca odpade in vse leti v mikser ali paličnjak.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
19.3.2009 7:26:30   
maruškaŠ
Ja pr nas tut obvezno fajn spasiramo in sadje in zelenjavo - drugač sam vn špukne user posted image .

Aja pa še podatki za tabelo - Enej 6.mesec 69cm in 8360g.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
19.3.2009 8:18:41   
RAČKAPK
user posted image  dobro jutro

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.3.2009 8:21:18   
arabela*
user posted image
malo da vas pozdravim.....
moram pred knjige malo,imam danes in jutri izpite,tak da.....
user posted image in tavečja gledata nodija.....user posted image je včeraj šraufalo zvečer,da je stokala,spet je bila pri babici,pa so rekli,da ji niso dali nič za jest......zdaj pa vedi...user posted image
lep dan...se tipkamo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.3.2009 8:37:38   
ključek
dober dan..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.3.2009 8:37:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mty - si dobila zsuser posted image ..

sem sem.......user posted image

...tam okrog pol dvanajstih zvečeruser posted image

tega pa nisem dobila......user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.3.2009 8:38:37   
pf
Jutro.

Saraya fajn opravi izpite.
Bubi ta valj iz spara je zakon. Jaz sem ga kupila kak mesec in pol nazaj, zdaj ga pa malo uporabljava kak teden že. Zanimiv ji je, ker je barvast, pa ruži, ko se kroglice notri valjajo. Vsak dan malo potelovadiva z njim, drugače pa je naša punca bolj kot ne skozi na tleh. Pa še nekaj sem zadnjič razmišljala in sicer mi je rekla P v razvojni, da je vse super in fajn, če je user posted image dosti zunaj, ampak da razvija se pa ne tak fizično, če je npr. pet ur v vozičku. Pač, da zrak svež je ful zdrav in vse, ampak da je treba z otrokom biti dosti dejaven tudi doma in sicer na tleh. Je rekla, da je sploh sedaj to zelo pomembno v tem obdobju. No saj v bistvu je nekak res. Midve pač imava zdaj tak organizirano, da greva dopoldne za slabe dve urce in popoldne za kako urco, urco in pol. Vmes jo pa res imam dosti na tleh, da se obrača, pa puzat je začela. user posted image Pa ne več samo na mestu, sedaj že naša punca tudi pride kam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.3.2009 8:42:46   
pf
Sem se spomnila še, da mi je rekla, da ni dobro da otroček oponaša avionček. To je tako da rokice iztegne stran od sebe in se dvigne, v bistvu kot avionček. Tudi to ni najbolje za razvoj. Pa ko pase kravice mora imeti dlani stalno odprte, ne pešičk. Ležalnika sploh ne uporabljava več, včeraj je bila not deset minut, pa ji ni več všeč. HB ji je vsaj na tleh. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
19.3.2009 8:46:08   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf
pa puzat je začela. user posted image Pa ne več samo na mestu, sedaj že naša punca tudi pride kam. user posted image user posted image user posted image

Oooo bravo frajerka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
19.3.2009 8:55:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

i tebi....user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.3.2009 8:58:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

pa puzat je začela. user posted image Pa ne več samo na mestu, sedaj že naša punca tudi pride kam. user posted image user posted image user posted image

Oooo bravo frajerka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

super.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
19.3.2009 8:58:59   
gold fish

...pa seveda vsem ostalim tudi ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3764
19.3.2009 9:00:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

moram pred knjige malo,imam danes in jutri izpite,tak da.....

user posted image user posted image user posted image user posted image .............držimo pesti.........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.3.2009 9:04:41   
*bubi*
Dobro jutro!

bubi - zakaj misliš, da bi morala (ni glih prava besedauser posted image ) k njej?   Saj je vse ok z bubiko......pa ful raztura....   Ti bi to  preventivno na vaje šla?

Ja, vem, da je vse ok.... ampak take fajn vaje pokažejo. Saj ne vem... se še kar spomnim od bubija. Pa razmišljam, da bi raje tisto knjigo kupila namesto ene ure user posted image . Al pa v knjižnici pogledala, če jo imajo. Al pa MTY nahecala, da posodi za kak teden user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.3.2009 9:04:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naša pupika pa bo jutri 6 mesecev imela..... Pa sistematski ima tudi jutri.... verjetno bo treba spet vrečko lepit, ki zadnjič je bila prav ena mižerja.... hahaha

Lahko čestitamo? user posted image

user posted image user posted image user posted image  evo mucke, da ne bo glih torta in darilo user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.3.2009 9:04:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem mu tud za pit že probala dat pa včasih pali včasih pa ne. No in danes ko sem popoldansko in dopoldansko malico zamenjala, se je drl pri obehuser posted image . Sam še smejem se lahkouser posted image

user posted image  user posted image  Kaj pa če je preutrujen pri obroku?

Vsekakor pa - bo minilo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.3.2009 9:04:52   
*bubi*

Pa še nekaj sem zadnjič razmišljala in sicer mi je rekla P v razvojni, da je vse super in fajn, če je user posted image dosti zunaj, ampak da razvija se pa ne tak fizično, če je npr. pet ur v vozičku. Pač, da zrak svež je ful zdrav in vse, ampak da je treba z otrokom biti dosti dejaven tudi doma in sicer na tleh.

O, seveda. To je še posebej problem pri dojenčkih, ki so pridni v vozičku.

Vem, da so se MB dobivale na takih mestih, kjer so lahko dale deko na tla in so bili otroci na tleh. Kasneje, ko bo bolj toplo seveda.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.3.2009 9:04:54   
*bubi*

Vmes jo pa res imam dosti na tleh, da se obrača, pa puzat je začela. user posted image Pa ne več samo na mestu, sedaj že naša punca tudi pride kam. user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.3.2009 9:12:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Saj ne vem... se še kar spomnim od bubija. Pa razmišljam, da bi raje tisto knjigo kupila namesto ene ure user posted image . Al pa v knjižnici pogledala, če jo imajo. Al pa MTY nahecala, da posodi za kak teden user posted image user posted image user posted image

Ja jaz imam knjigo, ampak moram reči, da je včasih tako napisano, da sploh ne vem kako izvesti vaje. Tudi slike mi niso vedno v pomoč. Tako, da sem se že naročila za skupinsko vadbo, ker se mi zdi, da če v živo vidim je še zmeraj bolje, kot da po knjigi slučajno kaj narobe delam...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.3.2009 9:13:17   
ključek

...pa seveda vsem ostalim tudi ...user posted image

hvala hvala.........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.3.2009 9:15:13   
ključek

Saj ne vem... se še kar spomnim od bubija. Pa razmišljam, da bi raje tisto knjigo kupila namesto ene ure user posted image . Al pa v knjižnici pogledala, če jo imajo. Al pa MTY nahecala, da posodi za kak teden user posted image user posted image user posted image

Ja jaz imam knjigo, ampak moram reči, da je včasih tako napisano, da sploh ne vem kako izvesti vaje. Tudi slike mi niso vedno v pomoč. Tako, da sem se že naročila za skupinsko vadbo, ker se mi zdi, da če v živo vidim je še zmeraj bolje, kot da po knjigi slučajno kaj narobe delam...user posted image

si že dobila cifro? včeraj sem šla prej dol z RR, preden sem videla, da želiš cifro.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.3.2009 9:15:51   
ključek

enako.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.3.2009 9:18:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

enako.

no, pol  pa ne bom kupovala. Bom kar improvizirala user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?